Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بنده شخصا اصلا درک نمی کنم مفهموم میهن پرستی رو (در بازی ها البته :D اصلا و ابدا فکر نکنید از موضوع تاپیک خارجه. دارم در باب سری mgs صحبت می کنم :-" :D). الان من چرا مثلا یه نفر که 1000 کیلومتر دور تر از من زندگی می کنه رو به کسی که 1001 کیلومتر اون ور تر (اونور مرز) زندگی می کنه ترجیح بدم یا بهش حس نزدیکی داشته باشم؟
چرا مثلا کشوری که توش به دنیا اومدم رو باید به یه کشور دیگه ترجیح بدم یا حس خاصی بهص داشته باشم؟
من صادقانه ازم بپرسن کجایی هستم جوابم هست "زمینی" :D
خلاصه که میهن و میهن پرستی خر است :-"
پ. ن: اندازه یه هفته آنپاپیولاره این نظر :D

بنده شخصا اصلا درک نمی کنم مفهموم میهن پرستی رو (در بازی ها البته :D اصلا و ابدا فکر نکنید از موضوع تاپیک خارجه. دارم در باب سری mgs صحبت می کنم :-" :D). الان من چرا مثلا یه نفر که 1000 کیلومتر دور تر از من زندگی می کنه رو به کسی که 1001 کیلومتر اون ور تر (اونور مرز) زندگی می کنه ترجیح بدم یا بهش حس نزدیکی داشته باشم؟
چرا مثلا کشوری که توش به دنیا اومدم رو باید به یه کشور دیگه ترجیح بدم یا حس خاصی بهص داشته باشم؟
بنظرم این ایده من میهن پرست نیستم زمین پرستم یه چیزیه خیالی
لامصب ایران میهن پرستی هم نیست وضع بدتره هر قومی تو منطقه یه قوم دیگه میره بدهکاره میگن اینجا چیکار میکنی برگرد استان خودت:))
آدمها هر چقدر تلاش بکنن میهن بخشی از هویت اونها هست و کسایی هم که انکارش میکنن در عمل جور دیگه رفتار میکنن
مثلا دیدم طرف میگه مرزها ساختگی هستن اما تا یه خارجی میاد شهرش میخواد پز آثار تاریخی شهر و کوروش بده بطرف یجوری هم میگه کوروش انگار کوروش باباش بوده=))
تا بگن خلیج عربی قاطی میکنه یا عکس سر ستون تخت جمشید تو موزه لوور بزارن جلوش ذوق میکنه
اگر میشد واقعا مرزها رو برداری جوری که واقعا نژاد پرستی قوم گرایی ملی گرایی و همه اینها از بین بره و مردم هر نقطه زمین همونطور که به همشهری خودشون نگاه میکنن بهم نگاه کنن جهان بی نقص میشد
ولی مثل ایده کمونیسم که در عمل غیر قابل اجراس اینم غیر قابل اجراس حتی هر چقدرم بشر پیشرفت کنه
یه روزی میاد چند قرن دیگه که بعضی کشورها به نقطه فوق تخیلی از رفاه و تکنولوژی رسیدن در حالیکه بعضی جاهای دیگه با استانداردهای قرن بیستمی هم حتی زندگی نمیکنن و اون پیشرفته ها حاضر نیستن هیچکاری واسه اون یکی گروه بکنن

به شخصه برای من فرهنگی که باهاش بزرگ شدم ، خیلی چیز جذابیه برام! و دوست دارم که در موردش با بقیه صحبت کنم و فرهنگ های دیگه رو هم ببینم:دی

به عنوان مثال نوروز و تمام اتفاقات دور و برش برام جذابه، همین سفره ی هفت سین انداختن باحاله!

دور همی های شب یلدا باحاله!

آهنگ های محلی که شب های عروسی تو اطراف ما میخونند و دف میزنند همراهش واقعا برام جذابه!

خیلی آنپاپیولار، همین دیدن هیئت های عزاداری اینکه هر شهر و منطقه یک شیوه ی خاص میخونند(شما فرض کن فستیوال حالا به یک سبک دیگه! یا هرچی اسمش رو میزاری ) برای من جالبه

یا چه میدونم، دیرن معماری های سنتی منطقه ی خودت ، شنیدن شعرهای فلان شاعرها یا نقالی داستان های شاهنامه

و ...

