Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
NBA خیلی بهتره از NFL

ولی ایرانی های کول و خفن ترجیح میدن تیشرتNFL بپوشن . طبقه کول و خفنتر جامعه ایران هم ترجیح میدن vans پاشون کنن دریغا که 3هزار دلار پول اسکیت برد و دوچرخه bmx ندارن :))

پ ن: هرکی گفت تهاجم فرهنگ غرب یعنی خودمون چیزی برای ارائه نداریم . در واقع جامعه ما تهاجم میکنه شبیه اونا بشه
Hello there!
IMG_1292.jpeg

و از شما چه پنهون، اتفاقا خیلی وقتم هست تو فکرشم کفش vans بخرم. :D بالاخره مناسب پیاده روی هم هست دیگه :D و اینکه با فرهنگ پانک هم ارتباط نزدیکی داره.

حالا منم یه آنپاپیولار آپینین بگم، به نظرم بیسبال خیلی ورزش جذابیه. اصلا هم کسل کننده نیست. فقط باید درک کرد که جو بازی با بقیه ورزش‌ها فرق اساسی داره که اصلا همینه که جذابش میکنه.

پ.ن.۱: آقا اینو گفتی و حرف از اسکیت زدی یاد تی‌شرت Thrasher افتادم. واقعا برا من سواله چند درصد افرادی که اصلا تو خود آمریکا این تی‌شرت رو میپوشن میدونن یعنی چی؟
پ.ن.۲: یاد این ویدیوی تاریخی هم یهو افتادم:

پ.ن.۳: اگه سنتون از بیست بالاتره اصلا سراغ اسکیت بورد شروع کردن و یادگرفتن نرید. من دو نفر سراغ دارم که وسط کرونا یکی تو ۲۲ سالگی و یکی ۴۲ سالگی تصمیم گرفتن اسکیت بورد سواری یاد بگیرن، جفتشون هم با فاصله چند ماه در عرض چند هفته مصدوم شدن و کارشون به جراحی کشید.

• Like
Reactions: Z-fan
Hello there!
View attachment 252792

و از شما چه پنهون، اتفاقا خیلی وقتم هست تو فکرشم کفش vans بخرم. :D بالاخره مناسب پیاده روی هم هست دیگه :D و اینکه با فرهنگ پانک هم ارتباط نزدیکی داره.

حالا منم یه آنپاپیولار آپینین بگم، به نظرم بیسبال خیلی ورزش جذابیه. اصلا هم کسل کننده نیست. فقط باید درک کرد که جو بازی با بقیه ورزش‌ها فرق اساسی داره که اصلا همینه که جذابش میکنه.

پ.ن.۱: آقا اینو گفتی و حرف از اسکیت زدی یاد تی‌شرت Thrasher افتادم. واقعا برا من سواله چند درصد افرادی که اصلا تو خود آمریکا این تی‌شرت رو میپوشن میدونن یعنی چی؟
پ.ن.۲: یاد این ویدیوی تاریخی هم یهو افتادم:

پ.ن.۳: اگه سنتون از بیست بالاتره اصلا سراغ اسکیت بورد شروع کردن و یادگرفتن نرید. من دو نفر سراغ دارم که وسط کرونا یکی تو ۲۲ سالگی و یکی ۴۲ سالگی تصمیم گرفتن اسکیت بورد سواری یاد بگیرن، جفتشون هم با فاصله چند ماه در عرض چند هفته مصدوم شدن و کارشون به جراحی کشید.
مشکل اینجاست که ایرانیه خیلی هاشون مثل شما نیستن و خبر ندارن nfl چیه کالچر ونس چیه . ترشر چیه ! میپوشن اونم نوع فیک! بعد رسانه خودمون میگه تهاجم فرهنگی ! نشستن نقشه میکشن تهاجم کنن به ما با تیشرت!!! !!! !!! فقط پوشیدن نیست فاز ش هم میگیرن و میخوان بهت بفهمونن و فرو کنن تو مغز ت!

