Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
قبل از اینکه منو بخوری من گفتم بازی که اومده باشه رو کنسول ها این بالا هم افکت های u2 بود گیرز 3 که هنوز میومده:(
دوما من هنوز منتظرم اسم بازی نام ببری

خب که چی . خب C2 را میتونم نام ببرم ! خب منم میدونستم قبل C2 هنوز U2 بود .
خب حالا من چی را نام ببرم ؟!
اگه بازیه اینده میخوای همین GEARS 3 برو اپدیت انجینش را مطالعه کن تمام تکنیها را داره و اضافشم داره و همون ها را استفاده میکنند وگرنه واسه نمایش اون قابلیت ها را اضافه نکردند !

شما چند تا بازی دیگه که رو کنسول ها اومده باشه معرفی کن که همه ی افکت های زیر روداشته باشه :
SSAO,HDR,filmic tone mapping,subsurface scattering effects,object base motion blur,dynamic dept of field,interactive,reflective water
من که فقط crysis 2 ,lbp2 رو میتونم اسم ببرم

اصلا منظورت رو از این پست نمیفهمم!!!!!
یعنی چی که چندتا بازی معرفی کن که از فلان تکنیک ها استفاده کرده باشن؟؟؟؟ از طرفی می خوای با این حرفت چیو ثابت کنی؟؟؟؟ مگه کسی گفت گرافیک u3 یا u2 ضعیف ـه ؟؟؟

از لحاظ افکت مسلما قوی ترین بازی تا به امروز چه بر روی کنسول چه pc کرایسیس 2 هست !!! ولی مگه برای برتر دونستن یه بازی از لحاظ گرافیک فقط افکت هاش رو در نظر میگیرن ؟؟؟ وسعت محیط ، فریم ، تعداد عناصر دینامیک در تصویر ، هوش مصنوعی ، انیمیشن و فیزیک اجسام.......

در ضمن تو هر بازی متناسب با سبک و سیاقش افکت های مختلفی براش در نظر میگیرن !! مثل halo reach یا Alan wake که مثلا تو هیلو ریچ از نور های متغییر استفاده کردن (فک کنم 40 الی 50 ) که این مورد به این شکل و تعداد تا به امروز فقط تو crysis 2 استفاده شده !!! یا مثلا افکت های به کار رفته تو halo reach رو متناسب با وسعت ، تعداد دشمن ، تعداد وسیله نقلیه اش در محیط و غیره ....در نظر میگیرن .
یا نور پردازی و سایه زنی و افکت های آب و هوای Alan wake رو تو چندتا بازی دیگه دیدی؟؟؟ یا فیزیکش رو ؟؟؟؟
نورپردازی وحشتناک آلن ویک و افکت هاش مسلما متناسب با گیم پلی اون طراحی شده....
در ضمن اینم بگم Crysis 2 واقعا یه استثناس و از هر لحاظ بخواید مقایسه کنی ( جدا از فریم ، روزلوشن و AA ) از اکثر بازی هایی که تا به امروز عرضه شده سر هست .

دوما تمام بازی های رو که اسم بردی همشون در یک یا چند افکت شاهکارا قبول ولی منظورم این بود که الان غیر از u2 ,c2 بازی نیست که این حجم افکت رو با هم داشته باشه
ببینم مگه u2 تو این بخش ها (وسعت محیط ، فریم ، تعداد عناصر دینامیک در تصویر ، هوش مصنوعی ، انیمیشن و فیزیک اجسام.......)ضعیفه
پستم یه دور دیگه مرور کنی به جوابت میرسی .

