Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
میگی پسری ولی چیزی که برداشت میکنم اینه که دختری 😅
هر سری منتظری که اون آب هویج بگیره :D
یا اینکه اون میگه تو خونه باشیم تو میگی نه(این یه مورد از یه پسر بعیده:D):-??
و یا اینکه از مسئولیت پذیریش میگی!
آقا این داداشمون رو اینقدر اذیت نکنید. موضوع رو هم اینقدر کژ ندهید. در مورد خونه هم نره بهتره. خطرناکه :D

نسل 7 پربارتر بود قطعا.ولی:
Red Dead 2
Sekiro-Dark Souls 3-Witcher 3-God of war-TLOU 2-Bloodborne-Super Mario Odyssey-Zelda BOTW-Uncharted 4

نسل 8 هم جادوی خودش رو داشت.
منکر عناوین خوب نسل 8 نمیشه
ولی نسل 7 میدونی شلوغ تر بود
پر بارتر بود
فرتو فرت بازی بود

من دقیقا از ۲سال و ۲ ماه پیش دستم به دسته بازی نخورده بود تا دیشب.جایی دعوت بودم و اونجا هم ps5 بود. اونا هم میدونستن من یه گیمر بودم و سال ها بازی میکردم هی میگفتن یه بازی هست یه جاییش گیر کردیم برامون برو، به اصرار قبول کردم
بعد کنسول رو روشن کردن دیدم الدن رینگه8->
کنسولم تو پذیرایی و حدود بیست تا زن و مرد نشستن منم دیگه قضیه برام حیثیتی شده بود و نمی‌خواستم آوازه گیمریم بره زیر سوال و همه بدونن در اوج خدافظی کرده بودم از گیم😅😅
خلاصه رفتن تو بازی یه باسی بود اگه درست یادم باشه به اسم گادریک. تو ترای دوم زدم، پشماشون ریخته بود ولی یک‌ استرسی گرفته بودم و دستم عرق کرده بود ولی مثلا ادای آدم ریلکس رو دراوردم و نشستم سر جام ولی از درون به خاطر این موفقیتی که بیست نفری شاهد بودن خر کیف شده بودم😀
حالا کمی بعد که گذشت دیدم چند تا بازی داشت و توشون god of war: Ragnarok هم بود 🥺
بعد گفتم بزارین یه تست کنم ده دقیقه رفتم دگ نتونستم ، حوصلم‌نکشید دراومدم، رفتم سکیرو رو بازی کنم حوصلم‌نکشید در اومدم، یکی دو تا بازی دگ رو‌ هم تست کردم دیدم شور و شوق ندارم دوباره اومدم الدن رینگ دیدم نه دگ حال نمیده!
همش فکرم جای دگ بود، حالم خوب نبود، حسی نمونده بود!
انتظار داشتم بعد دو سال بازی ها بچسبه و هایپم کنه برا خرید کنسول ‌‌‌‌‌‌‌ولی نه!😕
این علی اون علی نبود که همه بازی ها رو میرفت و کلی شور و شوق داشت، کلی هایپ داشت
یادمه brothers in arms رو که نوجوون بودم بازی میکردم انقدر غرق دنیای بازی بودم که سر ناهار بود و محیط بازی جنگلی بود و من بازی رو که استاپ کردم ، رفتم ناهارم رو تو باغچه حیات که شبیه محیط بازی بود خوردم تا قشنگ تو اتمسفر بازی باشم و برا خودم خیال پردازی میکردم. حالا این یه بازی اول شخص معمولی بود حالا ببینید با بازی های محبوبم چه طور میگذروندم !!
البته هنوز ویدیو گیم رو دوست دارم‌ ,دوست دارم که اینجام ولی خب نیاز دارم از این حال بد دربیام و تو موقعیت و شرایط دلخواهم باشم تا دوباره بشم گیمر😭

یادمه brothers in arms رو که نوجوون بودم بازی میکردم انقدر غرق دنیای بازی بودم که سر ناهار بود و محیط بازی جنگلی بود و من بازی رو که استاپ کردم ، رفتم ناهارم رو تو باغچه حیات که شبیه محیط بازی بود خوردم تا قشنگ تو اتمسفر بازی باشم و برا خودم خیال پردازی میکردم.
9a6.jpeg
من این حس رو با گیرز او وار داشتم و اکشن فیگور مارکوس فینیکس رو میذاشتم توی جعبه کفش که بابام واسم کاستومایزش کرده بود و چرخ و تیربار اینا چسبونده بود بهش و شبیه تانک شده بود و باهاش دور خونه میچرخیدم و بزرگی خونه واسم اندازه کره زمین بود
good old days واقعا

نسل 7 پربارتر بود قطعا.ولی:
Red Dead 2
Sekiro-Dark Souls 3-Witcher 3-God of war-TLOU 2-Bloodborne-Super Mario Odyssey-Zelda BOTW-Uncharted 4

نسل 8 هم جادوی خودش رو داشت.
اینو میگم نزنید وجدانا، ولی تو این بازیایی که گفتی با لست 2 فقط حال کردم اونم نه با داستانش. گاو هم فقط گرافیک داشت به نظرم.

