GTA از نسخه سوم و مخصوصا وایس سیتی، برای من مثل براورده شدن ارزوهایی بود که حین بازی کردن امثال Driver 1-2 و Police Chases شکل گرفته بود، شاید تنها بازی که قد و قواره اش بهش میخورد مافیا بود که اونم تقریبا فاز متفاوتی داشت مخصوصا حال و هوا و گیم پلی...
واقعا طراحی اوپن ورد یا سندباکس GTA های کلاسیک در زمان خودش عجیب غریب خفن بود، این وقتی با ازادی عمل و تنوع محشر گیم پلی، ساندترک های خفن، رادیو هاست های بینظیر (مخصوصا وایس سیتی و سن اندریاس)، رنگ امیزی خفن بازی و گرافیک بازی، شخصیت های باحال و دوست داشتنی، داستان جنایی فان و باحال، شوخی های مخصوص راک استار، جوک های گوناگون که به اشکال مختلف در سرتاسر بازی پراکنده شده بودن، وقتی با اینا ترکیب میشد حکم یک معجون پیدا میکرد،
یادش بخیر، از هوی متال هایی مثل متالیکا گرفته تا پنترا و انواع و اقسام راک، از نیروانا تا لینکین پارک و انواع و اقسام پاپ از مایکل تا بک استریت، میریختم تو User Tracks و میرفتم ساعت ها و ساعت ها Free Roam
![36 <:-P <:-P](/styles/default/xenforo/smilies/meep/36.gif)
البته استوری رو هم بارها شخم زدما، اما در کل انصافا چه حالی میکردیم، همین کار موسیقی گوش دادن حین رانندگی رو با NFS هایی مثل اندرگرند 1-2 و ماست وانتد هم انجام میدادم، مخصوصا وقتی مدت زیادی بازی میکردم و موزیک های خود بازی نیاز به تنوع پیدا میکرد (قبل از اینم رو PSone با NFS هایی مثل High Stakes و Porsche Unleashd همین کار رو میکردم، البته اون موقع موزیک هارو با واکمن گوش میکردم
![105 8-> 8->](/styles/default/xenforo/smilies/meep/105.gif)
)
اخ اخ چقدر این NFS ها حال میدادن، یعنی ته همشونو در اورده بودم، مرحله یا استیج یا ماشینی نمونده بود که باز نکنم، انصافا NFS اون موقع ها چه ابهتی داشت، البته همون موقع هم یادمه GranTurismo رسما یک بازی به شدت خفن و معتبرتر بود، هیچ وقت یادم نمیره وقتی داشتم GT1 رو برای PSone میخریدم فروشنده چقدر از واقعی تر بودن GT نسبت به NFS گفت و هایپ کرد،، اما NFS هم واقعا قدیما واسه خودش برو بیایی داشت... یادش بخیر،
Skyrim هم حقیقتا از دستم در رفته چند بار یا چند صد ساعت بازی کردم
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
حتی یک بار بازی رو با زبان جاپنی رفتم
در اینده هم باید رو Xbox و PS5 دوباره این ورژن جدید رو برم، یعنی هرچند صد ساعت یا هزار ساعت که الان هست، باز هم باید چند صد ساعت دیگه بهش اضافه شه، دوست دارک یک بارم با زبان فقانسه برمش
**چند وقت پیش عکس بینگ والپیپر خیلی برام اشنا میزد، یک خیابون با اپارتمان های رنگی رنگی و نوار ساحلی با شن های روشن بود، به خودم گفتم چقدر شبیه خیابون اصلی تو وایس سیتیه، زدم رو اینفو دیدم عکس از یک خیابون ساحلی تو Miami هست
شدیدا ذوق کردم، نه از این که من درست تشخیص دادم، از اینکه راک استار چقدر خفن طراحی رو واقعی در عین حال فانتزی دراورده بود، البته من ااتمسفر کم رنگ و ابری مانند III هم خیلی دوست داشتم، اما در کل San Andreas و Vice City یک چیز دیگه اند...
***رادیو های III و وایس سیتی و سن اندریاس و IV و V، در کنار ساندترک بازی هایی مثل اسکایریم و نقش افرینی ها و سند باکس اوپن ورد های دیگه، استراتژی هایی مثل وارکرفت، اینا جز همیشگی پلی لیست من هستند، از نسخه های ارجینالشون گرفته تا اکستندد ها و واکینگ سیمولیتر های چند ساعته.... جدا از این حتی فول ساندترک هایی مثل Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue PS1 هم عضو همیشگی و پرکاربرد پلی لیست من هستند