Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
شما جای درست اومدی :D

=================

در مورد لباس و اینا حرف میزدید؟

شلوار پارچه ای >>>>> شلوار جین و لی

این که من مجبورم به خاطر پاهای درازم همیشه پارچه بدم برام بدوزن در این نظر کاملا Unbiased بی تاثیر نیست :>
بیا برو بابا:-"
شلوار حین از خودش بهتر نیست:p

ممکنه فکر کنید چون قوانین بیسبال رو نمیدونید، به نظرتون مسخره است. اما واقعیتش اینه که بعد از فهمیدن قوانینش هم باز مسخره است.😎
بیس بال شدیدا به درد انیمه میخوره و از این نظر ورزش خوبیه:-"
ولی اصلا نمیفهمم تو دنیای واقعی چجوری میشه تشخیص داد چی به چیه:))
آخه یه مربع فرضیه که داور باید بگه چی به چی شد ، یا مثلا دوربین و به صورت کامپیکتری بگن تو محوطه بود یا نه؟
اصلا تو پرتاب با اون سرعت مگه میشه چیزی تشخیص داد؟ :-"

نمیدونم...همچنان به نظرم انگار بیسبال خلق شده که فقط تو انینه جواب باشه! و الحق که انیمه بد تو این سبک ندیدم:))

ولی اصلا نمیفهمم تو دنیای واقعی چجوری میشه تشخیص داد چی به چیه:))
آخه یه مربع فرضیه که داور باید بگه چی به چی شد ، یا مثلا دوربین و به صورت کامپیکتری بگن تو محوطه بود یا نه؟
اصلا تو پرتاب با اون سرعت مگه میشه چیزی تشخیص داد؟ :-"
نه واقعا داور چشمی تشخیص میده. و خطا هم وجود داره. داورای خوب ۹۵ درصد مواقع درست تشخیص میدن.
Umpire Scorecards | Umpires

من خودمم واقعا نمیدونم چجوری میشه با این سرعت تشخیص داد.

• Like
Reactions: Z-fan
در ادامه بحث بازی‌های 2019:

64. اخیرا Outer wilds رو تجربه کردم و به نظرم تجربه خیلی خوبی بود و به خصوص فضاسازی و گرافیک هنریش رو خیلی دوست داشتم ولی اون طور هم که توی اینترنت پر شده نیست که بهترین بازی تاریخ باشه و یا اینکه بعد از تجربش دیگه نشه از بقیه بازیها لذت برد و از این جور حرف‌های عجیب که توی اینترنت زیاد دیدم.

65. Disco Elysium هم همونطور که قبلا گفتم به نظرم بازی فوق‌العاده‌ایه و احتمالا جز 20 بازی برترم هم باشه ولی اون هم کمی اورریتده.​

نه واقعا داور چشمی تشخیص میده. و خطا هم وجود داره. داورای خوب ۹۵ درصد مواقع درست تشخیص میدن.
Umpire Scorecards | Umpires

من خودمم واقعا نمیدونم چجوری میشه با این سرعت تشخیص داد.
حتی داورم تشخیص بده، تماشاچی ها چی؟ داور تصمیم بگیره لال بشه واقعا تماشاچی میتونه بفهمه چی به چی شد؟ :-"

