Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
اینکه بشینی گرایند کنی و هی یه مشن یا تسک تکراری 300 بار انجام بدی تا مثلا یه اسکین آنلاک کنی رو 100% باهات موافقم، ولی خب یه سری گیمای آنلاین که اتفاقا همشون رو هم خودت اسم بردی(:D) skill curve دارن و هر چی بیشتر بازی کنی پرو تر میشی و عملا تکراری نمیشه تا چند هزار ساعتی، حالا کنار اینا هوش طبیعی و متد های جدیدی که پلیرا ابداع میکنن رو هم اضافه کنی میبینی کلی سناریو جدید توی هر رنک وجود داره. یه قضیه دیگه هم اینکه کتاب، فیلم، گیمای داستان محور و ... باید فکرت باز باشه تا بتونی ازش لذت ببری( حداقل برا من که اینجوریه) و وقتی استرس اینا داری نمیشه سمتش رفت چون همش حواس آدم سمت اون قضیه اس و به خودت میای میبینی هیچی نفهمیدی
نکته آخر هم اینکه چرا 1 ساعت آنلاین نزنیم 1 ساعت سینگل پلیر، 1 ساعت کتاب، 1 ساعت فیلم و ...؟ :D
آره حرفات همه منطقیه. من تازه اول WoW رو هم تو لیست گذاشته بودم که بعد فکر کردم گفتم بابا این که دیگه واقعا تو همون دسته‌بندی تجربه منحصر به فرد میره.

خودم مثلا عقیده دارم تماشای توییچ هم وقت تلف کردنه، ولی درنهایت خودمم توییچ نگاه میکنم، خیلی اوقات هم دقیقا به همین خاطر که میگی، مثلا روز شلوغی داشتم و صرفا نیاز دارم با یه چیزی خودم سرگرم کنم که انرژی چندانی نخواد برای دنبال کردن در مقایسه با تماشای فیلم و سریال.

یه حسی هست بهم میگه خب نه آدم همون یه ساعت رو هم بذاره یه کار مفیدتر انجام بده! ولی آره بازم خودمم موافقم از لحاظ منطقی موافقم با حرفت که میشه وقت رو تنظیم کرد. 😁

خودم مثلا عقیده دارم تماشای توییچ هم وقت تلف کردنه، ولی درنهایت خودمم توییچ نگاه میکنم، خیلی اوقات هم دقیقا به همین خاطر که میگی، مثلا روز شلوغی داشتم و صرفا نیاز دارم با یه چیزی خودم سرگرم کنم که انرژی چندانی نخواد برای دنبال کردن در مقایسه با تماشای فیلم و سریال.

یه حسی هست بهم میگه خب نه آدم همون یه ساعت رو هم بذاره یه کار مفیدتر انجام بده! ولی آره بازم خودمم موافقم از لحاظ منطقی موافقم با حرفت که میشه وقت رو تنظیم کرد. 😁
کل زندگی تلف کردنه وقته :D هر کاری بهت لذت میده انجام بده 2 روز اومدیم دور هم باشیم بعدشم میریم و میپیوندیم به ستاره ها :D

با اجازه اساتید تگ دوم رو ادد کردم :>
1654094723437.png

در ادامه صحبت بالا باید بگم کلا برنامه ریزی Overrated ـه

هیچوقت نتونستم واسه طولانی مدت برنامه بچینم الان فقط دارم ارشد میخونم که سربازی عقب بیافته :)) :D

با این حال هرکی میتونه برنامه ریزی کنه خوش به حالش، از دید من یکی خوابیدن هر وقت که بخوای و برنامه ریزی Super Power حساب میشن :D

با اجازه اساتید تگ دوم رو ادد کردم :>
View attachment 257077

در ادامه صحبت بالا باید بگم کلا برنامه ریزی Overrated ـه

هیچوقت نتونستم واسه طولانی مدت برنامه بچینم الان فقط دارم ارشد میخونم که سربازی عقب بیافته :)) :D
نیهیلیسم واقعا یه سبک زندگیه :D به شخصه کل دین و وجودیت من روی همین ایدئولوژی برپاست :D البته از نوع optimistic nihilism
منم دقیقا واسه همین اومدم ارشد و الان مثل چیز تو پایان نامه گیر کردم :))

