Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
يو اس اي عزيز
گران توريسمو چرته ولي خداييش ديگه گاد او وار و آنچارتد و بيخيال .
من خيلي خشن حرف ميزنم سريع همه به جاي اينكه جواب بدن موضع ميگيرن.
يا كلا همه عصباني هستين.
در هر صورت فكر ميكنم خيلي از پست هايي كه اينجا گفته ميشه ربطي به موضوع نداره .
من ميگم گرز سبكش تكراريه شما ميگي گاداوار چرته؟
راستي مگه گرز كاور نميگيري ميري جلو.؟؟؟
آره میدونم.گران توریسمو خیلی چرته.لوووووووووول=))
آخه مگه گاد او وار چی داره؟خیلی تکراریه!!!آنچارتد هم مثل اون.
خداوندا برسان روزی را که در بازی سنتر عده ایی متوجه کنایه بشوند.آمین.

100 درصد دوست من.به شخصه اکشن گیرز رو بیشتر دوست دارم.اما در حالت کلی هم بخوای نگاه کنی از لحاظ شوتینگ گیرز قویتر هست.
خوب من ترجیح میدم تا انتشار بازیها صبر کنم چون وقتی هر دو بازی انتشار پیدا کنن این تاپیک واقعا دیدنی میشه من با توجه به شناختی روی شرکت ناتی داگ دارم مطمئنم از همه نظر سنگ تموم میذاره تا حالا هم هنوز تریلر خاصی از بازی نشون ندادن هنوز که هنوز هیچ تریلری از بیابان بازی نشون ندادن به جز یه قسمت کوتاه که تا همین جا هم همه چیز نوید یک بازی شاهکار رو میده ولی این رو بگم هر دو بازی زیبا خواهند بود و جذاب ولی واقعا اگر یک بازی باشه که اکثریت جامعه گیم از اون لذت خواهند برد همین uncharted 3 هست و بعد از اتمام اون مدتها حرفش بر سر زبونها خواهد موند همینطور هنوز که هنوزه حرف u2 بر سر زبانها هست !
این یک gif هست که ماله مدتها پیش از uncharted 3 هست اونهایی که پیگیر بازی uncharted تا حالا بودن خوب میدونن که بازی هر روز از نظر گرافیکی در حال پیشرفت هست حالا فکر کنید این که ماله مدتها پیش هست این هست حالا وقت انتشار بازی با چه گرافیکی روبرو خواهیم شد خدا میدونه به حرکت چفیه ناتان توجه کنید چه طبیعی هست :
zomguncharted38gl1.gif

آخرین ویرایش:
آره میدونم.گران توریسمو خیلی چرته.لوووووووووول=))
آخه مگه گاد او وار چی داره؟خیلی تکراریه!!!آنچارتد هم مثل اون.
خداوندا برسان روزی را که در بازی سنتر عده ایی متوجه کنایه بشوند.آمین.

واقعا شما با اين معلومات چرا انيشتنگ نشدي؟
خدايا برسان روزي (چه ربطي داشت) كه عده ايي (عده اي) در بازي سنتر اندازه 2 زار معلومات داشته باشن كه نيازي به كنايه نباشه . آمين

از e3 سال پیش بارها و بارها تریلر از بخش سینگل بازی و گیم پلی اون اومده گرافیک hd اونها هم برای دانلود موجوده نمونش همونی توی e3 سال گذشته نشون دادن !
gears 3 خیلی وقته که دارن روش کار میکنن الان 2 تا نمایشگاه e3 رو پشت سر گذاشته هنوز که هنوزه دارن روش کار میکنن ولی u3 با توجه به مدتی که داره روش کار میشه واقعا پیشرفتش خیلی خوبه و داره هر روز از دیروز بهتر میشه !

اولا که تریلرٍ e3 2011 آنچارتد 3هم اولین تریلر از بخش سینگلش نبود !!! دوما از gears غیر اون e3 2010 هنوز هیچ تریلر درست حسابی از بخش سینگل نیومده!!! این تریلر e3 2011 هم که کیفیتش خوب نیست .فقط یه تریلر چند وقت پیش دادن بیرون که قسمت هایی از کات سین های بازی نشون میداد.

اي بابا شما چرا هي ميخواين پيچيدش كنيد. اين سيستم حجم پجم رو من از خيلي وقته دارم تو بازيا مي بينم چيز جديدي نيست!!!

اگه normal map باشه چیزه جدیدی نیست ولی اگه Tesselation باشه شک نکن تو هیچ بازی دیگه ایی ندیدی.

ايرادات بنده رو نسبت به سبك تكراري و گيم پلي خطي و بي انعطاف و حتي كنترلر خشك و سنگين پاسخ ندادن؟
من ميگم گرز سبكش تكراريه شما ميگي گاداوار چرته؟
راستي مگه گرز كاور نميگيري ميري جلو.؟؟؟
میگم راست میگی ها ...... به این نکته توجه نکرده بودم!!!!!
تو گیرز فقط کاور میگیریم میریم جلو :((
تازه گیرز خوبه تو halo حتی کاورم نمی گیریم ...!!!!

