Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
زباله غیرقابل بازیافت > بعضی از ایرانی‌های ساکن خارج که از ایرانی‌های داخل شاکی هستن که چرا هر روز نمی‌رن خیابون که بن موقت و دائم بشن.
دخترخاله گرامی بنده، ۱۳ سال پیش کلاً از جاش تکون نمی‌خورد و خیلی ریلکس توی خونه می‌نشست و ما باید براش تعریف می‌کردیم که ماجرا چیه. سه سال پیش هم باز هیچ کاری نمی‌کرد و انگار نه انگار. ولی الآن توی آمریکا به سر می‌برن و در کنار همسر محترم و کودک دلبند، هر روز در حال عشق و حال هستن و ویدیوهای زیبا از مهمونی‌ها و مراسم مختلف می‌فرستن. بعد هم با مادر ۷۰ ساله‌شون تماس می‌گیرن و با عصبانیت می‌گن چون شما قشر خاکستری (از اون عبارت‌هایی که کافیه مُد بشه تا دیگه از زبون ملت نیفته) نمی‌ریزین تو خیابون، اوضاع این طوریه و همه چیز تقصیر شماست و...
البته این صحبت‌ها تازگی نداره و قبلاً هم داشتیم توی فک و فامیل. یعنی انگار یه مکانیزم وقیحانه‌ای توی بعضی از ایرانی‌های مهاجر (نه همه، بلکه یه گروهی از عزیزان) وجود داره که وقتی اینجا هستن هیچ غلطی نمی‌کنن ولی وقتی می‌رن اون طرف، طلبکار می‌شن و انتظار دارن هر بلایی سر بقیه بیاد تا راه باز بشه برای بازگشت شکوهمندانه این عزیزان.
یکی‌شون که همیشه طلبکار هست، همین چند وقت پیش بعد از مدت‌ها برگشته بود و بهش می‌گفتیم خب تو که انقدر ژست مبارز می‌گرفتی، الآن که اینجا هستی برو یه کاری بکن. ولی هی بهانه‌تراشی می‌کرد و می‌گفت ممکنه اون طوری ممنوع‌الخروج بشم! یعنی طرف از ممنوع‌الخروج شدن می‌ترسه، ولی انتظار داره بقیه برن به فجیع‌ترین شکل ممکن فدا بشن.
90 درصدشون اینطورین.
یکی از فامیلای نزدیک ما هم تا ایران بود میترسید زیر پستای سیاسی یه لایک ساده بزنه یا تو مهمونی ها اگر میدید دوربینی چیزی هست خودشو میکشید کنار که نکنه یهو بی حجاب دیده بشه و باعث بشه تو دانشگاه یدونه توبیخ کوچیکش کنن و برای ادامه تحصیل به مشکل بربخوره. ولی از وقتی رفته امریکا هی تو گروه خانوادگی میگه ایرانی ها ترسو شدن، کاری نمیکنن، حق گرفتنیه نه دادنی، انقلاب هزینه میخواد خون میخواد و ........... .:|

خودش میترسید یه لایک بزنه پستای ایسنتا رو اونوقت میگه برین بمیرین انقلاب به ثمر بشینه

.

آخرین ویرایش:
یه نکته ای که شدیدا فکر منو ماه هاس مشغول کرده این sms های تبلیغاتیه :D زمانی که دلار 27/8 تومن بود sms تور ترکیه 4800 تومن برام فرتو فرت میومد . جالب اینجاس که دلار چسبیده به سقف بازم در کمال تعجب عدد همون 4800 عه :D:D من نمیدونم با الاغ میبرن آدمو یا باید تا شهر وان خودمون بریم از اونجا به بعد گردنمون میگیرن :D شایدم قضیه خفت کنیه ' خلاصه هرجور حساب میکنم جور درنمیاد :D