• Like
Reactions: Z-fan
یه دو تا از بازی های مورد علاقه و یا سریال های محبوب رو بگو علی ، بدونم سلیقه ات به کدوم طرفه اخه! 😂😂
قربونت داداش حامد عزیز
نمیدونم چرا یوزر نیمت رو میبینم یاد داداش کایکو میتی کومان میفتم :*
والا راستیتش زمون جوونی ینی تا 15 سال پیش حوصله سریال داشتم
یادمه لذتی که از Lost و Prison Break بردم به عمرم دیگه نبردم
علتش هم اینه که من از فیلم و سریال هایی که میشه حدس زد الان چی میشه خوشم نمیاد اصلا
شاید علتش اینه که عاشق رمانهای جنایی و جاسوسی هستم
مخصوصا با امثال فردریک فورسایت و سیدنی شلدون چه لذتهایی که نبردم
GOT رو هم هنوز ندیدم میترسم از اونم خوشم نیاد یه وقت =))
تو فیلم های ترسناک یادمه لذت ترسی که از سری ژاپنی یو آن بردم دیگه تکرار نشده
سریال سیت کام هم تنها و تنها از According To Jim لذت بردم چون هرکی منو از نزدیک میشناسه میگه عین کاراکتر جیم بلوشی هستم
حتی Friends رو هم زیاد نتونستم تحمل کنم
گیم رو از 8 سالگی تو پنتیوم 286 اگه اشتباه نکنم شروع کردم
با بازی پرینس تحت داس
تا سال 2011 یه PC Fan دو آتیشه بودم و خودمو از لذت داشتن PS1 و PS2 محروم کردم متاسفانه
ولی با نیومدن RDR 1 به دنیای محبوب PC نتونستم تحمل کنم و رفتم یدونه Xbox 360 Elite گرفتم و کرکی بازیش کردم
لذتی که تو اون دوران از این بازی بردم تا الان تو هیچ بازی Open World ای تکرار نشده
از GTA V هم خوشم نمیاد به نظر من بازی ها پر شدن از محتواهای بیخود و وقت تلف کن
عاشق Max Payne 1 و Mafia 1 هستم
از بازی های شبیه Halo هم حالم بهم میخوره
کلا سبک Real و باور پذیر رو دوست دارم
ینی که چی آخه هی سوسک بکشیم
بازی های آنلاین هم اصلا و ابدا
فقط و فقط تو بازی برام داستان مهمه
موسیقی سنتی و کلاسیک هم چه اینور و چه اونور حالمو :-&:-&:-&اینجوری میکنه
شجریان پدر که کلا تعطیل ، ورژن پسر هم در حد یکی دو ترک ، یکم اونم فقط یکم میتونم شهرام ناظری رو تحمل کنم
تو گوشی عاشق برند Ericsson مرحوم و برند معظم Samsung هستم
یادمه از زمانیکه سامسونگ گوشی زد همیشه Flagship اش رو داشتم
از اکو سیستم Apple هم دل خوشی ندارم و هیچوقت نتونستم با زندان itunes کنار بیام
اینا رو گفتم که با روحیاتم آشنا بشی
راستش عنوان تاپیک یکم سطحش بالاتر از دیپلم هست واسه همین طول کشیده تا مغز من پروسسش کنه
موید باشی

حتی داورم تشخیص بده، تماشاچی ها چی؟ داور تصمیم بگیره لال بشه واقعا تماشاچی میتونه بفهمه چی به چی شد؟ :-"
میشه تقریبا کمابیش دید چی میشه. حقیقتا خیلی از تماشاگرا اصلا تو استادیوم خیلی به بازی توجه نمیکنن. میشنن با هم صحبت میکنن، هات‌داگ و آب‌شنگولی میخورن. گاهی هم به زمین نگاه میکنن و نتایج رو هم از اسکوربورد دنبال میکنن. حالا این وسط یهو یه بازیکن با چوب توپ رو میزنه، همه تماشاگرا شروع میکنن به داد و فریاد کردن. بعد این چرخه دوباره تکرار میشه.

اولا که صحرای کربلا نزن! در مورد تیشرت nfl و vans و دوچرخه BMX حرف زدی که ملت نمیدونن اینا چین بعد کشوندیش به LGBT و کتک خوردن توی کلانتری ... :)) بعدشم که رفتی بالا منبر که نمیتونیم از لحاظ فرهنگ و مدنی مث اونا باشیم در صورتی که خودت مصداق بارز خلاف حرف خودت هستی که داری راجع به پوشش مردم غر میزنی!

در مورد عرف جامعه هم شما نگران نباش. شما یادت نمیاد یه زمانی تو سطح شهر به شلوار جین و استین کوتاه گیر میدادن و میگفتن عرف جامعه این چیزا رو قبول نمیکنه. اگه قرار بود ملت به حرفای امثال تو گوش بدن که هنوز وضع اون مدلی بود.