۶۷. بعضی مواقع وقتی پست‌های توی بازیسنتر رو میخونی، احساس میکنی توی r/nazi یا r/alt- right و یا توی همچین جاهایی هستی، یعنی نشده من به تاپیک‌های فیلم یا سریال مراجعه کنم و بحث در مورد "رنگین‌پوست"های جهان‌خوار نباشه. عجیب اینجاست که خود این دوستان "رنگین‌پوست" محسوب میشن و اگه قدرت تمام و کمال دست دوستان آلت‌رایتی این دوستان بود، احتمالا این دوستان توی اردوگاه‌های کار اجباری بودن.​
michael-scott-the-office.gif

یه زمانی نوجوان بودیم، ندید بدید بودیم، در بدر میگشتیم یه فیلم صحنه دار پیدا کنیم و با ذوق و علاقه نگاه کنیم (خیلی هاشون هم فیلمهای بیخودی بودن:D).
ولی الان که فکرشو میکنم واقعا دیدن دو نفر که داخل یه اتاق نیمه تاریک بهم دیگه میلولن و چیزی هم ازشون معلوم نیست چه لذتی داره؟:D بعد بودنش چه فایده ای برای فیلم داره؟ خب همین که بگن این دو نفر با همدیگه رابطه دارن کافیه، دیگه دیدن صحنه توی رختخواب چه تاثیری در پیشرفت داستان داره غیر از اینکه نوجوان ها رو جذب کنن؟ ما هم اگه بخوایم پور*ن ببینیم، بلدیم کجا بریم:D

پ.ن: تمام اینایی که گفتم شامل اروگه نمیشه :-" :D

پ.ن۲: ویرجین هم خودتونین:p

۶۷. بعضی مواقع وقتی پست‌های توی بازیسنتر رو میخونی، احساس میکنی توی r/nazi یا r/alt- right و یا توی همچین جاهایی هستی، یعنی نشده من به تاپیک‌های فیلم یا سریال مراجعه کنم و بحث در مورد "رنگین‌پوست"های جهان‌خوار نباشه. عجیب اینجاست که خود این دوستان "رنگین‌پوست" محسوب میشن و اگه قدرت تمام و کمال دست دوستان آلت‌رایتی این دوستان بود، احتمالا این دوستان توی اردوگاه‌های کار اجباری بودن.​
اینکه مردم نخوان تو فیلم ها کاراکتر "سفید برفی" یه شخص رنگین پوست و لاتین باشه و یا پری مهربون سیندرلا یه درگ کویین گی سیاه پوست باشه هیچ ربطی به نازی بودن و نژاد و اینا نداره.
مگه کم کاراکتر سیاه و همجنسگرا یا فلان و اینا داریم تو باقی فیلما. هیچ کدومش اینقدر انتقاد پشتش نداشته مگر جاهایی که بخوان بزور توی فیلم جاش بدن.
فک کن 30 سال دیگه ترند سینمای داخلی سرایت کنه به جهان. بعد دوباره همین فیلم های سفید برفی و سیندرلا رو بخوان بسازن. همه رو هم بزور بخوان مسلمون جا بزنن. پری مهربون رو یه اخوند بذارن و سیندرلا هم با حجاب باشه و نماز بخونه. توی جشن پرنس هم بجای کفش برقع شو جا بذاره. حالا هر کی هم مخالف باشن باید اسمش رو اسلام ستیز و اینا بذاریم.
حالا با این سناریو متوجه میشی چیزی که جاش نباشه رو بخوای بزور جا بزنی چقدر حال بهم زن میشه.

یه زمانی نوجوان بودیم، ندید بدید بودیم، در بدر میگشتیم یه فیلم صحنه دار پیدا کنیم و با ذوق و علاقه نگاه کنیم (خیلی هاشون هم فیلمهای بیخودی بودن:D).
ولی الان که فکرشو میکنم واقعا دیدن دو نفر که داخل یه اتاق نیمه تاریک بهم دیگه میلولن و چیزی هم ازشون معلوم نیست چه لذتی داره؟:D بعد بودنش چه فایده ای برای فیلم داره؟ خب همین که بگن این دو نفر با همدیگه رابطه دارن کافیه، دیگه دیدن صحنه توی رختخواب چه تاثیری در پیشرفت داستان داره غیر از اینکه نوجوان ها رو جذب کنن؟ ما هم اگه بخوایم پور*ن ببینیم، بلدیم کجا بریم:D