تو اکباتان بشینی همه تینیجر ها از این فاز دارن . فاز اسکیت برد و bmx با جنس های چینی فیک هیچ علمی هم از این ماجرا ندارن . بهشون هم بر میخوره . خودشون مغزتو سوارخ میکنن به خودشون هم بر میخوره. اینا هی گرافیتی بزن شهرداری هی پاک کن ! گرافیتی مبارزین کوبایی رو برداشته صفر تا صد کشیده رو دیوار ! خوب معلومه نمیدونه چیه

تیشرت متال چاپی 80تومنی هم میپوشن بدون اینکه سردر بیارن چی هست و فلان بند چی میگه درکی هم از عرف جامعه ایران ندارن

کلا تو ایران از قدیم من یادمه هرچیزی که تهش به آمریکا ختم میشد دوست داشتن و حال میکردن از کاپشن خلبانی بگیر تا پوتین های نظامی و عینک خلبانی و....همه رو به اسم *آمریکایی* چپوندن رفت و همچنان میچپونن :D این تهاجم فرهنگی نیست این بمال دروو خودمونه :D

الان فازه کره ایی مد شده و خیلی ملت سعی میکنن شبیه کره ایی ها باشن! برخی افغانی ها هم بو بردن و اونا بیشتر میتونن به خاطر چهره شون کره ای جلوه بدن :))

فقط هیچوقت در قانون و فرهنگ و جامعه مدنی و اقتصاد و.... شبیه اونا نمیشیم چون سرگرم میمونیم تو اشل های کوچک . مثلا تو اشل موزیک رپر ایرانی ادا رپر آمریکایی رو در میاره ولی خوب فقط موزیک ویدئو! تو زندگی واقعی ش ریچ نیست که ولی تو موزیک چرا! اصرار عجیبی هست چیزی جلوه بدیم که نیستیم

• Like
Reactions: Z-fan
مشکل اینجاست که ایرانیه خیلی هاشون مثل شما نیستن و خبر ندارن nfl چیه کالچر ونس چیه . ترشر چیه ! میپوشن اونم نوع فیک! بعد رسانه خودمون میگه تهاجم فرهنگی ! نشستن نقشه میکشن تهاجم کنن به ما با تیشرت!!! !!! !!! فقط پوشیدن نیست فاز ش هم میگیرن و میخوان بهت بفهمونن و فرو کنن تو مغز ت!

تو اکباتان بشینی همه تینیجر ها از این فاز دارن . فاز اسکیت برد و bmx با جنس های چینی فیک هیچ علمی هم از این ماجرا ندارن . بهشون هم بر میخوره . خودشون مغزتو سوارخ میکنن به خودشون هم بر میخوره. اینا هی گرافیتی بزن شهرداری هی پاک کن ! گرافیتی مبارزین کوبایی رو برداشته صفر تا صد کشیده رو دیوار ! خوب معلومه نمیدونه چیه

تیشرت متال چاپی 80تومنی هم میپوشن بدون اینکه سردر بیارن چی هست و فلان بند چی میگه درکی هم از عرف جامعه ایران ندارن

کلا تو ایران از قدیم من یادمه هرچیزی که تهش به آمریکا ختم میشد دوست داشتن و حال میکردن از کاپشن خلبانی بگیر تا پوتین های نظامی و عینک خلبانی و....همه رو به اسم *آمریکایی* چپوندن رفت و همچنان میچپونن :D این تهاجم فرهنگی نیست این بمال دروو خودمونه :D

الان فازه کره ایی مد شده و خیلی ملت سعی میکنن شبیه کره ایی ها باشن! برخی افغانی ها هم بو بردن و اونا بیشتر میتونن به خاطر چهره شون کره ای جلوه بدن :))

فقط هیچوقت در قانون و فرهنگ و جامعه مدنی و اقتصاد و.... شبیه اونا نمیشیم چون سرگرم میمونیم تو اشل های کوچک . مثلا تو اشل موزیک رپر ایرانی ادا رپر آمریکایی رو در میاره ولی خوب فقط موزیک ویدئو! تو زندگی واقعی ش ریچ نیست که ولی تو موزیک چرا! اصرار عجیبی هست چیزی جلوه بدیم که نیستیم

