Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
اینه حجمش ؟! این که از کاغذ صاف تره که !
screenshot_18272.jpg

screenshot_18279.jpg

این جلو کجاش صاف بود اون قسمت هم چون دور هست صاف به نظر میاد شما الان برو توکوچه فاصله دور رو نگاه کن اگر پستی و بلندی های آسفالت رو دیدی جایزه داری..:d

اگر خیال میکنی صاف هست این عکس رو نگاه کن..

بعد تازه اینها دمو مولتی پلیر هست یادت که نرفته چند صفحه قبل داشتی میگفتی تو مولتیپلیر گرافیک نصف میشه حالا این دمو مولتی پلیر هست..

تو همین عکسی هم که گذاشتی کاملاً مشخصه صافه صافه. تمامی بافت ها توی یک سطح هستن و پستی بلندی وجود نداره. یعنی عملآً عکسه که با سایه زنی و نور ثابتی که روش اعمال شده شما فکر میکنی حجم داره . یچیزی تو مایه های خطای دید و اینا.
مثلاً این تصویر دیگه کاملاً مشخص میکنه:
متن پنهان:
wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 1024x574 می باشد.
screenshot_18284.jpg

گفتم گرافیک نصف میشه ؟! البته که گرافیک بخش مالتی با سینگل کلی فرق داره اما نه در حد نصف !

حقیقت من صاف نمیبینم اون دور رو چرا ولی نزدیک به هیچ وجه صاف نیست..

آخرین ویرایش:
این جلو کجاش صاف بود اون قسمت هم چون دور هست صاف به نظر میاد شما الان برو توکوچه فاصله دور رو نگاه کن اگر پستی و بلندی های آسفالت رو دیدی جایزه داری..:d

اگر خیال میکنی صاف هست این عکس رو نگاه کن..

بعد تازه اینها دمو مولتی پلیر هست یاد که نرفته چند صفحه قبل داشتی میگفتی تو مولتیپلیر گرافیک نصف میشه حالا این دمو مولتی پلیر هست..
تو همین عکسی هم که گذاشتی کاملاً مشخصه صافه صافه. تمامی بافت ها توی یک سطح هستن و پستی بلندی وجود نداره. یعنی عملآً عکسه که با سایه زنی و نور ثابتی که روش اعمال شده شما فکر میکنی حجم داره . یچیزی تو مایه های خطای دید و اینا.
مثلاً این تصویر دیگه کاملاً مشخص میکنه:
screenshot_18284.jpg

گفتم گرافیک نصف میشه ؟! البته که گرافیک بخش مالتی با سینگل کلی فرق داره اما نه در حد نصف !

همون طور که رضا عکس گذاست و منم 100 بار گفتم او حجم سازی tesselatoin نیست و کاملا مشخصه که از normal map واسه حجم سازی استفاده کردن ( normal map در حقیقت یه حقه ست واسه حجم نمایی کاذب)
حتی اگه از tesselatoin استفاده کرده باشن به هیچ عنوان نمبسه انتظار داشت در اون سطح و حجم بکار ببرن !!!!
ولی تنها مپی که تو بین مپ های مولتی نظرم رو جلب کرده مپ trenches هست که البته اینم در حده یه حدس و گمان هست و تا خودم بازی نکنم نمی تونم نظر بدم ولی شاید ، شاید در این مپ اونم به شکل خیلی جزیی از tesselatoin در سنگ ریزه های زمین استفاده کرده باشن اونم به شکل خیلی جزیی در گوشه کنارهای این مپ ....

به این دو عکس دقت کنید :

تو عکس بالا چه سنگ فرش چه سنگ ریزه ها هر دو حجم دارن ....

حالا به این عکس نگاه کنید :

دو نکته رو میشه کاملا از این دو عکس تشخیص داد تو عکس های مپ OLD TOWN سنگفرش ها در نمای دور حجمشون رو از دست میدن و در عین حال مثل اکثر بازی های این نسل نسبت به نور خنثی هستن و سایه ندارن ، ولی در عکس های مربوط به trenches سنگ ریزه ها ( البته خیلی ریزن تشخیص سخته :d ) تو نماهای دور تر هم برجسته به نظر میان و در عین حال سایه شون رو از دست ندادن که این مورد میتونه یکی از دلایل استفاده از tesselatoin باشه البته همون طور که گفتم در حد یه حدس هست و استدلال شخص خودمه :d

در مورد صاف بودن هم فقط از دور اینطوری به نظر میرسه که اگر به همون نقطه بری دوباره صافی از بین میره..
خوب همین مورد نشون دهنده استفاده از normal map دیگه ...!!! چون تو تا اونجایی که من میدونم تو tesselatoin از Polygon واسه ایجاد برجستگی استفاده میکنن و وقتی در یه شیء از پلیگون استفاده کنن تو نمای دور هم حجمش رو از دست نمیده...

