Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
یک نکته ای که تو سری بازیهای Gears of War وجود داره ، جو آخرالزمانی بازی هست که در دو تا شماره قبل به طور کامل پیاده شده و تو شماره سوم با این چیزهای که نشون دادن شایددیگه تمام جو بازی به اون حالت نباشه ولی باز هم ازش انتظار میره که همون رویه رو دنبال کنه
به خاطر همین شما نباید انتظار داشته باشید تمام بازی مثل U3 دارای رنگ بندی تند و روشن باشه..

مثلا این تریلر رو ترجیحا با کیفیت 720p ببینید انتظار از بازی برای شما مشخص میشه..

http://www.youtube.com/watch?v=n7Te5fcnrUA

این اولین نمایش از بازی بود فکر کنم 1 سال و نیم پیش

مقايسه گرافيكي سرزمين ناشناخته 2 و 3

سلام دوستان
u3 و u2 در زمينه تكسچرينگ فوق العاده اند وقتي آدم به در و ديوار نگاه ميكنه و به درختان و جنگل و خلاصه همه بافت هاي گرافيكي با چشم آدم بازي ميكنه.
در زمينه نورپردازي به نظرم اگه سري سرزمين ناشناخته در رده اول نباشه بين 3 تاي اوله .
در زمينه فيزيك و انفجار ها كه واقعا فوق العاده است اگه شما اون قسمتي از u3 كه همه جا در حال آتش گرفتن است رو به صورت full hd ببيني متوجه اين حرف ميشي.
با همه اين حرف ها سرزمين ناشناخته بخاطر داستان و گيم پلي بي نظير معروف هست بعد شما فكر كن با اين گرافيك فوق العاده هم تركيب بشه ميشه بازي اي كه لحظه لحظه اش لذت داره.
من با اين نظر كه گرافيك سرزمين ناشناخته 2 با 3 زياد فرق نكرده مخالفم چون تصاوير چيز ديگه اي رو ميگه
uncharted_3_1.jpg

uncharted_3_2.jpg

uncharted_3_3.jpg

uncharted_3_4.jpg

uncharted_3_6.jpg

منبع
من به نظر شما احترام ميذارم اما به نظرم جمله (گرافيك چندان تغيير نكرده) براي گرزاوار 2 و 3 صادق تره طبق تصاوير زير:

54-910x1024.jpg

43-910x1024.jpg

39-921x1024.jpg

212-910x1024.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
در زمينه فيزيك و انفجار ها كه واقعا فوق العاده است اگه شما اون قسمتي از u3 كه همه جا در حال آتش گرفتن است رو به صورت full hd ببيني متوجه اين حرف ميشي.
داداش اتفاقا به نظر من تو این دو قسمت ضعیف هست. کلا افکت پارتیکل موتور ضعیف هست .
البته ین نظر منه

شما چند تا بازی دیگه که رو کنسول ها اومده باشه معرفی کن که همه ی افکت های زیر روداشته باشه :
SSAO,HDR,filmic tone mapping,subsurface scattering effects,object base motion blur,dynamic dept of field,interactive,reflective water
من که فقط crysis 2 ,lbp2 رو میتونم اسم ببرم

داداش اتفاقا به نظر من تو این دو قسمت ضعیف هست. کلا افکت پارتیکل موتور ضعیف هست .
البته ین نظر منه

من يادمه اون زماني براي اولين بار فكر ميكنم تو تركيه قسمت آتش گرفتن رو به نمايش گذاشتن تا چند روز نقل خبرگذاري هاي ايراني و جهان بود.
من خودم تو يه خبرگذاري ايراني ديدم در اين مورد صحبت مي كردن.

اصلا ولش كن حالا ميگيم پارتيكل موتور ضعيف هست (كه در واقع نقطه قوتش همين هست) ولي آدم اگه انصاف داشته باشه نيمتونه بگه از هيچ لحاظي سرزمين ناشناخته گرافيك نداره شما خودت يه بازي مثال بزن كه روي كنسول ps3 نياد و گرافيك صورتش از u3 بيشتر باشه. مطمئنم گرزاووار 3 رو نميگي چون خودت ميدوني صورت هاشون تو رده هاي اول قرار نمگيره.
در ضمن مهم اينه كه بازي بتونه بازي كننده ها رو جذب كنه . كه سرزمين ناشناخته به راحتي اين كار رو انجام ميده مگه اينكه با سوني پدر كشتگي داشته باشي و الكي ايراد بگيري.
در نهايت بگم آدم u3 رو بازي نكنه ت عالم بازي خيلي چيز ها رو از دست داده اما اگه gow3 رو بازي نكنه خيلي چيزي رو از دست نداده. چون سرزمين ناشناخته يه سبك خاصي هست و فكر ميكنم فقط توم ريدر شبيه به اون هست ولي سبك مشابه gow3 خيلي زياد هست و آدم ميتونه با اونا بازي كنه.
سبك گيم پلي مشابه gow3 : اويل 5 و 6 و سوكوم و سوكوم 4 و ...
سبك نور پردازي : سري كيلزون
سبك آخرالزماني : سري رسيستنس (كه اصلا به نظر من حال نميده)

