Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
فکر کنم الان موقع خوبیه که بگم از نظر من بازی های arkane این چند سال فوق العاده افتضاح و تکراری شدن.

من عاشق نسخه اول dishonored بودم نسخه دوم رو با اینکه اواخرش خسته کننده شد تموم کردم ولی نسخه سوم رو همون اول دراپ کردم prey هم شدیدا براش هایپ بودم اما تا اواسطش بیشتر نتونستم برم و کنار گذاشتمش الان deathloop رو چند روزه نصب کردم داستان و مکانیزم loop بازی خیلی جذابه اما گیم پلی بازی فوق العاده خسته کننده و تکراریه عملا حس میکنم دارم همون نسخه اول dishonored رو با گرافیک جدید و داستان جدید بازی میکنم حتی اولین قابلیت بازی که shift بود هم دقیقا کپی بازی های قبلیشونه
جات خالی از دیروز دارم نسخه 2 رو برای چندمین بار میرم :D ، خیلی خوبه این بازی.

فکر کنم الان موقع خوبیه که بگم از نظر من بازی های arkane این چند سال فوق العاده افتضاح و تکراری شدن.

من عاشق نسخه اول dishonored بودم نسخه دوم رو با اینکه اواخرش خسته کننده شد تموم کردم ولی نسخه سوم رو همون اول دراپ کردم prey هم شدیدا براش هایپ بودم اما تا اواسطش بیشتر نتونستم برم و کنار گذاشتمش الان deathloop رو چند روزه نصب کردم داستان و مکانیزم loop بازی خیلی جذابه اما گیم پلی بازی فوق العاده خسته کننده و تکراریه عملا حس میکنم دارم همون نسخه اول dishonored رو با گرافیک جدید و داستان جدید بازی میکنم حتی اولین قابلیت بازی که shift بود هم دقیقا کپی بازی های قبلیشونه
حتی تایم لوپشم بی مزس چون فقط تو منو ها زمان حرکت میکنه. عملا هیچ نیازی به عجله کردن نیست، چون میتونی تا دلت بخواد تو یه بازه زمانی بمونی و کل مپو از انمی و لوت پاکسازی کنی.
منم چون دقیقا بعد Outer Wilds بازیش کردم مکانیسم تایم لوپش بسیار تو ذوقم زد.

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
حتی تایم لوپشم بی مزس چون فقط تو منو ها زمان حرکت میکنه. عملا هیچ نیازی به عجله کردن نیست، چون میتونی تا دلت بخواد تو یه بازه زمانی بمونی و کل مپو از انمی و لوت پاکسازی کنی.
منم چون دقیقا بعد Outer Wilds بازیش کردم مکانیسم تایم لوپش بسیار تو ذوقم زد.
باز نسبت به بقیه عناوینشون این تایم لوپ یه چیز جدیده ولی گیم پلی حس میکنم کپی هستن تو همه بازیاشون چیز جدیدی ارائه نمیده که حس تکراری بودن نداشته باشه با اینکه دوست دارم ادامه بدم ولی واقعا نمیتونم ارتباط برقرار کنم

فیلم و سریال و بازی علمی-تخیلی > کتاب علمی-تخیلی
به نظرم علمی-تخیلی ژانریه که نوشته و توصیف خیلی نمیتونه حق مطلب رو براش ادا کنه و با تصویر و از اون بهتر، تعامل، خیلی بهتر ارائه میشه. در همین راستا، به نظرم بازی Prey یکی از بهترین آثاریه که توی ژانر علمی-تخیلی خلق شده و واقعا اثر آندرریتدیه. حالا که حرف از آندرریتد شد، خوبه از سریال علمی-تخیلی بسیار خوش‌ساخت The Peripheral هم یادی بکنیم که ندیدم در بازیسنتر چندان نامی ازش برده بشه.​

GTA از نسخه سوم و مخصوصا وایس سیتی، برای من مثل براورده شدن ارزوهایی بود که حین بازی کردن امثال Driver 1-2 و Police Chases شکل گرفته بود، شاید تنها بازی که قد و قواره اش بهش میخورد مافیا بود که اونم تقریبا فاز متفاوتی داشت مخصوصا حال و هوا و گیم پلی...

واقعا طراحی اوپن ورد یا سندباکس GTA های کلاسیک در زمان خودش عجیب غریب خفن بود، این وقتی با ازادی عمل و تنوع محشر گیم پلی، ساندترک های خفن، رادیو هاست های بینظیر (مخصوصا وایس سیتی و سن اندریاس)، رنگ امیزی خفن بازی و گرافیک بازی، شخصیت های باحال و دوست داشتنی، داستان جنایی فان و باحال، شوخی های مخصوص راک استار، جوک های گوناگون که به اشکال مختلف در سرتاسر بازی پراکنده شده بودن، وقتی با اینا ترکیب میشد حکم یک معجون پیدا میکرد،