آخرین ویرایش:
اصلا منظورت رو از این پست نمیفهمم!!!!!
یعنی چی که چندتا بازی معرفی کن که از فلان تکنیک ها استفاده کرده باشن؟؟؟؟ از طرفی می خوای با این حرفت چیو ثابت کنی؟؟؟؟ مگه کسی گفت گرافیک u3 یا u2 ضعیف ـه ؟؟؟

از لحاظ افکت مسلما قوی ترین بازی تا به امروز چه بر روی کنسول چه pc کرایسیس 2 هست !!! ولی مگه برای برتر دونستن یه بازی از لحاظ گرافیک فقط افکت هاش رو در نظر میگیرن ؟؟؟ وسعت محیط ، فریم ، تعداد عناصر دینامیک در تصویر ، هوش مصنوعی ، انیمیشن و فیزیک اجسام.......

در ضمن تو هر بازی متناسب با سبک و سیاقش افکت های مختلفی براش در نظر میگیرن !! مثل halo reach یا Alan wake که مثلا تو هیلو ریچ از نور های متغییر استفاده کردن (فک کنم 40 الی 50 ) که این مورد به این شکل و تعداد تا به امروز فقط تو crysis 2 استفاده شده !!! یا مثلا افکت های به کار رفته تو halo reach رو متناسب با وسعت ، تعداد دشمن ، تعداد وسیله نقلیه اش در محیط و غیره ....در نظر میگیرن .
یا نور پردازی و سایه زنی و افکت های آب و هوای Alan wake رو تو چندتا بازی دیگه دیدی؟؟؟ یا فیزیکش رو ؟؟؟؟
نورپردازی وحشتناک آلن ویک و افکت هاش مسلما متناسب با گیم پلی اون طراحی شده....
در ضمن اینم بگم Crysis 2 واقعا یه استثناس و از هر لحاظ بخواید مقایسه کنی ( جدا از فریم ، روزلوشن و AA ) از اکثر بازی هایی که تا به امروز عرضه شده سر هست .

اولا که پست من جواب اون اقاست که گفت چرا گرافیک u3 شاخه .بله پس کسی این حرف رو زد
دوما تمام بازی های رو که اسم بردی همشون در یک یا چند افکت شاهکارا قبول ولی منظورم این بود که الان غیر از u2 ,c2 بازی نیست که این حجم افکت رو با هم داشته باشه
ببینم مگه u2 تو این بخش ها (وسعت محیط ، فریم ، تعداد عناصر دینامیک در تصویر ، هوش مصنوعی ، انیمیشن و فیزیک اجسام.......)ضعیفه

بينيد kayne عزيز من تا حدودي با شما موافقم اما به نظر من شما بايد تمام حرف هاي اخير من رو ميخونديد. آدم با هوش بايد اول بفهمه طرف ميخواد چي بگه بعد اظهار نظر كنه.
فرمايش شما در مورد شاخصه هاي گرافيك كاملا درست اما شما همون عكس هايي گذاشتي نشون ميده گرافيك 20 30 درصد افزايش پيدا كرده .
خب شما بايد مقياس رو درك كنيد خود u2 كم چيزي نيست كه بخواد 20 30 درصد افزايش پيدا كنه خب اگه بخواد از اين هم بيش تر بشه كه بايد براي ps4 عرضه بشه .
بعد من كلي از گيم پلي خاص و منحصر به فرد صحبت كردم و هم چنين در مورد سبك گيم پلي و داستان بازي gow3 هم صحبت كردم كسي جوابي در مورد گيم پلي تكراري gow3 نداره.؟
اون شاخصه هايي كه شما گفتيد فكر ميكنم دقيقا شاخصه هاي گرافيكي u3 بود.
يه چيز ديگه u3 قراره فول اچ دي و تري دي عرضه بشه و هم چنين با دسته سياكسيس سوني كه حساسيت فوق العاده اي داره اجرا بشه و عدم افت فريم كه ps3 تا حدي قوي هست كه من تا حالا افت فريم توش نديدم. در صورتي كه gow3 قراره با دسته سنگين اكس باكس و با اون شوك خشك و حساسيت كم تر از سياكسيس بازي بشه.
من خودم اكس باكس داشتم قبلا يه بار نشد ما يه بازي رو اين انجام بديم بدون افت فريم باشه تقريبا هر 5 دقيقه يه بار بايد افت فريم تحمل كنيم .
همين هيلو ريچ كه ازش تعريف و تمجيد مي كنيد در مقابل كيلزون حرفي براي گفتن داره؟ تازه همونشم من يادمه يه جايي بود كه داشت كهكشان رو نشون ميداد در بازي هيلو يهو فريم رفت زير 10 در ثانيه خب اين يعني بايد فاتحه كنسول رو از لحاظ گرافيك بالا خوند ديگه.
راستي من معني اين حرف رو نميتونم بفهمم فقط ميتونم بگم ال او ال يعني چي؟