دقیقا، در واقع ایرانی ها باید ارزوشون باشه که مثل ونزوئلا بشند، چون ونزوئلا حداقل یکی از مناسب ترین محیط زیست ها برای ادامه حیات گونه های جانوری و گیاهی داره، ونزوئلا در چند 10 سال اینده، دچار بحران های شدید امنیتی در نتیجه ی "مشکلات اب و غذا" نمیشه، به نظرم در صورت موندگاری EA، اشوبی در نتیجه ی بحران اب خواهیم داشت که ارزو و دلار و پلی استیشن و 70 دلار و این حرفا یادمون میره....
باید آرزومون باشه بشیم کشور سوسیالیستی با یکی از بسته ترین اقتصادهای دنیا که نرخ رشد اقتصادی منفی ۳۰٪ درصد با تورم ۲۳۵۵٪ درصدی داره ؟:o
سال ۲۰۱۸ تورم ۶۵.۰۰۰٪ درصدی داشته .

اگر میگن ونزوئلا نشیم از منظر اقتصادی هست ، که البته با توجه به سرعت قطار پیشرفت به اونجا هم میرسیم.

آخرین ویرایش:
چه مشکلی با تهدید تو خالی داشته باشه؟
یه عمل مثبت در جهت تهدیدهاشون تا حالا دیدی؟

اتفاقا تهدیدها برای آمریکا عشقه! تا وقتی تهدید هست، بازار و دلیل وجود برای آمریکا تو خاورمیانه هست:-"
تصوری که us از تهدیدات اینا داره
punch-accidental-punch.gif

• Like
Reactions: VICE and pouria.sh
خیلیا از بالارفتن قیمت دلار خوشحال میشن ...
بزرگترین مشکلی که الان داریم اینه ..

خب میدونم واسه کسی مهم نیست ولی میخوام ادامه بدم 3 :

وقتی بهم گفت که من فکر میکردم که تو با من اوکی نباشی و واسه همین بهت زنگ نمیزدم
اون لحظه بدنم یهو بی حس شد انگار یه سطل آب یخ ریخته بودن روم
بهش گفتم منم همین فکرو میکردم بچ
واقعا چرا همچین فکری راجع به من میکرد؟؟ -___-
من مگه کی ام؟ کیم کارداشیان که نیستم حالا -__-
خب دیگه وقتی داشتیم حرف میزدیم کافی بود یه لحظه از کنترل خارج بشم زار میزدم از همون پشت تلفن...
ولی خب اگه زار میزدم دیگه کارم تموم بود و باید واسه همیشه بیخیالش میشدم چون از همون لحظه به بعد حس میکرد من بهش علاقه مند شدم و شروع میکرد به بی محلی کردن اذیت کردنم...
خلاصه قرار شد که دوباره بریم بیرون
منم واقعا داشتم سکته میکردم
نمیدونم چجوری بگم حسم رو!! حسم یجوری بود که انگار مثلا وارد یه دنیای جدیدی شدی : ))
وقتی رسید، انتظار داشتم از ماشین پیاده بشه مثلا همو بغل کنیم و بعد در رو واسم باز کنه و برم بشینم ؟ آخه بچچچچچ فکر کردی واقعا کی هستیییی؟؟؟؟؟؟ ملکه الیزابت ؟!

هیچی دیگه رفتم دیدم تو ماشین نشسته بود...
انگار مثلا اسنپ گرفته بودم -_____-

رفتم نشستم و طبق معمول مثل اون جوجه هه تو تام و جری قلبم داشت میزد
و خیلی معمولی رفتار کردم که حس نکنه خیلی الان از دیدنش خوشحال شدم
فقط صدای تپش قلبم داشت لو میداد منو بچ...

رفتیم یه موزه که یه خونه قدیمی بود و یه درخت بزرگ خوشگل هم تو حیاطش داشت
بعدشم رفتیم آب هویج خوردیم! -______- منتظر بودم بعدشم یه ساندویچ هات داگ هم مهمونم کنه -_-
که متاسفانه زنگ بهش زدن و واسش کار پیش اومد و مجبور شدیم برگردیم

واقعا حس میکنم اگه نباشه زندگی خیلی سخت و مسخره میگذره:-<
ولی خب نمیخوام بهش بگم که خیلی دارم از بودن باهاش لذت میبرم که دیگه میدونین چرا..

