Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
شما داری از 0 حساب میکنی ؟
یعنی میخواستی توی این 30 سال که زندگی کردی هیچی پول پس انداز نکنی یه راست بری ازدواج کنی ؟ آدمی که ازدواج میکنه حداقل 1 میلیارد اگه توی این 30 سال پس انداز نکرده باشه خب حق ازدواج نداره واقعا :D
این اجاره خونه ها رو شما از کجا میارین این قیمت ها ؟
بنده تمام دوستان و اعضای خونواده ازدواج کردن و از قیمت ها کاملا خبردارم
هم مخارج روزانه هم اجاره ها

الان شما با 200 پیش و ماهی 4500 میتونی یه خونه خیلی خوب اجاره کنی !
150 متری و 2 سال ساخت و ظاهری شیک توی مشهد الهیه یا فرامرز (اگهی توی دیوار تا دلت بخواد ریخته )
خرج یک خانواده با یک بچه هم ماهی 20 یک زندگی کاملا مرفه میشه داشت
20 میلیون دیگشم میتونی خرج تفریح کنی

بابا 50 میلیون چقدر برای شماها کم شده به خدا من که با ماهی 10 خیلی راضیم از زندگیم =))
به عنوان یک مشهدی حرف ایشونو تائید میکنم :D

یوبی سافت یکی از بهترین شرکت های بازیسازی هست و لفظ زباله واقعا توهین به حساب میاد.به نظر من که بین 10 تای تاریخ هست.کم شاهکار نساخته

اگه به زباله باشه الان کوجیما زباله ترین بازیسازه

دو تا پروژه نسل قبلش زباله به معنای واقعی کلمه و دو تا پروژه آیندش هم همین طور

به عنوان یک فن مایکروسافت اصلا خوشم نیومد از همکاری باهاش.فقط بودجه حروم میکنه.

@u.s.a

حاجی موقع نظر دادن خودت را کنترل کن.منم میتونم بگم پپ با اون همه خرج تو سیتی یک زبالس که یک سی ال نیورده =))

حالا شما اون کانال اینستاگرامت که توش توضیح میدی چطوری تو یه شب میلیاردر شدی رو بزار ببینیم چه خاکی باید به سرمون بریزیم

دوست من خوبه یاد بگیری بدون تیکه انداختن حرف بزنی این شیوه حرف زدن نشون دهنده بزرگ شدنت نیست ... با این ادبیات اونم تو تاپیکی که هر کسی می تونه حرفش رو بزنه حتی کاملا مخاف باعث تاسف هست

شما اگه توی تهران بخوای خونه بخری و تشکیل خانواده بدی و زندگی کم دردسری داشته باشی و از جیب ددی و مامی هم چیزی ندی، قطعا 50 میلیون در ماه هم کافی نیست. باید مسئولیت گردنتون باشه تا بفهمید چقدر هزینه ها وحشتناک زیاده.

من عزیزم 35 سالم هست مسئولیت یک زندگی رو دارم و هزار تومان هم از کسی کمک نمی گیرم کسی نمیگه هزینه ها سرسام آور نیست بلکه بحث من این بود که در همین شرایط سخت اگر واقعا توانمند باشی و پشتکار می تونی یک زندگی خوب تشکیل بدی ... متاسفانه عادت کردیم فقط غر بزنیم که کار نیست، شرایط سخته و هزار حرف بی معنی دیگه اما هیچ کاری که نمی کنیم هیچ باری هم هستیم روی دوش والدین و جامعه !

شما در شهری مثله تهران اگر خونه و ماشین داشته باشی و قسطی ندی بابتشون آره ماهی 50 تومن خیلی درامد عالی هست(باز البته به لول خرج کردن مربوط میشه ولی در کل درامد خیلی خوبیه)
ولی اگر خونه مخصوصا نداشته باشی واقعا 30...40..50 تومن دیگه درامد بالایی محسوب نمیشه

الان یکی تو شهرهای بزرگ دو تا بچه و یه خونه اجاره ای داشته باشه راحت ماهی 15...20 تومن به طور معمول خرجشه دیگه تهران طبیعتا بیشتر هم میشه (شاید 1.5 الی 2 برابر بسته به لول خرج کردن)

.

من مراد جان مشهد زندگی می کنم و با هزینه ها کاملا آشنایی دارم همانطور که گفتم در اولین پست من نگفتم شرایط کشور گل و بلبل هست گفتم کار هست ...