View attachment 286017
من این حس رو با گیرز او وار داشتم و اکشن فیگور مارکوس فینیکس رو میذاشتم توی جعبه کفش که بابام واسم کاستومایزش کرده بود و چرخ و تیربار اینا چسبونده بود بهش و شبیه تانک شده بود و باهاش دور خونه میچرخیدم و بزرگی خونه واسم اندازه کره زمین بود
good old days واقعا
آخ آخ گیرز آو وار مخصوصا سه گانه اصلیش
من بعضی وقتا وقت بازی کردنش پارچه مشکی مثل مارکوس می‌بستم سرم ، سعی میکردم تو خونه که حرف میزدم صدامو مثل مارکوس کلفت کنم 😅
هر چند وقت یه بار دوستام میومدن ایکس باکس هاشون رو میاوردن خونمون سیستم لینک میکردیم مود هورد رو میرفتیم، چه‌حالی می‌داد 🥺

واکنش یک سری از رفقا به تغییرات برخی فیلم ها

1yohw0_71lj.jpg

واکنش یک سری از رفقا به تغییرات برخی فیلم ها

1yohw0_71lj.jpg
والا هم تو این فروم هم تو کل دنیا ملت حرفشون اینه ک آقا هر رنگ پوستی اوکی هست ولی اینکه بر میدارن پری دریایی رو سیاه میکنن ، فرشته مهربون توی سیندرلا رو سیاه و ترنس میکنن ، البرت وسکر رو سیاه میکنن یا مثلا اومدن تو سریال ارباب حلقه ها یدونه الف رو سیاه کردن خب اینا دیگه اسمش توهین ب شعور مخاطب هست !
شما مثلا خودت دوس داری 120 سال دیگه از زندگیت ی فیلم بسازن و شما رو سیاه پوست کنن و نشون نواده هات بدن ؟! :دی یا مثلا الان بلک پنتر رو سفید پوست کنن شما مشکلی نداری؟ همه با اینا مشکل دارن وگرنه چرا کسی با بلک پنتر ک سیاه پوست بوده از اولش مشکلی نداره؟! مشکل همه با این زوری چپوندن شخصیت های سیاه پوست جای سفید پوستا هستش ، حالا در نظر بگیر کنار این جریان BLM اومدن LGBT و فمنیست رو هم دارن ب مردم فرو میکنن ، تو 3 سال اخیر شدتش خیلی زیاد شده کافیه فیلم و سریال هایی ک اومدن رو ی نگاهی بندازی توی همشون ک بلا استثنا یدونه گی باید باشه یعنی فک کنم اگه نباشه کلا جلو اکرانش رو میگیرن ، یا همیشه یدونه شخصیت سیاه پوست هم ک ادم خوبیه یا شخصیت اصلی یا جزو شخصیت های اصلی ، و مهمترین و اصلی ترین رکن هالیوود وجود شخصیت اصلی زن بوده ، بازم میگم کسی مشکلی با شخصیت اصلی زن نداره ولی دیگه زوری شدن اینا یعنی شما دقت کن فیلمای اسلشر از 2000 تا 2010 همشون شخصیت اصلیشون تا اخرین لحظه فیلم همه رو سلاخی میکرد و جر میداد و خوشحال و شاد و خندون میرفت و فیلم تموم میشد ولی الان یجوری شدن ک همه این شخصیت ها ب دست ی زن کشته میشن ، از اون شخصیت صورت چرمی کشتار ب اره برقی بگیر تا مایکل میرز همه ب طرز خیلیییییییی مسخره ای ب دست ی زن کشته شدن!
بعد جالبه کسی هم ک ب این ایرادات انتقاد میکنه رو یجوری بهش حمله میکنن ک طرف از صفحه روزگار محو بشه ، انگار ی جماعت عرزشی هم تو هالیوود نشستن و منتظرن تا یکی ب این نمایش مضخرفشون اعتراض کنه و اینا بیان طرف رو بکنن تو گونی!

والا هم تو این فروم هم تو کل دنیا ملت حرفشون اینه ک آقا هر رنگ پوستی اوکی هست ولی اینکه بر میدارن پری دریایی رو سیاه میکنن ، فرشته مهربون توی سیندرلا رو سیاه و ترنس میکنن ، البرت وسکر رو سیاه میکنن یا مثلا اومدن تو سریال ارباب حلقه ها یدونه الف رو سیاه کردن خب اینا دیگه اسمش توهین ب شعور مخاطب هست !
شما مثلا خودت دوس داری 120 سال دیگه از زندگیت ی فیلم بسازن و شما رو سیاه پوست کنن و نشون نواده هات بدن ؟! :D یا مثلا الان بلک پنتر رو سفید پوست کنن شما مشکلی نداری؟ همه با اینا مشکل دارن وگرنه چرا کسی با بلک پنتر ک سیاه پوست بوده از اولش مشکلی نداره؟! مشکل همه با این زوری چپوندن شخصیت های سیاه پوست جای سفید پوستا هستش ، حالا در نظر بگیر کنار این جریان BLM اومدن LGBT و فمنیست رو هم دارن ب مردم فرو میکنن ، تو 3 سال اخیر شدتش خیلی زیاد شده کافیه فیلم و سریال هایی ک اومدن رو ی نگاهی بندازی توی همشون ک بلا استثنا یدونه گی باید باشه یعنی فک کنم اگه نباشه کلا جلو اکرانش رو میگیرن ، یا همیشه یدونه شخصیت سیاه پوست هم ک ادم خوبیه یا شخصیت اصلی یا جزو شخصیت های اصلی ، و مهمترین و اصلی ترین رکن هالیوود وجود شخصیت اصلی زن بوده ، بازم میگم کسی مشکلی با شخصیت اصلی زن نداره ولی دیگه زوری شدن اینا یعنی شما دقت کن فیلمای اسلشر از 2000 تا 2010 همشون شخصیت اصلیشون تا اخرین لحظه فیلم همه رو سلاخی میکرد و جر میداد و خوشحال و شاد و خندون میرفت و فیلم تموم میشد ولی الان یجوری شدن ک همه این شخصیت ها ب دست ی زن کشته میشن ، از اون شخصیت صورت چرمی کشتار ب اره برقی بگیر تا مایکل میرز همه ب طرز خیلیییییییی مسخره ای ب دست ی زن کشته شدن!
بعد جالبه کسی هم ک ب این ایرادات انتقاد میکنه رو یجوری بهش حمله میکنن ک طرف از صفحه روزگار محو بشه ، انگار ی جماعت عرزشی هم تو هالیوود نشستن و منتظرن تا یکی ب این نمایش مضخرفشون اعتراض کنه و اینا بیان طرف رو بکنن تو گونی!
رفیق خیلی خلاصه بگم،خیلی از اقلیت ها سال ها از حقوق اولیه شون محروم بوده اند،همین الان هم خیلی جاها به چشم انسان های درجه دو باهاشون رفتار می شود.برای همین این موجی که شما گفتید راه افتاده است.برای شما فقط تغییر یک شخصیت تو یک فیلم هست،برای خیلی ها امید به زندگی عادی.البته افراط تو هر چیزی اشتباه هست ولی واقعا قابل درک نیست چرا باید وجود یک شخصیت سیاه پوست در سریالی که ده ها بازیگر دارد آزاردهنده باشد؟رفیق اگر این طرز تفکر عوض نشود که هنوز یک سیاه پوست رو به خاطر ندادن جا به یک سفید پوست در داخل اتوبوس،بازداشت و جریمه می کنند.

توصیه میکنم حداقل این مطلب رو مطالعه کنید
رزا پارکس - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

شما مثلا خودت دوس داری 120 سال دیگه از زندگیت ی فیلم بسازن و شما رو سیاه پوست کنن و نشون نواده هات بدن ؟! :D یا مثلا الان بلک پنتر رو سفید پوست کنن شما مشکلی نداری؟ همه با اینا مشکل دارن وگرنه چرا کسی با بلک پنتر ک سیاه پوست بوده از اولش مشکلی نداره؟! مشکل همه با این زوری چپوندن شخصیت های سیاه پوست جای سفید پوستا هستش ، حالا در نظر بگیر کنار این جریان BLM اومدن LGBT و فمنیست رو هم دارن ب مردم فرو میکنن ، تو 3 سال اخیر شدتش خیلی زیاد شده کافیه فیلم و سریال هایی ک اومدن رو ی نگاهی بندازی توی همشون ک بلا استثنا یدونه گی باید باشه یعنی فک کنم اگه نباشه کلا جلو اکرانش رو میگیرن ، یا همیشه یدونه شخصیت سیاه پوست هم ک ادم خوبیه یا شخصیت اصلی یا جزو شخصیت های اصلی ، و مهمترین و اصلی ترین رکن هالیوود وجود شخصیت اصلی زن بوده ، بازم میگم کسی مشکلی با شخصیت اصلی زن نداره ولی دیگه زوری شدن اینا یعنی شما دقت کن فیلمای اسلشر از 2000 تا 2010 همشون شخصیت اصلیشون تا اخرین لحظه فیلم همه رو سلاخی میکرد و جر میداد و خوشحال و شاد و خندون میرفت و فیلم تموم میشد ولی الان یجوری شدن ک همه این شخصیت ها ب دست ی زن کشته میشن ، از اون شخصیت صورت چرمی کشتار ب اره برقی بگیر تا مایکل میرز همه ب طرز خیلیییییییی مسخره ای ب دست ی زن کشته شدن!
مشکل اینه که سیاهپوست رو با سفید پوست تفکیک میکنید.الان نقش پری دریایی رو هر بازیگر سفید پوستی بازی میکرد ملت ذره ای اعتراض نمیکردن،ولی وقتی یه سیاه پوست بازی میکنه،همه میان میگن مگه میشه پری سیاه باشه.این نشون میده هنوز مشکل رنگ پوست تو جوامع حل نشده.

