Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بهترین کشوری که یک ایرانی می تونه بره بدون شک آمریکاست.
مدل زندگی ما کلا شبیه آمریکایی هاست. با اروپایی ها خیلی فرق داریم.
این چیزایی که توی فیلما می بینید همه مال آمریکاست. اروپا اصلا این شکلی نیست.

اروپا فقط به درد کسی می خوره که دوست داشته باشه یک زندگی آروم و معمولی و به نسبت مینیمالیستی داشته باشه.
تنها کشوری که توی اروپا توی این مورد با بقیه تا یک حدی فرق می کنه انگلیس اه.

یک Unpopular Opinion هم من بدم.

انجمن بازی ای که عمده کاربرانش به سختی بتونن بازی بخرن خود به خود ماهیت خودش رو از دست می ده. و بدترین کاری که در این شرایط می شه کرد اینه که بخوای فروم رو بکنی مثل رست ارا و گف و در کنارش هم شروع کنی مقررات سفت و سخت گزاشتن و بن کردن کاربر ها به این دلیل که اینجا فروم بازیه!

۵۶.۲۵۰
بچه ها متاسفانه این اعداد خاطره میشن باز... خیلی زودتر از چیزی که فکر کنید و 60-65 و بعد از مکانیزم ماشه (که فکر کنم خیلی هاتون یادتونه من از کی به نقل از یه بنده خدایی دارم جار میزنم اینجا)
به قول ایشون، دلار میره رو فنر... نهایت نهایت 3 ماه فوق العاده سخت در پیشه (که خود من پاره ام الان... یعنی خدانکنه تو این وضع، نتونی کار هم کنی به خاطر اسارت )

ولی خب وقتی همه اینهارو گفته قطعا اون چیزهایی هم که باید رخ بده رخ میده.
امیدوار باشید و خودتونم زنده نگه دارید ❤️ این خار***ها همینو میخوان، ناامیدی مارو میخوان میخوان که از درون و بیرون مرده باشیم، فقط مرده ی متحرک

صلح اکراین و روسیه که اتفاق بیافته میریم رو مساله روسیه و ایران... روسیه پوتین اجازه "کد 1967" رو میده ...
برای اینکه این مسائل رو متوجه بشید، باید مطالب رو بخونید و از دیپ ها و کارت های بازی رو بشناسید :

بطور خلاصه؛
بریتانیا و اسرائیل دو دیپ اصلی سیاسی جهان
چین و روسیه بتلفیلد بریتانیا
آمریکا بتلفیلد اسرائیل

ایران کارت بازی روسیه
...

طبق گفته اون بنده خدا، ایران قراره از کارت بازی بودن در بیاد و پیشرفت کنه و به امید خدا بشیم بتلفیلد دیپ اسرائیل...بخاطر شرایط منطقه
یعنی بریتانیا و روسیه از ما میکشه بیرون (البته بریتانیا نه به صورت کامل چون همیشه دیپ ها کنترلر هاشون رو خواهند داشت

خلاصه چیزهایی بود که ازشون مطمئنم و خودم آگاه بودم، خیلی خیلی بیشتر از اینها هست و منم نااگاهم
خواستید بگید بولشت هم من ناراحت نمیشم چون 2 سال و نیم پیش خود منم همین بودم

بخونید این اکانتو، 50 سال دیگه هم اگر بر فرض عمر کنم، دور سیاست رو خط میکشم چون بسیار پیچیدست و ما آدم های عادی ازش سر در نخواهیم آورد مگر جزوی از بازی قرار بگیریم.

یک Unpopular Opinion هم من بدم.

انجمن بازی ای که عمده کاربرانش به سختی بتونن بازی بخرن خود به خود ماهیت خودش رو از دست می ده. و بدترین کاری که در این شرایط می شه کرد اینه که بخوای فروم رو بکنی مثل رست ارا و گف و در کنارش هم شروع کنی مقررات سفت و سخت گزاشتن و بن کردن کاربر ها به این دلیل که اینجا فروم بازیه!
دمت گرم نکته قشنگی گفتی حال کردم.
من خودم شدید فن گرن توریسمو و کلا بازیهای ریسینگ شبیه ساز هستم؛ بعد الان با این وضع گ#ه اینترنتمون آنلاین بازی که کلا برام گرد شده سرش، خوده pd و سونی هم از اونور با سیاست ضد مشتریه خدمات آنلاین کردن بازی حتی به کمپینشم گند زده شده برا ما؛ خب این از یه جا دیگه میزنه بیرون خب...

