Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان یه چیزی اضافه کنم اینه که من شخصا قصدم به هیچ وجه دلسرد کردن کسی از اپلای کردن نبود و نیست. درسته که گرفتن پذیرش سخته ولی بچه‌های این انجمن همه زبانشون خوبه و میتونن یه رزومه علمی خوب (در صورت نداشتن) هم برای خودشون در عرض چند سال جمع کنن. فقط میمونه بر اومدن از پس هزینه‌های اپلای و ویزا و سفر و...

اگه راهنمایی از دست من برمیاد، حتما من رو درجریان بذارید. با کمال میل انجام میدم و باعث خوشحالیمه بتونم کمکی بکنم.

این بنده خدا دستش از این تاپیک کوتاه بود گفتم من براش جبران کرده باشم.

Valhalla.JPG

حالا شما جون بکن برو شریف یا دانشگاه تهران و... که رهسپار شی.
دو خطی که مربوط به زیست و بیولوژی میشه رو بفرسته برای بهترین دانشگاه های دنیا رو هوا طرف رو جذب میکنن.
کامنتهای دانلود سریال وایکینگ والهالاست

• Smile
Reactions: m.a.t
این عکسا رو میخواستم اول تو خود تاپیک ChatGPT بذارم، ولی دیدم حیفه که کاربرای بیشتری نبیننشون.

توضیح: اگه احیانا نمیدونید ChatGPT چی هست، یه مدل هوش مصنوعیه که یه ماه و نیم پیش راه‌اندازی شده. نه‌تنها میشه باهاش چت کرد، بلکه با توجه به توضیحاتی که بهش میدی میتونه برات متن‌هایی مثل مقاله، جوک، شعر و داستان به عنوان خروجی تولید کنه. مثلا میتونی بهش بگی برات یه جوک مطابق اون مشخصاتی که میخوای درست کنه. جواب‌هایی که میده اکثر اوقات فوق‌العاده طبیعی هستن و خیلی باورنکردنیه که ببینی یه هوش مصنوعی میتونه از پس همچین چیزی بربیاد.

من ازش خواستم یه قصه بنویسه در مورد ایلیدن، تیم استقلال، نیهیلیسم و سیب‌زمینی سرخ‌کرده.

View attachment 281556View attachment 281557
اینا حقیقتا اونقدرم عجیب نیست :-"
قسمت عجیب ماجرا اونجاس که شما بهش می گی یه کد بزن به زبان X که با کمک فریم ورک Y و تحت سرور Z روی local host ران می شه و با ssh به یک remote host وصل می شه و روی دیتابیس D کوئری Q رو انجام می ده و نتیجه رو نشون کاربر می ده و اگه تایید کرد commit می کنه...
بعد در کمال ناباوری کد رو می زنه...
واقعا یه چیز عجیبیه این chatgpt.
البته لازم به ذکره که هنوز غلط و چرت و پرت تو جواباش زیاد داره ولی خب نکته ش اینه که چرت پرتای خیلی گنده معمولا نمی گه

یه پست خارج از تاپیک گونه با اجازه بپرسم.
به نظرتون الان که وضع بحرانیه برای کمک به گرم موندن بخاری رو زیاد کنیم یا مثلا از هیتر اسپلیت در کنارش کمک بگیریم؟ کاملا بدون کنایه دارم میپرسم و خودم فک میکنم همون بخاری اگه بیشتر باشه باز بهتره تا بخوام کمترش کنم و از اسپیلت کمک بگیرم؛ ولی مطمئن نیستم...

به نظرتون الان که وضع بحرانیه برای کمک به گرم موندن بخاری رو زیاد کنیم یا مثلا از هیتر اسپلیت در کنارش کمک بگیریم؟ کاملا بدون کنایه دارم میپرسم و خودم فک میکنم همون بخاری اگه بیشتر باشه باز بهتره تا بخوام کمترش کنم و از اسپیلت کمک بگیرم؛ ولی مطمئن نیستم...
اگر تولید برق وابسته به مصرف گاز باشه (که احتمالا این طوریه)، استفاده از وسایل برقی هم به صورت غیر مستقیم به شبکه گاز فشار میاره.