اینا چیزایین که در کنارشون بزرگ شدیم، خودمون توش شرکت داشتیم، و خوب...میتونیم اون بخش هایی که دوست داریم رو ادامه بدیم!
به فرض 1000 کیلومتر از ایران بریم اونطرف تر، باز هم سفره هفت سین بندازیم، در موردش به دوستان خارجی اگر داریم توضیح بدیم و ذوق کنیم:دی

میتونه هم برامون مهم نباشه کلا که خوب...در مورد من به شخصه اینجوری نیست:دی

فقط یک مشکلی هست، ممکنه توی بازی ها یکی یه کاری کنه تو حالت از اونجا بهم بخوره و بپیوندی به نیروی دشمن:-" ولی خوب... احتمالا اونجا هم بدت نمیومد که جای نابودی، باعث و بانی رو نفله کنی و شخصیت اصلی برای اون منطقه یه حرکت خفنی بزنه:دی

من میهن پرستی رو دوست دارم، ولی خوب هیت ورزیدن به اینور اونور ، نه حقیقتا!

به شخصه برای من فرهنگی که باهاش بزرگ شدم ، خیلی چیز جذابیه برام! و دوست دارم که در موردش با بقیه صحبت کنم و فرهنگ های دیگه رو هم ببینم:D

به عنوان مثال نوروز و تمام اتفاقات دور و برش برام جذابه، همین سفره ی هفت سین انداختن باحاله!

دور همی های شب یلدا باحاله!

آهنگ های محلی که شب های عروسی تو اطراف ما میخونند و دف میزنند همراهش واقعا برام جذابه!

خیلی آنپاپیولار، همین دیدن هیئت های عزاداری اینکه هر شهر و منطقه یک شیوه ی خاص میخونند(شما فرض کن فستیوال حالا به یک سبک دیگه! یا هرچی اسمش رو میزاری ) برای من جالبه

یا چه میدونم، دیرن معماری های سنتی منطقه ی خودت ، شنیدن شعرهای فلان شاعرها یا نقالی داستان های شاهنامه

و ...

اینا چیزایین که در کنارشون بزرگ شدیم، خودمون توش شرکت داشتیم، و خوب...میتونیم اون بخش هایی که دوست داریم رو ادامه بدیم!
به فرض 1000 کیلومتر از ایران بریم اونطرف تر، باز هم سفره هفت سین بندازیم، در موردش به دوستان خارجی اگر داریم توضیح بدیم و ذوق کنیم:D

میتونه هم برامون مهم نباشه کلا که خوب...در مورد من به شخصه اینجوری نیست:D

فقط یک مشکلی هست، ممکنه توی بازی ها یکی یه کاری کنه تو حالت از اونجا بهم بخوره و بپیوندی به نیروی دشمن:-" ولی خوب... احتمالا اونجا هم بدت نمیومد که جای نابودی، باعث و بانی رو نفله کنی و شخصیت اصلی برای اون منطقه یه حرکت خفنی بزنه:D

من میهن پرستی رو دوست دارم، ولی خوب هیت ورزیدن به اینور اونور ، نه حقیقتا!
یه نفر یکبار یک صحبت جالبی میکرد که من همیشه تو ذهنم موند. میگفت میهن پرستی رو باهاش مخالفه و میهن دوستی چیزیه که همه باید داشته باشن. بعد براش مثال میآورد، میگفت فرض کنید یه خونه طرف ساکن هست داخلش، ولی همسایه اون خونه بهتری داره یا مثلا زمین بهتری، میهن پرست که باشی میگی طرف رو میکشم و خونش رو به آتش میکشم و همه چیزهای با ارزشی که داره رو ازش میگیرم! ولی میهن دوست که باشی میری با همسایه وارد تعامل میشی و در عین اینکه به خونه خودت اهمیت بیشتری میدی، اما هیچوقت قصد ضرر رسوندن به همسایه رو نداری و باهاش دوست میشی!
میهن دوستی چیزی هست که بنظرم تکلیف همه هست اما میهن پرستی چیزی هست که باید بشدت ازش دوری کرد.

با این منطق پس مثلا ایران یا مکزیک یا عراق نفتشون رو ملی نمیکردن، چه فرقی میکنه این نفت رو مثلا ایرانیا بهره ازش ببرن یا انگلیسیها چون نفت دیگه اینطوری میشه مال زمین و چه فرقی میکنه آدمی که ازش بهره میبره کجای زمین باشه.