نمیدونم چرا دارم اینچیزا رو اینجا مینویسم.. 💀

خب میدونم واسه کسی مهم نیست ولی میخوام ادامه بدم 3 :

وقتی بهم گفت که من فکر میکردم که تو با من اوکی نباشی و واسه همین بهت زنگ نمیزدم
اون لحظه بدنم یهو بی حس شد انگار یه سطل آب یخ ریخته بودن روم
بهش گفتم منم همین فکرو میکردم بچ
واقعا چرا همچین فکری راجع به من میکرد؟؟ -___-
من مگه کی ام؟ کیم کارداشیان که نیستم حالا -__-
خب دیگه وقتی داشتیم حرف میزدیم کافی بود یه لحظه از کنترل خارج بشم زار میزدم از همون پشت تلفن...
ولی خب اگه زار میزدم دیگه کارم تموم بود و باید واسه همیشه بیخیالش میشدم چون از همون لحظه به بعد حس میکرد من بهش علاقه مند شدم و شروع میکرد به بی محلی کردن اذیت کردنم...
خلاصه قرار شد که دوباره بریم بیرون
منم واقعا داشتم سکته میکردم
نمیدونم چجوری بگم حسم رو!! حسم یجوری بود که انگار مثلا وارد یه دنیای جدیدی شدی : ))
وقتی رسید، انتظار داشتم از ماشین پیاده بشه مثلا همو بغل کنیم و بعد در رو واسم باز کنه و برم بشینم ؟ آخه بچچچچچ فکر کردی واقعا کی هستیییی؟؟؟؟؟؟ ملکه الیزابت ؟!

هیچی دیگه رفتم دیدم تو ماشین نشسته بود...
انگار مثلا اسنپ گرفته بودم -_____-

رفتم نشستم و طبق معمول مثل اون جوجه هه تو تام و جری قلبم داشت میزد
و خیلی معمولی رفتار کردم که حس نکنه خیلی الان از دیدنش خوشحال شدم
فقط صدای تپش قلبم داشت لو میداد منو بچ...

رفتیم یه موزه که یه خونه قدیمی بود و یه درخت بزرگ خوشگل هم تو حیاطش داشت
بعدشم رفتیم آب هویج خوردیم! -______- منتظر بودم بعدشم یه ساندویچ هات داگ هم مهمونم کنه -_-
که متاسفانه زنگ بهش زدن و واسش کار پیش اومد و مجبور شدیم برگردیم

واقعا حس میکنم اگه نباشه زندگی خیلی سخت و مسخره میگذره:-<
ولی خب نمیخوام بهش بگم که خیلی دارم از بودن باهاش لذت میبرم که دیگه میدونین چرا..

نمیدونم چرا دارم اینچیزا رو اینجا مینویسم.. 💀
جدا یه عکس راستکی از خودت بده ببینیم کی هستی
بعید بدونم اون عکسی که گذاشتی خودت بوده باشی

من ۹ صبح به‌ تنها چیزی که میتونم فکر کنم اینه چطور نور خورشید رو از صورتم بردارم که تا ۱۲ بتونم بخوابم
-------
اقا من جدیدا یه مشکلی واسم پیش اومده که وقتی از خواب پا میشم شدیدا استرس دارم و قلبم حسابی تند میزنه طوریکه که انگار یه اتفاق خیلی بد افتاده ولی نمیدونم چی. بعد از حدود ۱۰ دیقه کم میشه و تا نیم ساعت بعدش از بین میره ولی خب واقعا اذیتم داره میکنه و زده به معده ام، و باعث سوزش معده‌ام شده
یه داستان دیگه هم که پیش اومده اینه همیشه مغزم یه چی پیدا میکنه که سرش استرس داشته باشه و هر مسئله ای که حل میشه بلافاصله یه چیز دیگه (و خیلی بی اهمیت بعضی وقتا) پیدا میکنه که سرش دهنمو سرویس کنه.
دمنوش ممنوشی چیزی نیست یکم بهتر کنه وضعیت رو یا روانشناس لازمم؟(خانواده گارد دارن روی روانشناس و فکر میکنن آدمای روانی میرن پیششون :D تیپیکال خانواده ایرانی :)) )
یه چکاپ حتما بده. احتمالش زیاده تیروئید کم کار داشته باشی.