آخرین ویرایش:
اگر normal map بود به نور واکنش نشون نمیداد

این عکس هم ثابت میکنه به نور خنثی عمل نمیکنه شما سایه سنگ ها رو میتونید نسبت به نور ببینید..

اون عکسی هم که خودت از سنگ ریزه ها گذاشتی همه چیز رو معلوم میکنه

در مورد صاف بودن هم فقط از دور اینطوری به نظر میرسه که اگر به همون نقطه بری دوباره صافی از بین میره..

خوب همین مورد نشون دهنده استفاده از normal map دیگه ...!!! چون تو تا اونجایی که من میدونم تو tesselatoin از Polygon واسه ایجاد برجستگی استفاده میکنن و وقتی در یه شیء از پلیگون استفاده کنن تو نمای دور هم حجمش رو از دست نمیده...

من نمیگم tesselatoin صرف تو بازی به کار بردن چون فکر کنم این تکنولوژی رو اولین بار nvidia تو کارتهای سری 400 معرفی کرد ولی هرچی هست نورمال مپ نیست چون به نور واکنش میده شاید هم به قول تو tesselatoin ضعیف شده باشه..

آخرین ویرایش:
شما الان با پوست و خونتون احساس کردین؟ بعد مثلا اگر من با پوست و خونم احساس بکنم قارچخور بهترین گرافیک رو داره رو نینتندو درسته ؟
بعد این جامعه نقد بازی کیا هستن؟ :)
اگر جمع بزرگی از گیمرها همگی بازی رو بازی کنند و بر این عقیده باشند که گرافیک عالی هست مطمئنا این امر حقیقت داره اما یک نفر و یا دو نفر رو نه !

کاری به مولتی ندارم ولی با اینچیزایی که دیدم مطمئنم در بخش سینگل u3 سرتر از geow3 هست.حالا هی عکس بزاریدو بحث کنید.تریلر موجود هست برید ببینید تا دیگه خیالتون راحت شه.

کاری به مولتی ندارم ولی با اینچیزایی که دیدم مطمئنم در بخش سینگل u3 سرتر از geow3 هست.حالا هی عکس بزاریدو بحث کنید.تریلر موجود هست برید ببینید تا دیگه خیالتون راحت شه.

حداقل واسا یه تریلر درست حسابی از سینگل gears با کیفیت مطلوب بیاد :d

البته بنده به هیچ عنوان منظورم گیم پلی نبود و فقط منظورم گرافیک بود.وگرنه تا صدسال دیگه هم گیم پلی و اکشن گیرز رو با آنچارتد عوض نمیکنم و حقیقتا در این زمینه گیرز برتر هست.

از e3 سال پیش بارها و بارها تریلر از بخش سینگل بازی و گیم پلی اون اومده گرافیک hd اونها هم برای دانلود موجوده نمونش همونی توی e3 سال گذشته نشون دادن !
gears 3 خیلی وقته که دارن روش کار میکنن الان 2 تا نمایشگاه e3 رو پشت سر گذاشته هنوز که هنوزه دارن روش کار میکنن ولی u3 با توجه به مدتی که داره روش کار میشه واقعا پیشرفتش خیلی خوبه و داره هر روز از دیروز بهتر میشه !

البته بنده به هیچ عنوان منظورم گیم پلی نبود و فقط منظورم گرافیک بود.وگرنه تا صدسال دیگه هم گیم پلی و اکشن گیرز رو با آنچارتد عوض نمیکنم و حقیقتا در این زمینه گیرز برتر هست.
البته صد در صد منظورتون این هست که از نوع اکشن و کلا سبک گیرز بیشتر خوشتون میاد و نه اینکه u3 از نظر گیم پلی حرفی برای گفتن نداره درسته ؟ چون u3 از نظر گیم پلی بسیار در سطح بالایی قرار داره و یکی از نکاتی باعث میشه بازی لذتبخش باشه و خسته کننده نباشه همین گیم پلی نرم و روان و دوست داشتنی و پر هیجان اون هست !

