ریجین 3 اکانت آسیا کد رو ندارین ؟؟برای تم این رو بزنید: (اکانت امریکا)
93N6-BHNA-9QC5
ببین این فقط واسه US اومده تو میتونی یه Account واسه USA بسازی از اونجا دانلود کنیریجین 3 اکانت آسیا کد رو ندارین ؟؟
بابا صفحه قبلی رو حداقل یک نگاه بندازید:biggrin1: این عکس رو صفحه قبل هم گذاشتند و معلوم شد که مربوط به نسخه دوم هست! البته حضورش قطعی هست اما معلوم نیست با این سیما باشه یا با اون سیما:biggrin1:
شرمنده ! دیگه دیدم ناتان و سالی جدیدن فک کردم برای U3 ـه :biggrin1: از همه عذر می خوام :biggrin1: دیگه خودتون زحمت پاک کردن پستم رو بکشید :biggrin1:برای همدردی با مردم ژاپنه و ذره ای به U3 ربط نداره, اون دست النا هم یعنی قلب ما با شماست :biggrin1:
بابا صفحه قبلی رو حداقل یک نگاه بندازید این عکس رو صفحه قبل هم گذاشتند و معلوم شد که مربوط به نسخه دوم هست! البته حضورش قطعی هست اما معلوم نیست با این سیما باشه یا با اون سیمابعد از این همه مدت که خبری از این بازی نبود این بهترین چیزی بود که میشد در موردش شنید ( دید :d) :d خیلی خوشحال شدم , بازم النا :d
برای همدردی با مردم ژاپنه و ذره ای به U3 ربط نداره, اون دست النا هم یعنی قلب ما با شماستبعد از این همه مدت که خبری از این بازی نبود این بهترین چیزی بود که میشد در موردش شنید ( دید :d) :d خیلی خوشحال شدم , بازم النا :d
بابا صفحه قبلی رو حداقل یک نگاه بندازید این عکس رو صفحه قبل هم گذاشتند و معلوم شد که مربوط به نسخه دوم هست! البته حضورش قطعی هست اما معلوم نیست با این سیما باشه یا با اون سیما
http://cdn.everbadge.com/out.php/i11541_Uncharted3DrakesDeceptionAnnouncementWallpaperHD.jpg
پشتکارو! ایول دارهThere was a time creative Director Amy Henning only slept total of some 12 hours in a week.
گفتم قبل از اینکه دوستان با ترنسلیت واسه خودشون ترجمه کنن و معانی رو اشتباه درک کنن و بعدا واسه بازی قمپز در کنن بشینم ترجمه کنم رضاحس تاپیک زدن نیست، خودتون برید بخونید
Uncharted 3 New Details From EGM