LiviNG D3AD
کاربر سایت
تو این عکسها گیرز 3 بهتره !! با اقتدار
خوب رامین تو که اینقدر ایراد میگیری بیا چنتا عکس بزار ببینیماینا که از گیم پلی نیست.
واسه اینکه فن های گیرز قبول ندارن که U3 بهتره به خاطر همین هی عکس میذارنچرا انقد عکس میزارید؟
نماش زنده آنچارتد تو E3 هست برید نگاه کنید
:d:d:d:dخداييش سايه زني گيرز بهتره
اره بابا اصلا گیرز ار همین الان به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شده راحت شدی...:d:dکلا کم کم داره باورم میشه تمام افکت ها تو گیرز بهتره
من كه به شخصه گيرز رو خيلي زيباتر ميبينم ...
دوستان اگر گرافیک بازی پایانی uncharted 3 توی بخش بیابان بازی همینی باشه که توی عکس بالا میبینید باز هم میگید gears 3 بهتره ؟
همه ی کسانی که تا حالا uncharted بازی کردن میدونن که گرافیک میان پرده ها با خود بازی یکی هست و اصولا میان پرده ها و تصاویر رو با موتور گرافیکی خود بازی پردازش میکنن من خودم با اولین بار دیدن beta uncharted 3 یه جورایی ناراحت شدم چون توقع بیشتری داشتم ولی این رو مطمئنم که گرافیک پایانی بازی همینی خواهد شد که توی عکس بالا میبینید لااقل در بخش بیابانی و کویر صد در صد همین خواهد بود روش هم شرط میبندم بوک مارک این حرف من هم کاملا آزاد هست !!!
همه ی کسانی که با ناتی داگ آشنا باشن بهش اطمینان میکنن و تا اینجا هم کردن برای همین 308 رای مربوط به آنچارتد 3 هست توی نظرسنجی !!!
دوستان اگر گرافیک بازی پایانی uncharted 3 توی بخش بیابان بازی همینی باشه که توی عکس بالا میبینید باز هم میگید gears 3 بهتره ؟
همه ی کسانی که تا حالا uncharted بازی کردن میدونن که گرافیک میان پرده ها با خود بازی یکی هست و اصولا میان پرده ها و تصاویر رو با موتور گرافیکی خود بازی پردازش میکنن من خودم با اولین بار دیدن beta uncharted 3 یه جورایی ناراحت شدم چون توقع بیشتری داشتم ولی این رو مطمئنم که گرافیک پایانی بازی همینی خواهد شد که توی عکس بالا میبینید لااقل در بخش بیابانی و کویر صد در صد همین خواهد بود روش هم شرط میبندم بوک مارک این حرف من هم کاملا آزاد هست !!!
همه ی کسانی که با ناتی داگ آشنا باشن بهش اطمینان میکنن و تا اینجا هم کردن برای همین 308 رای مربوط به آنچارتد 3 هست توی نظرسنجی !!!
دوست من این عکس ماله آنونس اولین تریلر از uncharted 3 هست من هم نگفتم گیم پلی هست بلکه نوشتم اگر خود بازی uncharted 3 توی بخش بیابان همچین گرافیکی داشته باشه باز هم میگید gears 3 گرافیک بالاتری داره ؟برو خجالت بکش:dاون عکسه که گذاشتی ماله تریلر cgانچارتد هستش.عکس in-gameبزار.
درست حرف بزنید ممنون میشم یک سوال دارم آیا شما قبول دارید خود گرافیک بازی توی محیط بیابان میتونه در همین حد باشه یا نه ؟چرا فک میکنید با فن بازی بهتون چیزی میرسه!
من هم نگفتم شما گفتید گفتم هر کسی میگه !!!من کی گفتم گیرز گرافیک بالاتری داره؟!
در ضمن غیر ممکنه که بیابونش عین تریلر cgاش باشه.شاید نسل بعدی کنسولا بتونن همچین کاری بکنن ولی کنسول های الان...غیر ممکنه.
در ضمن من انچارتد2 خونه رفیقم بازی کردم خیلی هم لذت بردم همینطور که از گیرز لذت برده بودم.اما خودم گیرز رو بیشتر میپسندم بخاطر خشونتش
نه دوست عزیز من توهین نکردم دیدی که خودمم فن بازی هستمدوست من این عکس ماله آنونس اولین تریلر از uncharted 3 هست من هم نگفتم گیم پلی هست بلکه نوشتم اگر خود بازی uncharted 3 توی بخش بیابان همچین گرافیکی داشته باشه باز هم میگید gears 3 گرافیک بالاتری داره ؟
شما تا حالا آنچارتد بازی کردید ؟
توی تمام شماره های آنچارتد گرافیک گیم پلی با تصاویر میان پرده یکی هست من هم این قول رو میدم که گرافیک بخش داستانی محیط بیابان دقیقا در همین حد خواهد بود میتونید این حرف من رو بوکمارک کنید تا چهار ماه دیگه که بازی ریلیز میشه !!!
درست حرف بزنید ممنون میشم یک سوال دارم آیا شما قبول دارید خود گرافیک بازی توی محیط بیابان میتونه در همین حد باشه یا نه ؟
من میگم میتونه باشه شما هم بوکمارک کنید این حرف من رو پاش هم میمونم !!!
تمام این بخش طبق خود گفته سازنده ها با موتور گرافیکی بازی رندر شده و از همون اوایل ساخت بیشتر فکرشون روی ساخت این قسمت بوده و وقتشون رو صرف این قسمت داشتن میکردن اون هم به طور ویژه طوری که خودشون گفتن میخوان یک چیز خارقالعاده از محیط کویر بازی در بیارن که این کار هم البته خواهند کرد !!!
دوست من این عکس ماله آنونس اولین تریلر از uncharted 3 هست من هم نگفتم گیم پلی هست بلکه نوشتم اگر خود بازی uncharted 3 توی بخش بیابان همچین گرافیکی داشته باشه باز هم میگید gears 3 گرافیک بالاتری داره ؟
شما تا حالا آنچارتد بازی کردید ؟
توی تمام شماره های آنچارتد گرافیک گیم پلی با تصاویر میان پرده یکی هست من هم این قول رو میدم که گرافیک بخش داستانی محیط بیابان دقیقا در همین حد خواهد بود میتونید این حرف من رو بوکمارک کنید تا چهار ماه دیگه که بازی ریلیز میشه !!!
تریلر CG ـی وجود نداره, تمام چیزی که میبینی توسط موتور گرافیکی خود بازی رندر شده.در ضمن غیر ممکنه که بیابونش عین تریلر cgاش باشه.شاید نسل بعدی کنسولا بتونن همچین کاری بکنن ولی کنسول های الان...غیر ممکنه.