ویرایش: حالا خب اینی که من گفتم دقیقا مربوط به عدم توانایی خرید گیم نمیشه، ولی یه مشکلی با ریشه بسیار نزدیک و مشابه هست.

آخرین ویرایش:
دوستان نظرتون در مورد خرید نقره چیه؟
سود میکنی ولی نه به اندازه طلا - یکی هم اینکه چون معمولا نقره به صورت سکه یا آبشده نیس و اکثرا روش قلم کاری و اینا میشه یه مقداری از پولت میره برای دستمزد.
ولی بعد از سکه - دلار - آبشده خوبه.

.

• Like
Reactions: homayoon k2
بچه ها متاسفانه این اعداد خاطره میشن باز... خیلی زودتر از چیزی که فکر کنید و 60-65 و بعد از مکانیزم ماشه (که فکر کنم خیلی هاتون یادتونه من از کی به نقل از یه بنده خدایی دارم جار میزنم اینجا)
به قول ایشون، دلار میره رو فنر... نهایت نهایت 3 ماه فوق العاده سخت در پیشه (که خود من پاره ام الان... یعنی خدانکنه تو این وضع، نتونی کار هم کنی به خاطر اسارت )

ولی خب وقتی همه اینهارو گفته قطعا اون چیزهایی هم که باید رخ بده رخ میده.
امیدوار باشید و خودتونم زنده نگه دارید ❤️ این خار***ها همینو میخوان، ناامیدی مارو میخوان میخوان که از درون و بیرون مرده باشیم، فقط مرده ی متحرک

صلح اکراین و روسیه که اتفاق بیافته میریم رو مساله روسیه و ایران... روسیه پوتین اجازه "کد 1967" رو میده ...
برای اینکه این مسائل رو متوجه بشید، باید مطالب رو بخونید و از دیپ ها و کارت های بازی رو بشناسید :

بطور خلاصه؛
بریتانیا و اسرائیل دو دیپ اصلی سیاسی جهان
چین و روسیه بتلفیلد بریتانیا
آمریکا بتلفیلد اسرائیل

ایران کارت بازی روسیه
...

طبق گفته اون بنده خدا، ایران قراره از کارت بازی بودن در بیاد و پیشرفت کنه و به امید خدا بشیم بتلفیلد دیپ اسرائیل...بخاطر شرایط منطقه
یعنی بریتانیا و روسیه از ما میکشه بیرون (البته بریتانیا نه به صورت کامل چون همیشه دیپ ها کنترلر هاشون رو خواهند داشت

خلاصه چیزهایی بود که ازشون مطمئنم و خودم آگاه بودم، خیلی خیلی بیشتر از اینها هست و منم نااگاهم
خواستید بگید بولشت هم من ناراحت نمیشم چون 2 سال و نیم پیش خود منم همین بودم

بخونید این اکانتو، 50 سال دیگه هم اگر بر فرض عمر کنم، دور سیاست رو خط میکشم چون بسیار پیچیدست و ما آدم های عادی ازش سر در نخواهیم آورد مگر جزوی از بازی قرار بگیریم.
منظورت از دیپ چیه؟ کد 1967 چیه؟ اگه توی منبع نوشته که فقط لینک منبعو بهم بده و اگرم ننوشته بهم بگو چی هستن و لینک منبعم بده، ممنون.

