Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
On That Note :D

کلا سری "Soulsborne" رو هیچوقت درک نکردم

اتمسفر، دیزان باس ها، ساندترک همه چی فوق العاده
ولی خود بازی(کامبت) فاجعه :D
خیلی خشکه کلا :-"

هرچی میخواین بگین ولی تنها راه توصیفش Clunky ـه :-"
(Sekiro بازی نکردم البته شاید اون خوب باشه :D)
دارک سولز یک و دو(تاحدی) کلانکی هستن.ولی از بلادبورن به بعد نه اصلا

دارک سولز یک و دو(تاحدی) کلانکی هستن.ولی از بلادبورن به بعد نه اصلا
آره اون پست قبل از Elden Ring بود :-"

کمی تا قسمتی نظرم نسبت به فرام سافت عوض شد، وی همچنان از DS بدم میاد :D

Sekiro رو هنوز وقت نکردم بازی کنم، Bloodborne هم ایشالا رو PC بیاد بعد :D :D :D

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
قابلیت مقاومت تریگر دسته های ps5 یکی از بزرگترین دروغ های تبلیغاتی یک چیزی که فقط نمایشیه و بعد مدتی مجبور میشی خاموشش کنی چون حسی می‌کنی داره پدر دسته رو در میاره تو بازیایی مث کالاف هم که سمه و باعث آبکش شدنت میشه

آره اون پست قبل از Elden Ring بود :-"

کمی تا قسمتی نظرم نسبت به فرام سافت عوض شد، وی همچنان از DS بدم میاد :D

Sekiro رو هنوز وقت نکردم بازی کنم، Bloodborne هم ایشالا رو PC بیاد بعد :D :D :D
سریع ترین و غیر کلانکی ترینش سکیرو هست

UO: پست های چند پاراگرافی تو فروم ارزش خوندن ندارند به جز بعضی از پست های اول. پست باید نهایتا ۵ خط باشه! بیشتر از اون اسکرول داون.
من مشکلی با پست های پاراگراف بالا ندارم اگر در مورد معرفی بازی ، گیم پلی و ... باشه.
کلا اگه در مورد بازی باشه که خیلی خوبه ، مخصوصا اگه جذاب نوشته شده باشه ، که چند نفر تو فروم واقعا عالی اینکارو انجام میدن و هیچوقت از خوندن متنهاشون خسته نمیشم.

آره پست های دیگه که در کل کل کردن با هم هست ، واقعا ارزش وقت گذاشتن نداره.

چیزی که من واقعا اذیت میکنه این کاربرهای جوونتر هستن که چپ و راست/ بی مورد اصطلاح های انگلیسی تو متن میارن ، این واقعا کفریم میکنه.
اونهم جاهایی که اصلا نیاز نیست و نمونه فارسیش بهتر منظور رو میرسونه.
برای همین اولین کلمه ای که ببینم کاملا پست نخونده رد میکنم.

یک چند نفری هستن که واقعا شورش درآوردن.
اصلا آخریش همین الان خوندم و باعث شد بیام اینجا بنویسم، طرف نوشته بود چیپ شورتج! 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
حالا جالب این که 5خط میخوان ترجمه کنن وضعیتش از مترجم گوگل بدتر میشه :D

بخونش دیگه ، همرو بهم بچسبونی 5خط نمیشه :D

من مشکلی با پست های پاراگراف بالا ندارم اگر در مورد معرفی بازی ، گیم پلی و ... باشه.
کلا اگه در مورد بازی باشه که خیلی خوبه ، مخصوصا اگه جذاب نوشته شده باشه ، که چند نفر تو فروم واقعا عالی اینکارو انجام میدن و هیچوقت از خوندن متنهاشون خسته نمیشم.

آره پست های دیگه که در کل کل کردن با هم هست ، واقعا ارزش وقت گذاشتن نداره.

چیزی که من واقعا اذیت میکنه این کاربرهای جوونتر هستن که چپ و راست/ بی مورد اصطلاح های انگلیسی تو متن میارن ، این واقعا کفریم میکنه.
اونهم جاهایی که اصلا نیاز نیست و نمونه فارسیش بهتر منظور رو میرسونه.
برای همین اولین کلمه ای که ببینم کاملا پست نخونده رد میکنم.