آخرین ویرایش:
بينيد kayne عزيز من تا حدودي با شما موافقم اما به نظر من شما بايد تمام حرف هاي اخير من رو ميخونديد. آدم با هوش بايد اول بفهمه طرف ميخواد چي بگه بعد اظهار نظر كنه.بعد من كلي از گيم پلي خاص و منحصر به فرد صحبت كردم و هم چنين در مورد سبك گيم پلي و داستان بازي gow3 هم صحبت كردم كسي جوابي در مورد گيم پلي تكراري gow3 نداره.؟
منظورت این پستت هست ؟؟
در نهايت بگم آدم u3 رو بازي نكنه ت عالم بازي خيلي چيز ها رو از دست داده اما اگه gow3 رو بازي نكنه خيلي چيزي رو از دست نداده. چون سرزمين ناشناخته يه سبك خاصي هست و فكر ميكنم فقط توم ريدر شبيه به اون هست ولي سبك مشابه gow3 خيلي زياد هست و آدم ميتونه با اونا بازي كنه.
یا این یکی :
همين هيلو ريچ كه ازش تعريف و تمجيد مي كنيد در مقابل كيلزون حرفي براي گفتن داره؟ تازه همونشم من يادمه يه جايي بود كه داشت كهكشان رو نشون ميداد در بازي هيلو يهو فريم رفت زير 10 در ثانيه خب اين يعني بايد فاتحه كنسول رو از لحاظ گرافيك بالا خوند ديگه.
آخی وقتی دیدگاهت این هست من چه جوابی بدم که راضی شی؟؟؟ بیخیال بیا خودمون رو اذیت نکنیم;)

اگه سخت افزار ps3 هم قدرتش از اين حرفا بيشتر باشه بايد توجه كرد كه موتور ND بيشتر توانشو تو نسخه دوم نشون داده پس نبايد انتظار پيشرف خيلي خيلي بزرگي رو داشته باشيم اما انرل3 با بروز كردنش كلي امكانات جديد بهش اضاف شده و خود موتور بسيار متفاوتي ميتونم بگم تبديل شده چيزي كه ازنظر من مشخصه گيرز3 گرافيكش كاملا متفاوت با نسخه دوم خواهد بود اما انچارتد3 پيشرفت خيلي محشري رو نميتونه داشته باشه .چيزي رو كه بايداغراق كنم اينه افمت هاي انچارتد3 واقعا محشر بود.گرافيك همه چيز بازي نيست گيم پلي گيرز مطمينا بسيار پرهيجان تر و جامع پسندتره بخش انلاين انچارتد هم به گرد گيرز نميرسه .اگه در اينده نمرات و فروش گيرز3 هم بيشتر شه باز فن هاي ps3 انچارتد3 رو انتخاب ميكنن... حركات كاراكتر هم تو انچاتد3 هنوز مشكل داره ....

توی این 35 صفحه تا حالا 200,300 بار این جمله به چشمم خورده :
GeoW 3 پیشرفت گرافیکیش نسبت به GeoW 2 خیلی زیاد هست و U3 نسبت به U2 کمتره.
این الآن برای U2 عیب محسوب میشه از نظر دوستان ؟! :دی یعنی اگه یه بازی گرافیکش انقدر فوق العاده باشه که بعد از 2 سال هنوز کمتر رقیبی داره (به نظر خودم و خیلی های دیگه هنوز توی کنسول رقیبی نداره) , انتظار دارین نسخه بعدیش پیشرفت چند کیلومتری کنه ؟!

