Phoenix555
کاربر سایت
دوست عزیز خود بازی معمولی ریجن 1 ـش با ریجن 2 فرقش فقط توی همون کد starhawk هست !ممنون دکتر...
اما فکر کنم باید تفاوتش بیشتر از اینا باشه...
---------- نوشته در 10:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------
چنننننننننننننننننننننننند؟
حالا یه سوال دیگه... تفاوت ریجن یک با بقیه چیه؟
اضافه می کنم که فیگور ریجن 2 کوچیک تره.
دوست عزیز خود بازی معمولی ریجن 1 ـش با ریجن 2 فرقش فقط توی همون کد starhawk هست !
اگه تفاوت پک های بازی رو می خوای که خب قضیه فرق میکنه ! شما گویا به خاطر این تفاوت قیمت فک کردی توی ریجن 1 دنبال چیزی خیلی بیشتر از این حرفها میگردی ؟ درسته ؟ ولی باید بگم که پک ریجن 2 محتویاتش بیشتر هست حتی قیمتش اونور بیشتره پک ریجن 2 99.99 پوند هست ولی پک ریجن 1 99.99 دلار ولی اینجا به این دلیل گرون تر میشه که هزینه ی حملش از حالا آمریکا یا اونور ها هم روش کشیده میشه ولی پک ریجن 2 خب توی همین کشور های عربی راحت موجوده و کمتر در میاد حالا دوستان برای آنلاین یا DLC معمولاً ریجن 1 میگیرن
توی پک ریجن 1 :
خود بازی , کُد starhawk , یه اکشن فیگور نیت , یه حلقه و یه سگک کمربند نیت هست و یه کمد با در آهنربایی برای قرار گرفتن اون وسیله ها
توی پک ریجن 2 :
خود بازی , یه اکشن فیگور نیت , یه حلقه , یه سگک کمربندش , یه عکس سه بُعدی و یه سری کُد برای بخش آنلاین بازی هست و یه صندوقچه برای قرار گرفتن وسایل
بچه ها از همتون ممنون...پک کالکتور ریجن یک با دو که از زمین تا اسمون با هم فرق داره عکساشون هست میتونی ببینی
پک ریجن یک کد مولتی استارهاوک رو داره + اینکه با توجه به قیمت دلار و پوند و ... DLC هاش ارزونتر پات درمیاد
خواهشبچه ها از همتون ممنون...
باید یه جوری PS3 رو از هک در بیارم و بشینم پای اورجینال بازی کردن. مخصوصاً این Uncharted لعنتی که حسابی هوش و حواس رو از کلم پرونده.
راستی یه سوال دیگه. این استار هاوک کد چیه؟
سلام من میخوام DLC های را بگیرم میخواستم بدونم چند تا پک یا دل سی داره؟
Fortune Hunters Club این چیه ؟
همه DLC را واسم توضیح بدید مثلا این پک 5 تا شخصیت توش هست کی هستند همینا
ممنون میشم اگه کمکم کنید
http://collectorsedition.org/7449/u...on-super-deluxe-collectors-edition-for-the-ukتا جاییکه من تو ریویوهای این 2 تا پک دیدم، مجسمه هر 2 تا یه سایز هستن.
دوست عزیز من براتونیه چیزهایی پیدا کردم:کسی نیست ؟ اه
من همچین حرفی رو نزدم. منتها به نظرم اون اطلاعات، اطلاعات اولیه بودن. بعدا دیدا صرف نمی کنه 2 نوع مجسمه بسازن.http://collectorsedition.org/7449/u...on-super-deluxe-collectors-edition-for-the-uk
رو هوا که حرف نمی زنم :d