Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
این‌که اینهمه آثار مطرح فانتزی، از عناوین معروفی مثل نخستین قانون یا سرگذشت شاهکش یا قلمرو الدرلینگ‌ها گرفته تا صدها عنوان کمتر شناخته‌شده، بدون اقتباس سینمایی و یا سریالی موندن و عوضش هزارمین اقتباس سینمایی سیندرلا ساخته میشه و یا برای ساخت هزارمین سری فرعی از بازی تاج و تخت برنامه‌ریزی میشه، علاوه‌ بر‌ این‌ که بزدلانه‌ست، احمقانه هم هست.​

آخرین ویرایش:
خطاب حرفم شما نیستین و بطور کلی میگم.
درسته هر کسی مدعی وجود یه چیزی باشه وظیفه اثباتش با اونه. در مقابل اون کسی قرار میگیره که مدعی عدم وجود هست. به همون میزان هم وظیفه طرف مقابل هست که عدم وجود رو ثابت کنه. ولی در این وسط یکی ایگنور میکنه و اهمیتی نمیده. یعنی نه وجود رو تایید میکنه و نه عدم وجود رو.
مثالش در مورد کسایی که به وجود خدا باور دارن. برای اثبات وجود خدا باید دلیل بیارن.
حد وسطش میشه آگنوستیک ها که که ندانم گرا هستن.
در نقطه مقابل میشه اتئیست ها که منکر وجود خدا هستن و باید برای عدم وجوش دلیل بیارن.
حالا در مورد بحثمون اگر شما در دسته وسط باشین که هیچ ولی اگر در دسته منکر وجود روح باشین به همون اندازه که یکی مثل من که به روح اعتقاد داره باید برای وجودش دلیل بیاره شما هم باید برای عدم وجودش دلیل بیارین.
البته اضافه کنم که این بحث های اعتقادی و یا بطور کلی چیزای اینطوری رو نمیشه قاطع وجود و یا عدم وجودش رو ثابت کرد و در نهایت یه بحث بیفایده و بی انتها هست.
اگه اینجوری پس‌ یونیکورنم واقعی :D اودین و زئوس و همه اینا هم یه زمانی خدا بودن و کریتوس قیمشون کرد:D. حالا شما هم به اندازه من باید ثابت کنی اینا وجود ندارن. موفق باشی :D

اگه اینجوری پس‌ یونیکورنم واقعی :D اودین و زئوس و همه اینا هم یه زمانی خدا بودن و کریتوس قیمشون کرد:D. حالا شما هم به اندازه من باید ثابت کنی اینا وجود ندارن. موفق باشی :D
طبق اون سناریویی که گفتم در مورد این چیزا من منکر وجودشون نیستم.پس نیازی نیست برای عدم وجودشون دلیل بیارم.
در مورد خیلی چیزا نمیشه بطور قطع گفت بودن و یا نبودن. همین یونیکورن هم وجود داره ولی اون چیزی که تصور مردم هست شاید نباشه.

طبق اون سناریویی که گفتم در مورد این چیزا من منکر وجودشون نیستم.پس نیازی نیست برای عدم وجودشون دلیل بیارم.
در مورد خیلی چیزا نمیشه بطور قطع گفت بودن و یا نبودن. همین یونیکورن هم وجود داره ولی اون چیزی که تصور مردم هست شاید نباشه.

شما خواهر مغالطه رو با مادرش وصلت دادی:D روحم واقعی ولی اونچیزی که تصور مردم هست شاید نباشه.

r: عکسی از یونیکورن
البته منبع الهام یونیکورن بیشتر ناروال هست تا کرگدن

1nwd4fatjr_Medium_WW248926.jpg
قدیما شاخ های اینارو میکندن به اسم شاخ یونیکورن میفروختن

این قضیه رو تو یکی از قسمتای Planet earth دیوید اتنبرو شنیدم که خواستم Shout out ای هم بکنم به این مستند های بی نظیر :D

همون حافظه و خودآگاهی میشه روح
دقیقا چیزی که همیشه برام سوال بود اینه که روح کجای بدن گیر افتاده که میگن؟ :D
اگه تو کل بدن هست که وقتی تو تصادف یا جنگ دستو پات مثلا قطع میشه یک قسمت از روحت هم باید به فاج بره که :-" بعد تا چه حد میشه از بدن کم کرد بدون اینکه روح آسیب ببینه؟ مثلا یک زمانی علم اونقدری پیشرفت کنه بتونه مغزو به تنهایی سالم نگه داره و خون بهش برسونه که طرف هنوز بتونه فکر کنه و تصمیم بگیره پس یعنی هنوز روح تو وجودش هست.
حالا اگه اون اطلاعات مغزو منتقل کنن تو یک بدن دیگه یا حتی یک کامپیوتر بازم احتمالا بتونه به فعالیتش مثل قبل ادامه بده پس اون روحه نقشش چیه این وسط :-"

آخرین ویرایش:
این زیاد Opinion حساب نمیشه ولی، من فک کنم ازین سبک Genshin Impact خوشم میاد واقعا، میگن گیمپلیش از زلدا BotW یه مقدار الهام گرفته که خب یکی از بهترینای عمرمه، از آرت استایلش هم خیلی خوشم میاد. ولی
تاحالا یک بار هم نصبش نکردم امتحان کنم، چون چینیه :| میدونم اصن منطقی نیست ولی بازی چینی واقعا حس بدی میگیرم، با اینکه هفتاد درصد وسایلمون ساخت چین هست، ولی با بازی اوکی نیستم، انگار دارم توسط یه سیستم کثیفی مورد استفاده قرار میگیرم.
شایدم این تاثیر تبلیغات آمریکایی باشه که انقد به چین بدبین هستیم حتی در سطح ناهشیار!
به لعنت خدا نمی ارزه این گیم :D همون خدا رو شکر کن سمتش نرفتی...
کلا گاچا گیم خر است :-"

