بهتر از این سراغ داری به ما هم معرفی کن آشنا بشیماز خودم بدم میاد چون این همه آدم با بازی حال کردند ولی به من مثل ۲ نچسبید. گرافیک به نظر من با ۲ مو نمیزد یعنی هنوزم خیلی خوب بود ولی بعضی از مراحل مثل قبرستان کشیتیها بافتها هم چین تعریفی نداشت. انیمیشن دشمنها هم که فکر کنم به خاطر T بودن بازی اصلا خوب نبود. گیم پلی هم تو تمام مدت بازی فقط داری سقوط میکنی به سمت پایین. خیلی این جور صحنهها زیاد بود. افراط شده بود توش. همش زمین زیر پات فرو مییخت میرفتی پایین. بخشهای پلت فرمینگ خیلی بی منطق شده دیگه. همیشه یک لولهٔ زرد هست که باید بری بالا ازش خوب خسته کننده میشه دیگه! بعضی جاها از یک لبه میخوای بری پایین هزار بار باید دایره را بزنی تا برسی زمین همهٔ لبها رو میگیره ولی بعضی جاهایی دیگه که داری تیر میزنی حواست نیست سقوط و مرگ! یا جاهای ۱۰ متر میپری لبه را میگیری بعضی جاها تو ۲ متری رو چون سازنده نمیخواد نمیگیری. از لحاظ عمودی هم این صادق هست و ارتفاعهای خیلی کم رو بیوفتی میمیره ولی چند برابرشو نه! که باعث مرگهای چیپ میشه و سرعت بازی رو میگیره. سیستم تیر اندازی هنوزم مسخرست آخه برای چی نباید دکمهٔ سریع راه رفتن تو بازی باشه؟ یا مثلا تو حالت run and gun سرعت کارکتر دستت نیست؟ فقط میدود و دقت تیر اندازی هم که تو این حالت هیچ! از حرف زدنهای نیتن با خودشم خیلی بدم میاد مثل خل وضعها هر اتفاقی میفته برا خودش گزارش میکنه مگه فوتباله؟ چند بار این ۳ جملهرو تو بازی شنیدید؟
این در باید یک مکانیزم داشته باشه، اوه نزدیک بود، من یک دفعه شانس انجام فلان کار رو دارم
آخه یک بار ۲ بار هر دفعه مثل ربات اینارو باید موقعی که به یک در قفل رسید یا نارنجک کنارش ترکید یا به موقعیت حساس رسید بگه!
فک کنم نظر همه روی پیشرفت آنچارتد 3 نسبت به 2 ـه حالا شما نمی دونم چه جوری مخالفی !خوب اگه فقط معرفی میخواید uncharted ۲ ولی خودمم گفتم که خیلی
ناراحتم که این اشکالهای کوچیک خیلی برام بزرگ شد و بازی رو بهم زهر مار
کرد.
آخرین ویرایش: