Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
اقا اصلا مگه همه بازی گرافیکه؟
U3 بره نارنجک انداختنشو درست کنه...
اونجوری حساب کنی تمام بازی هم نارنجک انداختن نیست
توی کنسول نه ! =))
البته بازیهایی بودن که نه HD بودن , نه فریم ریت جالبی داشتن (در حقیقت جزو داغون ترین ها بودن از این نظر) , نه از نظر AA با کیفیت بودن و نه اشیا توشون به موقع لود میشه ولی از نظر خیلی ها بهترین گرافیک رو دارن. بنده هم مشکلی ندارم و خرخره کسی رو نگرفتم و نظرم اینه !
اگه نظر سایتها هم برام مهم بود الآن باید گرافیک God of War III رو هم بالاتر از U2 میدونستم ولی بعد از اینکه یکی رو دو بار و اون یکی رو سه بار تموم کردم همچین نظری ندارم ! =))

یعنی الآن مثلا من اعتقاد دارم گرافیک God of War 3 برام از همه جذاب تر بوده باید مورد تمسخر حضرت عالی قرار بگیرم ؟ :d

خوب یه دفعه اسم بازی رو هم میبردی .!
ولی به نظرت کیلزون 3 گرافیکش از آنچرت ببخشید اشتباه کردم! آنچارتت 2 بیشتر نبود؟
اون موضوع فرم ریت هم داداش کنسول ها افت فرم ندارن. ! فریم ثابت هست
KZ3 رو بازی نکردم ! فقط دموش رو امتحان کردم که فوق العاده بود ولی نمیتونم در مورد کل بازی نظر بدم.
کی همچین حرفی زده ؟!! افت فریم توی بازیهای کنسولی چیز جدیدی نیست ! از بازیهای دو بعدی NES , Genesis بوده تا همین الآن !
آنچرت هم اسم خیلی خوبیه ! آن (Un) پیشوند منفی هست و آنچرت میشه چیزی که چرت نیست ! مثل Unreal که میشه غیرواقعی !

یعنی الآن مثلا من اعتقاد دارم گرافیک God of War 3 برام از همه جذاب تر بوده باید مورد تمسخر حضرت عالی قرار بگیرم ؟ :d
دقیقآ از کجای جمله من این برداشت رو کردی ؟!! :دی

خوب یه دفعه اسم بازی رو هم میبردی .!
ولی به نظرت کیلزون 3 گرافیکش از آنچرت ببخشید اشتباه کردم! آنچارتت 2 بیشتر نبود؟
اون موضوع فرم ریت هم داداش کنسول ها افت فرم ندارن. ! فریم ثابت هست

گریز 3 که اصلا چیز خاصی نداره.

گرشاسپ خوبه ؟؟
يا ميخواين ديگه بازي نكنيم بذاريم ps4بياد.
آقايون چرا انقدر انتظار دارن u3 گرافيكش 2 برابر u2 باشه اره درسته موتورش زياد تغيير نكرده چون u2 خيلي خوب جواب داده نيازي نيست كلهم تغييرش بدن.
افت فريم رو هم مطمئنم اكس باكس 2 برابر ps3 داره.
چون خودم جفتشون رو تجربه كردم.

• Like
Reactions: .:Pouria:.
رو بازی نکردم ! فقط دموش رو امتحان کردم که فوق العاده بود ولی نمیتونم در مورد کل بازی نظر بدم.
کی همچین حرفی زده ؟!! افت فریم توی بازیهای کنسولی چیز جدیدی نیست ! از بازیهای دو بعدی NES , Genesis بوده تا همین الآن !
آنچرت هم اسم خیلی خوبیه ! آن (Un) پیشوند منفی هست و آنچرت میشه چیزی که چرت نیست ! مثل Unreal که میشه غیرواقعی !
کلا جناب دایناسور من می خوام بدونم که روی چه منبع معتبری شما میفرمایید گرافیک u2 هنوز بهترینه؟

