Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
نه آقا این چیزها قابل اثبات نیست.
بیا قبول کنیم شما اعتقاد داری که روح وجود داره.
اتفاقا عدم وجودش هم قابل اثبات نیست.
بیا قبول کنیم شما اعتقاد داری که روح وجود نداره.

نه آقا این چیزها قابل اثبات نیست.
بیا قبول کنیم شما اعتقاد داری که روح وجود داره.
زمان هم قابل اثبات نیست , انسان از دید خودش زمان رو درست کرده و یک متر و معیار جهانی بهش داده
من فقط یه جواب میخوام :
چرا بعد از مرگ انسان صحبت نمیکنه؟
من حرفم خود روح نیست , هرچیز دیگه ی که میخواد باشه
به نظر من روح هر فرد بخشی از روح مادرشه که در دوران بارداری بهش انتقال داده شده
بازم میگم میخواد اسمش روح باشه یا چیز دیگه ی
هر چی هست در بدن انسان یه چیزی وجود داره که بعد از مرگش نیست
روح از اون چیزاست هیچجوره نمیشه ثابتش کرد :D

یه ویدیو بود آزمایش معروف "وزن روح" رو توضیح میداد که چقدر شرایط انجامش داغون بوده و نتایج غیر قابل اعتمادن :D

برای اینکه اسپم نشه:

Idle master > ASF :-"

اینکه نمیتونه موقع فارم کارت بازی کنی رو اعصابه :-"
اصولا نباید روح وزن داشته باشه
شاید بشه اسمه روح رو در جسم " انرژی " صدا زد
من اعتقاد دارم تمام موجودات زنده یک جوری انرژی هستند که از بدنی به بدن دیگری منتقل میشن

• Like
Reactions: TeTration and NHM
اتفاقا عدم وجودش هم قابل اثبات نیست.
بیا قبول کنیم شما اعتقاد داری که روح وجود نداره.
خب منم گفتم که این چیزها اعتقادیه و قابل اثبات نیست.
وجود و عدم وجود یک مسیر آگاهی میطلبه، بسته به اینکه من نوعی کدوم مسیر رو انتخاب کنم نتایج هم متفاوت میشه.

در مورد اون 2 مسیر میشه حرف زد ولی جاش اینجا نیست.

اما اصولا درستش اینه که کسی که پدیده ای رو معرفی میکنه باید بتونه در ابتدا وجودش رو اثبات کنه و بعد از طرف مخالف بخواد که عدم وجودش رو اثبات کنه.

آخرین ویرایش:
اما اصولا درستش اینه که کسی که پدیده ای رو معرفی میکنه باید بتونه در ابتدا وجودش رو اثبات کنه و بعد از طرف مخالف بخواد که عدم وجودش رو اثبات کنه.
خطاب حرفم شما نیستین و بطور کلی میگم.
درسته هر کسی مدعی وجود یه چیزی باشه وظیفه اثباتش با اونه. در مقابل اون کسی قرار میگیره که مدعی عدم وجود هست. به همون میزان هم وظیفه طرف مقابل هست که عدم وجود رو ثابت کنه. ولی در این وسط یکی ایگنور میکنه و اهمیتی نمیده. یعنی نه وجود رو تایید میکنه و نه عدم وجود رو.
مثالش در مورد کسایی که به وجود خدا باور دارن. برای اثبات وجود خدا باید دلیل بیارن.
حد وسطش میشه آگنوستیک ها که که ندانم گرا هستن.
در نقطه مقابل میشه اتئیست ها که منکر وجود خدا هستن و باید برای عدم وجوش دلیل بیارن.
حالا در مورد بحثمون اگر شما در دسته وسط باشین که هیچ ولی اگر در دسته منکر وجود روح باشین به همون اندازه که یکی مثل من که به روح اعتقاد داره باید برای وجودش دلیل بیاره شما هم باید برای عدم وجودش دلیل بیارین.
البته اضافه کنم که این بحث های اعتقادی و یا بطور کلی چیزای اینطوری رو نمیشه قاطع وجود و یا عدم وجودش رو ثابت کرد و در نهایت یه بحث بیفایده و بی انتها هست.

این زیاد Opinion حساب نمیشه ولی، من فک کنم ازین سبک Genshin Impact خوشم میاد واقعا، میگن گیمپلیش از زلدا BotW یه مقدار الهام گرفته که خب یکی از بهترینای عمرمه، از آرت استایلش هم خیلی خوشم میاد. ولی
تاحالا یک بار هم نصبش نکردم امتحان کنم، چون چینیه :| میدونم اصن منطقی نیست ولی بازی چینی واقعا حس بدی میگیرم، با اینکه هفتاد درصد وسایلمون ساخت چین هست، ولی با بازی اوکی نیستم، انگار دارم توسط یه سیستم کثیفی مورد استفاده قرار میگیرم.
شایدم این تاثیر تبلیغات آمریکایی باشه که انقد به چین بدبین هستیم حتی در سطح ناهشیار!

• Like
Reactions: ce7en44
به نظرم من روح وجود نداره ، همون حافظه و خودآگاهی میشه روح، جسممون هم که حاصل برخورد و تبدیل مواد اصلی کیهانه، که به فرم انسان درومده و در نتیجه مردنی هم وجود نداره چون ماده نه از بین میره نه به وجود میاد فقط فرمش تغییر میکنه. شاید وقتی منظومه شمسی از بین بره و ذره های تمام موجودیت ها باهاش توی فضا معلق بشه چند میلیارد یا حتی تریلیون سال دیگه وقتی دوباره غبار کیهانی جمع بشه و یه ستاره جدید و منظومه جدید تشکیل بشه ما هم دوباره وجود داشته باشیم :D
خلاصه منظورم اینکه که هممون توی یه چرخه ایم فقط فرمی که در میایم متغیره :D الان 60 تا پوکرفیس میزنین زیر پستم iknow :)) ;;)

God Hand آندریترین بازی شرکت کپکام است

اینو کسی میگه که 3 تا مقاله ترجمه کرده و همشون هم به ساختارشکن بودن بازی و تاثیرش تو عناوین بزرگ اشاره کردند

امیدوارم کپکام حداقل یک ریمستر ازش برای نسل 9 و پی سی بده

ایندفعه بازخوردهای درخور حقش را میگیره

برای زمان خودش خیلی جلوتر بود و کسی درکش نکرد

رپ (‌مخصوصا از نوع فارسیش ) تهوع اور ترین سبک موسیقیه

مخصوصا وقتی که پناهنده اکراین باشی و با ازدواج دنبال اقامت . لنگ کرایه خونه باشی ولی با ak47 و تسلا بیای تو موزیک ویدئو به همه بگی من خفنم تو بدبخت

تو آمریکا یکی یه غلطی میکنه پول ش رو داره اونایی که هیچی ش رو ندارن فقط سلبریتی 4تا تینیجر ایرانی شدن

• Like
Reactions: DoReMi
من نه فن هستم نه خوشم میاد که باشم به نظرم سری هیلو آفلاینش خیلی دل نچسب هست آنلاینش رو بازی نکردم و نظری ندارم ... خدای جنگ هم فقط تا نسخه 3 فوق العاده بود نسخه 2018 عاالی بود اما اصلا در حد چند نسخه اول نبود ! gears هم تا 3 فوق العاده بود بعد دیگه سقوط آزاد !

• Like
Reactions: m.a.t and ce7en44
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or