Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
آقا واقعا دم شما با این عکس ها گرم!!!!!!!!!!
می خوام ببینم الان کسی هست که بگه گرافیک گیرز3 بالاتره؟:d
هنوز هم خیلیها چشماشون رو روی حقیقت میبندن و با بهانه های واهی از جمله اینکه این عکسها از گیم پلی نیست و گرافیک gears 3 بالاتره میخوان این بازی رو کوچیک کنن ولی راه به هیچ جا نمیبرن لامصب این گرافیک با چشم آدم بازی بازی میکنه:d
تو همون نسخه دو هیجان و جذابیت گیم پلی انچارتد به گرد گیرز هم نمیرسید.نبردهای انچارتد یه نبرد (تقریبا سرد و بی هیجان بود که اگه این موسیقی و صداگذاری عالی رو نداشت دیگه هیچی نبود)
بلا به دور این حرفا چیه میگی؟
چرا کفر میگی؟
با این حرفها نفرین تمام جامعه گیم پشتت افتاده :-s

آخرین ویرایش:
من خودم تا قبل از این که آنچارتد2 رو بازی کنم زیاد قبولش نداشتم ولی وقتی بازی کردمش...4 بار دیگه هم بازی رو تموم کردم تا عطشم براش سیر شد.
البته گیرز2 رو هم بازی کردم اون هم خیلی قشنگه ولی واقعیتش چون آچارتد مخلوط گیرز+تومب ریدر+تا حدی اسپرینترسل هست خیلی جالب تر و متنوع تره

آقا واقعا دم شما با این عکس ها گرم!!!!!!!!!!
می خوام ببینم الان کسی هست که بگه گرافیک گیرز3 بالاتره؟:d

من میگم بالاتره، حالا تو بیا ثابت کن.

اگه به عکس ه منم اینا رو میزارم میگم گرافیکش بالاتره :

اینا رو هم خودم مستقیما از تریلر E3 گرفتم که کیفیت تریلرش پایین بود :

اینم از مولتی آپ کردم :

گیرز حتی تو مولتی هم قابل رقابت با u3 هست ..... نمی فهمم چطوری ـه که بعضی دوستان اینقدر راحت نظر میدن و بازی برتر رو انتخاب میکنن !!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
یه تریلر جدید از گیرز اومده که مربوط به بخش horde هست.وقتی دیدمش فکم باز موند.واقعا عالی بود.به جرات میگم اونی که من دیدم از آنچارتد هیچی کم نداشت.خیلی خیلی رنگ بندی زیبا شده بود.

گیرز حتی تو مولتی هم قابل رقابت با u3 هست ..... نمی فهمم چطوری ـه که بعضی دوستان اینقدر راحت نظر میدن و بازی برتر رو انتخاب میکنن !!!!!
علاوه بر این مواردی که اشاره کردی،گیرز قطعا از لحاظ شوتینگ قویتر هست و لذتی که شوتینگ گیرز داره به هیچ وجه آنچارتد نداره.