پ.ن: تمام اینایی که گفتم شامل اروگه نمیشه :-" :D

پ.ن۲: ویرجین هم خودتونین:p
به نظرم برای بعضی فیلم ها کاملا لازمه
چون ارتباط عاطفی 2 نفر رو بیشتر میشه درک کرد
موقعی که آااااه میکشه مخصوصا :D

اینکه مردم نخوان تو فیلم ها کاراکتر "سفید برفی" یه شخص رنگین پوست و لاتین باشه و یا پری مهربون سیندرلا یه درگ کویین گی سیاه پوست باشه هیچ ربطی به نازی بودن و نژاد و اینا نداره.
مگه کم کاراکتر سیاه و همجنسگرا یا فلان و اینا داریم تو باقی فیلما. هیچ کدومش اینقدر انتقاد پشتش نداشته مگر جاهایی که بخوان بزور توی فیلم جاش بدن.
فک کن 30 سال دیگه ترند سینمای داخلی سرایت کنه به جهان. بعد دوباره همین فیلم های سفید برفی و سیندرلا رو بخوان بسازن. همه رو هم بزور بخوان مسلمون جا بزنن. پری مهربون رو یه اخوند بذارن و سیندرلا هم با حجاب باشه و نماز بخونه. توی جشن پرنس هم بجای کفش برقع شو جا بذاره. حالا هر کی هم مخالف باشن باید اسمش رو اسلام ستیز و اینا بذاریم.
حالا با این سناریو متوجه میشی چیزی که جاش نباشه رو بخوای بزور جا بزنی چقدر حال بهم زن میشه.
فکر نمیکنم خیلی مهم باشه که یکی از کارکترهای فرعی توی یکی از هزارتا اقتباسی که از یه داستان تکراری شده، توی یه فیلمی که نه من، و نه احتمالا اکثریت این سایت، دیدن و نه قصد دارن ببینن، پوستش چه رنگی باشه و گرایش جنسیش چی باشه. ولی همون کارکتر به قول شما درگ کویین، با اینکه فیلمش رو اکثریت توی اینجا به احتمال خیلی زیاد ندیدن و نه قراره ببینن، عکسش چندین بار توی اون تاپیک ارسال شده. فکر میکنم برای اعلام برائت یکبار هم کافی باشه.

واقعا مقایسه آخوند بودن و برقع گذاشتن با سیاه‌پوست بودن و همجنسگرا بودن منصفانه‌ست؟

بعد طرف اومده میگه فرشته‌ها سیاه شدن، انگار تا الان تو دنیای ما تمام فرشته‌هایی که با چشم مسلح و غیر مسلح دیده شدن سفید بودن. نفر بعدی میاد میگه تو متن داستان فرشته پوست سفید و موی آبی داشت. بعد خب تو کارتون پینوکیو که موش بلوند بود کسی با مو مشکل نداشت! رنگ پوست هم مثل رنگ مو. اینجا مشکل با سیاه بودن طرفه به نظر میرسه نه عدم تطابق با اونچه که توی متن کتاب بوده. اگه فرشته سفید بود ولی کچل هم همینقدر اعتراض میشد تو تاپیک؟ کسی اصلا این بحث رو مطرح نمیکرد چون براش مهم نبود.

آخرین ویرایش:
واقعا مقایسه آخوند بودن و برقع گذاشتن با سیاه‌پوست بودن و همجنسگرا بودن منصفانه‌ست؟

بعد طرف اومده میگه فرشته‌ها سیاه شدن، انگار تا الان تو دنیای ما تمام فرشته‌هایی که با چشم مسلح و غیر مسلح دیده شدن سفید بودن. نفر بعدی میاد میگه تو متن داستان فرشته پوست سفید و موی آبی داشت. بعد خب تو کارتون پینوکیو که موش بلوند بود کسی با مو مشکل نداشت! رنگ پوست هم مثل رنگ مو. اینجا مشکل با سیاه بودن طرفه به نظر میرسه نه عدم تطابق با اونچه که توی متن کتاب بوده. اگه فرشته سفید بود ولی کچل هم همینقدر اعتراض میشد تو تاپیک؟ کسی اصلا این بحث رو مطرح نمیکرد چون براش مهم نبود.
اون صرفا یه مثال اغراق آمیز بود تا قضیه رو درک کنید.
به قول دوستمون چه ایرادی داره تو هزار تا اقتباسی که از یه داستان میشه یه بار هم که شده یکی از شخصیت های فرعی اخوند باشه. قرار نیست هم همه ما ببینیمش. یک بار هم یک نفر نماینده میشه و اعلام برائت میکنه و بقیه دیگه حق ندارن بهش اعتراض کنن.
مشکل تنها کاراکتر های فرعی هم نیست و خدا رو شکر به کاراکتر های اصلی هم کشیده شده.
ضمن اینکه گفتن اکثر ماها فیلم رو ندیدیمش ولی من شخصا برای نقد هم که شده باشه این دست فیلم ها رو میبینم.
باز هم میگم که وجود این اقلیت ها هیچ مشکلی نیست تا جایی که کاراکتر اصلی و یا حتی فرعی یک داستان اورجینال رو به خاطرش تغییر ندن.
یه بحث دیگه هم میشه بحث درصد اقلیت.
مگه از هر صد نفر چن نفر جزو این اقلیت هستن که تو فیلم های الان یکی در میون کاراکترها رو شامل میشن.