=)) =)) =)) =)) تا حالا ندیده بودم FPS رو با TPS مقایسه کنن =))
پس میشه بفرمایید که سایت های معتبر چه جوری بهترین گرافیک کنسولی رو معرفی میکنن؟ شما یه کمی مطالعه بفرمایید!
بعد اون کوجیما رو هم من شوخی کردم شما جدی گرفتی؟
ین حرفت تاریخی بود :)) خوراک امضاء شدنه :))

جالب شد ! پس شما اینجا مشکلت چیه ؟؟؟ نه آنچارتد نه گیرز ( تو اون تایپک هم که کویجما رو اماتور معرفی کردی ( LOL )) ! دیگه چی ؟ بگو استفاده کنیم از وجودت جناب منتقد حرفه ای !! :arrowd::arrowd::arrowd:
ببین عزیزم آخه شما ها همچین میگید افت فریم که اگر کسی ندونه فکر میکنه بازی 90 درصدش افت فریم داره . دیگه کسی اشاره نمیکنه که اگر تعداد دشمن ها از 10 تا بیشتر شد یه افت فریم چند میلی ثانیه ای داریم

کلا شما این یه سوال رو جواب بده
اگر سایت های معتبر تو 2009 گفتن بهترین گرافیک کنسولی u2 هست . این بازی رو فقط با عناوین سوم شخص مقایسه کردن؟

رشاسپ خوبه ؟؟
يا ميخواين ديگه بازي نكنيم بذاريم ps4بياد.
آقايون چرا انقدر انتظار دارن u3 گرافيكش 2 برابر u2 باشه اره درسته موتورش زياد تغيير نكرده چون u2 خيلي خوب جواب داده نيازي نيست كلهم تغييرش بدن.
افت فريم رو هم مطمئنم اكس باكس 2 برابر ps3 داره.
چون خودم جفتشون رو تجربه كردم.

آخرین ویرایش:
یک موردی که تو Geow3 لحاظ شده حجم بخشیدن به محیط هست حالا یا زمین یا دیوار و... این تکنیک به شما این رو القاع میکنه که محیط اطرافتون حقیقی هست نه مثل بعضی بازی ها که انگار فقط یک عکس مسخره اونجا هست

مثلا اگر تو این مقایسه به سمت چپ عکس U3 نگاه کنی و اون میوه ها رو ببینید کاملا همه چی میاد دستتون مخصوصا اون سیب های قرمز..:d
حالا یک نگاه هم به زمین بازی GEOW بکنید که از دمو مولتی پلیر گرفته شده..

ضمنا مقايسه Sub HD نذاريد.
اين Uncharted رو الان هر كی ببينه فكر می كنه داره روی يه PC نه چندان قوی بزور رو رزولوشن 800.600 اجرا می شه:))
عکسها رو خودتون از تریلر E3 امسال گذاشتین..

QUOTE]O:))OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOO
:))OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO
:))OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:))
باید هم بخندی و تاپیک رو منحرف کنی چون قبل از E3 قرار بود آنچرت 3 دو نسل گرافیک کنسولی رو ببره جلو

آخرین ویرایش:
یک موردی که تو Geow3 لحاظ شده حجم بخشیدن به محیط هست حالا یا زمین یا دیوار و... این تکنیک به شما این رو القاع میکنه که محیط اطرافتون حقیقی هست نه مثل بعضی بازی ها که انگار فقط یک عکس مسخره اونجا هست

مثلا اگر تو این مقایسه به سمت چپ عکس U3 نگاه کنی و اون میوه ها رو ببینید کاملا همه چی میاد دستتون مخصوصا اون سیب های قرمز..:d