آخرین ویرایش:
علاوه بر این مواردی که اشاره کردی،گیرز قطعا از لحاظ شوتینگ قویتر هست و لذتی که شوتینگ گیرز داره به هیچ وجه آنچارتد نداره.
خب این یه امر طبیعیه ! چون گیرز فقط یه شوتره ولی آنچارتد اکشن/ادونچره ! اگر قرار بود آنچارتد یه بازی اکشن ادونچر باشه ولی فقط می خواست به شوتینگ اهمیت بده و یه شوتینگ خالص باشه و به پلتفرمینگ و ... بها نده اولین نفری که بهش گیر می داد که چه جور اکشن ادونچریه که بخش ادونچرش خیلی ضعیف و داغونه خود شما بودی !
قرار نیست چیزایی که اون یکی بازی نداره رو بشمریم ؟! بلکه مقایسه یعنی بررسی داشته های دو یا چند چیز نه نداشته هاشون ! اگه به نداشته ها باشه که می تونم یه طومار اینجا ردیف کنم !
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟برو یه بار دیگه پست منو بخون.اون جملاتی هم که گقتی بهش گیر میدادی،هم جز خنده کاره دیگه ایی ازم بر نمیاد.آخه بچه 10 ساله هستم،جونم در میره برای فن بازی.من یکی از برتری های گیرز نسبت به آنچارتد رو گفتم.چطور اون موقعی که از برتری های آنچارتد نسبت به گیرز میگفتم کیف میکردی و چیزی نمیگفتی؟در ضمن بنده خودم گیرز رو بازی بهتری نسبت به آنچارتد میدونم.در کل یه لیوان آب خیلی خیلی خنک بزن و دوباره پستمو بخون.
یکی از دلایلی که از پست دادن توی اینجا متنفرم همینه ! می خواستم پست ندم ولی اشتباه کردم دوباره اومدم ! الان پیش خودت فکر کردی پست رمزی دادی و فقط یه رمز گشای حرفه ای منظورشو می فهمه ! من از فن بازی حرفی نزدم ! به سبک هر دو بازی و اقتضای گیم پلی اش اشاره کردم ! خودت برو یه بار دیگه پستت رو بخون ببینی چی گفتی . آب خنک خودت بزن تا ببینی به مقدساتت توهین نشده !
بهترین راه پیچوندن یه بحث گفتن تنها یه جمله : اصلاً خودت فهمیدی چی گفتی !
اصلا معلوم نیست منظور شما چیه.من دارم میگم یکی از برتری های گیرز نسبت به آنچارتد رو گفتم.از اونور هم آنچارتد پلتفرمر داره و سینماتیک تر هست.
ببین عزیزم خیلی هم قشنگ معلومه من دارم چی میگم ولی گویا شما نمی خوای متوجه منظورم بشی ! شما داری می گی شوتینگ گیرز برتریش نسبت به آنچارتده برات قرمز هم می کنم که نگی نگفتی ! منم دارم میگم نمیشه بگی سبک یه بازی برتریشه ! اینجوری باشه فلان بازی چون HnS ـه از فلان بازی JRPG بهتره چون اینجا بیشتر میپسندنش ! این چه ربطی داره ! اینجوری که نمیشه مقایسه کرد !!! الان سبک و تمرکز گیم پلی آنچارتد و گیرز با هم متفاوته ! این که هر کس از یه مدل سبک خوشش میاد نظر شخصیشه نه برتری یه بازی نسبت به اون یکی ! الان شما گیرز رو بیشتر دوست داری این ارجحیت شماست نه همه ! اگه به این باشه من میگم فاینال هفت گیرز که هیچی همه ی بازیها رو لوله میکنه !
در ضمن من از سینماتیک حرفی نزدم حرف تو دهنم نزار !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
خب این یه امر طبیعیه ! چون گیرز فقط یه شوتره ولی آنچارتد اکشن/ادونچره ! اگر قرار بود آنچارتد یه بازی اکشن ادونچر باشه ولی فقط می خواست به شوتینگ اهمیت بده و یه شوتینگ خالص باشه و به پلتفرمینگ و ... بها نده اولین نفری که بهش گیر می داد که چه جور اکشن ادونچریه که بخش ادونچرش خیلی ضعیف و داغونه خود شما بودی !
قرار نیست چیزایی که اون یکی بازی نداره رو بشمریم ؟! بلکه مقایسه یعنی بررسی داشته های دو یا چند چیز نه نداشته هاشون ! اگه به نداشته ها باشه که می تونم یه طومار اینجا ردیف کنم !
اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟برو یه بار دیگه پست منو بخون.اون جملاتی هم که گقتی بهش گیر میدادی،هم جز خنده کاره دیگه ایی ازم بر نمیاد.آخه بچه 10 ساله هستم،جونم در میره برای فن بازی.من یکی از برتری های گیرز نسبت به آنچارتد رو گفتم.چطور اون موقعی که از برتری های آنچارتد نسبت به گیرز میگفتم کیف میکردی و چیزی نمیگفتی؟در ضمن بنده خودم گیرز رو بازی بهتری نسبت به آنچارتد میدونم.در کل یه لیوان آب خیلی خیلی خنک بزن و دوباره پستمو بخون.
یکی از دلایلی که از پست دادن توی اینجا متنفرم همینه ! می خواستم پست ندم ولی اشتباه کردم دوباره اومدم ! الان پیش خودت فکر کردی پست رمزی دادی و فقط یه رمز گشای حرفه ای منظورشو می فهمه ! من از فن بازی حرفی نزدم ! به سبک هر دو بازی و اقتضای گیم پلی اش اشاره کردم ! خودت برو یه بار دیگه پستت رو بخون ببینی چی گفتی .
اصلا معلوم نیست منظور شما چیه.من دارم میگم یکی از برتری های گیرز نسبت به آنچارتد رو گفتم.از اونور هم آنچارتد پلتفرمر داره و سینماتیک تر هست.