در مورد رنگ پوست، ویژگی‌های ظاهری و همچنین گرایش جنسی کارکترها، بستگی به موقعیت و داستانی که خالق اثر میخواد بگه داره: اگه داستان داره توی یه جهان فانتزی اتفاق میفته، خالق اثر میتونه هر کاری که دلش میخواد بکنه، در صورتی که جهانی که خلق میکنه معقول و عقلانی باشه؛ مثلا یه جامعه در سطح علم و دانش و تکنولوژی قرون وسطی با این تفاوت که توش مرد و زن به طور کامل حقوق برابری دارن، قابل قبوله به شرطی که خالق اثر توضیح بده که این جامعه چطوری شکل گرفته و نحوه شکلگیری این جامعه باید توی جهانی که خالق اثر خلق کرده ممکن و معقول باشه. الان مثالی که دوستان دارن اینجا در مورد اون بحث میکنن، کارکتر پری توی داستان‌های سیندرلا و یا پینوکیو، توی خود داستان هم یه موجود ماوراییه و میتونه هر شکلی باشه و هیچ منطقی رو نقض نمیکنه. مورد دیگه آثار تاریخیه. آثار تاریخی وظیفه دارن تا جای ممکن به تاریخ وفادار باشن؛ بله پروتاگونیست یه داستان که داره توی سرزمین وایکینگها اتفاق میفته میتونه همجنسگرا باشه، ولی در این صورت داستان باید مصائب این گرایش رو که توی اون جامعه شنیع محسوب میشه رو نشون بده، نه اینکه بقیه وایکینگها هم با آغوش باز استقبال کنن؛ چون در اون صورت دیگه جامعه به‌تصویر‌کشیده‌شده جامعه وایکینگها نیست. مورد دیگه داستانهایی هستن که توی آینده رخ میدن، توی این داستان‌ها هم با توجه به اینکه خالق میتونه آینده رو هر جوری که بخواد تصور کنه، تقریبا میشه باهاشون مثل آثار فانتزی برخورد کرد. مورد دیگه آثاری هستن که توی زمان حال رخ میدن. اونها هم با توجه به اینکه توی کجا و چه جامعه‌ای رخ میدن، موقعیت فرق میکنه: به عنوان مثال یک فرد همجنسگرا توی ریاض باید از یک فرد همجنسگرا توی نیویورک داستان متفاوتی داشته باشه.

و اینکه داستان توی چه جور جامعه‌ای داره اتفاق میفته، روی این تاثیر داره که رنگ پوست، ویژگی‌های ظاهری و یا گرایش جنسی تا چه اندازه روی شخصیت کارکترها نقش دارن. پس اگه داستان داره توی جامعه‌ای اتفاق میفته که در رابطه با هیچکدوم از موارد تبغیضی وجود نداره، اونوقت این موارد روی شخصیت کارکترها نقش چندانی ندارن، درنتیجه اهمیتی هم نداره که رنگ پوست یا گرایش جنسی کارکترها چی باشه. فیلمهای دیزنی، و به‌طورکلی خیلی از آثار بلاک‌باستر فانتزی، براشون همچین جوامعی فرض شده، پس انتقادات دوستان، حداقل در این موارد، نابجاست.

