Uncharted 3: Drake’s Deception

خیلی چیز خاصی توش عنوان نمیشد :d ولی به نظر من عمـراً :d بازیهای خیلی بزرگتر از آنچارتد هم امسال عرضه میشن و به نظر من شانسش کمه :d
کلاً اطلاعات خوبی میده اگر دقت کنی :d
بنظر خودم هم راه سختی رو در پیش داره اما بازی های خیلی بزرگتر رو دیگه... , به نسخه بعد از عنوانی که بازی سال شده بیشترین جوایز هارو در هر زمینه کسب کرده میانگینش هم شده 96 و به فروش بالای 4 میلیون نسخه رسیده خیلی کم لطفی کردی :d

لُپ کلام این هست که انچارتد 3 در همه زمینه ها میتونه با بازی های خیلی بزرگتر امسال بقول شما همگام باشه یا شاید هم جلوتر

خب دوستان یه نکته ی جدید از تریلر گیم پلی ای که خونه هه آتیش گرفته بود پیدا کردم , دیدم اینجا اشاره ای بهش نشده گفتم شاید بد نباشه بگم فقط خواهشا جو ندید :d
توی این شماره وقتی ناتان داره شلیک میکنه از نمای نزدیک اگه به جلوی اسلحه نگاه کنید یه دود ناشی از آتش اسلحه جلوی اسلحه ایجاد میشه با یه حالت خاص :d که خود اون جلوه ی دود خیلی با جزییات کار شده بود :d در ضمن U2 رو هم چک کردم توی اون همچین افکتی وجود نداشت و بعد از شلیک فقط آتش حاصل از شلیک دیده میشه ولی توی این شماره بعد از آتش دود هم تشکیل میشه :d برای دیدنش هم واضح ترین لحظه اون قسمت پایانی تریلرـه همونجایی که وان حموم از سقف می افته پایین ثانیه ی 8 تا 10 دود جلوی کلت قشنگ معلومه :d
ویرایش :
اینم یه عکس ازش :d البته خیلی با کیفیت نیست ولی خودتون می تونید طریقه ی بوجود اومدن و محو شدنش رو تو تریلر ببینید که خیلی جالبه :d

----------
منظورت اینه ؟:

من خیلی وقت پیش تو نخش بودم، افکت خیلی نازیه :d
آره :d الان یه عکس دیگه هم گذاشتم که نشون میده اول آتشه بعد دود :d البته توی دو زمان مختلف عکس ها رو گرفتم و پشت سر هم نیست :d از تعداد گلوله های تو خشاب هم معلومه :d

آخرین ویرایش:
خب دوستان یه نکته ی جدید از تریلر گیم پلی ای که خونه هه آتیش گرفته بود پیدا کردم , دیدم اینجا اشاره ای بهش نشده گفتم شاید بد نباشه بگم فقط خواهشا جو ندید :d
توی این شماره وقتی ناتان داره شلیک میکنه از نمای نزدیک اگه به جلوی اسلحه نگاه کنید یه دود ناشی از آتش اسلحه جلوی اسلحه ایجاد میشه با یه حالت خاص :d که خود اون جلوه ی دود خیلی با جزییات کار شده بود :d در ضمن U2 رو هم چک کردم توی اون همچین افکتی وجود نداشت :d برای دیدنش هم واضح ترین لحظه اون قسمت پایانی تریلرـه همونجایی که وان حموم از سقف می افته پایین ثانیه ی 8 تا 10 دود جلوی کلت قشنگ معلومه :d
ویرایش :
اینم یه عکس ازش :d البته خیلی با کیفیت نیست ولی خودتون می تونید طریقه ی بوجود اومدن و محو شدنش رو تو تریلر ببینید که خیلی جالبه :d

منظورت اینه ؟:

من خیلی وقت پیش تو نخش بودم، افکت خیلی نازیه :d

و اما یه نکته ی دیگه :d یه چیز دیگه هم که توی تریلر به چشم میومد شلوار Nate ـه :d گفتنش یه کم سخته :d اگه دقت کنید شلوارش در قسمت پایین **a (:d) وقتی در حال دویدنه علاوه بر چروک هایی که به صورت ثابت طراحی شدن یه سری چروک متحرک هم داره که وقتی ایستاده نیستن ولی وقتی حرکت می کنه بسته به جلو یا عقب بودن هر پا توی اون قسمت ایجاد میشن :d نمی دونم کسی به این نکته دقت کرده بود یا نه ولی این ویژگی هم توی unch 2 نبود :d
--------------
این مورد رو دقت نکرده بودم الان دیدم بهش پی بردم، خودمونیما توام خیلی تیز بینیااا :d

این ویژگی چروک خوردن لباس ها توی نسخه اول بود اما نسخه دوم نه, مثل اینکه تو نسخه سوم بازگشته! :d
دیگه دیگه :d
توی 1 واقعا قشنگ بود ولی توی 2 خیلی خفیف بود پشت لباس Nate اونم نه همیشه :dولی الان خیلی خوب شده دیگه تا اونجاش هم چروک داره :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
این مورد رو دقت نکرده بودم الان دیدم بهش پی بردم، خودمونیما توام خیلی تیز بینیااا :d

این ویژگی چروک خوردن لباس ها توی نسخه اول بود اما نسخه دوم نه, مثل اینکه تو نسخه سوم بازگشته! :d

این شما و این هم اصلی ترین شخصیت منفی بازی در نسخه سوم:
avczxmljpbcqy966iwbk.png

سورپرایز شدید میدونم :d

• Like
Reactions: Akiba and Kainé
این شما و این هم اصلی ترین شخصیت منفی بازی در نسخه سوم:
avczxmljpbcqy966iwbk.png

سورپرایز شدید میدونم :d
WTH !
یعنی به این زودی معلوم شد ! :-o حالا اطلاعات چی ؟ کی هست ؟ اسمش ؟ چیکارس این وسط و چی می خواد ؟
در کل نام , پیشه , قصد از دخول به U3 ؟:d
--------------
زن بودن شخصیت منفی اصلی بازی ایده فوق العاده ای هست.
دقیقاً :d فقط می خوام ببینم آخرش چه جوری باید از شر ایشون خلاص شیم :d چون یه مرد بادی بیلدینگی نیست که بگیریم بزنیمش :d رو خانوما هم اسلحه کشیدن حرومه :d کلاً اگه ناتی داگ بتونه توی به چالش کشیدن ناتان (و بازی :d) در مقابل این شخصیت کارش رو خوب انجام بده واقعاً نتیجه خیلی خوب خواهد بود !

آخرین ویرایش:
WTH !
یعنی به این زودی معلوم شد ! :-o حالا اطلاعات چی ؟ کی هست ؟ اسمش ؟ چیکارس این وسط و چی می خواد ؟
در کل نام , پیشه , قصد از دخول به U3 ؟:d
مثل اینکه لیک شده :d اطلاعات زیادی در دست نیست اما بزودی مشخص میشه که ایشون کی هست و هدف از Villain بودنش چیه توی U3 :d

زن بودن شخصیت منفی اصلی بازی ایده فوق العاده ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or