اون توییت رو برو یه بار دیگه بخون
میگه ویدئو هایی که محو میشن ممکنه سفارشی درست شده باشن. مثل خیلی از ویدئو هایی که ea درست میکنه برای اهداف خودش یا برای اضافه کردن دیتا های غلط برای بی اعتبار کردن کل چیزی که مردم معترض انجام میدن. مثلا یه ویدئو ea درست میکنه به ظاهر به نفع مردم معترض و پخش میشه بین مردم، بعد خود ea که ویدئو رو درست کرده ثابت میکنه که ویدئو ساختگیه و اعتبار نداره. بعد اتهام میزنه که اکثر ویدئو ها همینن و فاقد اعتبارن
فکر کنم نمیدونی از کی داری دفاع میکنی.
وجود همچین ادمی به ضرر خودتونه.
ایشون بجز تفرقه تاحالا کار مثبتی انجام نداده.
شما خبر نداری ربطی بهeaنداره.
اتفاقا فقط حرفeaرو تکرار کرد.
قضیه از این جا شروع شد شعارهای ملت رو سانسور میکردن نوشته تار میکردن ولی صورت هارو نه:دی
مثلا تو یه ویدیو اگه یکی نوشته باشه کینگ نمیخوایم اونو تار میکردن ولی صورت هارو نه.
همون قضیه تار نکردن صورت خودش یه جنایته.
سانسور یه رسانه که باید بی طرف باشه هم به تنهای یه جنایت دیگه.
ولی ایشون طلب کار شده و میگه اینا سفارشی و ساختگی بود بعدا ازمون تشکر میکنید.
این حرف خیلی خطرناکیه اگه قبولش کنیم وجلو این شبکه گرفته نشه و بشه رسانه اصلی راحت یه ماله رو همه چی میکشه.

فکر کنم نمیدونی از کی داری دفاع میکنی.
وجود همچین ادمی به ضرر خودتونه.
ایشون بجز تفرقه تاحالا کار مثبتی انجام نداده.
شما خبر نداری ربطی بهeaنداره.
اتفاقا فقط حرفeaرو تکرار کرد.
قضیه از این جا شروع شد شعارهای ملت رو سانسور میکردن نوشته تار میکردن ولی صورت هارو نه:D
مثلا تو یه ویدیو اگه یکی نوشته باشه کینگ نمیخوایم اونو تار میکردن ولی صورت هارو نه.
همون قضیه تار نکردن صورت خودش یه جنایته.
سانسور یه رسانه که باید بی طرف باشه هم به تنهای یه جنایت دیگه.
ولی ایشون طلب کار شده و میگه اینا سفارشی و ساختگی بود بعدا ازمون تشکر میکنید.
این حرف خیلی خطرناکیه اگه قبولش کنیم وجلو این شبکه گرفته نشه و بشه رسانه اصلی راحت یه ماله رو همه چی میکشه.
شما و کسایی که لایکت کردن معنی یه خط جمله فارسی رو متوجه نیستید و یا جهت گیری سیاسی تون باعث میشه چیزی که اشتباه متوجه شدید رو به عنوان دلیل مخالفتتون با اون جریان بیان کنید. قضیه واقعا مسخره ست و ناراحت کننده!
من میگم اساس صحبتی که کردی ناشی میشه از درک اشتباهی که از یه جمله داشتید. بعد میفرمایید که نمیدونم از کی دارم دفاع میکنم! من اصلا از کسی دفاع نمیکنم در این مورد خاص! دارم میگم منظور توییت چیز دیگه ای هست. بعد هم چندین بار دارم یه حرف ساده رو تکرار میکنم آخرسر دوباره میای میگی طرف گفته ویدئو ها سفارشی بوده و بعدا ازمون تشکر میکنید! توییت هستش همین الان، برو بخونش دوباره!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or