یه نفر یکبار یک صحبت جالبی میکرد که من همیشه تو ذهنم موند. میگفت میهن پرستی رو باهاش مخالفه و میهن دوستی چیزیه که همه باید داشته باشن. بعد براش مثال میآورد، میگفت فرض کنید یه خونه طرف ساکن هست داخلش، ولی همسایه اون خونه بهتری داره یا مثلا زمین بهتری، میهن پرست که باشی میگی طرف رو میکشم و خونش رو به آتش میکشم و همه چیزهای با ارزشی که داره رو ازش میگیرم! ولی میهن دوست که باشی میری با همسایه وارد تعامل میشی و در عین اینکه به خونه خودت اهمیت بیشتری میدی، اما هیچوقت قصد ضرر رسوندن به همسایه رو نداری و باهاش دوست میشی!
میهن دوستی چیزی هست که بنظرم تکلیف همه هست اما میهن پرستی چیزی هست که باید بشدت ازش دوری کرد.
کلمات رو سختش نکنید دیگه:دی
ولی حالا همینی که میگی، تعریف من، همونکمیهن دوستیی لست که میگی:-"

• Like
Reactions: m.a.t and Vesemir
هایده و مهستی >>>>>>> کل خواننده های زن جهان :دی

---------------------------------------------------------------------------

من قدیم زیاد تو فاز میهن پرستی و این چیزا نبودم ولی واقعا فهمیدم "وطن" یا "میهن" جز جدا ناشدنی از وجود ادم هست :دی
مطمئنم اگه حتی توی بهترین کشور دنیا با بهترین امکانات و سطح رفاه هم برم باز شادی و غم مردم کشوری ک توش ب دنیا اومدم برام مهمه...

بنظرم این ایده من میهن پرست نیستم زمین پرستم یه چیزیه خیالی
لامصب ایران میهن پرستی هم نیست وضع بدتره هر قومی تو منطقه یه قوم دیگه میره بدهکاره میگن اینجا چیکار میکنی برگرد استان خودت:))
آدمها هر چقدر تلاش بکنن میهن بخشی از هویت اونها هست و کسایی هم که انکارش میکنن در عمل جور دیگه رفتار میکنن
مثلا دیدم طرف میگه مرزها ساختگی هستن اما تا یه خارجی میاد شهرش میخواد پز آثار تاریخی شهر و کوروش بده بطرف یجوری هم میگه کوروش انگار کوروش باباش بوده=))
تا بگن خلیج عربی قاطی میکنه یا عکس سر ستون تخت جمشید تو موزه لوور بزارن جلوش ذوق میکنه
اگر میشد واقعا مرزها رو برداری جوری که واقعا نژاد پرستی قوم گرایی ملی گرایی و همه اینها از بین بره و مردم هر نقطه زمین همونطور که به همشهری خودشون نگاه میکنن بهم نگاه کنن جهان بی نقص میشد
ولی مثل ایده کمونیسم که در عمل غیر قابل اجراس اینم غیر قابل اجراس حتی هر چقدرم بشر پیشرفت کنه
یه روزی میاد چند قرن دیگه که بعضی کشورها به نقطه فوق تخیلی از رفاه و تکنولوژی رسیدن در حالیکه بعضی جاهای دیگه با استانداردهای قرن بیستمی هم حتی زندگی نمیکنن و اون پیشرفته ها حاضر نیستن هیچکاری واسه اون یکی گروه بکنن
ما موجودات زنده در واقع تمام اجزای بدنمون در نهایت از سلول تشکیل شده و هر سلول یه دیوار دور خودش کشیده و اجزای خودش رو داره تا شده سلول، کلا ماها ذاتا تمایل داریم گروه هایی رو تشکیل بدیم و دیوار دور خودمون بکشیم و ازش محافظت کنیم! (فکر کنم تمام موجودات زنده هم همین هستن)
مثلا نهاد خانواده، محدوده خونه، کسایی که به یک تیم خاص علاقه دارن، کسایی که یک دین و آیین معتقدن، در زمان های گذشته و حتی الان قبایل، الان اینجا سونی و مایکروسافت! و بی نهایت مثال دیگه
حالا همین تا ابعاد بزرگتر میره و میشه وطن و هویت ملی و اگه یه روزی فضایی ها بهمون حمله کنن همگی متحد میشیم و بالاخره میشیم یه گروه بزرگ موجودات زمینی!! :D
توی تاریخ هم مخصوصا در سده 19 میلادی، جنبش های ناسیونالیستی منجر شد که نظام های قرون وسطایی و ارباب رعیتی تا حد زیادی جمع بشه و بالاخره مفهموم ملت و کشور شکل بگیره و دست استعمار گرها هم یواش یواش از نقاط مختلف دنیا کوتاه بشه. ولی خب ناسیونالیسم مثل خیلی چیزای دیگه نهایتا شمشیر دو لبه بود و در قرن بیستم تا حد زیادی مسئول بروز جنگ جهانی اول و به دنبالش جنگ جهانی دوم هم شد.
اینکه مرز کشورها برداشته بشه و این مفاهیم کلا از بین بره همونقدر نشدنی و مسخره اس که شما دیوارهای خونتون رو برداری و بگی همش زمین مشترکه دیگه! حساب های بانکی همه آدما مشترک بشه و ... :)) حتی حیوانات هم قلمرو دارن و ازش محافظت می کنن و براش جونم میدن!!
جناب @Vesemir مثال خیلی خوبی زدن (منتهی اون مثال خیلی ایده آله)
در واقع همونطور که سلول های بدن در شرایطی که هر کدوم یه دیوار دور خودشون دارن به صورت کلی در جهت یک هدف مشترک هماهنگ میرن جلو تقریبا مشابه همینه که هر کشور و ملتی با حفظ و ارزش قائل شدن برای مرزها و هویت ـشون در عین حال سعی کنن که با سایر کشورهای جهان هم تعامل سازنده داشته باشن و به اصطلاح بشه همون مثال که میگه همگی ساکن یک کشتی (کره زمین) هستیم و درنهایت گونه انسانیم! هر چند که این مسئله در نهایت خیـــــــلی ایده آل محسوب میشه و به دلیل ذات طمع کار و تمامیت خواه آدمیزاد احتمالا هیچ وقت اتفاق نمی افته و جهان همین شکلی که الان هست کم و بیش باقی می مونه.

