Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
من کلا افرادی که از آهنگای مورد علاقه‌شون پلی‌لیست درست میکنن رو نمیفهمم. شافل کردن هم دوباره به همین ترتیب.

خودم کلا اکثر اوقات یا آلبوم رو از اول تا آخر گوش میدم، یا اینکه یه آهنگ که گوش میکنم بعد در همون لحظه تصمیم میگیرم چی رو بعدش گوش بدم.

فقط هم در دو حالت از پلی‌لیست استفاده میکنم. یا اینکه خودم پلی‌لیست برای یه آرتیست درست میکنم و تمام آهنگای آرتیست رو از اول تا آخر به ترتیب میذارم توش تا همه آهنگا یه جا باشه. یا این هم که پلی‌لیست‌هایی رو که از قبل برای یه ژانر خاص آماده شده و اکثریت آهنگ‌هاش رو نمیشناسم گوش میکنم تا با آرتیستای بیشتری آشنا شم. (فقط در این یه حالته که شافل میکنم)

• Like
Reactions: Z-fan and m.a.t
-لباس:
بهترین لباس، لباسیه که دیروز و پریروز هم پوشیدی :D در واقع تنها چیزی که منو لباس های همیشگیم رو از هم دور میکنه.... ماشین لباس شوییه :D
*به غیر از این حقیقتا من وقتی جای ویژه یا با ادم های ویژه ملاقات داشته باشم، ناخوداگاه تمایل دارم لباس متفاوت بپوشم، همینم کافیه اون مکان یا فرد برام عادی شه تا برسم به سیکل لباس های تکراری :D (در واقع 99% لباس های کمدم همیشه در کمد هستند :D مثلا کلی لباس دارم مال 2016 و حتی قدیمی تر که به معنای واقعی هنوز بیش تر از 1 2 بار تن نخورده :))))

لباس های همیشگی هم اصولا پرت میشن این ور اون ور ... :-" بخش عمده لباس پوشیدنم همین لباس های همیشگی پرت شده در نقاط مختلف اتاق و خونه هستند :-" کلا تو این مرتب کاری ها به شکل عجیبی تنبل هستم...

اولویت در لباس پوشیدن هم بدون استثنا "راحتی". هیچ وقت به خودم سختی نمیدم که مثلا لباس فلان بپوشم...

*من حوصله فکر کردن و تصمیم های پیچیده و قوانین خاص در مورد لباس پوشیدن خودمم ندارم، لباس ملت که بماند، بحث علمی فرق داره. هرچند به نظرم بی نهایت مهمه این بحث کوچک ترین رنگ و بو عقیدتی نگیره و در حد بررسی و طبقه بندی باقی بمونه،

-موسیقی:
فارغ از بحث تکنیک مثلا استفاده از نهایت فضا و امکانات در یک ترک،
در 99% موارد (یعنی استاندارد) موسیقی خوب و بد نداریم، سلیقه متفاوت اما داریم،
*اینسترومنتال >>>خیلی>>> وکال .
موسیقی که بدون وکال باهات حرف میزنه، خیلی کمتر خسته کننده میشه و در شرایط و کانتکست های مختلف میشه ازش لذت برد، موسیقی بی کلام بلند منو یاد بازی های ار پی جی میندازه.... موسیقی بی کلام خفن مثل کتاب داستان میمونه...

-جامعه مدنی :
خیلی خلاصه بگم که گیر دادن به امثال فرهادی، در واقع گیر دادن بیش از حد به امثال فرهادی و و بازیگر های معروف داخلی(یعنی فراتر از شفاف سازی، فراتر از یک تعریف جدید ارائه کردن از فرهادی و فرهادی ها، یعنی حمله و ناسزا و رکیک و این حرفا) مثل گیر دادن و وقت تلف کردن رو اون انمی های قبل باس هست که مدام یا Respawn میشند یا ریوایو، تو سال های اخیر به نظرم به طور سازمان یافته مردم رو به این سمت سوق میدند، تا وقت و انرژی با انمی های نامحدود تلف شه و در مقابل امکانات عملی و نظری برای بدنام کردن مردم و حرکتشون هم فراهم شه، باس هم با خیال راحت چای بنوشه...
*متاسفانه خیلی ها تو این دام میفتند، خیلی ها که خودشون رو نهایت دانایی و اگاهی میدونند. اصولا کسانی هستند که معتقدند وظیفه دارند به دیگران هم اگاهی رسانی کنند (نااگاه فرض کردن دیگران از مشخصاتشونه) و در بدترین حالت به "طرفداران" هنر(از جمله اثار فرهادی) گیر میدند، نتیجه میشه سیکل تکراری و عقب موندن از اصل قضیه...