احیانا اون فرهنگ و جامعه مدنی مد نظرت بهت یاد نداده هرکسی آزاده هر مدلی که دوس داره لباس بپوشه؟! :)) چیکار داری بقیه چی میپوشن و تلاش داری که بری بهشون بگی این چیه پوشیدی؟ یارو نوجوون بدبخت تو این مملکت یه دلخوشی گیر آورده بعد تو گیر اینی که جنس بنجل 80 تومنی میپوشه یا سر در نمیاره چی هست؟ :))

احیانا اون فرهنگ و جامعه مدنی مد نظرت بهت یاد نداده هرکسی آزاده هر مدلی که دوس داره لباس بپوشه؟! :)) چیکار داری بقیه چی میپوشن و تلاش داری که بری بهشون بگی این چیه پوشیدی؟ یارو نوجوون بدبخت تو این مملکت یه دلخوشی گیر آورده بعد تو گیر اینی که جنس بنجل 80 تومنی میپوشه یا سر در نمیاره چی هست؟ :))
احیانا شما مثل ما مدتی سرباز کلانتری نبودی ببینی عاقبت کسایی که فاز متال و ال جی بی تی و پیرسینگ و تتو و... میگیره چیه

یا نمیدونی ایران کجاست یارو مارو گیر آوردی

چیزی که قانون و عرف و شرع باهاش مشکل داره و میتونه مجازات ش کنه اسم ش آزادی نیست بزرگوار . همین الان برو کلانتری یک سر بزن همچین حرفی نمیزنی

آره کسی که تیشرت متال پوشیده و روش زده انمی آو گاد قطعا سر در نمیاره چون هزار بار تو کلانتری دیدم . شما تیشرت پوشیدن ش رو دیدی ولی التماس کردن و تحقیر شدن ش رو ندیدی !

تو کلانتری اینقدر خوب میدونن کسی که تیشرت immortal پوشیده یعنی چی و چه مفهومی داره شما تقلیل ش بده به این که حق پوشش دارن! این حق رو از کجا میاری آخه. اونی که ایمورتال میفروشه و اونی که میپوشه قطعا جفتشون سر در نمیارن

قطعا شما هم مثل اونا از قوانین داخل بی خبری و اسم ش رو گذاشتی آزادی ! واقعیت جامعه چیزه دیگه ست با واژه هایی مثل آزادی و.. خودتون رو گول نزنید میدونید کجا دارید زندگی میکنید

اگه مشکل دارید این قوانین رو تغییر بدید

https://sccr.ir/Files/13285.pdf

پستا رو بخون داریم از کالچر و چیزی که داخل بهش میگن تهاجم فرهنگی حرف میزنیم نه پوشش ملت ! ! ! تو ایران میتونن طبق قوانین از پوشش مردم حرف بزنن خودده مردم . یک مذهبی میتونه از شما شکایت کنه به خاطر پووشش همانطور که در مترو و اتوبوس دعوا بین زنان مذهبی و غیر مذهبی رو میبینی

آخرین ویرایش:
احیانا اون فرهنگ و جامعه مدنی مد نظرت بهت یاد نداده هرکسی آزاده هر مدلی که دوس داره لباس بپوشه؟! :))

فرهنگ و قوانین جامعه ما به شما یاد داده ؟

کجا فرهنگ و قوانین ما میگه هرکی آزاده هر مدلی دوس داره بپوشه

چه سئوالی رو کجا داری مطرح میکنی ! حالا من اسم ال جی بی تی و پیرسینگ و تتو و شیطان پرستی و... رو نخواستم بیارم به خاطر شرایط فروم تقلیل دادم به چیز دیگری وعلا مصداق فراوانه گوگل م کنی عکس زار زدن بچه مردم رو میاره

شما هم گویا مثل خیلی از تینیجرها نمیدونی داستان چیه وعلا همچین سئوالی نمیکردی عزیز

طبق قوانین این مملکت ، 90% بازی ها ممنوع هستن!
پس فکر کنم در اینجا باید تخته بشه و شما هم اصولا نباید اینجا باشی!