برای منم یکی از حال بهم زن ترین و احمقانه ترین چیز ها ملی گراییه، معنیش این نیست که کشور نباید باشه چون همه میدونیم اون یه ایده آل نشدنیه (شاید پونصد سال دیگه بشه کی میدونه!) مساله اینه وقتی آدمی هویتش به یه کشور گره میخوره این نشون دهنده سطح فکر سطحی و بدوی ش هست، این امتداد همون زندگی قبیله ای هست که باعث میشه فرد عمق زندگی رو نبینه و خودش رو نشناسه. روی خودش یه لیبل میزنه که من انگلیسی ام و تمام. خیلی اوقات میبینم طرف تو شبکه های اجتماعی مینویسه هوممم من انگلیسی ام ولی حرف توی فرانسوی رو قبول دارم، یا من مسلمونم ولی با این حرف توی مسیحی موافقم. این حرفها بحدی احمقانست که آدم میمونه اینا تو چه محیطی بزرگ شدن یا چه iq ای دارن. دقیقا مثل اینکه خودشون رو گونه های مختلف حیوانی میدونن و با دیدن اشتراکات تعجب میکنند(هممم من گربه هستم ولی میبینم که توی میمون هم آلت تناسلی داری چه جالب!!) این هویت ها وقتی جنبه سرگرمی میگیره خیلی قابل تحمل تره مثلا طرفداری از تیم های ورزشی یا برند ها. اما ملی گرایی خیلی جدی تر و عمیق تر میشه و باعث جنگ و دعوا و نژاد پرستی یا حداقل تبعیض خواهد شد.
میگن مساله حس امنیته ولی اون حس امنیت توهمی هست، وقتی کسی هی در ذهنش بگه من ژاپنی ام این باعث نمیشه دیگه آسیب نبینه اتفاقا احتمال درگیری و آسیب رو بیشتر میکنه.
در واقع همونطور که سلول های بدن در شرایطی که هر کدوم یه دیوار دور خودشون دارن به صورت کلی در جهت یک هدف مشترک هماهنگ میرن جلو تقریبا مشابه همینه که هر کشور و ملتی با حفظ و ارزش قائل شدن برای مرزها و هویت ـشون در عین حال سعی کنن که با سایر کشورهای جهان هم تعامل سازنده داشته باشن و به اصطلاح بشه همون مثال که میگه همگی ساکن یک کشتی (کره زمین) هستیم و درنهایت گونه انسانیم! هر چند که این مسئله در نهایت خیـــــــلی ایده آل محسوب میشه و به دلیل ذات طمع کار و تمامیت خواه آدمیزاد احتمالا هیچ وقت اتفاق نمی افته و جهان همین شکلی که الان هست کم و بیش باقی می مونه.
بحث اینه که سلول بدن یه موجود فیزیکیه و دیوار داشتنش دلیل منطقی داره. ملی گرایی کاملا ذهنیه اصلا چیز قابل لمسی نیست. بنظرم این تشبیه/مقایسه درست نیست.
ملی گرایی دلیل منطقی نداره، کار کردن انسان در قالب گروه های مختلف لزوما باعث نمیشه هویتشون به اون گروه آغشته بشه. میشه گفت این یک ارور شناختی هست که دلیل احساسی داره.

