Uncharted 3: Drake’s Deception

بابا دمش گرمه دیگه..روزی 2 ساعت میخوابه در صورتی که این مقدار از روز بیداریم#:-s
خوب وقتی امسال قراره resistance 3 بیاد چرا سونی اصرار داره هم U3 رو عرضه کنه هم R3 ؟:-/ بایدم طرف به خودش فشار بیاره:d

آخرین ویرایش:
Having seen Uncharted 3 in stereoscopic 3D, Jesse Divnich, analyst at EEDAR, believes Naughty Dog's sequel "could do for 3D gaming what Avatar did for 3D movies."
ترجمه:
با مشاهده Uncharted 3 در حالت سه بعدی, جناب Jesse Divinch تحلیلگر EEDAR بر این باور است که سکوئل ناتی داگ میتواند کاری که آواتار در ضمینه 3D با صنعت فیلم انجام داد را در صنعت گیمینگ تکرار کند!
http://ps3.nowgamer.com/news/5580/uncharted-3-could-be-3d-gamings-avatar

یکی یه پولی به ما بده بریم تلویزیون بگیریم ! :دی با اینکه زیاد اهل این چیزا نیستم ولی جوگیر شدم :دی
همون طور که جمال گفت Examiner هم خیلی از قابلیت 3D بازی تعریف کرده و نوشته :
Sony had a demonstration of Uncharted 3: Drake’s Deception running on one of their lovely 3D TVs and aside from the graphics looking absolutely jaw-dropping, the game in 3D was a revelation.
و U3 رو دلیلی برای خریدن تلویزیون 3D دونسته. البته قبل از این هم سونی توی بازیهای KZ3 , MotorStorm: Apocalypse نشون داده بود در زمینه 3D خیلی خوب عمل میکنه ولی احتمالآ با U3 یه مرحله جلوتر هم میره !

اتفاقا همین مورد 3d را من به دوستان هم اشاره میکردم که یه امتیاز برای u3 هست ولی همین تعریف ها هم از حالت 3d کرایسیس 2 هم شده بود که خود جیمز کامرون اومده بود از حالت 3d بازی تعریف کرده بود .

اتفاقا همین مورد 3d را من به دوستان هم اشاره میکردم که یه امتیاز برای u3 هست ولی همین تعریف ها هم از حالت 3d کرایسیس 2 هم شده بود که خود جیمز کامرون اومده بود از حالت 3d بازی تعریف کرده بود .
چه ربطی داشت الان؟
صحبت راجبه عنوانهای سه بعدی MS Apocalypse و Killzone 3 ـه که نسبت به سایر بازیهای به اصطلاح 3D ساپورت به مراتب بهترن که Uncharted 3 هم احتمالا مشمول اینها میشه.

دوستان اين كه بحث نداره يه جورايي ميشه گفتش شركتهاي سازنده بازي هم براي فروش بيشتر بازي هايي كه براي ركورد فروش اين كار رو ميكنند هم براي اين كه داستان هاي بازي ها رو بيشتر بهش توجه بشه ..

یعنی الان کرایسیس 2 بخش 3D بازیها رو یه مرحله به جلو برده ؟ :-/

یعنی الان کرایسیس 2 بخش 3D بازیها رو یه مرحله به جلو برده ؟ :-/
اینکه قسمت 3D بازی عالیه یا حداقل بهتر از کرایسیس 2 هست حرفی نیست ولی اینکه میان با اواتار مقایسه میکنن خنده دار هست ! مثال زدم که به کرایسیس 2 هم ازش تعریف شده بود اونم از طرف خود جیمز کامرون .
از نظر ایشون Crysis2 کل صنعت بازی ها رو چند قدم برده جلو :d
شما سعی کن زیاد جوگیر نشی !

3d kz3 که خیلی بد بود خدا کنه رو این بیشتر کار کنن چیزه توپی در میاد.
دیگه این قدر هم بد نبود:دی من KZ رو تست کردم اما هنوز C2 رو بازی نکردم که ببینم چطوری هست اما احتمال زیاد بهتر از اون خواهد بود.

اینکه قسمت 3D بازی عالیه یا حداقل بهتر از کرایسیس 2 هست حرفی نیست ولی اینکه میان با اواتار مقایسه میکنن خنده دار هست !
چرا خنده داره فرخ؟! خوب داره میگه همون طوری که اواتار صنعت فیلم سازی رو یک قدم جلو برد(در این زمینه) U3 هم همین کار رو در صنعت گیم انجام خواهد داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or