آخرین ویرایش:
اي بابا شما چرا هي ميخواين پيچيدش كنيد. اين سيستم حجم پجم رو من از خيلي وقته دارم تو بازيا مي بينم چيز جديدي نيست!!!

nrd37vf4iu0taoejzcp_thumb.jpg

راستي دوستان طرفدار gow3
ايرادات بنده رو نسبت به سبك تكراري و گيم پلي خطي و بي انعطاف و حتي كنترلر خشك و سنگين پاسخ ندادن؟
اين سوال بنيادي رو رها كردين گير دادين به نارنجك انداختن وسيب هاي يه عكس بي كيفيت؟؟
واقعا خيلي جالبه بعضي ها كه عشق gow3 هستن كه نبايد بازي هاي ديگه رو بي منطق و از سر دشمني با سوني خورد كنن.
آقا الان يه نفر بياد با دليل بگه گيم پلي گرز منحصر بفرد هست و اكشن اين سبكي رو تو هيچ بازي اي نديده.؟؟

آخرین ویرایش:
البته صد در صد منظورتون این هست که از نوع اکشن و کلا سبک گیرز بیشتر خوشتون میاد و نه اینکه u3 از نظر گیم پلی حرفی برای گفتن نداره درسته ؟ چون u3 از نظر گیم پلی بسیار در سطح بالایی قرار داره و یکی از نکاتی باعث میشه بازی لذتبخش باشه و خسته کننده نباشه همین گیم پلی نرم و روان و دوست داشتنی و پر هیجان اون هست !
100 درصد دوست من.به شخصه اکشن گیرز رو بیشتر دوست دارم.اما در حالت کلی هم بخوای نگاه کنی از لحاظ شوتینگ گیرز قویتر هست.
ايرادات بنده رو نسبت به سبك تكراري و گيم پلي خطي و بي انعطاف و حتي كنترلر خشك و سنگين پاسخ ندادن؟
واقعا god of war چی داره؟از اول تا آخر باید با یه شمشیر 4 سانتی بکشی بری جلو.
این آنچارتد چی داره؟از اول تا آخر کاور میگیری میری جلو.دیگه اوج هنر نمائیش اینه عین میمون از در و دیوار بالا بره.
واقعا gran turismo چی داره؟کل بازی این هست که با ماشین راه بری.اینم شد بازی؟
گیرز هم یه چیزی تو همین مایه ها هست دیگه.زیاد خودشو ناراحت نکن.

کلا جناب دایناسور من می خوام بدونم که روی چه منبع معتبری شما میفرمایید گرافیک u2 هنوز بهترینه؟
کلآ منظور از منبع چیه ؟! نظر من اینه که وقتی یه بازی گرافیک خیره کننده داره و توی موارد خیلی مهمی مثل AA , رزولوشن و انیمیشن و مهم تر از همه فریم ریت فوق العاده عمل کرده , هنوز بهترین گرافیک رو داره. مواردی مثل نورپردازی و فیزیک توی Crysis 2 بهتر از U2 هستن ولی از اون طرف هم کلی ایراد داره که باعث میشه به نظر بنده برتری با C2 نباشه.

به یاد میسپاریم که منبع معتبر هیچ تاثیری در بهتر بودن نداره..
بعضی دوستان همون سال 2008 و زمان MGS4 و GeoW 2 و Crysis: Warhead این رو به یاد سپردن و هنوز هم در گنجینه یادگارشون موجوده !

يو اس اي عزيز
گران توريسمو چرته ولي خداييش ديگه گاد او وار و آنچارتد و بيخيال .
من خيلي خشن حرف ميزنم سريع همه به جاي اينكه جواب بدن موضع ميگيرن.
يا كلا همه عصباني هستين.
در هر صورت فكر ميكنم خيلي از پست هايي كه اينجا گفته ميشه ربطي به موضوع نداره .
من ميگم گرز سبكش تكراريه شما ميگي گاداوار چرته؟
راستي مگه گرز كاور نميگيري ميري جلو.؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or