آخرین ویرایش:
من میگم بالاتره، حالا تو بیا ثابت کن.

اگه به عکس ه منم اینا رو میزارم میگم گرافیکش بالاتره :

اینا رو هم خودم مستقیما از تریلر E3 گرفتم که کیفیت تریلرش پایین بود :

اینم از مولتی آپ کردم :

اوایل همه میگفتن gears 3 از uncharted 3 بهتر هست هم از نظر گرافیک هم کلی !
اما حالا اون رو قابل رقابت با آنچارتد میدونید که البته بد هم نمیگید چون حقیقته و هر دو بازی واقعا خوب هستند ولی واقعا حرف من اینه که کدوم از این بازیها لحظاتی رو بوجود میاره که آدم از سر تعجب و هیجان دهنش باز بمونه و با خودش بگه مگه میشه این یک بازی باشه !!!
gears بازی خوبی هست ولی واقعا در حدی هست که اون رو یک بازی از نسل آینده بدونیم ؟
آیا از نظر ابتکار و تنوع نسبت به نسخه قبلی چه کار مهمی رو انجام داده ؟
اینجا یک جانور بزرگ داریم که نمونه همین رو توی شماره 2 بازی هم داشتیم با این فرق که اونجا روی آب و کلک بودیم ولی اینجا چی ؟
نمیگم بدون نو آوری هست ولی حرف من اینه که اگر شما هر دو کنسول ps3 و ایکس باکس رو داشته باشید و به شما بگن فقط و فقط میتونید یکی از این دو بازی یعنی gears 3 و uncharted 3 رو انتخاب کنید اونوقت کدوم رو انتخاب میکنید ؟
نه واقعا بشینید فکر کنید !!!

اما حالا اون رو قابل رقابت با آنچارتد میدونید که البته بد هم نمیگید چون حقیقته و هر دو بازی واقعا خوب هستند ولی واقعا حرف من اینه که کدوم از این بازیها لحظاتی رو بوجود میاره که آدم از سر تعجب و هیجان دهنش باز بمونه و با خودش بگه مگه میشه این یک بازی باشه !!!
gears بازی خوبی هست ولی واقعا در حدی هست که اون رو یک بازی از نسل آینده بدونیم ؟
اینجا یک جانور بزرگ داریم که نمونه همین رو توی شماره 2 بازی هم داشتیم با این فرق که اونجا روی آب و کلک بودیم ولی اینجا چی ؟
نمیگم بدون نو آوری هست ولی حرف من اینه که اگر شما هر دو کنسول ps3 و ایکس باکس رو داشته باشید و به شما بگن فقط و فقط میتونید یکی از این دو بازی یعنی gears 3 و uncharted 3 رو انتخاب کنید اونوقت کدوم رو انتخاب میکنید ؟
اگر شما از بازی کردن انگشت به دهان میمونی که بحثش جداست.بنده به شخصه با 30 سال سن هیچ بازی ایی تو این نسل انگشت به دهانم نگذاشته.یه سوال ازتون دارم خواهشا صادقانه جواب بدید.شما چند وقته ps3 دارید و چند سالتونه؟

در ضمن نه تنها من،بلکه جمعیت کثیری هم هستن که بین گیرز و آنچارتد گیرز رو انتخاب میکنن.آمار فروش 2 بازی مهر تائیدی هست بر حرف بنده.

