Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
اون گرافیکی که از دموی آنچارتد تو تو E3 نشون دادن ثابت کرد که گرافیک U3 خیلی منحصر به فرد و عالی هست قبلا که یه دمو از Gears 3 دیدم اونم حیی پیشرفت کرده بود نسبت به 2 ولی گرافیک U3 تا اینجای کار یه چیز دیگس!
صد در صد تایید میشه !
هرچی فکر میکنم نمی فهمم چطوری اینقدر راحت نظر میدید !!!!!

قبلا گفتم بازم میگم گیرز از لحاظ گرافیکی به قدری قوی هست که حتی مولتیش هم قابل رقابت با سینگل u3 هست ....

حساب کنید من این عکس هارو از تریلر بازی آپ کردم که حتی کیفیت درست حسابی نداره !!!

الان باز رضا میاد میگه با مقایسه هات روستایی رو آباد کردی :d

قبلا گفتم بازم میگم گیرز از لحاظ گرافیکی به قدری قوی هست که حتی مولتیش هم قابل رقابت با سینگل u3 هست ....

حساب کنید من این عکس هارو از تریلر بازی آپ کردم که حتی کیفیت درست حسابی نداره !!!

من که نمیگم گرافیک geow3 بده خودم چند وقت پیش یه دمو ازش دیدم همه چیزش عالی بود در حد درجه یک و توپ قبلا گفته بودم گرافیک u3 از نظر هنری کاملا به geow3 برتری داره از نظر تکنیکی با دیدن آخرین دموی Geow 3 فکر کردم که برتری گرافیک تکنیکی اینبار صد در صد با Geow3 هست ولی توی e3 امسال نمایش U3 بازم نظرمو عوض کرد اون افکت آب لعنتی U3 منو نئشه کرد آدم دوست داره بره یه قلوپ از آبش بخوره اینقدر طبیعی بود :d

آخرین ویرایش:

دوست گرامی این عکس ها قابله مقایسه نیستن
این روستا یا محیط وسیع جلوی لوکاسته
یا اونجا مارکوسه که جلوش صحرای وسیعه
این تاپیکو رسما لول کردید با این مقایسه ها
اگه دستم به اونی که برای اولین بار گفت این دو بازی قابله مقایسه هستن برسه)x
دستشو می بوسم که ما رو عمری سرگرم کرده:d

• Like
Reactions: Tommy Fisher

فقط یه لحظه برگرد اون جدیدترین عکس هایی که گذاشتم رو دوباره ببین :d قشنگ زوم هم خواستی بکن :d من هیچی نمیگم :d
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1469407&postcount=576
که چی احسان جون :d
الان تو کف کیفیت تکسچر با جزییاتی ؟؟ بیا قربونش :d

چیز قابل گرخشی یافت نشد :دی بی خیال الان دوباره بحث شروع میشه :دی ولی باز خوبه این عکس ها رو گذاشتی نرفتی مثل رفیقت (terova) عکس تبلیغاتی بیاری بزاری :دی
خیلی فیلمی :d :))
جدی گفتم :دی

آخرین ویرایش:
دوست گرامی این عکس ها قابله مقایسه نیستن
یا اونجا مارکوسه که جلوش صحرای وسیعه
این تاپیکو رسما لول کردید با این مقایسه ها
اگه دستم به اونی که برای اولین بار گفت این دو بازی قابله مقایسه هستن برسه)x
دستشو می بوسم که ما رو عمری سرگرم کرده:d

دوست عزیز دیگه از حد و حریم خودتون خارج نشِد ،به شما هیچ ربطی نداره که من میخوام مقایسه بذارم یا نه !!! اگه میبینید من در مورد بعضی مسائل با دوستان شوخی میکنم دلیلی نداره شما هم زود جوگیر بشید.
شما هم اگه فک میکنی خیلی این کاره هستی میتونی مقایسه بذاری . نه اینکه هی امر به معروف و نهی از منکر کنی ، اگه این کاره ایی بسمه الله .

مقایسه های منم حتی اگه بنظر بعضی دوستان مضحک بیاد از اسپم بازاری که شماها راه انداختین بهتره.

این ایرادتم در نوع خودش جای ساعت ها تأمل و تعقل داره ......!!!

فقط یه لحظه برگرد اون جدیدترین عکس هایی که گذاشتم رو دوباره ببین :d قشنگ زوم هم خواستی بکن :d من هیچی نمیگم :d
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1469407&postcount=576
که چی احسان جون :d
الان تو کف کیفیت تکسچر با جزییاتی ؟؟ بیا قربونش :d