یک چند نفری هستن که واقعا شورش درآوردن.
اصلا آخریش همین الان خوندم و باعث شد بیام اینجا بنویسم، طرف نوشته بود چیپ شورتج! 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
حالا جالب این که 5خط میخوان ترجمه کنن وضعیتش از مترجم گوگل بدتر میشه :D

بخونش دیگه ، همرو بهم بچسبونی 5خط نمیشه :D
قبول دارم بعضی پست های بلند رو منم تا آخرش میرم چون خوب مینویسند مثلا آریا بلند مینویسه ولی خوب مینویسه. ولی خیلی کم اند.

بخاطر کمبود تراشه نمیتونم همشو بخونم :D

زن‌ها، بچه ها والبته برخی از حیوانات خانگلی (گربه و سگ و طوطی...) هستن که بدون هیچ قید و شرطی دوست داشته می‌شوند، اما یک مرد تنها در شرایطی دوست داشته میشه که چیزی رو فراهم کنه.
این حرف جاش توی این تاپیک نبود چون واقعیت بشر همینه.

زن‌ها، بچه ها والبته برخی از حیوانات خانگلی (گربه و سگ و طوطی...) هستن که بدون هیچ قید و شرطی دوست داشته می‌شوند، اما یک مرد تنها در شرایطی دوست داشته میشه که چیزی رو فراهم کنه.
نقش زن در دنیای فعلی ارائه دهنده‌ست و نقش مرد تأمین کننده. هر کدوم خارج از نقششون برخورد کنند دوست داشته نمیشن.

حالا اینم شاید آنپاپیولار باشه ولی مردا هم بنظر من اگه قیافه کیوت یا درست و حسابی داشته باشن (که اکثرا ندارن :D) بهمون اندازه دوست داشته شدن بی شرایط رو تجربه میکنن، ولی چون همون طور که گفتم اکثریت اینطوری نیستن وضعیت اینطوریه.
اگه هم دقت کنی مشخصه مشترک اون دسته هایی که گفتی صرفا کیوت بودنه.

سری ایول فقط همون نسخه های کلاسیکش و دیگر هیچ:D
مابقیش همش تکرار مکرراته
چه از لحاظ داستانی چه گیم پلی کاملا کپی پیست شدن
سالهاس که دیگه چیزی واسه گفتن ندارن و فقط بیخود شاخ و برگ میدن بهش و با دادن یه شماره بهش میندازن به فن ها
و اینکه برخلاف نسخه های کلاسیک ارزش تکرارشون هم بسیار پایینه
از نظر من بعد اون نسخه های کلاسیک، فقط سری ویثین هستش که پرچم رو بالا نگه داشته
پ.ن: در آینده شما ایول 999999 رو با 99999 مقایسه کن، میبینی توی هیچ مقوله ایی هیچ فرقی با هم ندارن:دی
ولی امیدوارم ویثین رو ادامه بدن

۶۷. بعضی مواقع وقتی پست‌های توی بازیسنتر رو میخونی، احساس میکنی توی r/nazi یا r/alt- right و یا توی همچین جاهایی هستی، یعنی نشده من به تاپیک‌های فیلم یا سریال مراجعه کنم و بحث در مورد "رنگین‌پوست"های جهان‌خوار نباشه. عجیب اینجاست که خود این دوستان "رنگین‌پوست" محسوب میشن و اگه قدرت تمام و کمال دست دوستان آلت‌رایتی این دوستان بود، احتمالا این دوستان توی اردوگاه‌های کار اجباری بودن.​

به نظرم بازی‌های آنلاین رقابتی مثل LoL، CoD، فورتنایت، راکت لیگ و... هدر دادن عمر محسوب میشن. آدم میتونه وقت خودش رو صرف کارای بهتری بکنه. تماشای فیلم، مطالعه کتاب یا حتی انجام بازی‌های تک‌نفره جوری هستن که حس میکنم در نهایت یه چیزی بهت اضافه میکنن چون تجربه‌های منحصر به فردن، به جای تکرار مکرر یه چیز.