-قاجار:
فکت تاریخی نشون میده قاجار ها از دون ترین حاکمان زمان خود رو کره زمین بودند، در مقایسه با دولت و تمدن های کهن ایرانی هم مایه خجالت هستند، سطح پایین و ناکارامدترین حالت ارباب رعیتی رو به عنوان حکومت داری از خودشون نشون دادند، یعنی حتی در فئودالیسم هم یک خجالت کامل بودند، دوران قاجار با تجاوز به جسم و روان ایرانی، فقر، بدبختی، اعتیاد، سوئ استفاده از کودکان، وبا، قحطی، جنگ های ابلهانه، از دست رفتن خاک، بی قانونی و و و گره خورده، جوگیر شدن قبله عالم در سفر به اروپا و 4 تا تقلید در حد 4 تا ساختمان مثلا اداری (نه حتی زیرساخت انسانی و اداری یک سیستم، مدرن بودن ان سیستم هم بماند)، خودش به بهترین حالت فلاکت این سلسله و مردم مفلوکش رو نشون میده. حاکمانی که از زندگی جز سک.س با کودک پسر و دختر و اعتیاد و بردن ابروی چند صد(*هزار) ساله ایران و فرافکنی حقارتشون در سفر هاشون، چیزی ازشون به ما نرسیده، البته اگه خوب دور و برمون رو نگاه کنیم چیز های زیادی ازشون به ما رسیده.

آخرین ویرایش:
هر اهنگی غیر از متال = زباله کامل !

(برای اینکه بتونید یک اهنگ متال رو برای اولین بار گوش بدین و لذت ببرید حداقل باید 2 سال متال گوش بدین و اذیت بشین و فکر کنید چقدر گوش خراشه و مسخره تا بعد بتونید درکش کنید )

برای اینکه بتونید یک اهنگ متال رو برای اولین بار گوش بدین و لذت ببرید حداقل باید 2 سال متال گوش بدین و اذیت بشین و فکر کنید چقدر گوش خراشه و مسخره تا بعد بتونید درکش کنید
البته یه راه دیگه ش هم اینه که آهنگای بند بیبی متال رو گوش کنید :-" :D

هر اهنگی غیر از متال = زباله کامل !

(برای اینکه بتونید یک اهنگ متال رو برای اولین بار گوش بدین و لذت ببرید حداقل باید 2 سال متال گوش بدین و اذیت بشین و فکر کنید چقدر گوش خراشه و مسخره تا بعد بتونید درکش کنید )
لزوما نیازی هم نیست که اذیت بشی. اتفاقا خیلی هم سبک خوبیه و از اول هم میشه ازش لذت برد.

معمولا مسیری که یه طرفدار متال میره اینه که از راک شروع میکنه، بعد میره سراغ هاردراک، بعد مثلا گروه‌های متالی مثل Iron Maiden و متالیکا و پنترا و بعد به تدریج گروه‌هایی مثل Slayer. بعد گروه‌هایی مثل Death و Mayhem و در نهایت آدم سلیقه‌ش تخصصی میشه و در نهایت توی یه سبک یا چند تا سبک خاص کلی گروه‌های به نسبت کوچیک‌تر و کمتر عامه‌پسند گوش میده.

یا اینم که تو نوجوونی با اسلیپنات و منسون و... آشنا میشه، بعد که یکم بزرگتر شد از یه جایی به همون مسیر بالا ملحق میشه.

ولی واقعا موافقم یه سری سبک‌های متال رو سالها طول میکشه که بتونی appreciate کنی.

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
همیشه رویارویی‌های بتمن با جوکر باعث میشه نویسنده‌ها (در کمیک، فیلم و حتی فن فیکشن)، بتمن رو تبدیل به یه شخصیت یبس و کودن بکنن.
این رو توی اکثر موارد قبول دارم، ولی بعضی جاها هم بوده که بتمن کارهای جالبی انجام داده. :D
توی سری New 52 که چند سال پیش شروع شد، یه آرک داشتیم به نام Death of the Family که بسیار خفن بود! اونجا جوکر خیلی چیز دیوانه‌وار و عجیبی هست و توی اون دوره از کمیک‌ها، دیگه از شدت جنون سراغ کارهایی می‌ره که... مثلاً توی همون حوالی New 52 (فکر کنم یه ذره قبلش)، جوکر پوست صورتش رو کند! :D بعد هم که دوباره به پوستش رسید، مثل یه تیکه کاغذ با چسب و گیره و این جور چیزها می‌چسبوند روی گوشت صورتش! :|

o513688_.jpg

اینجا هم پوست رو برعکس گذاشته بود مرتیکه! :|

d403361_.jpg

توی اون آرک، جوکر بلاهای زیادی سر خاندان بتمن میاره و تا مرز دیوونه کردن همه‌شون (از آلفرد تا رابین‌ها و بت‌گرل) می‌ره. ولی آخر این آرک... (ادامه در اسپویلر)