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
من ۹ صبح به‌ تنها چیزی که میتونم فکر کنم اینه چطور نور خورشید رو از صورتم بردارم که تا ۱۲ بتونم بخوابم
-------
اقا من جدیدا یه مشکلی واسم پیش اومده که وقتی از خواب پا میشم شدیدا استرس دارم و قلبم حسابی تند میزنه طوریکه که انگار یه اتفاق خیلی بد افتاده ولی نمیدونم چی. بعد از حدود ۱۰ دیقه کم میشه و تا نیم ساعت بعدش از بین میره ولی خب واقعا اذیتم داره میکنه و زده به معده ام، و باعث سوزش معده‌ام شده
یه داستان دیگه هم که پیش اومده اینه همیشه مغزم یه چی پیدا میکنه که سرش استرس داشته باشه و هر مسئله ای که حل میشه بلافاصله یه چیز دیگه (و خیلی بی اهمیت بعضی وقتا) پیدا میکنه که سرش دهنمو سرویس کنه.
دمنوش ممنوشی چیزی نیست یکم بهتر کنه وضعیت رو یا روانشناس لازمم؟(خانواده گارد دارن روی روانشناس و فکر میکنن آدمای روانی میرن پیششون :D تیپیکال خانواده ایرانی :)) )
خیلی جالبه چون دیدم بیشتر بچه ها با این مسئله استرس درگیر هستند، چون خودمم حقیقتا به شدت استرسی بودم(هنوزم ته مونده اش تا حد زیادی مونده) حقیقتا من بیشتر از این که خودم رو درمان کنم، فقط فیکس کردم، راهی که شخصا پیدا کردم "خاموش کردن" انتظارات و خیلی چیزای دیگه بود که باعث استرسم میشد، کلا این راه حل نهایی من تو خیلی چیزاست، یعنی خاموش کردن :-"

اصن ببین من واقعا مریض استرس بودم، به نظرم در تجربیات زندگیم ریشه داره (بنا به دلایلی در نوجوانی همیشه یک استرس زیرپوستی در زندگیم وجود داشت) مثلا ممکنه یه چیزی به شما بگم و رد شم، شما هم رد شی، کلا هم مسئله خاصی نباشه، اما همین ممکنه باعث شه به شدت فکرم درگیر شه و استرس بگیرم، مثلا اینکه "ایا حرف من رو درست گرفت؟ ایا ان قسمت از حرفم باعث سوتفاهم نمیشه؟ ایا ان سوتفاهم منجر به a نمیشه؟ ایا a منجر به b نمیشه؟ ایا b باعث ناراحتی x نمیشه؟ ایا ناراحتی x برای خود x دردسر درست نمیکنه؟"

ببین اصن یه چی بهت میگم، یه چی میشنوی، حالا وقتی گفتم یاد گرفتم "خاموش کنم" میدونی منظورم چیه؟ باور کن متوجه هستم که راه درست و منطقی و همگانی نیست و اصلا "راه و درمان" نیست، بهینه نیست، اما حداقل به من کمک کرد که ارامش خودم رو تا حدی در زندگی حفظ کنم، "خاموش" یعنی وقتی یک موضوع از حد خاصش رد میشه یعنی جایی که دیگه مسئولیتش مثلا با من نیست، دیگه برام اهمیتی نداره طرف مقابلم چی فکر میکنه، برام اهمیتی نداره چه بلایی سر a یا b یا x میاد (همون x b a که قدیما شاید حتی بیشتر از خودم نگرانشون میشدم)، البته که منظورم ظاهر قضیه است، قطعا در نهایت هنوزم همه ی اینا برام اهمیت داره، اما وقتی بتونم حافظه فعالم رو حداقل خالی کنم، حداقل دیگه این اورتینکینگ ها کمتر اذیتم میکنه، حداقل دیگه جا برای محتوای جدید باز میشه،

حتی جدا از اتفاقاتی که ریشه در عملکرد خودم داره، من حتی برای غریبه ای که از دور میبینم هم استرس میگیرم!! مثلا اگه یک خانم خوشحال با تیپ ساده ببینم که با همسرش تو یک ماشین معمولی نشستند و خوشحال بستنی میخورند، به شدت ممکنه دلم بگیره، به شدت ذهنم درگیر شه که "ایا اینا دوست ندارند ماشین مناسب تر سوار شند؟ ایا اینا دلخوشی شون همین بستنیه؟ ایا قناعت دارند و از ان بنز سوار هم خوش تر هستند؟ ایا قناعت یک تحمیل فکری نیست که من دلم خوش شه اینا خوبند و دغدغه اجتماعیم محدود شه؟ من حقیقتا از بچگیم همینطوری بودم، باور میکنی هنوزم اون مادر دختری که 15 16 سال پیش تو ساندویجی دیدم یادمه؟ وقتی دختره به مامانش گفت "مرسی خیلی دلم ساندویچ میخواست" ، یا هنوزم یادمه وقتی احساس میکردم یکی از معلم های دبستانم دیگه خوشحال نیست، باورت میشه؟ برای یک مرد 20 سال بزرگ تر از خودم دلم در بچگی میسوخت چون احساس میکردم "دیگه مثل قبل سر کلاس ها خوشحال نیست" ؟