حركات كاراكتر هم تو انچاتد3 هنوز مشكل داره ....
هنوز ؟!! :دی U2 وقتی اومد همه کف کرده بودن از انیمیشن های بدن و صورت و حرکات کاراکترهاش ! :دی هنوز ؟!!!
واقعآ گیم پلی کشتی رو دیدین ؟! :دی :دی

يه چيز ديگه u3 قراره فول اچ دي و تري دي عرضه بشه و هم چنين با دسته سياكسيس سوني كه حساسيت فوق العاده اي داره اجرا بشه و عدم افت فريم كه ps3 تا حدي قوي هست كه من تا حالا افت فريم توش نديدم. در صورتي كه gow3 قراره با دسته سنگين اكس باكس و با اون شوك خشك و حساسيت كم تر از سياكسيس بازي بشه.
من خودم اكس باكس داشتم قبلا يه بار نشد ما يه بازي رو اين انجام بديم بدون افت فريم باشه تقريبا هر 5 دقيقه يه بار بايد افت فريم تحمل كنيم .
برادر یه چیزی گفتیا ! :دی کلآ افت فریم و اینا به بازی و نحوه ساختش مربوط میشه. هم توی PS3 هم 360 کلی بازی هستن که افت فریم شدید دارن و خیلی بازیهای دیگه هم کمتر دارن. هرچند U2 از این نظر فوق العاده بود و بعد از 3 بار بازی کردن هیچ افت فریمی توش ندیدم به جز یکی دو صحنه جزیی.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط daxpax
شما چند تا بازی دیگه که رو کنسول ها اومده باشه معرفی کن که همه ی افکت های زیر روداشته باشه :
SSAO,HDR,filmic tone mapping,subsurface scattering effects,object base motion blur,dynamic dept of field,interactive,reflective water
من که فقط crysis 2 ,lbp2 رو میتونم اسم ببرم
داداش یعنی بازی دیگه ای نیست که این افکت ها توش به کار رفته باشه؟

توی این 35 صفحه تا حالا 200,300 بار این جمله به چشمم خورده :
GeoW 3 پیشرفت گرافیکیش نسبت به GeoW 2 خیلی زیاد هست و U3 نسبت به U2 کمتره.
این الآن برای U2 عیب محسوب میشه از نظر دوستان ؟! :دی یعنی اگه یه بازی گرافیکش انقدر فوق العاده باشه که بعد از 2 سال هنوز کمتر رقیبی داره (به نظر خودم و خیلی های دیگه هنوز توی کنسول رقیبی نداره) , انتظار دارین نسخه بعدیش پیشرفت چند کیلومتری کنه ؟!

هنوز ؟!! :دی U2 وقتی اومد همه کف کرده بودن از انیمیشن های بدن و صورت و حرکات کاراکترهاش ! :دی هنوز ؟!!!
واقعآ گیم پلی کشتی رو دیدین ؟! :دی :دی

برادر یه چیزی گفتیا ! :دی کلآ افت فریم و اینا به بازی و نحوه ساختش مربوط میشه. هم توی PS3 هم 360 کلی بازی هستن که افت فریم شدید دارن و خیلی بازیهای دیگه هم کمتر دارن. هرچند U2 از این نظر فوق العاده بود و بعد از 3 بار بازی کردن هیچ افت فریمی توش ندیدم به جز یکی دو صحنه جزیی.
آقای دایناسور شما واقعا از u2 بالاتر ندیدید؟ =))