توی صحنه‌های پایانی که بتمن و جوکر دوباره به هم می‌رسن، بتمن بلایی سر این بنده خدا میاره که هیچ‌وقت یادش نمی‌ره!
جوکر دوست نداره کسی هویتش رو بدونه و از این کار بیزاره. بتمن هم به خاطر همین، الکی بهش می‌گه که «آخه بدبخت! من کل زندگی و پیشینه و خونواده و... تو رو می‌دونم و الآن همه رو می‌ذارم کف دستت که بفهمی همچین شخصیت پُر رمز و رازی هم نیستی و دیگه انقدر برای ما پررو بازی درنیار! :D»
فقط اون darling گفتنش به جوکر! :))
همه اینا هم بلوف هست و بتمن واقعاً اون اطلاعات رو نداره، ولی خب می‌دونه که این‌طوری می‌شه با روح و روان جوکر بازی کرد و همون بلایی رو سرش آورد که اون سر بقیه میاره.
البته باز آخرش جوکر رو از دست می‌ده که یه جورایی می‌شه همون کودن بودن که گفتی! :D ولی به جز اون، از بقیه جهات خیلی حال کردم باهاش!

j300120_.jpg

s401522_.jpg

m219528_.jpg

l648603_.jpg

آخرین ویرایش:
این رو توی اکثر موارد قبول دارم، ولی بعضی جاها هم بوده که بتمن کارهای جالبی انجام داده. :D
توی سری New 52 که چند سال پیش شروع شد، یه آرک داشتیم به نام Death of the Family که بسیار خفن بود! اونجا جوکر خیلی چیز دیوانه‌وار و عجیبی هست و توی اون دوره از کمیک‌ها، دیگه از شدت جنون سراغ کارهایی می‌ره که... مثلاً توی همون حوالی New 52 (فکر کنم یه ذره قبلش)، جوکر پوست صورتش رو کند! :D بعد هم که دوباره به پوستش رسید، مثل یه تیکه کاغذ با چسب و گیره و این جور چیزها می‌چسبوند روی گوشت صورتش! :|

o513688_.jpg

اینجا هم پوست رو برعکس گذاشته بود مرتیکه! :|

d403361_.jpg

توی اون آرک، جوکر بلاهای زیادی سر خاندان بتمن میاره و تا مرز دیوونه کردن همه‌شون (از آلفرد تا رابین‌ها و بت‌گرل) می‌ره. ولی آخر این آرک که بتمن و جوکر با همدیگه روبرو می‌شن، بتمن یه جوری با سیاست روی اعصاب جوکر کار می‌کنه که آدم دلش برای این بدبخت می‌سوزه! :D (ادامه در اسپویلر)

جوکر دوست نداره کسی هویتش رو بدونه و از این کار بیزاره. بتمن هم به خاطر همین، الکی بهش می‌گه که «آخه بدبخت! من کل زندگی و پیشینه و خونواده و... تو رو می‌دونم و الآن همه رو می‌ذارم کف دستت که بفهمی همچین شخصیت پُر رمز و رازی هم نیستی و دیگه انقدر برای ما پررو بازی درنیار! :D»
فقط اون darling گفتنش به جوکر! :))
همه اینا هم بلوف هست و بتمن واقعاً اون اطلاعات رو نداره، ولی خب می‌دونه که این‌طوری می‌شه با روح و روان جوکر بازی کرد و همون بلایی رو سرش آورد که اون سر بقیه میاره.
البته باز آخرش جوکر رو از دست می‌ده که یه جورایی می‌شه همون کودن بودن که گفتی! :D ولی به جز اون، از بقیه جهات خیلی حال کردم باهاش!

j300120_.jpg

s401522_.jpg

m219528_.jpg

l648603_.jpg

آقا اتفاقا منم میخواستم دقیقا یه چیزی مشابه همین بگم. بتمن اسکات اسنایدر واقعا شخصیتی بود که میتونستی باهاش همذات پنداری کنی و اتفاقا من خودم که شخصا توی هر آرکی طرفداری بتمن رو میکردم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or