Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
اوایل همه میگفتن gears 3 از uncharted 3 بهتر هست هم از نظر گرافیک هم کلی !
اما حالا اون رو قابل رقابت با آنچارتد میدونید که البته بد هم نمیگید چون حقیقته و هر دو بازی واقعا خوب هستند ولی واقعا حرف من اینه که کدوم از این بازیها لحظاتی رو بوجود میاره که آدم از سر تعجب و هیجان دهنش باز بمونه و با خودش بگه مگه میشه این یک بازی باشه !!!
gears بازی خوبی هست ولی واقعا در حدی هست که اون رو یک بازی از نسل آینده بدونیم ؟
آیا از نظر ابتکار و تنوع نسبت به نسخه قبلی چه کار مهمی رو انجام داده ؟
اینجا یک جانور بزرگ داریم که نمونه همین رو توی شماره 2 بازی هم داشتیم با این فرق که اونجا روی آب و کلک بودیم ولی اینجا چی ؟
نمیگم بدون نو آوری هست ولی حرف من اینه که اگر شما هر دو کنسول ps3 و ایکس باکس رو داشته باشید و به شما بگن فقط و فقط میتونید یکی از این دو بازی یعنی gears 3 و uncharted 3 رو انتخاب کنید اونوقت کدوم رو انتخاب میکنید ؟
نه واقعا بشینید فکر کنید !!!

دوست عزیز در مورد کل پستت فقط همین بگم ، برتری که شما داری ازش صحبت میکنی فقط مربوط به نظر و علاقه شخصی نسبت به سبک و سیاق ـه یه بازی هست .
مسلما کسی که از اکشن ناب خوشش بشاد میره سراغ گیرز و کسی که Action Adventure دوست داشته باشه میره سراغ uncharted و هیچ ربطی به برتری اون بازی نسبت اون یکی نداره ....
حرف شما زمانی درست بود که ژانر هر دو بازی یکی بود...

نکته دیگه اینکه حرف شما در مورد نوآوری نداشتن gears 3 به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست ..!!!! چون اگه بخوایم این طوری حساب کنیم سری halo که جزو موفق ترین بازی های fps این نسل هست هم تو شماره های مختلفش نوآوری خاصی نداشته..... killzone 3نسبت به 2 همین طور .... u3 نسبت به 2 .....cod و .........

من که فقط از بازی های ps3 کیلزون 2 رو دوست دارم.
ولی جواب شما قطعن GEARS OF WAR
فن و پنکه بازی در نیار :d
شما هم آواتارتون و امضاتون gears هست که :d
اگر واقعا هم ps3 و هم xbox داشته باشید و فقط هم مجبور باشید یکی از این بازیها رو انتخاب کنید از بین u3 و gears 3 شما بازی gears رو انتخاب میکنید؟ صادقانه جواب بدید !

دوست عزیز در مورد کل پستت فقط همین بگم ، برتری که شما داری ازش صحبت میکنی فقط مربوط به نظر و علاقه شخصی نسبت به سبک و سیاق ـه یه بازی هست .
مسلما کسی که از اکشن ناب خوشش بشاد میره سراغ گیرز و کسی که Action Adventure دوست داشته باشه میره سراغ uncharted و هیچ ربطی به برتری اون بازی نسبت اون یکی نداره ....
حرف شما زمانی درست بود که ژانر هر دو بازی یکی بود...

نکته دیگه اینکه حرف شما در مورد نوآوری نداشتن gears 3 به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست ..!!!! چون اگه بخوایم این طوری حساب کنیم سری halo که جزو موفق ترین بازی های fps این نسل هست هم تو شماره های مختلفش نوآوری خاصی نداشته..... killzone 3نسبت به 2 همین طور .... u3 نسبت به 2 .....cod و .........
چرا همه تفره میرید ؟
جواب سوال آخری من رو هم بدید بد نیست !:)

