Francis Drake
کاربر سایت
نمیدونم والا ولی من احساس میکنم Chloe بهتر شده و النا زشت شده . شبیه وزغ شده اصلا صورتش هم گرد شده ، در صورتیکه کشیده تر بود. ولی مدل مو ـش خیلی قشنگه
فکر کنم تو همون ریجن 1 باشه چون برای من که ریجن 2 نداره ..........دوستان این کد استار هاوک واسه همه ریجن ها توی جعبه بازی هست یا فقط ریجن 1 ؟
من گرفتم بازی رو خیلی خیلی جالب بود واسم 2 تا کد عین هم بود از استار هاوک فقط با این تفاوت که کد هاش فرق داشت حالا عکسشو میزارم . قرار شد اون یکی کدشو بدم دوستم . فکر کنم فقط مال من اینطوری شده باشه . عجب شانسی ! :dفقط توی ریجن 1 و ریجن ALL که میشه گفت همون یک هستش فقط وجود داره !
دوست خوب اینجا نباید این سؤالات رو مطرح کنید.من بازی رو کپیشو گرفتم 18 گیگ بود میریزم بعد از loading اول بازی که وارد بازی میشی صفحه سیاه میشه هیچی هم دیگه نمیاد..ps3 من 3.55 هست
این کد playable دمو هستش دوست عزیز؟برای استار هاک میگممن گرفتم بازی رو خیلی خیلی جالب بود واسم 2 تا کد عین هم بود از استار هاوک فقط با این تفاوت که کد هاش فرق داشت حالا عکسشو میزارم . قرار شد اون یکی کدشو بدم دوستم . فکر کنم فقط مال من اینطوری شده باشه . عجب شانسی ! :d
ریجنم هم یک یا همون ALL بود .
View attachment 21047
آره بتای چند نفرست . روش زده دیگه . من منظورم روی 2 تا بودنش هست محتویاتش مهم نیست .این کد playable دمو هستش دوست عزیز؟برای استار هاک میگم
ویرایش:اهان فهمیدم برای بتا هستش
این دیالوگ های طنز گونه که تو دو نسخه قبل هم بودن به صورت کاملا زیبا و هنری به بازی جنبه Fun داده تو نسخه دوم که Hary flynn به نیت خیانت کرده و میخواد نیت رو ببره تا یه در رو واسه lazarevic باز کنه هنوز یادمه که به یه مجسمه لخت میرسن و ونیت میگه :" هری مجسمه مامانت "گرافیک و انیمیشن و فیزیک و شوخ طبعی های دریک و .