یادش بخیر، از هوی متال هایی مثل متالیکا گرفته تا پنترا و انواع و اقسام راک، از نیروانا تا لینکین پارک و انواع و اقسام پاپ از مایکل تا بک استریت، میریختم تو User Tracks و میرفتم ساعت ها و ساعت ها Free Roam <:-P البته استوری رو هم بارها شخم زدما، اما در کل انصافا چه حالی میکردیم، همین کار موسیقی گوش دادن حین رانندگی رو با NFS هایی مثل اندرگرند 1-2 و ماست وانتد هم انجام میدادم، مخصوصا وقتی مدت زیادی بازی میکردم و موزیک های خود بازی نیاز به تنوع پیدا میکرد (قبل از اینم رو PSone با NFS هایی مثل High Stakes و Porsche Unleashd همین کار رو میکردم، البته اون موقع موزیک هارو با واکمن گوش میکردم 8->)

اخ اخ چقدر این NFS ها حال میدادن، یعنی ته همشونو در اورده بودم، مرحله یا استیج یا ماشینی نمونده بود که باز نکنم، انصافا NFS اون موقع ها چه ابهتی داشت، البته همون موقع هم یادمه GranTurismo رسما یک بازی به شدت خفن و معتبرتر بود، هیچ وقت یادم نمیره وقتی داشتم GT1 رو برای PSone میخریدم فروشنده چقدر از واقعی تر بودن GT نسبت به NFS گفت و هایپ کرد،، اما NFS هم واقعا قدیما واسه خودش برو بیایی داشت... یادش بخیر،

Skyrim هم حقیقتا از دستم در رفته چند بار یا چند صد ساعت بازی کردم :-" حتی یک بار بازی رو با زبان جاپنی رفتم :-" در اینده هم باید رو Xbox و PS5 دوباره این ورژن جدید رو برم، یعنی هرچند صد ساعت یا هزار ساعت که الان هست، باز هم باید چند صد ساعت دیگه بهش اضافه شه، دوست دارک یک بارم با زبان فقانسه برمش :-"

**چند وقت پیش عکس بینگ والپیپر خیلی برام اشنا میزد، یک خیابون با اپارتمان های رنگی رنگی و نوار ساحلی با شن های روشن بود، به خودم گفتم چقدر شبیه خیابون اصلی تو وایس سیتیه، زدم رو اینفو دیدم عکس از یک خیابون ساحلی تو Miami هست :-" شدیدا ذوق کردم، نه از این که من درست تشخیص دادم، از اینکه راک استار چقدر خفن طراحی رو واقعی در عین حال فانتزی دراورده بود، البته من ااتمسفر کم رنگ و ابری مانند III هم خیلی دوست داشتم، اما در کل San Andreas و Vice City یک چیز دیگه اند...

***رادیو های III و وایس سیتی و سن اندریاس و IV و V، در کنار ساندترک بازی هایی مثل اسکایریم و نقش افرینی ها و سند باکس اوپن ورد های دیگه، استراتژی هایی مثل وارکرفت، اینا جز همیشگی پلی لیست من هستند، از نسخه های ارجینالشون گرفته تا اکستندد ها و واکینگ سیمولیتر های چند ساعته.... جدا از این حتی فول ساندترک هایی مثل Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue PS1 هم عضو همیشگی و پرکاربرد پلی لیست من هستند :-"

این که آنپاپیولر نیست یه فکته:>
حالا که گفتی بذار یه فکت دیگه بگم
انیمه >>>>>>>>>>>>> انیمیشن های غربی
فکت دونم برای امروز پر شد انقدر حق بود :D

-----------------------
ژانر mmorpg و تا حدی کلا mmo شده زباله دان گیمینگ... هر چی شرکت لاشخور و پول پرست و زباله ساز هستن چمبره زدن رو این ژانر و حتی اون معدود بازی هایی که پتانسیل هم دارن رو با monetization وقیحانه و نفرت انگیز کشوندن به لجنزار...
البته لازم به ذکره که از اول هم با همین عنوان شروع به کار کرده بود و بنده در این همه سال تجربه بازی کردنم هنوز یه دونه mmorpg که بگم سرش به تنش می ارزه ندیدم (gw2 و wow هم زباله هستن لازم نیست اشاره کنید :D)

آخرین ویرایش:
PES 2013 > تمامی بازیهای ورزشی

دو نفره بازی کردن WWE های دوران PS2 > دو نفره بازی کردن بقیه بازیهای فایتینگ

Driver San Francisco > بقیه درایور ها

می‌خوام یک دونه جواد خیابانی طور بگم؛
کسایی که GTA V بازی کردن ولی GTA Online بازی نکردن، اصلا GTA V بازی نکردن

انسان های نرمال و موفق >>>>>> weebs
هیچ انسان معمولی و نرمالی موفق نیست چون تهش یه آدم معمولی یه کارمند معمولی میشه
همیشه افراد موفق و خاص مثل بزرگان هنر و ... ذهنشان درگیر علایقه شان است و همیشه مشغول رویا پردازی هستند
بنابراین

رویاپردازان خاص و جذاب :D >>>>>>>>نرمال های معمولی و حوصله سر بر

بازی سازهای ژاپنی (میازاکی، کوجیما، میکامی، ساکاگوچی و سایر عزیزان که در لیست نمی گنجه) >>>>>>>>>>>>>>> هر بازی ساز غیر ژاپنی در هر نقطه دنیا !

یک چیزی هم بگم ان شاء الله کتک نخورم ولی اکثر انیمه ها و مانگاها (بالای 96 درصد) اورریت هستند !!! (برزرک، شهر اشباح، الفن لید، و نهایتا زیر 50 عنوان دیگه مستثنا هستند).

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or