نگرخی :d

چیز قابل گرخشی یافت نشد بی خیال الان دوباره بحث شروع میشه ولی باز خوبه این عکس ها رو گذاشتی نرفتی مثل رفیقت (terova) عکس تبلیغاتی بیاری بزاری
خیلی فیلمی :d :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
باز من نبودم اومدین مغز بچه ها رو شستشو بدین که gears 3 گرافیک بهتری از uncharted 3 داره ؟
نگاه کنید اینقدر اسکرین شات و ویدیو از گیم پلی gears 3 اومده که دیگه چیز خاصی نمونده موقع انتشار بازی که شما ندیده باشید اینو واقعا میگم ولی uncharted 3 هنوز یک قطره هم از محیطهای گرافیکی و زیبای اون نشون ندادن این تریلر e3 که دیدید توی کشتی بود با اینکه واقعا عالی بود و من یکی که خیلی باهاش حال کردم ولی واقعا از نظر بقیه قسمتهای آنچارتد چیز خاصی نداشته و هنوز قسمتهایی هست که واقعا با دیدن گرافیک اونها در جاتون میخکوب میشید چیزی که توی آخرین مصاحبه game spot با کارگردان بازی نوشته بود این بود که هیچ چیز خاصی هنوز نشون ندادن و چیزهایی برای رو کردن دارن که تمام جامعه گیم رو تکون میده و توی آخرین جملش گفته بود فقط صبر کنید و ببینید (ناتی داگ عادت نداره بازار گرمی کنه حتما چیزی هست که میگن ) !
من حرفم رو کوتاه میکنم فقط این دوتا اسکرین شات پایین رو میذارم با لینک روشون کلیک کنید احتیاجی هم نمیبینم مقایسه کنم چون همین 2 اسکرین شات از گیم پلی بازی گویای همه چیز هست :
http://www.img4up.com/viewer.php?fil...8006567834.jpg
http://up.iranblog.com/viewer.php?fi...3od8qsrr2m.jpg
الان فکر میکنم دیگه اگر با دیدن این اسکرین شاتها دوباره بخواهید این بحث رو شروع کنید که اینها از گیم پلی نیست و این حرفها بهتر میدونم کمی بیشتر در مورد بازی تحقیق کنید و ویدیوهای اون رو ببینید !
اگر قدرت دیدن بهترین گرافیک این نسل رو روی کنسول ندارید روی لینکها کلیک نکنید !
توصیه مهم: دیدن این لینکها به بیماران قلبی توصیه نمیشود !

آخرین ویرایش:
چقدر داريد از گرافيك صحبت مي كنيد(البته خودم هم قبلا همين فكر رو ميكردم) الان ديگه نه آنچارتد نه گرز اون گرافيكي رو ندارن كه باعث بشه ادم دست به دهن بشه ديگه بايد كم كم عادت كنيم به اين كه تا دو سال آينده بازي كه مياد گرافيكش زياد پيشرفت نكنه فقط اون قسمت صحراي آنچارتد يه ذره جلوتر از گرز هست.
جفت بازي ها قشنگ هستن و اين سليقه افراد هست كه تعيين ميكنه كدوم رو بازي كنن يا بيشتر باهاش حال كنن من خودم به شخصه با آنچارتد بيشتر حال ميكنم ولي ديگه بخاطر گرافيكش ذوف زده نميشم يا در موردش مغالطه نميكنم كه اين قسمت صورتش رو نگاه كن از گرز بيشتره.
خب من كه نميتونم زور كنم كسي كه اخلاقش يه طوريه كه با گرز بيشتر حال ميكنه اعتراف كنه آنچارتد قشنگتره؟

• Like
Reactions: u.s.a and kayne
حالا گفتم چی گذاشتی داری اینقدر بازار گرمی می کنی...
دارم بهت شک می کنم یکی اسپانسر های u3 باشی.
خدایی می خوای فروشش رو ببری بالا؟؟؟

حالا گفتم چی گذاشتی داری اینقدر بازار گرمی می کنی...
دارم بهت شک می کنم یکی اسپانسر های u3 باشی.
خدایی می خوای فروشش رو ببری بالا؟؟؟
ناتی داگ و بازیهای اون نیاز به تبلیغ نداره خود جوش همه میرن میخرن و این شاهکار رو تجربه میکنن;;)
اگر با دیدن اون عکسها واقعا چیز خاصی ندیدید خوب پس من دیگه حرفی ندارم !:)
خب من كه نميتونم زور كنم كسي كه اخلاقش يه طوريه كه با گرز بيشتر حال ميكنه اعتراف كنه آنچارتد قشنگتره؟
حرف منطقی جواب نداره !

ناتی داگ و بازیهای اون نیاز به تبلیغ نداره خود جوش همه میرن میخرن و این شاهکار رو تجربه میکنن;;)
اگر با دیدن اون عکسها واقعا چیز خاصی ندیدید خوب پس من دیگه حرفی ندارم !:)

حرف منطقی جواب نداره !
باشه اقا وقتی تو می گی شاهکاره حتما هست دیگه...

منم عکسارو دیدم چیز خاصی واسه انگشت به دهن شدن نداشت ولی خوب بود به نظرم انگشت به دهن شدن ماله وقتی بود که crysis1 اومد بود وگرنه این بازیای جدید هیچکدومشون کاری نکردن که انگشت به دهن بمونیم چه gears چه uncharted

منم عکسارو دیدم چیز خاصی واسه انگشت به دهن شدن نداشت ولی خوب بود به نظرم انگشت به دهن شدن ماله وقتی بود که crysis1 اومد بود وگرنه این بازیای جدید هیچکدومشون کاری نکردن که انگشت به دهن بمونیم چه gears چه uncharted
چرا همه گیر به جمله عبارت انگشت به دهن دادن وقتی یک بازی بیاد و باهاش حال کنی یه جاهایی هم میخکوب بشی همون انگشت به دهن هست خوب حالا شما و یا بقیه زیر پوستی حال میکنید به من چه ؟:d

كاري يا اين اصطلاحات نداشته باشين .
من ميگم گرافيك اين نسل ديگه سقفش همين ها هستند حالا تو بعضي از جاها گرز بهتره بعضي از جاها آنچارتد، گيم پلي هاشون هم اصلا نبايد مقايسه بشه هر كدومش يه حال متفاوت ميده ولي خب تجربه آنچارتد3 براي بعضي ها مثل من از تجربه گرز 3 جالب تره.

چرا همه گیر به جمله عبارت انگشت به دهن دادن وقتی یک بازی بیاد و باهاش حال کنی یه جاهایی هم میخکوب بشی همون انگشت به دهن هست خوب حالا شما و یا بقیه زیر پوستی حال میکنید به من چه ؟:d
پس با این حساب همه زیر پوستی حال می کنن...
ولی شما فک نکنم بازی کنی فقط مبخکوب مشی پا انچارتد =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or