شما چند تا بازی دیگه که رو کنسول ها اومده باشه معرفی کن که همه ی افکت های زیر روداشته باشه :
SSAO,HDR,filmic tone mapping,subsurface scattering effects,object base motion blur,dynamic dept of field,interactive,reflective water

سري كيلزون رو يادتون رفت .

@ mamadbird
مقایسه هات رو بذار لبه کوزه آبش بخور ...!!!!

اولا بذار یه مورد رو برات روشن کنم ، گرافیک u3 خوبه ، عالیه ، رو دستش نیست ولی خواهشن الکی خودت رو با این عکس ها گول نزن ، هر انجینی ( منظورم فقط انجین uncharted نیست کلی میگیم ) بر اساس شرایطی که توش قرار میگیره ،شامل : نوع نورپردازی ، بستر محیط ، افکت های بکار رفته در اون سکانس مورد نظر و .... متفاوت عمل میکنه ، منظور این نیست که از لحاظ تکنیکی متفاوت عمل میکنه مثلا یه جا انفجار قوی ببینیم یه جا ضعیف ، چون اصولا افکت ها در تمام موارد یکسان عمل میکنن ولی عملا هر انجینی با توجه به شرایطی که در اون محیط براش تعریف شده مسلما عملکرد های متفاوتی از خودش نشون میده مثلا یه انجین تو نورپردازی به روش مستقیم خوب عمل میکنه یکی انجین دیگه تو نورپردازی به روش مصنوعی ....
در حقیقت می شه اینجوری گفت هر انجینی در محیط و شرایط مختلف میتونه نهایت رندمان و بازده خودش رو نشون یده ( با توجه به همون شرایطی که گفتم ) به خاطر همینم هست که همیشه تو هر بازی ایی بعضی مراحل از لحاظ گرافیکی زیبا تر بنظر میان.....

حالا مثلا من میگیم تو این سکانس نهایت توان انجین u2 تو نمایش جزییات ، بافت ، نورپردازی و سایه زنی مشخص شده و در مورد u3 هم مثلا همون عکس که گذاشتی ملاک قرار میدیم و من مقایسه میکنم :

یا این یکی :

یا تو این عکس نگاه کن هر دوش از u3 هست اختلاف رو نگاه کن :

همون طور که گفتم محیط ، مرحله و شرایط خیلی در کیفیت نهایی تاثیر داره ،در حقیقت شما هر عکس دیگه ایی هم بدین من حاضرم مقایسه کنم چون اختلاف واقعی در این حد هست نه اون عکس هایی که شما گذاشتی و اختلاف تو اون عکسی که شما گذاشتی میتونه به صد عامل دیگه مربوط باشه که نتیجه ش شده این .......!!!!

در آخرم اصلا منظورم این نبود که u3 پیشرفت نکرده چرا نورپردازی volumetric (حجمی شد) افکت های آب و آتیش فوق العاده پیشرفت کرده و ..... ولی خواهشن دیگه خودتون رو گول نزنید اون اختلاف که شما گذاشتین مثل اختلاف u1 نسبت u2 هست !!!!

در مورد مقایسه های GEOW 2 و 3 هم فقط میگم LOL

کلا U3 از گریز گرافیک بهتری داره . ولی فکر نمیکنم با این گرافیک در مقابل عناوین بزرگ حرفی برای خودش داشته باشه .
افکت پارتیکل هم به نظر من ضعیف هست . نه دود داره نه ذرات . نه انفجار درست و حسابی .

GEARS OF WAR 3 !

الان این تکنیک ها که ردیف کردی هیچ بازی نداره دیگه ؟! بعد اونوقت U3 از تمام تکنیک ها دنیا داره استفاده میکنه نه ؟! یعنی الان منم چند تکنیک ردیف کنم که U3 استفاده نمیکنه دلیل بر اون چیزیه که خودت داری فکرش را میکنی نه ؟!

قبل از اینکه منو بخوری من گفتم بازی که اومده باشه رو کنسول ها این بالا هم افکت های u2 بود گیرز 3 که هنوز میومده:(
دوما من هنوز منتظرم اسم بازی نام ببری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or