هر چیزی که چوب قانون بالا سرش باشه به مرور از بین میره کافیه وضع ظاهری مردم رو ببینی طی این چهار دهه. در مورد وضع حجاب هم همینه...

در مورد LGBT هم الان نسبت به گذشته خیلی خیلی بهتر شده وضع و کسی کاری به کارشون نداره توی سطح شهر در مقایسه با قبل

شما دو چیز رو یاد بگیر به نظرم:

1. پوشش دیگران اصلا به شما ارتباطی نداره حتی اگه به خاطرش کتک بخورن! (که نمیخورن مگر گیر چنتا مریض توی کلانتری ها بیفتن)
2. اون کلاسای عقیدتی دوران سربازی توی کلانتری رو فراموش کن.
داداش گلم اول بهمون بگو این * :)) * یعنی چی ؟ چی خنده داره دقیقا اینجا؟

دوما من داشتم در مورد خرده کالچر و چیزی که بهش میگن تهاجم فرهنگی حرف میزدم دوست دیگری هم بر همین اساس حرف میزدن . شما اومدی وسط میگی پوشش مردم به کسی چه؟ این سئوال رو مطرح کردی احساس میکنی صاحب نظری در این مباحث فرهنگی؟ یا صرفا سئوال کردی . چون از بیخ غلطه سئوالت . حتی آمریکا هم پوشش مردم به مابقی و قوانین مربوطه . تو کدوم جایگاه نشستی میگی پوشش مردم به تو چه؟ هلاکویی ش هم خطاب به مخاطب ایرانی میگه من تو آمریکا میتونم یه چیزایی بپوشم ولی تو پدر مادر نباید بذاری بچه ت تو ایران هر چیزی بپوشه چون براش دردسر میشه. فرضا من چرت میگم کسی هم که جایگاه علمی داره چرت میگه!

من به عنوان پدر بچه م رو متوجه میکنم جامعه ما چجوریه تا فاز متال و پیرسینگ نگیره چون براش دردسر میشه . روانشناسی هم تو ایران داره اینو به خانواده ها میگه

چندسال پیش تو برخی ایالات آمریکا داشت قانون تصویب میشد برای saggy pants پوشیدن حتی تا 75دلار جریمه داشت . نمیدونم عاقبت چی شد و بستگی به قوانین ایالت ها داره. در تیمونسویل -یکی از شهرهای کارولینای‌جنوبی قانون مشابهی تصویب شده بود که هر شخصی لباس زیرش عامدانه به نمایش میذاشت جریمه میشد . پنسیلوانیا نباید آرایش زن غلیظ باشه به خاطر مسائل امنیتی و شناخت چهره

تو روسیه بندی بود به نام *مووو* از 2008 قوانین شون پوشیدن تیشرت این بند رو ممنوع کرد چون جامعه شناس و روانشناس و دولتمرداشون بین تینیجر هایی که این تیشرت رو میپوشن خودکشی زیاد رویت کردن

در ملبورن مردان نمیتونن پوشش زنانه داشته باشن بیان خیابون. برزیل پوشش ها تا 1سال حتی حبس داره . پیرسینگ مستهجن 6ماه حبس

در کانادا ماده 173 قانون کشوری مربوط به پوشش و این حرفاست ، هرگونه پوشش خلاف عفت‌عمومی را ممنوع کرده . مردم هم میتونن شکایت کنن گویا پوشش به خیلی ها مربوطه بر خلاف حرف شما

بعد شما ساکن ایران هستی به عنوان هموطن میگی پوشش مردم به تو چه؟ منم دارم میگم همه جای دنیا پوشش به مابقی مربوطه . dress code فقط مختص به دانشگاه و محل کار و.. نمیشه اتفاقا در جامعه شدیدا قوانین داره

مگه نمیگی پوشش مردم به کسی چه ؟ خوب شلوارک بپوش برو تو جامعه ببینیم به کسی چه مربوط رو قشنگ لمس میکنی یا نه ! به قول خودت ( :)) ) تو ترکیه و امارات ایرانی ها ترول میشن برای خنده .به خاطر همون بحث شلوارک چون تو ایران نمیتونن شلوارک بپوشن برن خیابون . اصلا خودمون تو رسانه خودمون جوک ساخیتم برای شلوارک

در مورد ال جی بی تی مدرک داری چیزی بهتر شده؟ بالاشهر تهران بهتر شده یا تو قم و مشهد و امثال اعهم ! چیزی که مشروعیت نداره مدرک و آمار هم نداره بحث در موردش بی فایده ست ولی تو واقعیت پدر و خانواده دارن بچه ال جی بی تی رو به قتل میرسونن در گذشته هم به قتل میرسوندن در آینده هم میرسونن . من خودم از این افراد میشناسم تینیجر هم هستن سخته قانع شون کنی که زیاد جار نزن برات درد سر میشه . حتی بروز دادنش هم تو سوشیال مدیا برای فرد دردسرساز شده تو خانواده ش --ال جی بی تی تو قوانین ایران بیماری روانپزشکی و تو قوانین معافیت حتی فساد اخلاقی و انحرافی جنسی ذکر شده در همان کتگوری بیماری روانپزشکی نظام وظیفه . چی از این بدتر دیگه . وقتی قوانین توهین میکنه اسم چیو بهتر بذاریم

قوانین میگه ارگان ها ونیرو انتظامی میتونه گیر بده بعد شما میگی کلاس عقیدتی رو فراموش کن! :)) شما اصلا از کلانتری خبر نداری گویا . اولا خدمت من 4ماهه تموم شده از 10سال پیش حرف نمیزنم که . کیوسک میدون انقلاب هم منو میکاشتن هم لباسی هامون موظف بودن به گیر دادن :D پس چرا این همه فیلم هست تو مترو و اتوبوس و.. فلان فرد مذهبی گیر داده به پوشش مابقی . چون تو ایران میشه قانونا و عرفا به پوشش مابقی گیر داد . افراد میتونن از پوشش منو شما به ارگانهای نظامی شکایت کنن چون قانون این حق رو داده

این همه گشت ارشاد چیه پس؟ این روزها از جلو دانشگاه امیر کبیر رد شدی؟ سر تا پا گشت ارشاده و گیر میدن به پوشش مردم . والا من تو تهران میبینم که نیروانتظامی گیر داده به پوشش مردم . جاهایی مثل مترو هم میبینم برخی افراد گیر دادن به پوشش مردم . تجربه خودمو ول کنم دلخوش باشم به حرف بدون سند و مدرک شما که بهتر شده! وقتی قانون میتونه گیر به دیگه چیزی به اسم بهتر و بدتر نداریم در واقع مجری قانون داره ماسمال یا سازش میکنه . مجری قانون میتونه چه بسا گیر سه پیچ بده . سلیقه یی رفتار کردن مامور نیروانتظامی که اسمش بهتر شدن نیست . اون بنده خدا هم مجبور ش کردن

من دیگه حرفی ندارم چون سئوال شما از اساس اشتباه ست که آی پوشش مردم به توچه . منم که گفتم بحثم خرده کالچر بود و در پاسخ به سئوالت بله در دنیا پوشش مردم به مابقی مربوطه در ایران هم خیلی مربوطه.

آخرین ویرایش:
4k برای مانیتور بسیار Overkill و بیخوده :>

برای اون رزولوشن 32 اینچ به بالاش خوبه که باید بری سمت تلویزیون :D

مانیتور Ultrawide هم که کلا از چرت ترین ساخته های بشره :-" ترجیح میدم 3 تا مانیتور بذارم کنار هم تا یه Ultrawide :D

قبل از حمله یادآوری کنم تاپیک Unpopular Opinion ـه :-s :D

4k برای مانیتور بسیار Overkill و بیخوده :>

برای اون رزولوشن 32 اینچ به بالاش خوبه که باید بری سمت تلویزیون :D

مانیتور Ultrawide هم که کلا از چرت ترین ساخته های بشره :-" ترجیح میدم 3 تا مانیتور بذارم کنار هم تا یه Ultrawide :D