شما خواهر مغالطه رو با مادرش وصلت دادی:D روحم واقعی ولی اونچیزی که تصور مردم هست شاید نباشه.
حالا در مورد یونیکورن بیشتر پستم تم طنز داشت ولی در مورد روح و یا خدا و یا کلا چیزایی که دیده نمیشه قبلا هم گفتم نمیشه وجود و یا عدم وجودشون رو ثابت کرد. پایه و اساس این بحث بی فایده و بی انتها هست.
ولی در مورد افسانه هایی مثل اودین و یا زئوس و هرکول و اینا به نظر من امکان وجودشون بوده. چون در مورد یه چیز وجودی فعلی و مثلا نامرئی صحبت نمی‌کنیم. صحبت یه چیز افسانه ای و یا تاریخی هست. البته نه به اون شکل که مثلا اودین تو یه دنیای دیگه باشه و یا مثل زئوس از دستش رعد بیاد بیرون. شاید اشخاص قوی مثل هرکول و یا پادشاه هایی بودن که در مدح خودشون داستان های حماسی سرودن.

دقیقا چیزی که همیشه برام سوال بود اینه که روح کجای بدن گیر افتاده که میگن؟ :D
اگه تو کل بدن هست که وقتی تو تصادف یا جنگ دستو پات مثلا قطع میشه یک قسمت از روحت هم باید به فاج بره که :-" بعد تا چه حد میشه از بدن کم کرد بدون اینکه روح آسیب ببینه؟ مثلا یک زمانی علم اونقدری پیشرفت کنه بتونه مغزو به تنهایی سالم نگه داره و خون بهش برسونه که طرف هنوز بتونه فکر کنه و تصمیم بگیره پس یعنی هنوز روح تو وجودش هست.
حالا اگه اون اطلاعات مغزو منتقل کنن تو یک بدن دیگه یا حتی یک کامپیوتر بازم احتمالا بتونه به فعالیتش مثل قبل ادامه بده پس اون روحه نقشش چیه این وسط :-"
اتفاقا این استدلالو توی دینی زمان مدرسه برای اثبات روح استفاده می کردن! که می گفتن اگر بدن روح فرا مادی نداشت خوب بود با مردن سلول های بدن و جایگزینی شون با سلول های جدید خوب بود ما هم عوض بشیم و تبدیل به یه آدم دیگه بشیم اما نمیشیم!! که تا حدودی درستم هست شما هر جای بدنتو دستکاری کنی یا قطع کنی شخصیت و کلیتت عوض نمیشه و همون آدم قبلی به جز بخش های خاصی از مغز!! :D
نمونه های زیادیم بوده مثلا حادثه ای که برای Phineas Gage رخ داد و یه میله آهنی از تو چشمش فرو میره توی بخش جلویی مغزش :-& ولی در کمال شگفتی زنده می مونه!!
با اینحال بعد از این حادثه به خاطر آسیب زیادی که بخش لوب پیشانی مغزش میخوره شخصیت و اخلاقیتاش تا حدودی عوض میشه :D
-------------------------------------------------------------------------
من شخصا به روح به اون فرمی که ابوعلی سینا و دانشمندای قدیمی که چیز زیادی از مغز نمی دونستن بیان می کردن اعتقاد ندارم اما به این شکلی هم که خودآگاهی رو فقط و فقط حاصل فعالیت نورون های مغز بدونیم هم یه مقداری شک دارم!، نمونه ـش تجریبات نزدیک به مرگ افراد که موارد خیلی خیلی زیادی داریم که اشخاص زمان مرگ تجربیات خروج از بدن داشتن، چیزایی رو شنیدن یا دیدن که اون زمان روی تخت بیمارستان در حال مردن هیچ جوره نمی تونستن ازش مطلع بشن و مواردی که فعلا با مدل های علمی که از مغز داریم نمیشه صد در صد توضیح ـشون داد.
به نظر من تنها چیزی که با اطمینان میشه گفت اینه که خیـــــلی چیزارو هنوز نمی دونیم و نباید با قاطعیت نظری بدیم!
معذرت بابت آف تاپیک!

دوستان عزیز اینجا خارج از تاپیک نیست !
این تاپیک برای این ایجاد شده که نظر‌های Unpopular در ارتباط با گیمینگ داده باشه ... فقط گیم و بازی ...

تاپیک موقتا قفل میشه تا همه این پست رو بخونن و متوجه بشن هدف از ایجاد این تاپیک چیه ...

ضمنا کسی اینجا نمیتونه به نظر بقیه حمله کنه و باهاش بحث کنه .

از این به بعد این تاپیک خیلی بیشتر از قبل کنترل میشه و باید کاملا در مسیر مشخص خودش باشه.

حتما قوانین نوشته شده در پست اول تاپیک رو بخونید.

آخرین ویرایش:
تاپیک تبدیل به *عدم*و*عدم ارسال* و *فقط* و *اخطار -هشدار* شده .طبق روال و روتین

رو در بایستی اصل بود تا دو روز پیش الان شده فرع

پ ن : بهترین گیم دنیا همین شلاق بازی ـه . میتونید با شبیه ساز چماق تجربه ش کنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or