بازم من :d با هیچ کدوم از اون بازیایی که نام بردی کاری ندارم هیچ مقایسه ای هم در کار نیست :d ولی با همون دموی E3 نشون دادن سبک و سیاق گیم پلی بازم یه سری تغییرات توش اعمال شده مثل 2 نسبت به 1 خواستی نام هم می برم :d
اگه u3 نسبت به 2 نوآوری داشته ( من منکرش نمی شم ) بدون شک GEOW 3 هم داشته می خوای تو نام ببر منم نام میبرم :d
من منظورم در جواب پست اون دوستمون بود که گفت گیرز 3 نوآوری نداشته .
من گفتم با بقیه کار ندارم :دی فقط بحثم روی U3 بود هر کسی خواست گفتم که نام هم میبرم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: War Has Change
اگر واقعا هم ps3 و هم xbox داشته باشید و فقط هم مجبور باشید یکی از این بازیها رو انتخاب کنید از بین u3 و gears 3 شما بازی gears رو انتخاب میکنید؟ صادقانه جواب بدید !
این که سوال نداره عزیزم.geow3:d

ببین عزیزم دلیل اینکه امضا و اواتار من gears هستش و به قول شما فن وپنکه بازی اینه که من gears رو انتخاب کردم. فکر می کردم فهمیده باشی...

ببین عزیزم دلیل اینکه امضا و اواتار من gears هستش و به قول شما فن وپنکه بازی اینه که من gears رو انتخاب کردم. فکر می کردم فهمیده باشی...
داداش نوع لحن من و حرفهای من کاملا مهربانانه و شوخی بود حدا اقل یک شکلک خندون بعد حرفاتون بذارید چون خوندمش خیلی خشن نوشتید !:)

چرا همه تفره میرید ؟
جواب سوال آخری من رو هم بدید بد نیست !:)

واقعا به نظرت تفره رفتم ؟؟؟؟

از واضح تر بلد نیستم توضیح بدم :

بازم من :d با هیچ کدوم از اون بازیایی که نام بردی کاری ندارم هیچ مقایسه ای هم در کار نیست :d ولی با همون دموی E3 نشون دادن سبک و سیاق گیم پلی بازم یه سری تغییرات توش اعمال شده مثل 2 نسبت به 1 خواستی نام هم می برم :d
اگه u3 نسبت به 2 نوآوری داشته ( من منکرش نمی شم ) بدون شک GEOW 3 هم داشته می خوای تو نام ببر منم نام میبرم :d
من منظورم در جواب پست اون دوستمون بود که گفت گیرز 3 نوآوری نداشته .

آخرین ویرایش:
چه خبـــــره !! :دی
یه سوال شما به چه بازی-ای میگید نسل بعد ؟!
گرافیک آنچارتد فوق العادست . اما اصلا در حدی نیست که بتونیم بهش بگیم نسل بعد .
شاید بازیهای کارمک مثل RAGE , DOOM و BF3 بتونن از نظر گرافیکی چیزی فراتر از بازیهایی که امسال منتشر میشن رو ارائه بدن .
توی تریلرها تصاویر و هرچیزی که من از جفت بازیها دیدم برتری با اختلاف خیلی زیادی رو تو هیچ کدوم از بازیها ندیدم .
قبل از E3 فکر میکردم گیرز خیلی بهتر از آنچارتد باشه . ولی تو E3 دیدم که ND مثل نسخه-ی دوم میخواد یک بازیه فوق العاده از هر نظر رو ارائه بده ( با توجه به تریلر )
درکل جفت بازیها از نظر تکنیکی گرافیکی فوق العادن ولی بنظرم آنچارتد میتونه امسال موفق-تر از گیرز باشه .
ولی اینکه بهش بگیم یک بازیِ نسل بعد و یا آنچارتد گیرز رو درسته میبلعه ! یا برعکس به هیچ وجه تو تریلرهای جفت بازیها ندیدم
هردو بازی فوق العادن و چیزی هستن که ما از نسخه-ی سومشون تو این نسل انتظار داریم نه فراتر از این نسل باشن