قبل از حمله یادآوری کنم تاپیک Unpopular Opinion ـه :-s :D
هر کی حمله کرد با پشت دست بزن تو صورتش صدای مارماهی بده که بسیار داری حق می گی :D

4k برای مانیتور بسیار Overkill و بیخوده :

اره ولی یه جریانی هست که میگن اگه 1440p بگیری خیلی از محتوی 1080 رو خوب نشون نمیده، بخاطر مشکلات Scaling که حالا با جزییات نمیگم اگه خواستی سرچ کن.
پس دلیلش اینه که مانیتور 4K خیلی زیاد شده، چون 1080 خیلی دیگه کمه (مخصوصا برا 27 اینچ به بالا) و 1440 هم اون مشکل رو داره، پس مستقیم میرن 4K.
ضمنا 32 اینچ که میگی بنظرم برا مانیتور هم خیلی سایز خوبیه :D
یه خوبی دیگه هم که 4K داره اینه که اگه دو سه تا پیکسل سوخته پیدا کنه اصلا به چشم نمیاد درصورتی که تو 1080 راحت قابل تشخیصه.

پ.ن: ولی 8K دیگه جدددا اوورکیله نمیدونم چرا افتادن دنبالش سازنده ها :D

آخرین ویرایش:
اره ولی یه جریانی هست که میگن اگه 1440p بگیری خیلی از محتوی 1080 رو خوب نشون نمیده، بخاطر مشکلات Scaling که حالا با جزییات نمیگم اگه خواستی سرچ کن.
پس دلیلش اینه که مانیتور 4K خیلی زیاد شده، چون 1080 خیلی دیگه کمه (مخصوصا برا 27 اینچ به بالا) و 1440 هم اون مشکل رو داره، پس مستقیم میرن 4K.
ضمنا 32 اینچ که میگی بنظرم برا مانیتور هم خیلی سایز خوبیه :D
خودم چند هفتست بعد از سال ها(:D) صرفه جویی 1440p 27 inch خریدم :D

1440p 144Hz gang rise up 🗿

کلا PPI ـه مانیتور بالای 100 میره Scaling ـه ویندوز SUS میشه :D Scaling ـه خود مانیتور ها هم باهم فرق دارن ولی تخصصی ندارم پس سکوت میکنم :D(هنوز PS4 اسلیم رو با مانیتور جدید تست نکردم، امیدوارم فاجعه نباشه :D)

Sweet Spot ـه 1080p رو میگن 24 اینچه که کاملا موافقم :>

32 خوب که هست ولی خیلی باید دور بشینی تا بتونی گوشه های صفحه رو ببینی، چارش افزایش Aspect Ratio و خم کردن مانیتوره که نظرم رو نسبت بهش صفحه قبل گفتم :-" باز میشه همون TV

مرز Monitor و TV واقعا داره از بین میره :D

یه خوبی دیگه هم که 4K داره اینه که اگه دو سه تا پیکسل سوخته پیدا کنه اصلا به چشم نمیاد درصورتی که تو 1080 راحت قابل تشخیصه.
بازم کاملا بستگی به PPI داره که بتونی راحت تشخیص بدی یا نه
ولی آره درست میگی تو استفاده در دنیای واقعی اگر 4k اینچ کوچیک بزنن که اینقدر تراکم پیکسل بالاست نمیتونی تشخیص بدی
اگر هم اینچ بزرگ بزنن انقدر دور میشینی که بازم نمیتونی پیکسل سوخته رو پیدا کنی :D

ویرایش:
پ.ن: ولی 8K دیگه جدددا اوورکیله نمیدونم چرا افتادن دنبالش سازنده ها :D
اونم صرفا رقابته شرکتا دارن بهم پز میدن :))
ولی اگر قیمت منطقی باشه و کارت های گرافیکه بدبخت بتونن فریم بدن هیچ مشکلی با اورکیل بودنشون ندارم :>
یه 27 اینچ 8k راحت "Retina" حساب میشه :D
1650912663613.png