حالا اون ور قضیه ام میدونی چی میشه؟ وقتی مقصر این چیزا رو پیدا میکنم و تشخیص میدم (معمولا به EA برمیگرده، این درک رو حدودا 12-13 سال میشه که پیدا کردم) به شدت بی رحم میشم، یعنی خدا نکنه کسی بی پرده جلوی من از EA حمایت کنه، خدا نکنه کسی از "رای" دادن به EA حمایت کنه، به شکل عجیبی عصبانی میشم، به شکل عجیبی اگه بتونم با اون ادم مبارزه میکنم (99% منظورم از مبارزه سلاح اصلیمه، یعنی زبون و حرف زدنم) طوری که اون ادم میره تو لیست سیاه من، و تا جایی که بتونم با حرف زدن و زبونم بهش اسیب میرسونم، برملاش میکنم، ابرو حیثیتش رو میبرم، حالا میدونی کی پیچیده میشه؟ وقتی اخرش که عصبانیتم میخوابه، یهو یادم میاد که همین ادم که له و لورده کردم، خودش قربانی EA هست حتی اگه این ادراک رو نداشته باشه، اینجا زمانیه که خاموش میکنم، یعنی کم میارم و بیخیال میشم..... میفهمم که کاری از دست من بر نمیاد، باورت نمیشه چقدررررررر گاهی ناراحت میشم، وقتی یادم میاد فولان انسان نحیف رو با خاک یکسان کردم چون مثلا از EA حمایت زیرپوستی یا عیان میکرد، دروغ نمیگم تو اوج ناراحتیمم حق اون ادم میدونم که با خاک یکسان شه (چون اون ادم، تخم طلا نمیکنه که، اون ادم فرقی با قربانی های سیستم مورد حمایتش نداره، پس حقشه) اما خب، ادمم دیگه، بازم اخرش دلم میسوزه، حتی برای کسی که 100% مطمئنم حقشه ابرو حیثیتش بره تا بفهمه فقط بچه های مردم اسیب پذیر نیستند،

مشکل این جاست که وقتی پای EA وسط باشه، دیگه نمیتونم "خاموش" کنم....

سر تو درد اوردم، نخونده باشی هم که بهتر، به نظرم دوستان درست میگند، روند اینه که اول بری روانشناس تا اگه نیاز باشه روانشناس خودش روانپزشک معرفی کنه، اما روانپزشک هم کم از روانشناس نداره(به شدت در حوزه خودش تخصصی تر هم هست) ومیتونی از همون اول هم با پزشک شروع کنی، در واقع روانپزشک ها به شدت تشخیص درست میدند و به احتمال زیاد پشیمون نمیشی، میمونه پیدا کردن مورد مناسب، مثلا روانشناس/پزشک داریم که تخصص به شدت بالایی داره اما ناقص، یعنی دکتر مورد نظر ایدئولوگه(EA*)، خیلی ساده، مثلا یک همجنسگرا به هیچ عنوان نمیتونه پیش همچین روانشناسی مخصوصا، بره، چون کلا میزنه جاده خاکی، این دلیلیه که به نظرم تلفن های مشاوره عمومی هم در ایران به درد نمیخورند، اینو مثال زدم که منظورم رو برسونم، پس به نظرم خودت باید دکتر مناسب رو بر اساس موقعیتت، پیدا کنی،

دمنوش اینارو مطلقا نیستم و به نظرم تو بهترین حالت درصد اندکی رو تلقین اثر داره،، اما یک سری بهبود های عمومی رو همه چی اثر مثبت دارند، مثل ساعت خواب، باور کن معجزه میکنه، من به عنوان کسی که از اواخر پیش دانشگاهی(سال 87) تا همین 4 5 سال پیش، به معنای واقعی جغد بودم؛ الان چند سالیه که 10-11-12 شب نهایتا 1-2-3 صبح در موارد استثنا ، میخوابم، و 5-6-7 صبح در اکثر مواقع و به ندرت نهایتا 8-9 بیدار میشم، باور کن اتوماتیک بخش زیادی از حالت رو خوب میکنه، درسته که داروی تب و لرز رو کرونا اثر نداره، اما رو تب و لرز به تنهایی که اثر داره، به نظرم اثر این چنین راهکار های حاشیه ای رو، در این حد در نظر بگیر...