طرف هر کوفتی میخواد بپوشه، نه جای من تنگ میشه و نه شما! به ما چه اصلا کی چی پوشیده؟
قانونی که از پایه بیخوده هم... قانون بیخودیه! :| عین همین قوانینی که سر قضیه ی صیانت میخوان تصویب کنند! چون قانونه نرم یوتیوب مثلا؟ چون قانونه فلام بازی نزنم؟ چون قانونه فلان آهنگ گوش ندم؟ :|

احیانا شما مثل ما مدتی سرباز کلانتری نبودی ببینی عاقبت کسایی که فاز متال و ال جی بی تی و پیرسینگ و تتو و... میگیره چیه

یا نمیدونی ایران کجاست یارو مارو گیر آوردی

چیزی که قانون و عرف و شرع باهاش مشکل داره و میتونه مجازات ش کنه اسم ش آزادی نیست بزرگوار . همین الان برو کلانتری یک سر بزن همچین حرفی نمیزنی

آره کسی که تیشرت متال پوشیده و روش زده انمی آو گاد قطعا سر در نمیاره چون هزار بار تو کلانتری دیدم . شما تیشرت پوشیدن ش رو دیدی ولی التماس کردن و تحقیر شدن ش رو ندیدی !

تو کلانتری اینقدر خوب میدونن کسی که تیشرت immortal پوشیده یعنی چی و چه مفهومی داره شما تقلیل ش بده به این که حق پوشش دارن! این حق رو از کجا میاری آخه. اونی که ایمورتال میفروشه و اونی که میپوشه قطعا جفتشون سر در نمیارن

قطعا شما هم مثل اونا از قوانین داخل بی خبری و اسم ش رو گذاشتی آزادی ! واقعیت جامعه چیزه دیگه ست با واژه هایی مثل آزادی و.. خودتون رو گول نزنید میدونید کجا دارید زندگی میکنید

اگه مشکل دارید این قوانین رو تغییر بدید

https://sccr.ir/Files/13285.pdf

پستا رو بخون داریم از کالچر حرف میزنیم نه پوشش ملت ! ! ! تو ایران میتونن طبق قوانین از پوشش مردم حرف بزنن خودده مردم . یک مذهبی میتونه از شما شکایت کنه به خاطر پووشش همانطور که در مترو و اتوبوس دعوا بین زنان مذهبی و غیر مذهبی رو میبینی

اولا که صحرای کربلا نزن! در مورد تیشرت nfl و vans و دوچرخه BMX حرف زدی که ملت نمیدونن اینا چین بعد کشوندیش به LGBT و کتک خوردن توی کلانتری ... :)) بعدشم که رفتی بالا منبر که نمیتونیم از لحاظ فرهنگ و مدنی مث اونا باشیم در صورتی که خودت مصداق بارز خلاف حرف خودت هستی که داری راجع به پوشش مردم غر میزنی!

در مورد عرف جامعه هم شما نگران نباش. شما یادت نمیاد یه زمانی تو سطح شهر به شلوار جین و استین کوتاه گیر میدادن و میگفتن عرف جامعه این چیزا رو قبول نمیکنه. اگه قرار بود ملت به حرفای امثال تو گوش بدن که هنوز وضع اون مدلی بود.

هر چیزی که چوب قانون بالا سرش باشه به مرور از بین میره کافیه وضع ظاهری مردم رو ببینی طی این چهار دهه. در مورد وضع حجاب هم همینه...

در مورد LGBT هم الان نسبت به گذشته خیلی خیلی بهتر شده وضع و کسی کاری به کارشون نداره توی سطح شهر در مقایسه با قبل

شما دو چیز رو یاد بگیر به نظرم:

1. پوشش دیگران اصلا به شما ارتباطی نداره حتی اگه به خاطرش کتک بخورن! (که نمیخورن مگر گیر چنتا مریض توی کلانتری ها بیفتن)
2. اون کلاسای عقیدتی دوران سربازی توی کلانتری رو فراموش کن.

آقا چقدر بحث به طرز عجیبی متشنج شد.

چیزی که برام جالبه اینه که خیلیا تو ایران همیشه میگن ایرانیا فلان کار ضایع رو انجام میدن، بهمان بدبختی فقط تو ایرانه. ولی بحث اینجاست تو آمریکاشم حتی دقیقا خیلی از همین رفتارها و مشکلات هست.

