Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
یک زمانی(تاپیک امتیازات دث استرندینگ) علی ونوم بدون اینکه خندش بگیره میگفت هیچ بازیسازی اندازه کوجیما کارنامه نداره!

واکنش میکامی:

View attachment 275723

والا اون بنده خدا که مطلب طنز زیاد میگفت

کوجیما غیر متال گیر هیچی نداره و حرفی که زده صرفا بر اساس تعصب بوده

تو همون بیوگرافی تو اسپویل هم مشخص این بابا چه کارنامه غولی داره که کمتر کسی را میشه باهاش مقایسه کرد

بای تا دو هفته دیگه:D

احترامن بعنوان پیام بازرگانی

من زمستونا بدنم خیلی برق تولید میکنه 💀
هرجا دست میزنم برق میگیرم واقعا خیلی رو مخه همش با استرس به چیزای آهنی باید دست بزنم ">_<

میخواستم بدونم راهی رو میشناسین این قدرت الکترویی که دارم رو بتونم کنترلش کنم :-?
جمله آخرو که خوندم یاد اوپنینگ فیلم های مارول افتادم
همچی از یه قدرت ناشناخته شروع میشه

هرجا دست میزنم برق میگیرم واقعا خیلی رو مخه همش با استرس به چیزای آهنی باید دست بزنم ">_<

میخواستم بدونم راهی رو میشناسین این قدرت الکترویی که دارم رو بتونم کنترلش کنم :-?
راهی براش پیدا کردی به منم بگو :D

• Like
Reactions: BoxBox

نقش اول بازی بعدی سری Infamous قراره بشی. :>

راهی براش پیدا کردی به منم بگو :D
کمتر برید زیر پتو :D
البته خودمم همین وضعم ولی خوب...‌ حکمت همینه:-"

من که خیلی وقته از ماشین که پیاده میشم با شیشه در رو می‌بندم :D

سیم ارث وصل کن به خودت :-" :D

من یادمه یه ژاکت زیپ دار آبی داشتم. کلاه داشت توشم پشمی بود. به اینا چی میگن؟؟؟ یکی از همون میخوام.
پ.ن: تو مایه های این گرمکن ورزشیا (اگه بشه بهشون گفت) بود که زیپ داشتن و روشون اسم کشورای مختلف نوشته شده بود (اسم همینام نمیدونم چیه:دی)
پ.ن۲: خیلی کم از لباس سر درمیارم

کسایی که حتی تحمل شنیدن یک حرفی که به مذاقشون خوش نمیاد رو ندارن و شروع می کنن به فحاشی انتظار دارن IR بشه مهد دمو.کراسی مثل آلمان و سویس :))
من اون پست رو پاک کردم ولی به وضوح دارم می بینم که عمده حمایتی که از سمت این وری که من هستم داره میاد وابسته به همون جریانی هست که اشاره کردم. شما جای این که صرفا به تو.یتر فارسی خلاصه بشید یه ۴ تا رسانه این وری رو نگاه کنید ببینید این حرکت رو چی دارن توصیف می کنن.

آخرین ویرایش:
کسایی که حتی تحمل شنیدن یک حرفی که به مذاقشون خوش نمیاد رو ندارن و شروع می کنن به فحاشی می خوان کاری کنن انتظار دارن IR بشه مهد دمو.کراسی مثل آلمان و سویس :))
فقط خواستم این رو بگم که همین فمینیسمی که شما ازش بدت میاد خودش بخش لاینفکی از دموکراسیه.

کسایی که حتی تحمل شنیدن یک حرفی که به مذاقشون خوش نمیاد رو ندارن و شروع می کنن به فحاشی می خوان کاری کنن انتظار دارن IR بشه مهد دمو.کراسی مثل آلمان و سویس :))
من اون پست رو پاک کردم ولی به وضوح دارم می بینم که عمده حمایتی که از سمت این وری که من هستم داره میاد وابسته به همون جریانی هست که اشاره کردم. شما جای این که صرفا به تو.یتر فارسی خلاصه بشید یه ۴ تا رسانه غربی رو نگاه کنید ببینید این حرکت رو چی دارن توصیف می کنن.
من کلا اعصاب ندارم و این مدلی حرف میزنم به قصد آسیب نیست بین دوستان هم فحش محبت آمیز میدیم به هم. البته اون فحش نبود مقدمه بحث بود.

خب همونطور که گفتم این برداشت اشتباه خبرگذاری هاست و نمیشه کاریش کرد و صرفا از اینکه گفتی بهتره ایندفعه شکست بخورن بخاطر این یه قضیه تعجب کردم که فک کنم خودتم متوجه شدی چرا حرف نامعقولی بود.

• Like
Reactions: amir72
فقط خواستم این رو بگم که همین فمینیسمی که شما ازش بدت میاد خودش بخش لاینفکی از دموکراسیه.
افراط گرایی در هر چیزی بده. چه فمینیسم باشه چه Religion باشه چه هر چیز دیگه ای.
صحبت من اینه که جوی که توی سمت چپ زمین به وجود اومده اینه که این جنبش فمینیسمیه و زحمات N میلیون نفر رو در چند دهه رو دارن نادیده می گیرن.
وقتی این تیتر CNN اه دیگه وای به حال بقیه خبرگزاری ها:
Ir*n’s ‘women’s rev*lution’ could be a Berlin Wall moment
یا این تیتر DW اه که خیر سرش یکی از بی طرف ترین رسانه هاست:
How feminist are the protests in Ir*n?

اگر قر و قاطی می نویسم به عمد اه :D

صحبت من اینه که جوی که توی سمت چپ زمین به وجود اومده اینه که این جنبش فمینیسمیه و زحمات N میلیون نفر رو در چند دهه رو دارن نادیده می گیرن.

البته من یه تئوری دارم اونم اینکه چون اون سمت الان این داستانا مده رسانه های برای اینکه افکار عمومی رو بکشن سمت ایران اینطوری دارن اخبار رو بازتاب می دن :D
به عبارتی ممکنه قصدشون خیر باشه :-" :D

نظر اونا مهم نیست چی فکر میکنن در مورد کلیت جریان
مهم نتیجه ش تو اینجاس که به نابودی شرکت ختم میشه
جدی نگیر. تو خود راک استار هم تا حالا مدیر زن نداشتیم که اینجا پسفردا EA ترکید داشته باشیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or