حق نهایی من در مورد مانیتور و مشتقاتش

پنل IPS >>>>>> VA >> TN :>

آخرین ویرایش:
کلا PPI ـه مانیتور بالای 100 میره Scaling ـه ویندوز SUS میشه :D Scaling ـه خود مانیتور ها هم باهم فرق دارن ولی تخصصی ندارم پس سکوت میکنم :D(هنوز PS4 اسلیم رو با مانیتور جدید تست نکردم، امیدوارم فاجعه نباشه :D)
مانیتورت خیلی هم بزرگ نیست پس اگه سیستم Scaling خوبی داشته باشه بعید میدونم 1080 رو بد نشون بده.
در کل نتیجش رو بگو اگه خواستی، کنجکاو شدم!

بازم کاملا بستگی به PPI داره
ولی آره درست میگی تو استفاده در دنیای واقعی اگر 4k اینچ کوچیک بزنن که اینقدر تراکم پیکسل بالاست نمیتونی تشخیص بدی

4K پنجاه اینچ هم که باشه پیکسل سوخته بزور تشخیص میدی :D

خودم چند هفتست بعد از سال ها(:D) صرفه جویی 1440p 27 inch خریدم :D

1440p 144Hz gang rise up 🗿
دیگه حق نداری با من راکت لیگ پلی بدی
View attachment f94c548280bb51b224cf19aa5fbdddd1.gif.mp4
ما 60هرتز گاد ها با ریچای 144 و 240هرتزی کار نداریم
در ضمن چشم بیشتر از 30 فریم رو تشخیص نمیده
بای
View attachment doc_2022-04-25_23-31-50.mp4

دیگه حق نداری با من راکت لیگ پلی بدی
View attachment 252990
ما 60هرتز گاد ها با ریچای 144 و 240هرتزی کار نداریم
در ضمن چشم بیشتر از 30 فریم رو تشخیص نمیده
بای
View attachment 252993
حالا نالاحت نشو بیبی :D

برای خرید مانیتور ریفرش ریت بالا 2 تا دلیل داشتم یکی osu! یکی هم RL :>

تا حدی خراب بودن آنالوگ دسته رو جبران میکنه :)) ولی هنوزم تو ME دارم فشار میخورم :-"

خیر محققین به این نتیجه رسیدن که 24 فریم بالاتر برای چشم ضرر داره و باعث آب مروارید زودرس میشه :-B

مانیتورت خیلی هم بزرگ نیست پس اگه سیستم Scaling خوبی داشته باشه بعید میدونم 1080 رو بد نشون بده.
در کل نتیجش رو بگو اگه خواستی، کنجکاو شدم!

4K پنجاه اینچ هم که باشه پیکسل سوخته بزور تشخیص میدی :D
اوکی تست کردم حتما خبرش رو میدم :D

اینم برای رفع اسپم:

این "Power of Friendship" خیلی هم معقوله زیباییه الکی تو سرش نزنید :-"

همچنین بدانید و آگاه باشید که Fairy Tail >> One Piece :>

چند ماهه On-Hold ـه حوصله نکردم ببینم :>

چند مورد در مورد بتمن:

۶۶. بتموبیل فوق‌العادست و آرکهام نایت بهترین نسخه سریه.

۶۷. آرکهام اوریجینز در سطح بقیه بازیهای سریه و خیلی بازی آندرریتدیه.

۶۸. بتمن‌های تلتیل فوق‌العاده بازیهای خوبی هستن و فوق‌العاده داستان‌های خوبی دارن.

۶۹. اِنمی ویتین بهترین بازی تلتیله.

۷۰. بین فیلم‌ها و انیمیشن‌ها و بازی‌هایی که از بتمن ساخته شدن، انمی ویتین بهترین داستان رو داره.

۷۱. به جز انتخاب یکی از بازیگرهای مورد علاقه‌م، ان هتوی، برای یکی از کارکترهای مورد علاقه‌م، کتوومن، در مورد فیلم سوم سه‌گانه بتمن نولان چندان نکته مثبت دیگه‌ای نمیبینم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or