خسته نباشی:d................این کروشینگ یه کم که بازی میکنی از سختیش برات کم میشه............ولی یه جا هایی ادم دوست داره با کله بره تو مانیتور ........اه لعنتی من فکر کردم اگه فقط چپتر آخرو بریم آخرش رو کراشینگ تروفی ها رو میده ، ولی نداد :d
بچه ها یه سوال راجع به داستان بازی ( نگران نباشین مال چپتر های 3 ، 4 ـه )
من اون قسمتی که از تونل رد میشیم و میریم دنبال ماشین Marlow و اون کله ی طلایی اسب رو پیدا میکنیم ، دوستم زنگ زد اصلا نفهمیدم چی به چی شد . الانم خیلی جلو رفتم واسم یه ابهامی پیش اومده . چی شد که یهو نیتن از کلویی جدا شد یکی رفت فرانسه اون یکی سوریه ؟! لورنس عربستان با Dee چیزی تو این دو جا قایم کردن ؟
منم موافقمآقا یه جا نیست داستان بازی رو مفصل به فارسی نوشته باشه ؟؟؟
آخه یکی زبانش *خوب نیست باید چی کار کنه . الان تا مرحله 8 رفتم دیگه نمیتونم برم چون بدون داستان بهم حال نمیده .*
قبلا معمولا یکی داستان بازی رو مینوشت از اول .*
تروخدا یه لینکی یه جایی معرفی کنین که داستان بازی رو نوشته باشه به فارسی . مرسی
ممنون رفیقاونجا وقتی نیتان با کله آهوی طلایی(golden hind) که نشان کشتی فرانسیس دریک هست میخوره زمین،کله آهو میشکنه و معلوم میشه داخلش یه نقشه هست که امضای John Dee(مشاور مخصوص الیزابت اول،ملکه بریتانیا زمان فرانسیس دریک) پای نقشه به چشم میخوره.نیتان متوجه میشه که حدسش در مورد اینکه فرانسیس دریک برای پیدا کردن شهر گمشده Ubar از سوی ملکه مأموریت داشته درست بوده.از طرف دیگه نشان مخصوصی روی نقشه وجود داره که نیتان اون رو قبلاً یه جایی دیده.به این ترتیب رجوع می کنه به دفترچه فرانسیس دریک.در دفترچه دریک وجود این نشان مخصوص تنها در دو عمارت در دنیا ذکر شده:یکی در یک دژ مربوط به زمان جنگ های صلیبی در فرانسه و دیگری در قلعه ای نظامی در سوریه.به این ترتیب نیتان و سالی میرن فرانسه و Cutter و Chloe هم عازم سوریه میشن.نیتان در هر کدوم از این دو محل،یک تکه از یک amulet رو پیدا می کنه و با کنار هم قرار دادن این دو تکه مشخص میشه که نیتان و سالی برای فهمیدن محل دقیق Ubar در صحرای الربع الخالی باید به یمن برن.
نه لارنس و Dee با هم ارتباطی نداشتن.فعالیت های Dee مربوط به قرن 16 ام هست و فعالیت های لارنس مربوط به قرن 20 ام.
والا به اینش زیاد دیگه دقت نکرده بودم فکر نمیکنم مهم باشه اصلا این جریان..........در کل من بیشتر دوست داشتم کلویی تو داستان بیشتر توجه میکردن .......البته همینشم خوبهربطی به پخته شدن نداره . کلا حالت چشاش رو خیلی داغون دراوردن .
موافقم.مخصوصاً قیافش تو cut-scene های اولی که نیتان و سالی تازه اومده بودن یمن ضایع تر هم بودربطی به پخته شدن نداره . کلا حالت چشاش رو خیلی داغون دراوردن .
این رو هم هستم:d!Chloe شخصیت پردازی خیلی خوبی داره و شخصیت محبوب من تو Uncharted 2 بود.ای کاش تو Uncharted 3 حضور پررنگ تری می داشتوالا به اینش زیاد دیگه دقت نکرده بودم فکر نمیکنم مهم باشه اصلا این جریان..........در کل من بیشتر دوست داشتم کلویی تو داستان بیشتر توجه میکردن .......البته همینشم خوبه
نه کیارش چشماش همونه ولی قبلاً :ربطی به پخته شدن نداره . کلا حالت چشاش رو خیلی داغون دراوردن .
دیگه دیگهنمیدونم والاولی من احساس میکنم Chloe بهتر شده و النا زشت شده . شبیه وزغ شده اصلا