S0HEIL
کاربر سایت
كاملا موافقم ضمن اينكه draw distance گيرز در مقايسه با Uncharted زياد خوب نيست...:منظورت همون normal map هست دیگه ؟! یا شما هم از اون دسته ای که معتقد به تسلشن توی گیرز 3 هستی ؟ :d چون تسلشن توی دور دست صاف نمیشه :d normal map هم چیز خیلی خاصی نیست :biggrin1:
من نگفتم باید باشه :d بودنش هم از نبودنش بهتره در صورتی که نبوده باشه :d گفتم نرمال مپ چیز خیلی خاص و خفنی نیست : (سنگ های کوچک رو توجه کن برجسته هستن :biggrin1: )
البته منکر گرافیک خارق العاده ی گیرز نیستم ! فقط گفتم نرمال مپ همچین چیزی نیست که بخواد بزنه یکی رو له کنه :biggrin1: البته اینکه به صورت سنگ های گنده توی گیرز ازش استفاده شده خیلی قشنگ ترش کرده :d
عكس
عكس برای نسخه ليك شده ست ولی كلا بازیای UE3 تو draw distance يخورده مشكل دارن...(از نظر القای حس دور بودن آبجكت ها)
افكت آب،آتيش و انفجارها هم واقعا تو انچارتد محشره.تو همون انچارتد1 آدم تو رودخونه سنگا رو در حاليكه روشون آب جريان داشت می ديد كفش می بريد.
من تناقضی تو پستام نمی بينم!گفتم اينكه چند نفر پشت سرهم تو صفحه قبل گفتن Geow3 بهتره بدون طرف نبودن!
بطور مثال اينكه نورپردازی تو Geow بهتره ديگه ربطی به فن بودن نداره و نظر شخصيمم نيست،چيزيه كه كاملا روشنه.
بعدشم كاملا منطقی گفتم وقتی بيان هرچی ريويوها بگن قبول دارم و بعدشم نظرم رو در مورد گرافيك هر دوتا بازی گفتم!
اون عكسی كه chuji تو پست قبل گذاشته هم برای Crysis 2 ـه اونم با پچ DX11 و مقايسه اش با Geow3 درست نيست...
در كل منكر بهبود محسوس UE3 تو Geow3 نمی شم ولی به نظرم گرافيك Uncharted 3 بهتر می شه همونطور كه Uncharted 2 بهتر شد
نرمال مپينگ و نورپردازی ديناميك Geow3 در برابر كيفيت بهتر تكسچرها و گرافيك هنری و سايه زنی و افكت های بهتر U3
منتقدا هم نمره بدن تفاوت نمره شون به گرافيك ناچيز خواهد بود...مگه اينكه اتفاق غير منتظره ای درمورد يكی از بازیا بيوفته.
اينو كه با رای دادن هم می شد بگيد!!!جواب سوال اصلی : geow 3 :d
u3 هم رقیب سختیه. ولی از نظر فروشgeow پیروز میشه.
آخرین ویرایش: