Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
نه داداش ما مثل شما الاف نیستیم :) خوش باشید با بازیتون و گرافیک خداش :)) من دیگه حوصله یه مشت بچه رو ندارم ! ولی خواهشا بعدا سره انتشار بازی اگه U3 هم نمراتش هم گرافیکش از گیرز بهتر شده یکم تعصبت رو کم کن :)
موفق باشی
پس اینجوی باشه super meat boyهم یکی از بهترین گرافیک های 2010 بود=)) چون نمره بالایی گرفت دوست عزیز هر بازی بنا بر سبک خاص و هم سبکهاش سنجیده میشه#:-s

دیگه یه سری از دوستان خیلی دارن زیاده روی میکنن و تاپیک رو به حاشیه میبرن. لطفآ به همون مقایسه ها ادامه بدین و بازیها رو با لقب های مختلف مسخره نکنین چون جاش اینجا نیست. چند تا پست هم پاک شد و امیدوارم ادامه پیدا نکنه.

بحث جالبی هست و منم دوست دارم نظرم رو بگم.
بنده هم ایکس باکس دارم و هم پلی 3 .

یکی از دوستام هم کلوپ داره و اطلاعات کاملی رو بهم داده که میخوام به دوستان این اطلاعات رو بدم.

هر دو بازی عالی کار شده ولی به دلیل اینکه زمان برای ساخت GEOW بیشتر بوده باید کیفیتش بهتر باشه.
ولی گرافیک انچارتد 3 هم خداست.
اما انچارتد 3 تقریبا 2 ماه بعد از گیرز میاد و ممکن هست کیفیت کلی ایش بالاتر از گیرز بشه.

آماری که دوستم داده هم این هست.
کل کسانی که انچارتد 2 رو تو کلوپ دوستم فتح شده حدود 50 نفر هست وهمه تقریبا عاشق آنچارتد 2 شدن ولی کسانی که GEOW 2 رو فتح کردن فقط و فقط 1 نفر بوده.

تقریبا همه منتظر انچارتد 3 هستن و زمانی که این بازی وارد کلوپ شد همه مات و مبهوت این بازی شدن و این گرافیک براشون باور کردنی نبود.

علت اینکه فروش گیرز 3 بیشتر هست هم اینه که تبلیغات MICROSOFT برای این بازی خیلی خیلی بیشتر هست.

ولی در کل انچارتد از لحاظ امتیازات گیرز رو جا می ذاره. ولی از لحاظ فروش گیرز انچارتد رو جا میذاره.

رای من هم انچارتد 3 .

واقعا بحث عجیبی شده
نمیدونم چرا یه عده دوست دارن بازی رقیب رو خیلی خیلی کوچک و مضحک جلوه بدن
این دو بازی توی بدترین حالت تفاوت زیادی با هم نخواهند داشت و مطمئنا جزء بهترین بازی های امسال و این نسل به حساب میان
بحث اگه منطقی باشه واقعا دلنشینه ولی وقتی از روی بی منطقی باشه واقعا عذاب آوره
به جای اینکه دو تا بحث علمی در مورد تکنیک های به کار رفته توی بازی ها و نظرات سایتهایی که بازیها رو انجام دادن و نظرشون { که صد در صد از نظرات همه ما مهم تره} انجام بشه گیر دادید به بدترین عکس های بازی مخالف و تعداد تاپیک ها و پست ها در مورد بازی ها و نسخه های قبلی و ....
البته شاید این من هستم که به بحث های امثال فرخ علاقه مندم که نظر شخصیشون رو خیلی کم توی نظرات تخصصی دخالت میدن
به هر حال این دو از بهترین بازی های این نسل هستند و نه با تمجید بیجای شما معروف میشند نه با ایراد های بی منطق یه سری از دوستان

پ.ن:خواهشا سعی کنید بحث رو علمی پیش ببرید نه احساسی....

• Like
Reactions: u.s.a
کل کسانی که انچارتد 2 رو تو کلوپ دوستم فتح شده حدود 50 نفر هست وهمه تقریبا عاشق آنچارتد 2 شدن ولی کسانی که GEOW 2 رو فتح کردن فقط و فقط 1 نفر بوده.
اون بخاطر اینه که همه X360 دارن ، اما همه PS3 ندارن ! پر واضحه :)...
علت اینکه فروش گیرز 3 بیشتر هست هم اینه که ...
کی اومد من خبر دار نشدم ... :-/ ؟

آریا خان بیا تحویل بگیر..:d هی به من میگی آمار عجیب غریب نگزار..

آماری که دوستم داده هم این هست.

تقریبا همه منتظر انچارتد 3 هستن و زمانی که این بازی وارد کلوپ شد همه مات و مبهوت این بازی شدن و این گرافیک براشون باور کردنی نبود.

علت اینکه فروش گیرز 3 بیشتر هست هم اینه که تبلیغات MICROSOFT برای این بازی خیلی خیلی بیشتر هست.

ولی در کل انچارتد از لحاظ امتیازات گیرز رو جا می ذاره. ولی از لحاظ فروش گیرز انچارتد رو جا میذاره.

رای من هم انچارتد 3 .

rh66nuwecckyxdnjykad.jpg

دقیقا هیچ فرقی با مهد کودک نداره اینجا...

هد دو بازی بسیار خوب هستند و با گرافیک ولی واقعا اگر بخواهیم بدون تعصب بگیم و مجبور باشیم فقط از بین همه یکی رو انتخاب کنیم من uncharted 3 رو انتخاب میکنم چون میدونم لحظات هیجان آور و قسمتهایی داره که به شدت باعث باز موندن دهنم میشه و من رو به وجد میاره پس فقط و فقط uncharted 3 !

به نظرم هر 2 عالی هستن
البته به شرطی که هر2 رو بر اساس شرایط و محیطه بازی بسنجیم
گیرز قطعا نمیتونه با اون داستان و محیط گرافیکه هنریه رنگارنگی مثله آنچارتد داشته باشه
آنچارتد هم نمیتونه با اون داستان گرافیکه هنریه تاریکی داشته باشه..
آنچارتد بر اساسه ادونچر بودن گرافیکش ساخته شده ولی گیرز بر اساس اکشن
از نظره گیم پلی بی معرفتیه که بگیم آنچارتد بهتره چون تو کارایه اکشن زیاد جالب نیست ولی گیرز عالیه
بر عکس گیرز نیازی به پریدن از رو دیوار و ورجه وورجه نداره..
از نظر داستان هر کدوم راه خودشون رو میرن.. و اصلا درست نیست داستانه یه بازیه ادونچر با اکشن مقایسه بشه
امیدوارم به عنوانه تازه کار تو سایت سوتی نداده باشم تو حرفم
دیگه به بزرگیه خودتون ببخشید #:-s:peace::oops::shifty:
قربون هرچی آدم با منطق>:d<

بعضی تاپیک ها به جایی کشیده میشه که آدم دیگه اسم تاپیک رو میبینه میخواد فرار کنه !

اساتید محترم لطفا یه سر به پست اول تاپیک بزنید - دوباره سوال رو بخونید بد نیست - به خدا نگفته بود کدوم بهتره !

پرسیده بود بیشتر منتظر کدام بازی هستید !

تو پست اولم تو این تاپیک گفتم که حال نکردم با این نظر سنجی ! یکی از دلایلش هم وجود یه سری افراد دانشمنده (بی ادبی به کسانی که واقعا چیزهایی میدونن و مقایسه میکنن نباشه)

که واسه اینکه روی طرف مقابل رو کم کنن بازی که مورد علاقشون نیست رو میکنن تو گِل!!

حیف این دوبازی که بعضی ها اینطوری درموردش صحبت میکنن.

دوستان همیشه اینجور تاپیک ها الکی بحث بالا میگیره
چیه این 2بازی باید مقایسه شن؟ داستان هاشون؟ گرافیک؟ هیچ ارتباطی ندارن اما اگر میخوایید ببینید کدوم بیشتر فروش می کنه باید صبر کنید
نه Uncharted 3 ضعیف ظاهر میشه نه Gears of war 3 .هر2 تو سبک خودشون بهترین هستن اما این نباید دلیل شه تا باهم مقایسه شن! مثل مقایسه Halo و Killzone می مونه:دی این کجا اون کجا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or