از گرم کن برقی استفاده کنی هدر رفت انرژی خیلی بیشتر میشه.چون اولا بازده توربین ها خیلی پایینه و مقدار زیادی از سوخت فوسیلی طی پروسه تولید برق هدر میره و هم اینکه به علت فرسوده بودن خطوط برق اتلافات حین انتقال زیاده.ولی تو بخاری درصد خیلی بیشتری از ماده سوختنی تبدیل به گرما میشه

این تاپیک وجودش برای این هست که بچه ها بیان نظراتی که جای دیگه نمیتونن ابراز کنن رو بنویسن.
اگه قرار باشه هرکسی یک کامنت بده و 10تا ریپلای مستقیم و غیر مستقیم بگیره که خب نمیشه اصلا.

این رو کاربرهای جدیدی که بطور جالبی اولین پستشون رو تو این تاپیک میدن نمیدونن!
کاربرهای قدیمی تر که باید بیشتر آشنا باشن با شرایط تاپیک و پخته تر باشن تا بازیچه 4-3 نفر نشن.
===========
بنظرم اگر تاپیک برگرده به همون نظرات جنجالی و کوتاه دادن در مورد گیم خیلی بهتر از شرایط الان هست.
حداقل دوستان جدید هرچندتا پست پرباری که میدید ، یکی دوتا هم در مورد ویدئو گیم (تو این تاپیک یا جای دیگه) بدین که ما فکرهای بیخود نکنیم!
از جای دیگه هم کپی پیست کردید اشکالی نداره ما قبولتون داریم.

شرایط الان بیشتر شبیه مدیریت و جهت دهی افکار میمونه ، اونهم توسط 4-3 تا که یا مارو نی نی فرض کردن یا خودشون رو.
این وسط همیشه چندتایی مثل من نوعی هم پیدا میشه که به دنبال نوای ساز چوپان بره.

کنتور نداره که بطور ساعتی نظر نامحبوب دارن برای اشتراک گذاشتن با ما.
خیلی هم عالی خب بزارید بدن.

ولی به نظرم اگه مخالفید ریپلای (مستقیم و غیر مستقیم) نکنین که خب فقط خوراک بیشتری بهشون دادید.

بنظرم اگر تاپیک برگرده به همون نظرات جنجالی و کوتاه دادن در مورد گیم خیلی بهتر از شرایط الان .
در راستای رهنمودهای پدرانت :) یه موضوعی بود همیشه میترسیدم در مورد یه گیم خاص بگم،چون احتمال صدور حکم محارب از طرف جامعه ی گیمینگ شدیدا تحدیدم میکنه.
نمیدونم هم قبلا کسی جرعت کرده بگه یا نه،اونم اینکه تنفر شدید من از بازی GTA هستش.هیچ رقمه نمیتونم بازیش کنم و شور و شوق ملت رو هم در موردش درک نمیکنم

در راستای رهنمودهای پدرانت :) یه موضوعی بود همیشه میترسیدم در مورد یه گیم خاص بگم،چون احتمال صدور حکم محارب از طرف جامعه ی گیمینگ شدیدا تحدیدم میکنه.
نمیدونم هم قبلا کسی جرعت کرده بگه یا نه،اونم اینکه تنفر شدید من از بازی GTA هستش.هیچ رقمه نمیتونم بازیش کنم و شور و شوق ملت رو هم در موردش درک نمیکنم
بزن قدش! منم هیچ‌وقت نتونستم از جی‌تی‌ای لذت ببرم. نهایتش نشستم و زورکی، بازی کردن بقیه رو تماشا کردم.

