Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دیدن esport از خود گیم بیشتر حال میده :>
----
چند وقت پیش تو فکر زدن تاپیک esport و اخبارش بودم، به نظرم خیلی حال میده و جاش توی فروم خالیه، ولی وقت نمیکنم اصلا. یکی بیاد این ایده رو عملی کنه :D باید هر جور شده یه تاپیک بزنیم این تاپیک genshin impact رو بکشیم پایین;;)
---
این که اسپم نیس دیگه به امید پروردگار؟:D در راستای تاپیکه و در بند یک هم کاملا آنپاپیولار بودن رعایت شده و بند دو کاملا در راستای بند یک قرار داره و نمیشه کاریش کرد:-"

آخرین ویرایش:
هردفعه که یک خبر مربوط به اسپیدران و... می‌شنوم که مثلا طرف توی 2 ساعت الدن رینگ رو بدون لول اپ و ضربه خوردن تموم کرده ته دلم میگم عجب علافیه طرف. کار بیهوده‌ای میدونم همچین چیزی رو. به نظرم هربازی یک ماکسیمم لذتی داره و کسی هم که میگه 500 ساعت فلان بازی رو بازی کردم درک نمیکنم. نمیدونم شاید من یکم تنوع طلبم که از یک تایمی به بعد، اون بازی دلم رو میزنه.

هردفعه که یک خبر مربوط به اسپیدران و... می‌شنوم که مثلا طرف توی 2 ساعت الدن رینگ رو بدون لول اپ و ضربه خوردن تموم کرده ته دلم میگم عجب علافیه طرف. کار بیهوده‌ای میدونم همچین چیزی رو. به نظرم هربازی یک ماکسیمم لذتی داره و کسی هم که میگه 500 ساعت فلان بازی رو بازی کردم درک نمیکنم. نمیدونم شاید من یکم تنوع طلبم که از یک تایمی به بعد، اون بازی دلم رو میزنه.
اسپیدران صرفا بحث خود بازی نیست بلکه اون رقابتی هستش که بین اسپیدران ها در جریان ـه (اسپیدران ها خودشون کامیونیتی دارن و اونجا دائم ترفند های مختلف واسه رکورد زدن برا همدیگه معرفی میکنن خلاصه همیشه در رقابتن) .کلا اسپیدران یـ دنیای دیگه ای ـه واسه خودش خیلیم توی توئیچ طرفدار داره . مثلا هر سال یـ برنامه به نام Games Done Quick برگذار میشه که کلی پول واسه خیریه های مختلف توش جمع میشه و مخاطبش میلیونی ـه

بیشتر اسپیدران واسه لذت بردن از خود اون بازی نیست بلکه کل کل و چلنج و برنده شدن تو اون کلکله که لذت بخشه واسشون.

به اسپیدران باید مثل مسابقات حرفه ای ورزشی نگاه کرد. هر ورزشکاری در فیلد تخصصی خودش داره خودشو پاره میکنه که بهترین باشه و رکورد بزنه:دی اینجام چنین داستانیه و هدف بیشتر رکورد زنیه.

خب ماهم یه unpopular opinion بگیم :D
Death stranding director's cut جزو بهترین بازیهایی هست که میشه تجربه کرد و به همه پیشنهاد میشه ، از تک تک لحظاتش لذت بردم به شخصه
( آقا حمله نکنید بنده دست تنهام :D )
حمله چرا؟:D
یکم صبر و حوصله داشته باشی بازی تبدیل میشه به بهترین تجربه های گیمینگت :D

حمله چرا؟:D
یکم صبر و حوصله داشته باشی بازی تبدیل میشه به بهترین تجربه های گیمینگت :D
چون خیلی هیتر داره این گیم اون اوایل ازش تعریف میکردم فحش میخوردم :D
واقعا موافقم از چپتر ۳ به بعد خیلی عالی میشه داستان و گیم پلی و کلا همچی 🙂

چون خیلی هیتر داره این گیم اون اوایل ازش تعریف میکردم فحش میخوردم :D
واقعا موافقم از چپتر ۳ به بعد خیلی عالی میشه داستان و گیم پلی و کلا همچی 🙂
منم موافقم بازی بعد از چپتر 3 خیلی عالی میشه الانم روی pc زیر نویس فارسیش آمده (البته یکسری مشکلات داره) دارم دوباره بازی از اول میرم

همه دیسکو الیزیم رو خیلی دوست دارن به عنوان یه بازی با المان‌های ادبی و سیاسی سنگین.
به نظر من Pathologic 2 از لحاظ ادبی خیلی بازی بهتر و جالب‌تریه. :D
(البته بحث‌های سیاسی و urban جای خودش رو به فولکور و کامیونیتی می‌ده تو اون بازی، که احتمالاً دلیل اینه که من اون بازی رو خیلی بیشتر دوست دارم.)

Fallout 4 واقعا RPG ضعیفی هست :D برعکس شوتر لوتر خیلی خوبیه!
به همین دلیل هم Obsidian >> Bethesda (حداقل تو این چند سال اخیر)
اخرین RPG خوبی که بثسدا ساخت شاید بشه گفت Oblivion بود (اونم با ارفاق).

در کل به نظرم بثسدا RPG ساز چندان قدری نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or