• Like
Reactions: Kainé
هرکی بگه گیرز 3 نسبت به 2 نوآوری نداشته فقط خودش رو مسخره کرده.چه در بخش سینگل و چه در مولتی بازی فوق العاده تر از قبل شده.اضافه شدن کلی execution،سلاحهای جدید،استفاده از روباتها،قابلیت 4 نفره بازی کردن،بخش horde فوق العاده(تا تریلر رو نبینید متوجه نمیشید چی میگم) و قطعا چندین تغییر دیگه که وقتی بازی عرضه شد بیشتر شاهدش خواهیم بود.دیگه چیکار باید بکنه؟
چه خبـــــره !! :biggrin1:
یه سوال شما به چه بازی-ای میگید نسل بعد ؟!
گرافیک آنچارتد فئق العادست . اما اصلا در حدی نیست که بتونیم بهش بگیم نسل بعد .
شاید بازیهای کارمک مثل RAGE , DOOM و BF3 بتونن از نظر گرافیکی چیزی فراتر از بازیهایی که امسال منتشر میشن رو ارائه بدن .
توی تریلرها تصاویر و هرچیزی که من از جفت بازیها دیدم برتری با اختلاف خیلی زیادی رو تو هیچ کدوم از بازیها ندیدم .
قبل از E3 فکر میکردم گیرز خیلی بهتر از آنچارتد باشه . ولی تو E3 دیدم که ND مثل نسخه-ی دوم میخواد یک بازیه فوق العاده از هر نظر رو ارائه بده ( با توجه به تریلر )
درکل جفت بازیها از نظر تکنیکی گرافیکی فوق العادن ولی بنظرم آنچارتد میتونه امسال موفق-تر از گیرز باشه .
ولی اینکه بهش بگیم یک بازیِ نسل بعد و یا آنچارتد گیرز رو درسته میبلعه ! یا برعکس به هیچ وجه تو تریلرهای جفت بازیها ندیدم
هردو بازی فوق العادن و چیزی هستن که ما از نسخه-ی سومشون تو این نسل انتظار داریم نه فراتر از این نسل باشن
همیشه از خوندن پستهات لذت بردم،چون جانب انصاف رو رعایت میکنی و حقیقت رو میگی.

اقا یون چرا تو سر همدیگه می زنید بابا خدایش جفتشون عالی هستند دیگه
اون قولی که کشتی را گاز می زد عجب چیزی بود :d ولی خدایش مارکوس چقدر شجاع بود سوار اون ماشین ها نشد :d
اون دموی که تو e3نشون دادند برا انچارتد 3 رسما بدبختم کرد :d

اون گرافیکی که از دموی آنچارتد تو تو E3 نشون دادن ثابت کرد که گرافیک U3 خیلی منحصر به فرد و عالی هست قبلا که یه دمو از Gears 3 دیدم اونم حیی پیشرفت کرده بود نسبت به 2 ولی گرافیک U3 تا اینجای کار یه چیز دیگس!

• Like
Reactions: .:Pouria:.
اون گرافیکی که از دموی آنچارتد تو تو E3 نشون دادن ثابت کرد که گرافیک U3 خیلی منحصر به فرد و عالی هست قبلا که یه دمو از Gears 3 دیدم اونم حیی پیشرفت کرده بود نسبت به 2 ولی گرافیک U3 تا اینجای کار یه چیز دیگس!
صد در صد تایید میشه !

این انتخاب های نمایشگاه ها را هم زیاد جدی نگیرید . همون طور که قبلا گفته شد مونده به نوع نمایش و یا قابل بازی بودنه بازی و......... مثلا خیلی از بازی ها فقط جنبه نمایشی دارند و بازی قابل دسترس نیست که سایتی میره بازی را از نزدیک ببینه بتونه مثلا یه مقدارش را تجربه کنه ولی بعضی بازیها را میشد تو e3 سایتها خودشون تجربه کنن و ببینن کلا بازی چی داره یا نداره و حتی اگرم قابل بازی بوده باشه و یا چه نوع محیطی را در اختیارشون داده باشند ! مطمئنا بازی ها را از مورد اولی انتخاب نمکنند !

کلا خیالتون تخت جفت این بازیها بهترین گرافیک سال نمیشن :دی

این انتخاب های نمایشگاه ها را هم زیاد جدی نگیرید . همون طور که قبلا گفته شد مونده به نوع نمایش و یا قابل بازی بودنه بازی و......... مثلا خیلی از بازی ها فقط جنبه نمایشی دارند و بازی قابل دسترس نیست که سایتی میره بازی را از نزدیک ببینه بتونه مثلا یه مقدارش را تجربه کنه ولی بعضی بازیها را میشد تو e3 سایتها خودشون تجربه کنن و ببینن کلا بازی چی داره یا نداره و حتی اگرم قابل بازی بوده باشه و یا چه نوع محیطی را در اختیارشون داده باشند ! مطمئنا بازی ها را از مورد اولی انتخاب نمکنند !

کلا خیالتون تخت جفت این بازیها بهترین گرافیک سال نمیشن :دی
سلام خیالت تخت uncharted 3 بازی goty میشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or