آخرین ویرایش:
من نمی دونم منظورت از اینده چی هست؟
درسته گرافیک u3 در سطح بالایی قرار داره ولی نه انقدر زیاد که بخواد این جوری ازش تعریف بشه به نظرم این به فن بازی بیشتر شبیه.
بیشترم بخواطر u2 که گرافیکش با یکسال اخلاف بهتر از gears 2 بود ولی gears 3 پیشرفت زیادی نسبت به قبل داشته و game play عالی و multi جذاب بهتر خواهد بود.:d

والا تو این نسل نه تنها این بازی بلکه هیچ کدوم از بازیهای دیگه ما رو انگشت به دهن نکرد فقط شاید مایلو و کینکت بعضیا رو اگشت به دهن کرد که من شاملشون نمیشدم:dکسی هم هیچ کدوم این دو بازی رو از نسل اینده توصیف نکرد...
این همه نواوری حالا تو که میگی نواوریش زیاد نیست یه چند تا پیشنهاد واسه نواوری بده؟؟؟
من هر دو رو دارم و گیرز رو انتخاب کردن بخش انلاین مولتی پلیر و گیم پلیش واسه من خیلی از انچارتد بهتر بود

اگر شما از بازی کردن انگشت به دهان میمونی که بحثش جداست.بنده به شخصه با 30 سال سن هیچ بازی ایی تو این نسل انگشت به دهانم نگذاشته.یه سوال ازتون دارم خواهشا صادقانه جواب بدید.شما چند وقته ps3 دارید و چند سالتونه؟

در ضمن نه تنها من،بلکه جمعیت کثیری هم هستن که بین گیرز و آنچارتد گیرز رو انتخاب میکنن.آمار فروش 2 بازی مهر تائیدی هست بر حرف بنده.
من 6 ماه هست ps3 دارم و 22 سال هم سن دارم و xbox هم 3 سال بود که داشتم که 2 ماه پیش فروختمش !
دوست من جملات کنایه ای رو که دیگه نباید برای شما تشریح کرد منظور از انگشت به دهان اینه که تنوع و هیجان اونقدر باشه که آدم حالشو ببره و واقعا یه جاهایی میخکوب بشه و اینکه شما از هیچ بازی تا حالا انگشت به دهان نشدید خوب آدمها فرق میکنن یه تعداد برون گرا هستند یه تعداد درونگرا من موقع بازی کردن برون گرا هستم و واقعا انگشت به دهن هم گاهی اوقات میشم ولی شما زیر پوستی حال میکنید (ناراحت نشید طعنه نمیزنم) !!!
تعداد نفراتی که ایکس باکس دارن از نفراتی که ps3 دارن خیلی بیشتره و طبیعتا فروش هم بیشتر میشه ولی شما جواب منو ندادید که اگر واقعا توی شرایطی باشید که هر دو کنسول رو داشته باشید و فقط و فقط مجبور باشید یکی از این بازیها یعنی gears 3 و u3 رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب میکنید این رو هم صادقانه جواب بدید ممنون :)
والا تو این نسل نه تنها این بازی بلکه هیچ کدوم از بازیهای دیگه ما رو انگشت به دهن نکرد فقط شاید مایلو و کینکت بعضیا رو اگشت به دهن کرد که من شاملشون نمیشدم:d
شما هم انگشت به دهن میشید ولی با راه و شیوه خودتون کاملا زیر پوستی و نامحسوس !:d
درسته گرافیک u3 در سطح بالایی قرار داره ولی نه انقدر زیاد که بخواد این جوری ازش تعریف بشه به نظرم این به فن بازی بیشتر شبیه
فن بازی؟من؟
این چه حرفیه حتما من هستم که آواتارم و امضام رو به عکس مقدس مارکوس فینیکس و بر و بچ gears مزین کردم آره ؟
من حتی آواتارم و یا چیزی رو آنچارتدی نکردم (این از اون جمله ها بود ):d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or