کلا دانشمندا از اول این نسل دارن یه تحقیق جامع و علمی میکنن ببینن چرا و به چه دلیل با اینکه تو عناوین انحصاری 360 کمبود نوآوری و خلاقیت موج میزنه و بشدت تکراری و خسته کنندست باز ملت به شکل میلیونی میرن و این بازی هارو میخرن و وقت گران بهاشون رو حروم این دست بازیها میکنن .

lol.jpg

آخرین ویرایش:
بعضی دوستان همون سال 2008 و زمان MGS4 و GeoW 2 و Crysis: Warhead این رو به یاد سپردن و هنوز هم در گنجینه یادگارشون موجوده !

همون.. بدبختی اینجاست که سر MGS4 VS Geow2 بعضی ها چهارتا سایت رو میکنن کتاب وحی و وقتی عکس مقایسه ای میگذاری از این شکلکها بهت نشون میدن
chojinfc.gif

ووقتی هم به نفعشون نیست سایت ها میشن مسخره بازی

همون.. بدبختی اینجاست که سر MGS4 VS Geow2 بعضی ها چهارتا سایت رو میکنن کتاب وحی و وقتی عکس مقایسه ای میگذاری از این شکلکها بهت نشون میدن
chojinfc.gif

ووقتی هم به نفعشون نیست سایت ها میشن مسخره بازی
دقیقآ ! همه چیز دو طرفه هست ! هروقت یه چیزی به نفع ـمون هست میریم سراغ فلان سایت و وقتی همون سایت مخالف نظرمون رو میگه , زیر سوال میبریمش !
به شخصه بهم ثابت شده که توی نظر سایتها خیلی چیزها مثل جو تآثیرگذار هست که باعث میشه مثلآ اون سایت گرافیک Warhead رو نبینه و به جاش بیاد MGS4 یا GeoW 2 رو انتخاب کنه ! برای همین هم هست که مدتیه دیگه کاری به این نظرات ندارم ! البته تا قبل از اینکه بازی بیاد چون خودمون امتحان نکردیم مجبوریم فقط به گیم پلی ها و توضیحات سایتها اشاره کنیم و حرفشون رو تا یه حدودی قبول کنیم ولی بعد از امتحان بازی , آدم خودش میتونه تصمیم بگیره.

دقیقآ ! همه چیز دو طرفه هست ! هروقت یه چیزی به نفع ـمون هست میریم سراغ فلان سایت و وقتی همون سایت مخالف نظرمون رو میگه , زیر سوال میبریمش !
به شخصه بهم ثابت شده که توی نظر سایتها خیلی چیزها مثل جو تآثیرگذار هست که باعث میشه مثلآ اون سایت گرافیک Warhead رو نبینه و به جاش بیاد MGS4 یا GeoW 2 رو انتخاب کنه ! برای همین هم هست که مدتیه دیگه کاری به این نظرات ندارم ! البته تا قبل از اینکه بازی بیاد چون خودمون امتحان نکردیم مجبوریم فقط به گیم پلی ها و توضیحات سایتها اشاره کنیم و حرفشون رو تا یه حدودی قبول کنیم ولی بعد از امتحان بازی , آدم خودش میتونه تصمیم بگیره.

خب این در صورتیه که نظر شخصی خودت رو داشته باشی
اما یه جایی مثل اینجا که عمومی هست باید معیاری باشه که همه قبول کنن ! وگرنه میشه شهر غورباقه ها ! هرکس حرف خودش رو میزنه
مسلما تو همچین جایی معیاری بهتر از نظر اکثریت همین سایت ها پیدا نمیشه که همه مجبور به قبولش باشن (کاری به نظر شخصی هرکس ندارم)

خب این در صورتیه که نظر شخصی خودت رو داشته باشی
اما یه جایی مثل اینجا که عمومی هست باید معیاری باشه که همه قبول کنن ! وگرنه میشه شهر غورباقه ها ! هرکس حرف خودش رو میزنه
مسلما تو همچین جایی معیاری بهتر از نظر اکثریت همین سایت ها پیدا نمیشه که همه مجبور به قبولش باشن (کاری به نظر شخصی هرکس ندارم)
خب مگه قبلن آواتار آریا قورباغه نبوده ؟ :دی مشکلی نداره که :دی

====

اما بنده هنوز نمی تونم درک کنم بدون استفاده از Tesselation چجور آب رو به اون شکل موج دار ساختن !

اما به نظرم آریا یادت باشه بازم با این حرف هایی که زدی فصل الخطاب رو باید سایت ها قرار بدیم!!مگر نه هرکی هر چی دوست داره می گه!!

تریلر درست حسابی از گیرز نیومد اما یک بتا که ازش اومد؟:dاین تاپیک تا موقع موعود(ریلیز بازی ها:d)همین جوری باقی میمونه....بعدمHalo3 یا بقیش نیازی به کاور نداره مگه اون بازی هایی که داشتن چه گلی زدن به گوشه ی جمال بقیه؟این جوری که شما میگید یعنی باید 3 سال تو کاور بمونید تا مرحله رو به پیش ببرید!چون سبک اصلا نیاز به کاور نداره !

البته من به کلیت کاری ندارم ولی آریا بنظرم تو موارد فنی باید نظر سایت ها رو ارجح بدونیم ، حالا در موارد هنری چون یه مقدار به سلیقه شخصی افراد برمی گرده میشه نظر سایت ها رو نادیده گرفت ولی در موارد فنی و تکنینکی بنظرم همون سایت هارو ملاک قرار بدیم (مخصوصا سایت های معتبر در این زمینه )بهتره ....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or