بزن قدش! منم هیچ‌وقت نتونستم از جی‌تی‌ای لذت ببرم. نهایتش نشستم و زورکی، بازی کردن بقیه رو تماشا کردم.
daaaaaaamn. آخه چطوری دلتون میاد؟
البته چند ثانیه که فکر میکنم میبینم منم یه مورد بسسسسیار شبیه بهش دارم. رد دد ریدمپشن دنیا رو ترکوند ولی من چند بار روی کنسول و پی سی سعی کردم برم ولی نتونستم. نمیدونم دقیقا مشکل جی بود ولی یکیش اون هاد شلوغ بازی و آیتم های زیاد قابل استفاده بود فکر کنم. و گرنه گرافیک خفن. دنیای اپن وورد محشر... نمیدونم شاید یه بار رفتم سراغش و تونستم باهاش کنار بیام چون خصوصیات بسیار زیادی برای عاشق شدن به این بازی وجود داره.

آخرین ویرایش:
من نسبت به GTA‌ کاملاً خنثی بودم. نه خوشم میومد و نه هیترش بودم. در حد تفنن هم GTA III و SA رو بازی کردم.
اما اون چیز جادویی که باعث می‌شد یه عده کشته مرده‌اش بشن رو هیچ وقت پیدا نکردم.
عین همین در مورد اسکایریم هم بود. اونم توی همین انجمن آدم هست که ۵۰۰ ساعت و ۱۰۰۰ ساعت و بیشتر روش زمان گذاشته اما من هیچ وقت باهاش ارتباط نگرفتم.

baaaaaaamn. آخه چطوری دلتون میاد؟
البته چند ثانیه که فکر میکنم میبینم منم یه مورد بسسسسیار شبیه بهش دارم. رد دد ریدمپشن دنیا رو ترکوند ولی من چند بار روی کنسول و پی سی سعی کردم برم ولی نتونستم. نمیدونم دقیقا مشکل جی بود ولی یکیش اون هاد شلوغ بازی و آیتم های زیاد قابل استفاده بود فکر کنم. و گرنه گرافیک خفن. دنیای اپن وورد محشر... نمیدونم شاید یه بار رفتم سراغش و تونستم باهاش کنار بیام چون خصوصیات بسیار زیادی برای عاشق شدن به این بازی وجود داره.
نمی‌دونم والا. با تمش حال نمی‌کنم و جدا از اونم کلا بهم نمی‌چسبه و خسته‌کنندس برام. حالا با رد دد، سر وسترن بودنش بهتر کنار میام. فقط همون‌طور که گفتین، اون خیلی شلوغ و پرجزئیاته لامصب. آدم کبود می‌شه!
من نسبت به GTA‌ کاملاً خنثی بودم. نه خوشم میومد و نه هیترش بودم. در حد تفنن هم GTA III و SA رو بازی کردم.
اما اون چیز جادویی که باعث می‌شد یه عده کشته مرده‌اش بشن رو هیچ وقت پیدا نکردم.
عین همین در مورد اسکایریم هم بود. اونم توی همین انجمن آدم هست که ۵۰۰ ساعت و ۱۰۰۰ ساعت و بیشتر روش زمان گذاشته اما من هیچ وقت باهاش ارتباط نگرفتم.
آخ گفتی! همین اسکایریم. یکی از رفقا هر چند وقت یک‌بار دوره ختم اسکایریم داره و دیگه مونده رو ساعت مچی هم اجراش کنه! آدم بهش غبطه می‌خوره که اینقدر عاشق این بازیه. ندومبه آخه اینا چی دیدن تو این!

فکر کنم الان موقع خوبیه که بگم از نظر من بازی های arkane این چند سال فوق العاده افتضاح و تکراری شدن.

من عاشق نسخه اول dishonored بودم نسخه دوم رو با اینکه اواخرش خسته کننده شد تموم کردم ولی نسخه سوم رو همون اول دراپ کردم prey هم شدیدا براش هایپ بودم اما تا اواسطش بیشتر نتونستم برم و کنار گذاشتمش الان deathloop رو چند روزه نصب کردم داستان و مکانیزم loop بازی خیلی جذابه اما گیم پلی بازی فوق العاده خسته کننده و تکراریه عملا حس میکنم دارم همون نسخه اول dishonored رو با گرافیک جدید و داستان جدید بازی میکنم حتی اولین قابلیت بازی که shift بود هم دقیقا کپی بازی های قبلیشونه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or