Uncharted 3: Drake’s Deception

uncharted-3.jpg

خوب یه اطلاعاتی درباره ی این Villain جدید اومده.
اسم این شخصیت Katherine Marlowe هست..این خانم قبلا سابقه ی آشنایی با Drake و Sully رو داشته و یه ارتباطی با حلقه ی Nathan داره.البته این حلقه قبلا متعلق داشته به Sir Francis Drake

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
حتمآ ویدئویی که توی این صفحه هست رو ببینین ! جو فوق العاده ای داره ! Nathan و Sully با این قیافه و پوشش واقعآ باحال شدن ! :دی

asdasxczcxzczxzxxzzzxwewewew.jpg

این خانم Marlowe هم به نظر میاد villain خیلی جالبی باشه ! ادامه ـش رو توی اسپویلر میگم که دوستانی که خودشون تریلر رو می بینن براشون اسپویل نشه !
همون طور که بهروز جان گفت , این خانم و Sully با هم آشنا هستن و همدیگه رو به اسم کوچیک صدا میکنن !
Marlowe که بعید نیست در گذشته یه رابطه ای هم با Sully داشته بوده باشه (چی میگم ؟! :دی) همچین پیر و بدبخت هم نیست و از توی چترش چاقو میکشه بیرون و نزدیک هست Nathan رو به شهادت برسونه ! :دی

• Like
Reactions: Akiba
آخرین ویرایش:
طراحی ایشون از روی بازیگر سینما خانم Hellen Mirren است.

جایی نگفته طراحیش از روی Hellen Mirren برداشته شده، گفتن شباهت دارن به هم... البته بعید هم نیست مدلش همین Hellen Mirren باشه ولی تا الان چیزی رو اعلام نکردن.

ویرایش: اعلام شده بازیگر این نقش خانوم Rosalind Ayres هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba
جایی نگفته طراحیش از روی Hellen Mirren برداشته شده، گفتن شباهت دارن به هم... البته بعید هم نیست مدلش همین Hellen Mirren باشه ولی تا الان چیزی رو اعلام نکردن.

ویرایش: اعلام شده بازیگر این نقش خانوم Rosalind Ayres هست.
ممنون.
عجب جذبه ای این خانم داره.:d
اِند شخصیت منفیه:d.

جدی جدی چهره نتان خیلی عوض شده چرا اخه:(چهره با ذات شوخ طبع نتان جور نیست
ولی داستانش احتمالا خیلی پر پیچ و تاب تر و زیبا تر از U2ـه
این زنکه ام خوراکه هد شات کردنه:d
14557_390_cutter-cu-new.jpg

میگم مدل این یارو هم احتمالاً Jason Statham هست، خیلی شبیهه! :biggrin1:
دقیقا میخواستم بگم که گفتی:biggrin1:

به نظر من این قسمت دعوا خانوادگی هستش دوستان دقت کنید مگه خودتون............... ندارین که نشستین راجب خانم مردم نظر میدین .

خوشم امد اما یک رابطه ای با nathen هم داره 100% برای این که گردنبند فرانسیس رو حق خودش میدونه حالا باید دید چی رابطه ای بینشون هستش .

به دوستان پیشنهاد میکنم حتما تریلر رو ببینن .

آخرین ویرایش:
عجب چیزی بود :d با کت شلوار واقعا ناتان ته خندس :d
جدی جدی چهره نتان خیلی عوض شده چرا اخه:(چهره با ذات شوخ طبع نتان جور نیست
شوخی می کنی ! :d چهره اش همونه فقط یه کم بزرگتر شده دیگه :d اینجا که یه نمه ریش هم داشت . اینم مقایسه :d (البته از روی تریلر SD عکس رو برداشتم)

البته شوخ طبعی ناتان توی خود بازی و با حرکات ناتانه که جا افتاده و گرنه از همون شماره 1 که اومد کسی از روی قیافه ی ناتان نمی گفت , اوف عجب شخصیت شوخ طبعیه :d

عجب چیزی بود :d با کت شلوار واقعا ناتان ته خندس :d

شوخی می کنی ! :d چهره اش همونه فقط یه کم بزرگتر شده دیگه :d اینجا که یه نمه ریش هم داشت . اینم مقایسه :d (البته از روی تریلر SD عکس رو برداشتم)