رفیق خیلی خلاصه بگم،خیلی از اقلیت ها سال ها از حقوق اولیه شون محروم بوده اند،همین الان هم خیلی جاها به چشم انسان های درجه دو باهاشون رفتار می شود.برای همین این موجی که شما گفتید راه افتاده است.برای شما فقط تغییر یک شخصیت تو یک فیلم هست،برای خیلی ها امید به زندگی عادی.البته افراط تو هر چیزی اشتباه هست ولی واقعا قابل درک نیست چرا باید وجود یک شخصیت سیاه پوست در سریالی که ده ها بازیگر دارد آزاردهنده باشد؟رفیق اگر این طرز تفکر عوض نشود که هنوز یک سیاه پوست رو به خاطر ندادن جا به یک سفید پوست در داخل اتوبوس،بازداشت و جریمه می کنند.

توصیه میکنم حداقل این مطلب رو مطالعه کنید
رزا پارکس - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
من منکر حقوق اولیه نیستم ولی هرچیزی ک زوری باشه جواب عکس میده ، ما خودمون 44 سال تو سیستمی هستیم ک ب زور داره بهمون دین رو فرو میکنه الان چقد روی مردم اثر داشته؟ من خودم تو ی خانواده فوق مذهبی بزرگ شدم ولی الان ب شدت دشمن دین شدم !
اتفاقا همین موج شخمی woke باعث شده من بیشتر ب این موضوع جبهه بگیرم و طرز فکرم عوض بشه و کلا نسبت ب blm و الجیبیتی و فمینیست بد بین بشم چون زوری شده میخوان ب زور ب مغز ادم یچیزی فرو کنن!
بعدشم اینکه بیان ی شخصیت محبوب ک سفید پوست خلق شده رو بخوان سیاه کنن توهین ب شعور سیاه پوستا حساب میشه همینجوری ک پارسال میخواستن سوپرمن رو سفید کنن و نقشش رو بدن مایکل بی جردن ک همون سیاه پوستا مخالفت کردن !

مشکل اینه که سیاهپوست رو با سفید پوست تفکیک میکنید.الان نقش پری دریایی رو هر بازیگر سفید پوستی بازی میکرد ملت ذره ای اعتراض نمیکردن،ولی وقتی یه سیاه پوست بازی میکنه،همه میان میگن مگه میشه پری سیاه باشه.این نشون میده هنوز مشکل رنگ پوست تو جوامع حل نشده.
خب نقش پری دریایی رو باید ی سفید پوست بازی کنه اخه چون چیزیه ک اینجوری خلق شده آخه!

بحث الان اینه ک یچیزی رو وقتی خالقش اینجوری خلق کرده نباید تغییر کنه ، حالا چ سفید ب سیاه باشه چ سیاه ب سفید ، چ زن ب مرد چ برعکس ، الان بلک پنتر سفید پوست بشه کل دنیا اعتراض میکنن بهش ، صف اول معترض ها هم همین سیاه پوستا هستن .

دوستان برای ویندوز، هیتلرشکن خوب چیزی پیشنهاد دارید؟ در حال حاضر ارتباط من با دنیا قطع شده فقط به سایت تبیان و فارس نیوز و اینا دست رسی دارم. ممکنه تحت تاثیر رسانه های داخلی تبدیل به عرضشی بشم. تا ساندیس نشدم نجاتم بدید. مرسی.

آخرین ویرایش:
بعدشم اینکه بیان ی شخصیت محبوب ک سفید پوست خلق شده رو بخوان سیاه کنن توهین ب شعور سیاه پوستا حساب میشه
منظورم دقیقا همینجاست.باید به جایی برسیم که فقط رو نحوه بازی اون بازیگر بحث کنیم و نه رنگ پوستش

• Like
Reactions: Arash-S212
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or