قسمت شوتینگ رو باهات موافقم ، مخصوصا هدشات که گفتی . ولی با بقیش مخالفمبازیرو حدود سه بار تموم کردم و بعدش دوباره نسخه ی دومو انجام دادم یه چیزی که متوجه شدم این بود که شوتر بازی کمی افت داشته یعنی من نسخه ی دوم رو فقط با کلت جلو میرفتم و هد شات انجام میدادم اما تو این نسخه با اینکه هدشاتو انجام میدادم و تیر رو به سر دشمن شلیک میکردم اما نمیمرد و مجبور بودم به شکلی کاملا غیر حرفه ای و به سبک شوترای دسته چندمی با رگبار به تیر ببندمشون البته این مشکل تو نسخه ی دومم بود ولی نه به این شدت رفتار دشمنا هم اون یه دستی نسخه ی قبل رو نداره و سرشونو همینجوری میندازن پایین و جلو میان یا واسه خودشون میچرخن طراحی و چینش مراحلم به اندازه ی نسخه ی دوم بینقص نیست ولی خوب در کل بازی همونطور که قبلنم گفتم تو سبک خودش تقریبا کاملترین ولی خوب به اندازه ی نسخه ی قبلی بینقص نیست یه جورایی U2 بازی تمیز تری بود البته بازی فوق العاده بود ولی خوب الان که فکر میکنم میبینم از U2 بیشتر از این راضی بودم البته U3 از نظر طراحی و مکانیزم های گیم پلی بازی خیلی متنوع تری نسبت به نسخه ی دومه
شوتر بازی کمی افت داشته یعنی من نسخه ی دوم رو فقط با کلت جلو میرفتم و هد شات انجام میدادم اما تو این نسخه با اینکه هدشاتو انجام میدادم و تیر رو به سر دشمن شلیک میکردم اما نمیمرد
شوتینگ رو که همه نظر ها با هم یکیه ولی اون قسمت قرمز که نوشتی همینجور هردمبیلی نیست به صورت عمدی دشمن rush میکنه که نتونی توی کاورت بمونی ! مثلاً توی 2 توی کراشینگ اگه تیر بینهایت میخریدی فقط کافی بود پشت سنگر بمونی و blind fire به خورد دشمن ها بدی تا تموم بشن ولی اینجا باید حواست باشه کسی دورت نزنه الان فک کنم افتادبازیرو حدود سه بار تموم کردم و بعدش دوباره نسخه ی دومو انجام دادم یه چیزی که متوجه شدم این بود که شوتر بازی کمی افت داشته یعنی من نسخه ی دوم رو فقط با کلت جلو میرفتم و هد شات انجام میدادم اما تو این نسخه با اینکه هدشاتو انجام میدادم و تیر رو به سر دشمن شلیک میکردم اما نمیمرد و مجبور بودم به شکلی کاملا غیر حرفه ای و به سبک شوترای دسته چندمی با رگبار به تیر ببندمشون البته این مشکل تو نسخه ی دومم بود ولی نه به این شدت رفتار دشمنا هم اون یه دستی نسخه ی قبل رو نداره و سرشونو همینجوری میندازن پایین و جلو میان یا واسه خودشون میچرخن طراحی و چینش مراحلم به اندازه ی نسخه ی دوم بینقص نیست ولی خوب در کل بازی همونطور که قبلنم گفتم تو سبک خودش تقریبا کاملترین ولی خوب به اندازه ی نسخه ی قبلی بینقص نیست یه جورایی U2 بازی تمیز تری بود البته بازی فوق العاده بود ولی خوب الان که فکر میکنم میبینم از U2 بیشتر از این راضی بودم البته U3 از نظر طراحی و مکانیزم های گیم پلی بازی خیلی متنوع تری نسبت به نسخه ی دومه
خب احتمالا بازی رو هارد رفتی توقع داری راحت باشه:dتایید میشه سر این تروفی های هدشاتش خیلی اذیت شدم فقط با اون مگنوم که اسمش یادم نیست تونستم این حرکت رو بزنم
..................................
از شوخی بگذریم سوال اصلی من در مورد داستان بازی بود چون من زیاد انگلیسیم خوب نیست و متوجه صحبت هاشون نمیشم!
اصلا هدف کلی نیت چی بود برای چی میخواست اون شهر رو پیدا کنه؟
برای گنج؟؟؟
پس چرا هیچ چیز بر نداشت؟؟
یا چرا وقتی وارد شهر شدن بعد از مدتی شهر شروع به خراب شدن کرد؟
تو اون دمو که مارلو داشت میرفت تو شن ها و میخواست حلقه رو بده به نیت چی داشت بهش میگفت؟؟؟
و کلا تو دموی اخر چی بهم گفتن؟؟
و اون حلقه که سالی به نیت داد چی بود؟؟؟
و اون هواپیما که وقتی نشون نیت داد نیت متعجب شد؟؟
در کل اگه یه توضیح مختصر بدید فوقالعاده ممنون میشم!
چون واقعا تو کفم!:d