خاطراتت در مورد سطل اشغال یادته؟ بارها دیدم از این خاطرات رو بیان کردی، همین که به دیگران اهمیت میدی، در بافت EA، خودش میتونه یک بستر مناسب برای استرس باشه، ممکنه طرحواره داشته باشی، مثلا طرحواره "ایثارگری"، اما در نهایت، برو دکتر، برای خودت بیشتر ارزش قائل شو ~o)%%-=;

*اسموکینگ هم اگر تو برنامته، یک عامل مهم به حساب میاد، چه سیگار چه وید چه قلیون، همشون "ارامش" یا حالت استیبل و پایدارتو به گروگان میگیرند، و وقتی دچار فقدان اسموک مورد نظر میشی، گروگان رو به شکل استرس به رُخت میکشند.... این موضوع در مورد هر دراگ و درینکی هم صدق میکنه، کلا میگم 🙏 ** همین میشه که یک سری فکر میکنند مثلا وید تمرکزشون رو بالا میبره، در حالی که حواسشون نیست وید فقط تمرکز گروگان گرفته شده رو ازاد میکنه، یعنی منفی رو به صفر یا مثبت میرسونه، مثبت رو به مثبت تر نمیرسونه...

**خاموش کردن که گفتم به عنوان کانتر اتک هم شناخته میشه، یعنی به جای اهمیت دادن و اسیب دیدن، دیگه اهمیت نمیدی که اسیب نبینی، این البته همونطور که گفتم، راه درست و منطقی نیست، بیشتر نوری هست در انتهای تونل برای سلامت و بقای خودت...

آخرین ویرایش:
زباله غیرقابل بازیافت > بعضی از ایرانی‌های ساکن خارج که از ایرانی‌های داخل شاکی هستن که چرا هر روز نمی‌رن خیابون که بن موقت و دائم بشن.
دخترخاله گرامی بنده، ۱۳ سال پیش کلاً از جاش تکون نمی‌خورد و خیلی ریلکس توی خونه می‌نشست و ما باید براش تعریف می‌کردیم که ماجرا چیه. سه سال پیش هم باز هیچ کاری نمی‌کرد و انگار نه انگار. ولی الآن توی آمریکا به سر می‌برن و در کنار همسر محترم و کودک دلبند، هر روز در حال عشق و حال هستن و ویدیوهای زیبا از مهمونی‌ها و مراسم مختلف می‌فرستن. بعد هم با مادر ۷۰ ساله‌شون تماس می‌گیرن و با عصبانیت می‌گن چون شما قشر خاکستری (از اون عبارت‌هایی که کافیه مُد بشه تا دیگه از زبون ملت نیفته) نمی‌ریزین تو خیابون، اوضاع این طوریه و همه چیز تقصیر شماست و...
البته این صحبت‌ها تازگی نداره و قبلاً هم داشتیم توی فک و فامیل. یعنی انگار یه مکانیزم وقیحانه‌ای توی بعضی از ایرانی‌های مهاجر (نه همه، بلکه یه گروهی از عزیزان) وجود داره که وقتی اینجا هستن هیچ غلطی نمی‌کنن ولی وقتی می‌رن اون طرف، طلبکار می‌شن و انتظار دارن هر بلایی سر بقیه بیاد تا راه باز بشه برای بازگشت شکوهمندانه این عزیزان.
یکی‌شون که همیشه طلبکار هست، همین چند وقت پیش بعد از مدت‌ها برگشته بود و بهش می‌گفتیم خب تو که انقدر ژست مبارز می‌گرفتی، الآن که اینجا هستی برو یه کاری بکن. ولی هی بهانه‌تراشی می‌کرد و می‌گفت ممکنه اون طوری ممنوع‌الخروج بشم! یعنی طرف از ممنوع‌الخروج شدن می‌ترسه، ولی انتظار داره بقیه برن به فجیع‌ترین شکل ممکن فدا بشن.