ولی همونطور که دوستمون گفت اینها بیشتر بهانه‌ست؛ وگرنه وقتی که ولورین، که کوتاهی قدش روی شکلگیری شخصیتش نقش موثری داشته، که اصلا به همین خاطره که ولورین نامیده میشه، رو هیو جکمن با قد 188 بازی کرد، کسی اعتراضی نکرد که هیچ، تازه استقبال هم شد.​

اون صرفا یه مثال اغراق آمیز بود تا قضیه رو درک کنید.
به قول دوستمون چه ایرادی داره تو هزار تا اقتباسی که از یه داستان میشه یه بار هم که شده یکی از شخصیت های فرعی اخوند باشه. قرار نیست هم همه ما ببینیمش. یک بار هم یک نفر نماینده میشه و اعلام برائت میکنه و بقیه دیگه حق ندارن بهش اعتراض کنن.
مشکل تنها کاراکتر های فرعی هم نیست و خدا رو شکر به کاراکتر های اصلی هم کشیده شده.
ضمن اینکه گفتن اکثر ماها فیلم رو ندیدیمش ولی من شخصا برای نقد هم که شده باشه این دست فیلم ها رو میبینم.
باز هم میگم که وجود این اقلیت ها هیچ مشکلی نیست تا جایی که کاراکتر اصلی و یا حتی فرعی یک داستان اورجینال رو به خاطرش تغییر ندن.
یه بحث دیگه هم میشه بحث درصد اقلیت.
مگه از هر صد نفر چن نفر جزو این اقلیت هستن که تو فیلم های الان یکی در میون کاراکترها رو شامل میشن.
خب مثال غیر اغراق آمیز و واقع‌گرایانه بزنی برای درک قضیه بهتر نیست؟ میدونی که برای آخوند نمیشه چیزی در دفاع گفت.

آخه بحث اینجاست کاراکتر اصلی داستان اوریجینال رو هم تغییر بدن نباید مشکلی باشه. داستان وحی منزل نیست که. اگه اینجوری باشه که مثلا Thor مارول هم از بیخ شخصیت نادرستیه چون یه تعبیر متفاوتی از اساطیر اکاندیناویه.

کسی با اسکارلت جوهانسون تو ghost in the shell مشکلی نداشت (نگید که خب کارگردان انیمه هم که مشکلی نداشت. وقتی رولینگ با سیاه بودن هرماینی مشکلی نداشت، انتقادها تموم شد؟). یا مثلا کسی مشکلی نداشت تو Prince of Persia همه بازیگرا سفید اروپایی بودن. (چون خیلی از ایرانیا به طور عجیبی خودشون رو سفید اروپایی محسوب میکنن، در حالی که شما برد پیت رو بذاری کنار شهاب حسینی به کسی که نمیشناستشون نشون بدی راحت میتونه بگه کدوم سفید خاورمیانه‌ایه کدوم سفید اروپایی).

مشکل دیگه هم اینه که اگه بازیگر سفید نقش غیر سفید بازی کنه، بای دیفالت میگن خب شایستگی بازیگر مهمه نه نژادش. ولی اگه غیر سفید نقش سفید رو بازی کنه بای دیفالت میگن به خاطر نژادش بوده که انتخاب شده (صرف نظر از شایستگیش).

اما در مورد درصد، پایه هستی بریم یه وقتی بذاریم با همدیگه به عنوان یه پروژه دربیاریم ببینیم اقلیت‌ها الان چقدر شخصیت‌های فیلما و سریالا رو مثلا تشکیل میدن؟ مثلا بشینیم ببینیم توی فیلما و سریالای پرطرفدار یک سال گذشته چند درصد شخصیتا آسیایی یا lgbt بودن مثلا. جدی میگم. اگه اهلشی من هستم.

• Like
Reactions: Z-fan
همیشه بهانه نیست تعمیم ندید، بهانه كم اتفاق میفته و از دور داد میزنه،

خیلی وقت ها ملت فقط با عوض شدن ویژگی ها و هویت كركتر قدیمی و موجود، مشكل دارند، این كه بعضی از دنیا ها بر اساس ویژگی هاشون دست رو برای تغییر باز میگذارند، با سیاه شدن البرت وسكر فرق داره،

همه جای دنیا این انتقادات وجود داره و مختص به ایرانی حالا با هر شكل و ژنتیكی... نیست، كلا هم این قضیه محدود به این دست تغییرات نیست، برای مثال گیمر جماعت در مجموع حتی تغییر دانته در دویل می كرای و دی ام سی هم نپذیرفت، مگر بیشتر مخاطبین جدید...

*محتوا و عنوان جدید، كركتر جدید، هر كاری دلشون میخواد بكنند خودم كوچك ترین مشكلی ندارم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or