آقای دایناسور شما واقعا از u2 بالاتر ندیدید؟ =))
توی کنسول نه ! =))
البته بازیهایی بودن که نه HD بودن , نه فریم ریت جالبی داشتن (در حقیقت جزو داغون ترین ها بودن از این نظر) , نه از نظر AA با کیفیت بودن و نه اشیا توشون به موقع لود میشه ولی از نظر خیلی ها بهترین گرافیک رو دارن. بنده هم مشکلی ندارم و خرخره کسی رو نگرفتم و نظرم اینه !
اگه نظر سایتها هم برام مهم بود الآن باید گرافیک God of War III رو هم بالاتر از U2 میدونستم ولی بعد از اینکه یکی رو دو بار و اون یکی رو سه بار تموم کردم همچین نظری ندارم ! =))

توی کنسول نه ! =))
البته بازیهایی بودن که نه HD بودن , نه فریم ریت جالبی داشتن (در حقیقت جزو داغون ترین ها بودن از این نظر) , نه از نظر AA با کیفیت بودن و نه اشیا توشون به موقع لود میشه ولی از نظر خیلی ها بهترین گرافیک رو دارن. بنده هم مشکلی ندارم و خرخره کسی رو نگرفتم و نظرم اینه !
اگه نظر سایتها هم برام مهم بود الآن باید گرافیک God of War III رو هم بالاتر از U2 میدونستم ولی بعد از اینکه یکی رو دو بار و اون یکی رو سه بار تموم کردم همچین نظری ندارم
خوب یه دفعه اسم بازی رو هم میبردی .!
ولی به نظرت کیلزون 3 گرافیکش از آنچرت ببخشید اشتباه کردم! آنچارتت 2 بیشتر نبود؟
اون موضوع فرم ریت هم داداش کنسول ها افت فرم ندارن. ! فریم ثابت هست

شما چی!!:d:dایا واقعا بالاتر از Geow3 ندیدی که اینطوری ذوق زده شدی
گریز 3 که اصلا چیز خاصی نداره.

خوب یه دفعه اسم بازی رو هم میبردی .!
ولی به نظرت کیلزون 3 گرافیکش از آنچرت ببخشید اشتباه کردم! آنچارتت 2 بیشتر نبود؟

گریز 3 که اصلا چیز خاصی نداره.

LOL =)) =)) =)) =)) تا حالا ندیده بودم FPS رو با TPS مقایسه کنن =)) !!!!!!

این حرفت تاریخی بود :)) خوراک امضاء شدنه :))

جالب شد ! پس شما اینجا مشکلت چیه ؟؟؟ نه آنچارتد نه گیرز ( تو اون تایپک هم که کویجما رو اماتور معرفی کردی ( LOL )) ! دیگه چی ؟ بگو استفاده کنیم از وجودت جناب منتقد حرفه ای !! :arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

من از موتور کوجیما ایراد گرفتم پس از کوجیما حرفه ای ترم

آخرین ویرایش:
LOL =)) =)) =)) =)) تا حالا ندیده بودم FPS رو با TPS مقایسه کنن =)) !!!!!!

مقایسه گرافیکه دیگه ماشاالله چه خوش خنده هم هستی بیا اینم یکی از دوستان زده

اگه نظر سایتها هم برام مهم بود الآن باید گرافیک God of War III رو هم بالاتر از U2 میدونستم ولی بعد از اینکه یکی رو دو بار و اون یکی رو سه بار تموم کردم همچین نظری ندارم ! =))

مُده ظاهرا " =)) " گذاشتن :d

مقایسه گرافیکه دیگه ماشاالله چه خوش خنده هم هستی بیا اینم یکی از دوستان زده

مُده ظاهرا " =)) " گذاشتن :d

هر چی نوید جان ! حداقل gow3 یه بازی سوم شخصه نه یه اول شخص ! انچارتد هم سوم شخصه ! ایشون اومدن یه اول شخص رو با سوم مشخص مقایسه کردن که من تو این چند سالی که تو نت باسه گیم فعالیت م یکنم تا حالا یه همچین چچیزی ندیده بودم :d نه نوید جون مد نیست ولی جدا خنده آوره بعضی چیزا ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or