عجب مقایسه موشکافانه ای کردی امین.:d:d
به اطلاعاتمون اضافه شد.:d:d

حجم بخشيدن به محيط چه صيغه ایه؟والا از نظر عقل سليم محيط های UE3 زياد واقعی به نظر نمیان...مخصوصا تو اين بازی كه نهايت كارگردانی هنری رو داره و محيطش به توده های آشغال و رنگ های سياه و قرمز محدود می شه:))
ضمنا مقايسه Sub HD نذاريد.
اين Uncharted رو الان هر كی ببينه فكر می كنه داره روی يه PC نه چندان قوی بزور رو رزولوشن 800.600 اجرا می شه:))
زياد زحمت نكشيد جفتشون ميان و اونوقت معلوم می شه Geow با بهره گرفتن از قدرت های كشف نشده UE3 و DX9 گرافيك بالاتری داره يا Uncharted 3 :))
فعلا بحث رو بكشيد به GoW3 و GT5 برای تعديل درجه حرارت بدن هم مفيده:))
عکسها رو خودتون از تریلر E3 امسال گذاشتین..
تابلوئه سايزش دستكاری شده و از روی فيلم بد كيفيت با رزولوشن SD هم گرفته شده...،من با تلويزيون 14 اينچ U2 رو تست زدم اين شكلی بود.
منم می تونم 100 تا از اين عكسا از Geow3 بيرون بدم كه بمراتب بدتر به نظر بيان.
باید هم بخندی و تاپیک رو منحرف کنی چون قبل از E3 قرار بود آنچرت 3 دو نسل گرافیک کنسولی رو ببره جلو
-هيچم منحرف نكردم شما و دوستاتون با كشيدن بحث به بازیهای ديگه و عكس از تريلر 3GP دادن داريد تاپيك رو منحرف می كنيد چون معلومه آنچارتد تو گرافيك Geow3 رو له می كنه.
-لينكی دارين كه ثابت يكی از ND يا سونی چنين چيزی رو گفته؟
این عکس ها رو daxpax گذاشته که اتفاقا ارادت خاصی به سونی و آنچرت داره
ديگه همه تريلر اين دو تا بازی رو با كيفيت HD نشستن ديدن
نمی دونم شما با نشون دادن يه عكس SD چجوری چيزی رو ثابت كنین...
راستی جداً فرق HD و 720p رو نمی دونی..
تو رو خدا اينو چطوری نتيجه گرفتين؟:))
اصلا از اون عكسی كه با Paint ساخته شده چيزی معلومه؟:))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
کلا جناب دایناسور من می خوام بدونم که روی چه منبع معتبری شما میفرمایید گرافیک u2 هنوز بهترینه؟
دوست من برای یک گیمر منبع معتبر چه معنی میده وقتی گرافیک بازی رو با گوشت و خون درک کردیم و چند بار تا آخر رفتیم خوب میدونیم چی میگیم دلیلی نداره دنبال منبع بگردیم !
در ضمن من هم ایکس باکس دارم هم ps3 و صد بار هم میگم هنوز بازی نیومده که از نظر گرافیک و حجم بندی و داستانی و به طور کلی از همه نظر بدون عیب باشه مثه u2 تمام بازیهای انحصاری هر دو کنسول هم بازی کردم و هم غیر انحصاریها البته گفته باشم گرافیک alan wake رو خیلی دوست دارم واقعا زیبا بود و از نظر داستانی هم خوب بود ولی باز u2 در صدر بهترین قرار میگیره و بعد از عرضه u3 دوست دارم دوستانی که سنگ gears 3 رو به سینه میزنن و میگن u3 در مقابل اون چیزی نداره برن و فقط کمی از اون رو بازی کنن تا بفهمن چرا نه تنها گیمرها بلکه تمام جامعه نقد بازی معمولا uncharted ها رو برترین میدونن این رو بدونید حتما چیزی هست که همه میگن بهترین بازی سال بوده و دوباره بهترین بازی سال خواهد شد !
کسی میتونه نتیجه گیری واقعی کنه که بدون فن بازی هر دو بازی رو در نسخه های پیشین بازی کرده باشه اونوقت حرف ایشون سند هست !