البته شوخ طبعی ناتان توی خود بازی و با حرکات ناتانه که جا افتاده و گرنه از همون شماره 1 که اومد کسی از روی قیافه ی ناتان نمی گفت , اوف عجب شخصیت شوخ طبعیه :d
باو این عکسارو ول کن:dهمین الان برو تریلر تیزر بازی رو ببین بعد این تریلر جدیده رو هم ببین بعد یه تریلر از U2 ببین یا یه کات سین بزن ببین قیافش عوض شده
مثلا اینو ببین

چهرش نسبت به U2 انصافا عوض شده حالا این یا ممکنه ماله سنشه مثلا 7-8 سال بزرگ شده یا این چهره با داستان بازی بیشتر وفق داره مثل Cole که بخاطر داستان بازی چهرشو عوض کردن ولی بعد...
نمیدونم شاید من اینطوری احساس میکنم:|:d

باو این عکسارو ول کن:dهمین الان برو تریلر تیزر بازی رو ببین بعد این تریلر جدیده رو هم ببین بعد یه تریلر از U2 ببین یا یه کات سین بزن ببین قیافش عوض شده
مثلا اینو ببین

چهرش نسبت به U2 انصافا عوض شده حالا این یا ممکنه ماله سنشه مثلا 7-8 سال بزرگ شده یا این چهره با داستان بازی بیشتر وفق داره مثل Cole که بخاطر داستان بازی چهرشو عوض کردن ولی بعد...
نمیدونم شاید من اینطوری احساس میکنم:|:d
خب ببین اون اولین تریلر بازی بوده و طبیعتا طراحی چهره ی ناتان خام ـه ! که یواش یواش کامل میشه ! الان این عکسی که من گزاشتم از کات سین داخل بازیه :d پس طبیعتا به طرح نهایی نزدیک تر خواهد بود :d مثلا اون عکسی که شما از U2 گزاشتی ! می دونستی اول چهره ی ناتان توی U2 این بوده :

که طبیعتا با اونی که تو بازی بود خیلی فرق داشت :d وقتی تریلر جدید اومده نمیشه گفت ولش کن برو قبلی رو بچسب چون تو اونجا چهره اش فرق داشت :d
------------------------------
اره ممکنه بخاطره خامیه صورتش باشه هنوز انیمیشن های چهرَش نَرسیده:d
اون که گفتم برو بچسب به قبلی فقط بخاطر واضح بودن چهره خوده ناتان توی اون تریلر بود چون توی تریلر جدید چهرش خیلی مشخص نیست تازه تاریکم بود... اصلا منظورم اونیکه گفتی نبود:|:d
به هر حال امیدوارم خیلی چهرش دستکاری نشه
انیمیشن هاش نرسیده که نه :d منظورم اینه که از لحاظ سنی و تطابق چهره بیشتر جای کار داره :d همونطور که توی این تصویر معلومه من خودم تریلر این عکسه رو دارم اینو وقتی با تریلر شروع نسخه ی نهایی unch 2 مقایسه میکنی اصلا یه دنیای دیگس ! الان خودت این عکس رو داشته باش بعد اگه تریلر اول نسخه ی نهایی رو داری از همین صحنه اش یه عکس بگیر بزار کنار همین , میبینی که خیلی فرق داره ! :d
توی این تریلر جدیده چهره اش به قبلیا خیلی نزدیکتر شده بود احتمالا بازم تغییرات خواهیم داشت :d

آخرین ویرایش:
خب ببین اون اولین تریلر بازی بوده و طبیعتا طراحی چهره ی ناتان خام ـه ! که یواش یواش کامل میشه ! الان این عکسی که من گزاشتم از کات سین داخل بازیه :d پس طبیعتا به طرح نهایی نزدیک تر خواهد بود :d مثلا اون عکسی که شما از U2 گزاشتی ! می دونستی اول چهره ی ناتان توی U2 این بوده :

که طبیعتا با اونی که تو بازی بود خیلی فرق داشت :d وقتی تریلر جدید اومده نمیشه گفت ولش کن برو قبلی رو بچسب چون تو اونجا چهره اش فرق داشت :d
اره ممکنه بخاطره خامیه صورتش باشه هنوز انیمیشن های چهرَش نَرسیده:d
اون که گفتم برو بچسب به قبلی فقط بخاطر واضح بودن چهره خوده ناتان توی اون تریلر بود چون توی تریلر جدید چهرش خیلی مشخص نیست تازه تاریکم بود... اصلا منظورم اونیکه گفتی نبود:|:d
به هر حال امیدوارم خیلی چهرش دستکاری نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or