من نمیدونم این ونزوئلا رو کی سر زبونا انداخته به ولله ما وضعمون از اونجا خراب تره
چرا فکر میکنید وضعمون بهتره چون عکس گذاشته بودن که با دو کیلو اسکناس میرن گوشت میخرن؟
اون به خاطر اینه که واحد اسکناسشون کمه اگه ماهم مثل اونا اسکناس تک واحدی داشتیم حساب کار دستتون میومد
ما واحد پولمنون ریاله ولی EA ازش استفاده نمیکنه که گندش در نیاد وگرنه اگه مثل ونزوئلا اسکناس رایجمون یه ریالی بود واسه 1 کیلو گوشت 500 هزار تومنی باید 5 میلیون ورق اسکناس میبردی مغازه که بهت گوشت بدن
اون دوستی که گفتن این وضعیت تا کی میخواد پیش بره عارضم که تا وقتی سواری بدیم سوارمون میشن هر وقت مقاومت کردیم و EA رو زمین زدیم یواش یواش همه چی اوکی میشه
دقیقا، در واقع ایرانی ها باید ارزوشون باشه که مثل ونزوئلا بشند، چون ونزوئلا حداقل یکی از مناسب ترین محیط زیست ها برای ادامه حیات گونه های جانوری و گیاهی داره، ونزوئلا در چند 10 سال اینده، دچار بحران های شدید امنیتی در نتیجه ی "مشکلات اب و غذا" نمیشه، به نظرم در صورت موندگاری EA، اشوبی در نتیجه ی بحران اب خواهیم داشت که ارزو و دلار و پلی استیشن و 70 دلار و این حرفا یادمون میره....

---

من خودمم خیلی به چپ و چوله ها میپرم، قبول دارم، برای همین نمیتونم خیلی به خودم اجازه بدم به پریدن ملت به rp گیر بدم، تفاوت اینه که من فکر میکنم rp میتونه حداقل یک وضعیتی بهتر از EA ایجاد کنه، و معتقدم چپ و چوله ها میتونند وضعیتی به مراتب بدتر از EA ایجاد کنند(بدتر منهای ازادی های فردی و اجتماعی)، با این حال، امیدوارم در نهایت همه به این نتیجه برسیم که فعلا حداقل، دشمن اصلی ما EA است، در مرحله بعدی گروه های تروریستی، rp در حدی نیست که به نظرم نگران کننده باشه، اگر هم ملت طرفدارش تا حدی گاهی افراطی عمل میکنند، خب طبیعیه چون تحت فاجعه ای به اسم EA زندگی کردند، کسی که مدت ها در یک چاه زندانی بشه، وقتی میاد بیرون یا به شدت ساکته یا به شدت افراطی، تنها کسی این ادم های ضعیف تحت EA رو قضاوت میکنه که یک احمق درجه یک باشه، یا شارلاتان یا دنبال جبران کمبود های خودش، در هر حال ماه پشت ابر نمیمونه، هم rp بلاخره تکلیفش معلوم و روشن میشه، هم شارلاتان ها،

---

برچسب زدن واقعا خوب نیست، اما بدتر اینه که از برچسب زدن ها حتی تو بدترین حالتش، مثلا فحش های ناموسی(من به این واژه معتقد نیستم) یا حمله به هویت دیگران، حمایت کنیم، و بعد سیس فرهنگ خوب است و برچسب بد است و اینا برداریم، ریاکاری از همه چی به نظرم بدتره حتی نااگاهانه، وگرنه کسی که برچسب میزنه و ادعایی نداره، خیلی قابل تحمل تره..

---

من فقط عاشق اونایی هستم که برای سبز و شکلاتی و قهوه ای و بنفش و کیف کش هاشون، تا کمر خم میشدن، اما حالا، فاز Pure و سلامت صد درصدی در سیاست برداشتند و این و اون رو نقد میکنند، البته حقشونه، اما حق منم هست که عاشقشون باشم، گنده های تبلیغات چی و معروفشون هم فعلا در خواب خرگوشی هستند، اما قطعا در پیشگاه ملت در ساعات اخر، از خواب بیدار میشند...