• Like
Reactions: S0HEIL
تابلوئه سايزش دستكاری شده و از روی فيلم بد كيفيت با رزولوشن SD هم گرفته شده...،من با تلويزيون 14 اينچ U2 رو تست زدم اين شكلی بود.
منم می تونم 100 تا از اين عكسا از Geow3 بيرون بدم كه بمراتب بدتر به نظر بيان.
این عکس ها رو daxpax گذاشته که اتفاقا ارادت خاصی به سونی و آنچرت داره

دوست من برای یک گیمر منبع معتبر چه معنی میده وقتی گرافیک بازی رو با گوشت و خون درک کردیم و چند بار تا آخر رفتیم خوب میدونیم چی میگیم دلیلی نداره دنبال منبع بگردیم !
در ضمن من هم ایکس باکس دارم هم ps3 و صد بار هم میگم هنوز بازی نیومده که از نظر گرافیک و حجم بندی و داستانی و به طور کلی از همه نظر بدون عیب باشه مثه u2 تمام بازیهای انحصاری هر دو کنسول هم بازی کردم و هم غیر انحصاریها البته گفته باشم گرافیک alan wake رو خیلی دوست دارم واقعا زیبا بود و از نظر داستانی هم خوب بود ولی باز u2 در صدر بهترین قرار میگیره و بعد از عرضه u3 دوست دارم دوستانی که سنگ gears 3 رو به سینه میزنن و میگن u3 در مقابل اون چیزی نداره برن و فقط کمی از اون رو بازی کنن تا بفهمن چرا نه تنها گیمرها بلکه تمام جامعه نقد بازی معمولا uncharted ها رو برترین میدونن این رو بدونید حتما چیزی هست که همه میگن بهترین بازی سال بوده و دوباره بهترین بازی سال خواهد شد !
کسی میتونه نتیجه گیری واقعی کنه که بدون فن بازی هر دو بازی رو در نسخه های پیشین بازی کرده باشه اونوقت حرف ایشون سند هست !
اگه نظر سایتها هم برام مهم بود الآن باید گرافیک God of War III رو هم بالاتر از U2 میدونستم ولی بعد از اینکه یکی رو دو بار و اون یکی رو سه بار تموم کردم همچین نظری ندارم ! =))
به یاد میسپاریم که منبع معتبر هیچ تاثیری در بهتر بودن نداره..

Save

هيچم منحرف نكردم
بله بله همینطور هست اصلا منحرف نشد..

شما و دوستاتون با كشيدن بحث به بازیهای ديگه و عكس از تريلر 3GP دادن داريد تاپيك رو منحرف می كنيد چون معلومه آنچارتد تو گرافيك Geow3 رو له می كنه.
-لينكی دارين كه ثابت يكی از ND يا سونی چنين چيزی رو گفته؟
ND کجا بود پسر خوب همین کمر بسته های سونی تو صفحات قبل از این آرزو ها میکردن (بگردی پیدا میکنی)

راستی جداً فرق HD و 3gp رو نمی دونی..

آخرین ویرایش:
شما بر اساس چه منبع معتبری منکر این موضوع می شید؟ ، حرفا می زنید ها عزیز !
سلام کاپیتان خوبی؟

شما الان با پوست و خونتون احساس کردین؟ بعد مثلا اگر من با پوست و خونم احساس بکنم قارچخور بهترین گرافیک رو داره رو نینتندو درسته ؟
بعد این جامعه نقد بازی کیا هستن؟ :)

پس از نظر شما چه بازی خوبه استاد!!:):)میشه بگید تا ما هم بهره ببریم!!

واقعا؟! :-s انصافا تریلری چیزی دیدی ازش که این حرف رو میزنی؟! :d
برادر های گرامی دنده های جنگی 3 یه کم دنده هاش احتیاج به روغن کاری داره!:))

اینه حجمش ؟! این که از کاغذ صاف تره که !
screenshot_18272.jpg

screenshot_18279.jpg

برادر های گرامی دنده های جنگی 3 یه کم دنده هاش احتیاج به روغن کاری داره!:))
چرا حاشیه میری دوست من.:|:|اینکه نشد جواب.از نظر شما چه بازی کامل هستش.میشه بگید تا ما از جهالت خارج شیم.از نظر شما انچارتد که هیچ چیز خاصی نداره و دنده های جنگی هم نیاز به روغن کاری داره!!:|:|:d:d.پس هدف شما چیه!!:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or