خب اینایی که شما میگی عزیز جان تو همه کشور ها هست
دندونت رو بخوای درست کنی اونور باید 1000 دلار پول بدی، این اتفاقایی که برای برادر شما پیش اومده تو زندگی آدما کلا شاید 2-3 بار اتفاق بیفته

من اصلا طرفدار این مملکت نیستم اما 50 میلیون برای یک زندگی مرفه کاملا کفایت میکنه

شما با 50 میلیون اصلا میتونی ماهی یک بار بری ترکیه و با حقوق 2 ماهت بری ایتالیا :-??
با 50 میلیون متونی 200 کیلو گوشت بخری در ماه !
800 کیلو مرغ بخری !
17 هزار لیتر بنزین بزنی =))
ماهی 2 تا ps5 بخری
ماهی یک سیستم گیمینگ ببندی

واقعا همه کار میشه کرد

واقعا درسته ... من هم مثل شما مشهدی هستم

دیگه من و استکبار @m.a.t هم نمیدونیم این بحث خرج و مخارج زندگی ها تو ایران رو چجوری به گیم ربط بدیم :|
یه جوری خودتون بکشونیدش سمت GTA و با یه Hesoyam سر و هم اش رو ببندید :D
چون کاربران اینجا بخشی از مخارجشون صرف گیم میشه پس بحث کاملا مربوطه:>

چون کاربران اینجا بخشی از مخارجشون صرف گیم میشه پس بحث کاملا مربوطه:>

هاع به این بخشش دقت نکرده بودم :-? :-?

============

Sleeping Dogs >> Watch Dogs

اونی که باید دو تا دنباله می گرفت Sleeping Dogs بود نه مجموعه Mid as Fuck یوبیسافت

دوست من خوبه یاد بگیری بدون تیکه انداختن حرف بزنی این شیوه حرف زدن نشون دهنده بزرگ شدنت نیست ... با این ادبیات اونم تو تاپیکی که هر کسی می تونه حرفش رو بزنه حتی کاملا مخاف باعث تاسف هست
شما اگر بزرگ شدی بهتره بدونی تو پست اول این تاپیک نوشته شده بحث غیر گیم ممنوع هست 2 صفحه هست تاپیک منحرف کردی خریدار مظلوم نمایی شما نیستیم ما... انشالله دفعه بعد یاد بگیری قوانین تاپیکی که توش پست میدی رعایت کنی

============

اونی که باید دو تا دنباله می گرفت Sleeping Dogs بود نه مجموعه Mid as Fuck یوبیسافت
Sleeping Dogs واقعا حیف بود عجب داستانی و مبارزات تن به تنی داشت. شهر هنک کنگش سر زنده ترین شهری بود که من تو نسل 7 دیدم.

============

Sleeping Dogs واقعا حیف بود عجب داستانی و مبارزات تن به تنی داشت. شهر هنک کنگش سر زنده ترین شهری بود که من تو نسل 7 دیدم.
بعد موفقیت بازی اسکوئر مجبورشون کرد به سبک GTA ONLINE یه SLEEPING DOGS بسازن و وقتی نتونستن در این استودیو رو تخته کردن. جالبه اول بازی مال اکتی بود بعد اکتی برگشت گفت بازیشون بیخوده و خواست در استودیو رو ببنده که اسکوئر استودیو رو خرید و اسم بازیشون رو تغییر دادن به این عنوان. کلا داستان SLEEPING DOGS از اول پیچیده بود همینم که گرفتیم شانس آوردیم.

============

Sleeping Dogs = Watch_Dogs >>>>>>>>>> GTA
:-"

دلم یک عدد بازی از ترکیب تیم یاکوزا و SD میخواد:(
داستان و فعالیت های فرعی رو تیم یاکوزا بسازه
شهر و کلا مدرن بودن بازی رو تیم SD :(

تقریباً اکثر بازی‌های جدید شروع ملال آوری دارن چون بازی‌ها بیش از حد به مکانیک‌های گیم‌پلی متورم شده و داستان متکی شدن. در نتیجه زمان زیادی رو یا باید صرف توضیح مکانیک‌های گیم‌پلی بکنه
یا باید پرده اول داستان رو نقل کنه تا به حادثه محرک برسه.
و بدا به حال بازی‌هایی که به هردوی این‌ها با هم متکی هستن.

حالا در همین روزگار BotW رو داریم که مکانیزم‌های گیم‌پلی اون الکی متورم نشدن و کل بازی رو میشه بدون این که بفهمید اساس گیم‌پلی بازی چیه، تموم کنید و البته مثل اکثر بازی‌های نینتندو داستانش هم در حد پشم مطلقه. لذا بهترین بازی سالیان اخیره.

چون الان دارم Death Stranding بازی می‌کنم قشنگ این دو مورد رو کامل می‌تونم لمس کنم. بازی به خاطر ساز و کار خاص گیم پلی‌ خودش که حشویات زیادی داره و همین طور علاقه کوجیما به داستان گویی دچار هر دو مشکل شده و ساعات ابتدایی بازی واقعاً تهی ـه. در حالی که بعد از چند ساعت تازه خودش رو نشون میده.