مثلا همه جای دنیا خیلی متداوله که خیلیا لباسایی میپوشن که نمیدونن یعنی چی. همون تی‌شرت Thrasher رو که مثال زدم. واقعا بعید میدونم خیلی از اونایی که اصلا تو کشورای غربی این تی‌شرت رو میپوشن بدونن Thrasher اصلا چی هست.

یا مثلا همون ویدئو توییته که گذاشتم در مورد تی‌شرت متالیکا، دختره بریتیش بود که واقعا اصلا شوکه شدم که حتی نمیدونست متالیکا یعنی چی. یا اصلا همین ترندی که چند ساله مد شده تو کشورای غربی که افراد (علی‌الخصوص دخترا) تی‌شرت‌های متال میپوشن صرفا به خاطر ظاهر .که دیگه معروف ترین مثالش هست خواهران کارداشیان و جنر.

یا مثلا دقت کردم چند وقتیه تو ایران خیلیا کلاه New York Yankees رو میذارن و شاید هم گاهی کلاه Dodgers رو. احتمالا فکر میکنن این کلاه‌ها نماد نیویورک و لس‌آنجلسن لابد. ولی بحث اینجاست فقط ایران نیست، مردم همه جای دنیا همین کار رو میکنن. اگه مثلا اگه برید فلوریدا مردمی که قیافه‌شون داد میزنه توریستن و از جاهای مختلف دنیا اومدن همه کلاه NY رو دارن که شاید خیلیاشون ندونن ینکیز چی هست.

البته من شخصا با این موارد مشکلی ندارم. هرکی هرچی میخواد بپوشه.

--------------------------------
در ضمن من برداشتم اینه که این دوستمون @SixBox نمیگه چون قانون کشور اینه این تی‌شرت‌ها رو کسی نباید نپوشه. احتمالا داره میگه خیلی از اینایی که تو ایران این تی‌شرت‌های متال رو میپوشن، اگه میدونستن معنیش چیه و پوشیدنش چه تبعاتی (به ناحق) داره هیچوقت تو انظار عمومی نمیپوشیدنش. به نظرم خودش هم هم‌عقیده‌ست که قوانین کشور نادرسته، فقط داره میگه مراقب باشید. البته نمیدونم... نمیتونم از طرف کسی صحبت کنم.

چیزی که برام جالبه اینه که خیلیا تو ایران همیشه میگن ایرانیا فلان کار ضایع رو انجام میدن، بهمان بدبختی فقط تو ایرانه. ولی بحث اینجاست تو آمریکاشم حتی دقیقا خیلی از همین رفتارها و مشکلات هست.
آقا از یه لول بالاتر نگاه کردم الان فهمیدم خودم هم مشمول همین چیزی شدم که گفتم. دارم میگم مشکل اینجاست ایرانیا فکر میکنن فلان کار و مشکل فقط تو کشور خودشونه، ولی اصلا حواسم نبود که حقیقت اینجاست آمریکایی‌ها هم دقیقا فکر میکنن خیلی از مشکلات جامعه‌شون فقط تو آمریکا اتفاق میفته.

اقایون داداشام
تو این سایت کسی هست مثل بنده که از هرچی GOW و Elden Ring و Dark Souls هست حالش بهم بخوره ؟
تازه کاش فقط اینا بودن
من سریال BB رو که همه اونو شاهکار میدونن اندازه پشکل هم واسم ارزش نداره
یا من یه چیزیم هست یا ملت رد دادن

اقایون داداشام
تو این سایت کسی هست مثل بنده که از هرچی GOW و Elden Ring و Dark Souls هست حالش بهم بخوره ؟
تازه کاش فقط اینا بودن
یه دو تا از بازی های مورد علاقه و یا سریال های محبوب رو بگو علی ، بدونم سلیقه ات به کدوم طرفه اخه! 😂😂

اقایون داداشام
تازه کاش فقط اینا بودن

شما جای درست اومدی :دی

=================

در مورد لباس و اینا حرف میزدید؟

شلوار پارچه ای >>>>> شلوار جین و لی

این که من مجبورم به خاطر پاهای درازم همیشه پارچه بدم برام بدوزن در این نظر کاملا Unbiased بی تاثیر نیست :>

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or