حالا خودم برای به چالش کشیدن خودم، از خودم میپرسم: خب با همین استدلال، اگه یکی که فوتبال تماشا کنه، یا اپیزودهای تکراری فرندز رو بارها ببینه یا مثلا کسی با دوستاش پانتومیم بازی کنه، آیا اونم وقت هدر دادنه؟ که جواب من اینجا نه هست. و دوباره از خودم میپرسم مگه بازی آنلاین هم فرقی داره؟ که باز هم جوابم نه هست. چراش رو نمیدونم ولی.

خودم نتونستم هنوز این تناقض رو برطرف کنم. 😁

به نظرم بازی‌های آنلاین رقابتی مثل LoL، CoD، فورتنایت، راکت لیگ و... هدر دادن عمر محسوب میشن. آدم میتونه وقت خودش رو صرف کارای بهتری بکنه. تماشای فیلم، مطالعه کتاب یا حتی انجام بازی‌های تک‌نفره جوری هستن که حس میکنم در نهایت یه چیزی بهت اضافه میکنن چون تجربه‌های منحصر به فردن، به جای تکرار مکرر یه چیز.

حالا خودم برای به چالش کشیدن خودم، از خودم میپرسم: خب با همین استدلال، اگه یکی که فوتبال تماشا کنه، یا اپیزودهای تکراری فرندز رو بارها ببینه یا مثلا کسی با دوستاش پانتومیم بازی کنه، آیا اونم وقت هدر دادنه؟ که جواب من اینجا نه هست. و دوباره از خودم میپرسم مگه بازی آنلاین هم فرقی داره؟ که باز هم جوابم نه هست. چراش رو نمیدونم ولی.

خودم نتونستم هنوز این تناقض رو برطرف کنم. 😁
اینکه بشینی گرایند کنی و هی یه مشن یا تسک تکراری 300 بار انجام بدی تا مثلا یه اسکین آنلاک کنی رو 100% باهات موافقم، ولی خب یه سری گیمای آنلاین که اتفاقا همشون رو هم خودت اسم بردی(:D) skill curve دارن و هر چی بیشتر بازی کنی پرو تر میشی و عملا تکراری نمیشه تا چند هزار ساعتی، حالا کنار اینا هوش طبیعی و متد های جدیدی که پلیرا ابداع میکنن رو هم اضافه کنی میبینی کلی سناریو جدید توی هر رنک وجود داره. یه قضیه دیگه هم اینکه کتاب، فیلم، گیمای داستان محور و ... باید فکرت باز باشه تا بتونی ازش لذت ببری( حداقل برا من که اینجوریه) و وقتی استرس اینا داری نمیشه سمتش رفت چون همش حواس آدم سمت اون قضیه اس و به خودت میای میبینی هیچی نفهمیدی
نکته آخر هم اینکه چرا 1 ساعت آنلاین نزنیم 1 ساعت سینگل پلیر، 1 ساعت کتاب، 1 ساعت فیلم و ...؟ :D

به نظرم بازی‌های آنلاین رقابتی مثل LoL، CoD، فورتنایت و... هدر دادن عمر محسوب میشن.
FIFY :D

راکت لیگ یه فرق اساسی با همه اینا داره، اونم اسکیل کپ بالا از نوع "مکانیکی" ـه

یه MOBA مثل LoL یا Dota خیلی کم اسکیل مکانیکی میخواد و بیشترش با فکر و استراتژی و تیم ورک و خلاصه این دسته قضایاست

شوتر مثل CoD باز از MOBA بهتره ولی اونم از نظر من مکانیک هاش زود تکراری میشن

چیزی مثل Rocket League یا osu! خیلی کم نیاز به "فکر" دارن و با این حال به هیچ وجه آسون نیستن :D

امیدوارم مفهوم رو رسونده باشم :-"

و در آخر همونطور که معین گفت، با برنامه ریزی آدم به همش میرسه و هدر دادن عمر معنی نداره :>

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or