به نظر من بحث میهن دوستی (در بازی ها:D ) و تعلق خاطر به وطن یه ویژگی ذاتی انسان ها هست که نمیشه نادیده اش گرفت. شما در ابعاد کوچکتر که در نظر بگیرین، خونه اولین مکانی هست که انسان بهش تعلق داره. نمیشه بگیم مثلا من با مفهوم خونه مخالفم، صبح میرم بیرون و شب هر جا خسته شدم جام رو پهن میکنم و میخوابم. پس امنیت چی میشه؟ پس حق مالکیت چی میشه؟ همونطور که خونه آدم جایی هست که آدم هایی که براش مهم هستن در اون جمع شدن، میتونه توش دخل و تصرف کنه، امنیت و آرامش داشته و غیره، وطن هم همچین مفهومی ولی در ابعاد بزرگتر داره.
وقتی وطن داشته باشی، جایی رو داری که بهش تعلق خاطر داری، خودت رو جزوی از جامعه اش میدونی و باهات مثل یه بیگانه رفتار نمیشه، امنیتی و امکاناتی برات فراهم میشه که میتونی با خیال راحت آرزوهات رو دنبال کنی و پیشرفت کنی، زمین و منابعی داری که منفعتش به عموم جامعه میرسه و ...
در طول تاریخ هم که نگاه کنین انسان های دارای ویژگی های مشترک همیشه تمایل به تشکیل اجتماع، روستا، شهر، کشور داشتن و کمتر پیش اومده جامعه ای به زور ایجاد شده باشه و یا اگه شده باشه هم دوام زیادی نداشته ولی از طرف دیگه هر جا خود مردم تمایل به تشکیل کشور داشتن، تا آخر پاش ایستادن و حتی اگه نابود شده هم همیشه دوباره تشکیلش دادن.

دوستان مدیریت توجه داشته‌باشن که بحث در مورد بازی‌های RTS و استراتژی‌های نوبتی ـه. به خصوص سری Civilization و Age of Empire
و خوب در مورد این بحث نظر من به نظر امیر آکیبا به نظر من نزدیکه و فکر می‌کنم از این جهت باید به خودش افتخار کنه.
------------
و اما نظر گیمی جدیدم که برای آگاه کردن گمراهان از خودم ساتع می‌کنم.
بیشتر گیمرها فکر می‌کنم پولشون رو عمدتاً خرج محصولات شرکت‌هایی می‌کنن که بیشتر بهشون علاقه دارن. اما در واقعیت این طوره که گیمرها بیشتر به شرکتی علاقه دارن که بهتر می‌تونه جیبشون رو خالی کنه.

استودیویی هایی که کلید L3 رو (روی کنترلر) برای دویدن کاراکتر انتخاب میکنن از پلیرهاشون متنفرن. به خصوص تو بازیای اول شخص. انگشتای ما کبود شده سر این. :D البته من واقعا نمیتونم جایگزین خوبی برای کلید دویدن پیدا کنم اما در کل خیلی دردسر دارم بابت این جریان. :D حالا نمیدونم نظرم تا چه حد Unpopular هست.

استودیویی هایی که کلید L3 رو (روی کنترلر) برای دویدن کاراکتر انتخاب میکنن از پلیرهاشون متنفرن. به خصوص تو بازیای اول شخص. انگشتای ما کبود شده سر این. :D البته من واقعا نمیتونم جایگزین خوبی برای کلید دویدن پیدا کنم اما در کل خیلی دردسر دارم بابت این جریان. :D حالا نمیدونم نظرم تا چه حد Unpopular هست.
کلا L3 و R3 باید حذف بشن. خیلی کلید های مسخره و به درد نخورین.

نه تنها L3 و R3 کلیدهای مسخره و ضد ارگونومیکی هستن. بلکه اضطراب آور هم هستند. از زمان کنسول‌های بدوی PS همه‌اش اضطراب داشتم اگر آنالوگ‌ها رو فشار بدم، دسته خراب میشه.
هنوز هم با این که می‌دونم با دو بار زدن اینا دسته خراب نمیشه اما نمی‌تونم با وجدان آسوده و قلبی مطمئن از L3 و R3 استفاده کنم.

تو MHW برای دویدن یا R1 نگه میداری یا یبار L3 میزنی

در اون بازی خاص کاربردیه و اصلا رو اعصاب نیست :D

ویرایش: کلا اگر آپشن دویدن با L3 باشه خوبه، اگه تنها راه دویدن L3 باشه بده :D

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or