---

حرف دوستان درسته که تا ملت ساکت باشند وضعیت همینه، اما موضوع اینه که یک سری از ملت ساکت نشدن و همون بخش از ملت از طرف شما "گول خورده یا بی هویت" خطاب شدند، بلاخره چی شد؟ کسی که بلند میشه گول خورده یا بیدار شده و کار درستی انجام میده؟

---

وضعیت اقتصادی یک شمشیر دو لبه است، بعد از 96، بعد از 98، همیشه یک افزایش شدید ارزی رو تجربه کردیم، درسته که وضعیت روابط خارجی (ترامپ، کرونا، اوکراین) هم تاثیر داره، اما در اصل به نظرم مالیات پنهانی هست که EA برای کسری های گوناگونش از مردم میدزده، و در مقابل با بستن دست و پای مردم توسط گرونی، میخواد شده محدود اما تلاش میکنه که کشور رو "ساکت" کنه، نکته اینه که شمشیر دو لبه یه جایی کار دستش میده، به نظرم اون جا خیلی دور نیست...

زباله غیرقابل بازیافت > بعضی از ایرانی‌های ساکن خارج که از ایرانی‌های داخل شاکی هستن که چرا هر روز نمی‌رن خیابون که بن موقت و دائم بشن.
دخترخاله گرامی بنده، ۱۳ سال پیش کلاً از جاش تکون نمی‌خورد و خیلی ریلکس توی خونه می‌نشست و ما باید براش تعریف می‌کردیم که ماجرا چیه. سه سال پیش هم باز هیچ کاری نمی‌کرد و انگار نه انگار. ولی الآن توی آمریکا به سر می‌برن و در کنار همسر محترم و کودک دلبند، هر روز در حال عشق و حال هستن و ویدیوهای زیبا از مهمونی‌ها و مراسم مختلف می‌فرستن. بعد هم با مادر ۷۰ ساله‌شون تماس می‌گیرن و با عصبانیت می‌گن چون شما قشر خاکستری (از اون عبارت‌هایی که کافیه مُد بشه تا دیگه از زبون ملت نیفته) نمی‌ریزین تو خیابون، اوضاع این طوریه و همه چیز تقصیر شماست و...
البته این صحبت‌ها تازگی نداره و قبلاً هم داشتیم توی فک و فامیل. یعنی انگار یه مکانیزم وقیحانه‌ای توی بعضی از ایرانی‌های مهاجر (نه همه، بلکه یه گروهی از عزیزان) وجود داره که وقتی اینجا هستن هیچ غلطی نمی‌کنن ولی وقتی می‌رن اون طرف، طلبکار می‌شن و انتظار دارن هر بلایی سر بقیه بیاد تا راه باز بشه برای بازگشت شکوهمندانه این عزیزان.
یکی‌شون که همیشه طلبکار هست، همین چند وقت پیش بعد از مدت‌ها برگشته بود و بهش می‌گفتیم خب تو که انقدر ژست مبارز می‌گرفتی، الآن که اینجا هستی برو یه کاری بکن. ولی هی بهانه‌تراشی می‌کرد و می‌گفت ممکنه اون طوری ممنوع‌الخروج بشم! یعنی طرف از ممنوع‌الخروج شدن می‌ترسه، ولی انتظار داره بقیه برن به فجیع‌ترین شکل ممکن فدا بشن.
حالا این که باز خوبه، فقط اونا که تو این وضعیت هنوز دنبال اینن واسشون سبزی و پسته و ... ارسال بشه یه وقت کم نیارن اونجا تو مهمونیاشون . به هیچ جاییشون هم نیست ما اینجا داریم نابود میشیم اصلا تو دنیا دیگه ای به سر میبرن. دیدم که میگم.

کلا ایرانیایی که آمریکان من همیشه حس منفی داشتم بشون (نه اونایی که سرشون به تنشون میارزه و دکتر مهندسن یا با تحصیلات عالی رفتن) از هر نظر چه شوآف کردن داشته ها و تفریحاتشون چه مسائل فرهنگی و دیدگاه 30یاسی و ... اونایی که با بدبختی رفتن اروپا اینجوری ندیدم توشون زیاد

من فقط یه مشکلی با این شبکه دارم اونم اینه چه طور ساختمان IR IN تهدید تروریستی شده اما اینا بدون نگرانی فعالیت میکنن
چون برا EA تهدید نیستن و بیشتر فرصت محصوب میشن.دربست هم در خدمت جناب منتظرالسطلنه هست این شبکه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or