قرار نیست گیمر شکارچی گنج باشه و چندین ساعت توی گل و خاک چاله بکنه تا به گنج گوهر گیم برسه.

تقریباً اکثر بازی‌های جدید شروع ملال آوری دارن چون بازی‌ها بیش از حد به مکانیک‌های گیم‌پلی متورم شده و داستان متکی شدن. در نتیجه زمان زیادی رو یا باید صرف توضیح مکانیک‌های گیم‌پلی بکنه
یا باید پرده اول داستان رو نقل کنه تا به حادثه محرک برسه.
و بدا به حال بازی‌هایی که به هردوی این‌ها با هم متکی هستن.

حالا در همین روزگار BotW رو داریم که مکانیزم‌های گیم‌پلی اون الکی متورم نشدن و کل بازی رو میشه بدون این که بفهمید اساس گیم‌پلی بازی چیه، تموم کنید و البته مثل اکثر بازی‌های نینتندو داستانش هم در حد پشم مطلقه. لذا بهترین بازی سالیان اخیره.

چون الان دارم Death Stranding بازی می‌کنم قشنگ این دو مورد رو کامل می‌تونم لمس کنم. بازی به خاطر ساز و کار خاص گیم پلی‌ خودش که حشویات زیادی داره و همین طور علاقه کوجیما به داستان گویی دچار هر دو مشکل شده و ساعات ابتدایی بازی واقعاً تهی ـه. در حالی که بعد از چند ساعت تازه خودش رو نشون میده.

قرار نیست گیمر شکارچی گنج باشه و چندین ساعت توی گل و خاک چاله بکنه تا به گنج گوهر گیم برسه.
همین واقعا، حالا من جنبه نه چندان منفی ولی خنثی ش رو بگم.

با اینکه جو اینترنت و اجتماع های گیمینگ یطوریه که میگن همه چی کژوال پسند شده
اتفاقا بنظر من خیلی بازیها زیادی گیمپلی پیچیده ای دارن، ینی باید صد ساعت وقت بذاری تا تازه به اون پتانسیلی که بازی داره برسی
البته این اکثر اوقات چیز بدی نیست. مثلا شاید یکی بخواد واقعا دویست ساعت رو فلان نسخه دیسآنرد وقت بذاره و به خفن ترین شکل ممکن از قدرت ها استفاده کنه
مشکل فقط اینجاست که من نوعی که (هنوزم نمیدونم کژوال حساب میشم یا نسبتا جدی :D ) با دیدن ویدیو اون یارو حسرت میخورم،
بعد میرم تو بازی که همون کار هارو انجام بدم پشمک میشم.

این قضیه رو این اواخر که زدم تو کار فایتینگ میبینم شدیدا، آقا این فایتینگ ها زیادی پیچیدن، باید لیسانسشون ر بگیری
من بازی حرفه ای هارو میبینم اما خودم حتی دکمه زنی که اونا دارن رو به هیچ وجه نمیتونم انجام بدم چه برسه به ری اکشن و استراتژی... چون همون دکمه زنی نیاز به ده ها ساعت تمرین داره.

خلاصه اینکه سازنده ها خیلی مواقع انگار این پیشفرض رو دارن که ملت همه بیست سی سال سابقه گیمینگ دارن و تو کل عمرشون میانگین هفته ای 50 ساعت بازی کردن، نتیجه این میشه که آمار رو میبینی میفهمی اکثر افراد حتی یه بازی رو تموم هم نمیکنند.

اصن من میرم Angry Birds بازی میکنم، پیر شدیم بقران :D

یوبی سافت یکی از بهترین شرکت های بازیسازی هست و لفظ زباله واقعا توهین به حساب میاد.به نظر من که بین 10 تای تاریخ هست.کم شاهکار نساخته

اگه به زباله باشه الان کوجیما زباله ترین بازیسازه

دو تا پروژه نسل قبلش زباله به معنای واقعی کلمه و دو تا پروژه آیندش هم همین طور

به عنوان یک فن مایکروسافت اصلا خوشم نیومد از همکاری باهاش.فقط بودجه حروم میکنه.

@u.s.a

حاجی موقع نظر دادن خودت را کنترل کن.منم میتونم بگم پپ با اون همه خرج تو سیتی یک زبالس که یک سی ال نیورده =))
با اینکه از یه جایی به بعد دیگه بازی های یوبی سافت رو بازی نکردم و با مسیری که در پیش گرفته موافق نیستم ولی قبول دارم که یوبی سافت تاثیر زیادی داخل صنعت بازی داشت و خیلی از نوآوری هایی که داشت این روزها دارن با عناوین شرکت های دیگه به مردم فروخته میشن و کلی طرفدار پیدا کردن :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or