Uncharted 3: Drake’s Deception

تم و آواتار رایگان U3 - زمان محدود FREE Uncharted 3 Avatar and Theme - LIMITED TIME

FREE Uncharted 3 Avatar and Theme - LIMITED TIME

تم و آواتار رایگان آنچارتد3

با سلام خدمت همه دوستان
دوست داشتم این پست رو به صورت جداگانه بزارم
اما به لطف برخی از دوستان ممنوع شدم از تاپیک زدن تا مدت معلومی!
بنا براین این پست رو در این جا میزنم:

redeem codes:

برای ریجن 2 (اکانت های اروپا):

F57M-BNN2-G33H

برای ریجن 1 (اکانت های آمریکا):

F3E9-33NJ-JGCQ

Preview of theme and avatar:

Alikh70.png

medium

روش استفاده:

برای خرید از 2 راه میتونید این کار رو انجام بدید:::
من راه اول رو پیشنهاد میکنم....

1. از طریق PS3 PSN store:
وقتی وارد Store میشید
در گوشه بالا- سمت راست آیکنی با این نام هست:
redeem code
اونجا این کد رو بزنید و این 2 محصول رو به صورت رایگان بخرید!!!!

2.از طریق PC PSN Store

به آدرس زیر بروید:
https://store.playstation.com/login.gvm
در اونجا log in کنید . سپس به قسمت "Redeem PlayStation®Network Card or "Promotion Code رفته
کد رو وارد و خریداری کنید
حالا باید با اکانتتون در PS3 وارد PSN بشید در بخش مدیریت اکانت به قسمت دانلود ها رفته و در اونجا این 2 محصول خریده شده رو دریافت کنید.

برای ریجن 2 (اکانت های اروپا):

F57M-BNN2-G33H

برای ریجن 1 (اکانت های آمریکا):

F3E9-33NJ-JGCQ

با تشکر از همه دوستان
امیدوارم خرسندتون کرده باشم

REDEEM CODEآواتارش که خیلی وقت پیش اومده بود.
مگه همون آواتار U3 نیستش؟؟؟؟

راستی بچه ها کسی از شما موفق شده این روزا uncharte2رو آنلاین بازی کنه؟؟؟؟
آخه دیگه کلاerrorمیده

دوستان یک مقاله جدید اومده بود که یادم رفته بود بزارم. سایت IGN یک سری اطلاعات و حدس و گمان های جدید در مورد Villain جدید بازی نوشته که مثل اینکه به نظر میرسه سنی نزدیک به 450 سال داره و تونسته به راز جاودانگی دست پیدا کنه. البته مقاله رو وقت نکردم بخونم و امروز اتفاقی دیدمش. اگه کسی حوصله داشته باشه میتونه با ترجمه خلاصه اون تو بخش اخبار یک تاپیک بزنه.

دوستان یک مقاله جدید اومده بود که یادم رفته بود بزارم. سایت IGN یک سری اطلاعات و حدس و گمان های جدید در مورد Villain جدید بازی نوشته که مثل اینکه به نظر میرسه سنی نزدیک به 450 سال داره و تونسته به راز جاودانگی دست پیدا کنه. البته مقاله رو وقت نکردم بخونم و امروز اتفاقی دیدمش. اگه کسی حوصله داشته باشه میتونه با ترجمه خلاصه اون تو بخش اخبار یک تاپیک بزنه.

به نظر من که خیلی چرت و پرت بود حدس و گمانشون!

خیلی فیلم هندی وار پیش بینی کرده IGN !
موافقم.بعضی جاهاش احتمال داره درست باشه اما مجموع قضایا یه کم بعید به نظر میاد.این وسط دو تا کامنتی که کاربرای IGN زیر این نوشته گذاشته بودن هم برام جالب توجه بود:
یه بنده خدایی تو کامنت این مطلب IGN نوشته بود که به دو علت دوست نداره این پیش بینی ها صحیح باشه؛یکی اینکه قضیه فرا تخیلی میشه و دیگه اینکه اگه درست باشه اونوقت کل بازی spoil شده.
یه نفر دیگه هم نوشته بود اگه بر طبق نظر Greg Miller،کاترین مارلو میخواسته رازش سربه مهر بمونه(و به همین دلیل هم لورانس رو از سر راه برداشته) چرا 450 ساله که داره با همین اسم زندگی میکنه؟یعنی هیچ کسی به اون مشکوک نشده؟
باید موند و دید ناتی داگ چه خواهد کرد.فعلاً که 218 روز تا انتشار Uncharted 3 مونده:((

فقط خدا کنه زمانی که این بازی منتشر میشه بشه هنوز هم هک کرد و هک بازی کرد ، مخصوصاً این بازی رو :d
تمام این تعریف و تمجید ها و گرافیک به کنار..
Multiplayer بازی هم خیلی قشنگه و با حاله اصلا تنها دلیلیه که من منتظر این بازیم راستش......

فقط خدا کنه زمانی که این بازی منتشر میشه بشه هنوز هم هک کرد و هک بازی کرد ، مخصوصاً این بازی رو :d

خدا وکیلی تنها دلیل خریدن PS3 برای من همین بازی هستش اگر هکم نشه 100% اورجینالش رو تهیه میکنم بازی فقط آنچارتد>:d<

دو عدد عکس جدید از بازی توسط یک Tipster که نخواسته نامش فاش بشه به بیرون درز پیدا کرده که هم حضور خانم النا فیشر رو در بازی قطعی میکنه و هم مدلش رو به نمایش میزاره, خیلی جذاب و بهتر بنظر میرسه :دی
dn3log73481kq90a5ec6.jpg

33azgdpxsjiiej8sit0i.jpg

متاسفانه فیکه
this is not ingame this was a 2sec cgi vid for gamers hart japan a current 1hr show on g4tv. They are raiseing money for relief efforts in japan.

you can watch the show here its 1hr long.
http://www.youtube.com/watc...

naughtydog starts at 55:14

Edit at 55:56 the cgi vid starts.
Yip, not from Uncharted 3, Its a small clip from gamers love Japan fund raising event, but, however it pretty much confirms Elena for U3.
البته زیاد نگران نباشید.النا صد در صد هستش.voicerش این موضوع رو تایید کرده.
اصلا آنچارتد بدون النا لطف و صفایی نداره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or