Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
این عکس کامل نشون میده که اتش گیرز رنگش قرمز هست..

مطمئنی ؟

ojmctz0sl4f9wwm5zfs.jpg

جالبه بعضی از دوستان در مورد گیم پلی و داستان geow هم نظر میدن آخه این u3 به غیر از گرافیک چی داره گیم پلی u3 که کاملا متوسط هست و تقلیدی از tomb raider :)) . داستانشم که قابل در حد نظر دادن نیست.در مورد گرافیک geow هم بگم که از اونجایی که دنیای geow کاملا خیالی هست و با دشمن های عجیب و غریب مبارزه میکنیم نمیتونیم ازش نورپردازی و محیط طبیعی رو انتظار داشته باشیم برخلاف همین u3 که در همین محیط روزانه که خودمون میبینیم اتفاق می افتاه حالا بعضی از دوستان وقتی u3 رو میبینن محیط شبیه به دنیای واقعیه خودمون هست پس میگن واقعیتره در حالیکه گرافیک یک بازی به کیفیت بافت ها و نورپردازی و سایر موارد بر میگرده که geow کاملا برتر از uncharted هست.

عجب !! خب دیگه چی ؟؟؟؟؟!؟!؟! :eek:
نمردیم و سخن های تاریخی ملت رو هم شنیدیم :)) !

فروم U3 رو وقتی نگاه میکنی حدود 1.680 تا تاپیک درش زده شدن و 21.238 تا هم پست دادن
از اون ور فقط بخش BETA گرز3 رو نگاه کنی 14.027 تاپیک و 172.958 تا پست توش هست یعنی یک چیزی حدود 10 برابر فروم آنچرت 3..!!!!
حالا این فقط آمار مولتیپلیر گرز3 بود.. و گر بخوایم بتمام خش اصلی گرز 3 رو حساب کنیم حدود 30.862 تاپیک و حدود 624.090 پست توش داده شده که یک چیزی حدود 30 برابر بیشتر از آنچرت 3 :-o
جدآ این مقایسه هات آدم رو کن فیکون میکنه ! :دی به همون مقایسه های تصویری ادامه بدین بهتره تا این چیزا !

جالبه بعضی از دوستان در مورد گیم پلی و داستان geow هم نظر میدن آخه این u3 به غیر از گرافیک چی داره گیم پلی u3 که کاملا متوسط هست و تقلیدی از tomb raider :))
دمشون گرم انقدر این تقلید رو خوب انجام دادن که سازنده های خود Tomb Raider اومدن گفتن توی بازی جدید TR از Uncharted الهام میگیریم !

هرکی هر دستگاهی رو داره از اون طرفداری میکنه
ولی بعضیا یک چیزایی میگن آدم خندش میگره
مثلا این:
"عملا گرافیک گیرز 3 اومد زیر آنچارتد 2 \m/ دیگه باید به همه ثابت شده باشه."
:)):)):)):))
آخه این چیه میای میگی
هر دو بازی عالین و به نظر من هر دو به زیبایی ساخته شدن حالا دعوا کنید
هم GEOW3 هم U3
دوست عزیز نگفتم که بخندی...واقعیته.
بچه ها هم عکس هاش رو گذاشتن فقط 2تا چشم سالم میخواد با یه روحیه ی بدون تعصب الکی...

کی کات سین رو با گیم پلی مقایسه کرد میشه یک نمونه بگزاری..؟

اتفاقا اتفاقا اون جناب Chuji بود که همچین کار خنده داری کرد:d

آره بابا من با کات سین مقایسه کردم , خوب هم کردم تا کسایی که فرق کات سین و گیم پلی رو نمی دونن یه کم حال بیان ! مشکلیه ؟! بیا ثابت کن اون کات سینه ؟! تا الان از اون مرحله یه گیم پلی نشون دادن , کات سین رو نمی دونم از کجات درآوردی ؟!
در ضمن گفتم توی آنچارتد ( که از فشار E3 به اینور بهش میگی آنچرت ) کات سین هاش با گیم پلی هیچ فرقی نداره :
tov0knrg4ve7o09l9hsf.jpg
s1abpxn0i1gge9rbjxyf.jpg
اینم ختم کلام ! دیگه هم هیچ علاقه ای به ادامه ی بحث با کسی که در تمام طول بحث به هر کاری دست میزنه تا همه چیز مطابق میلش پیش بره ندارم . (تا هر چقدر دوست داری نقل قول کن)
رسماً این تاپیک شده تهوع آور ! پیشنهاد آریا به همه دوستان و دشمنان گرامی به شدت توصیه میشه !
GOOD HUNTING

• Like
Reactions: Heska
مطمئنی ؟

ojmctz0sl4f9wwm5zfs.jpg
یه چیزی بگم ناراحت نشی
کیفیت عکس GEOW3 رو نگاه کن
از تو جوب این عکس رو پیدا کردن
عکس 1080p HD با عکس 320p
یک عکس بهتر رو مقایسه کن عزیز
بعد توی اون عکس یک محیط بسته است که همه جا آتیشه
این عکی از دور یک نمای آتیش
مقایسه منو کشته اصلا

دوست عزیز نگفتم که بخندی...واقعیته.
بچه ها هم عکس هاش رو گذاشتن فقط 2تا چشم سالم میخواد با یه روحیه ی بدون تعصب الکی...
منی که GEOW3 بتا رو بازی کردم وشما که معلومه یک نسخه GEOW بازی نکردی
اومدی به من میگی GEOW3 گرافیک نداره؟؟؟؟
اوکی شما درست میگی ما کوریم

مطمئنی ؟

wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 956x674 می باشد.
ojmctz0sl4f9wwm5zfs.jpg
یعنی تو دیگه آخرشی..؟ :))

من اون عکس رو گذاشتم که ماده ترشح شده بین Lambent و آتش رو تشخیص بدین بعد تو برداشتی اون رو با کات سین آنچرت 3 مقایسه میکنی..:))

اون عکس گیرز از ویدئو پخش LIVE سایت IGN با کیفیت 240p گرفته شده..:))

ایشون این عکس رو گذاشتن :) شما یه عکس دیگه بزار :)

بیا آتش رو مقایسه کن فقط تا صبح کابوس نبینی..

بیا آتش رو مقایسه کن فقط تا صبح کابوس نبینی..

نه داداش ما مثل شما الاف نیستیم :) خوش باشید با بازیتون و گرافیک خداش :)) من دیگه حوصله یه مشت بچه رو ندارم ! ولی خواهشا بعدا سره انتشار بازی اگه U3 هم نمراتش هم گرافیکش از گیرز بهتر شده یکم تعصبت رو کم کن :)
موفق باشی

اما جدی من یکی خیلی چیز یادگرفتم قاتی همین بزن بزن :d از یه جایی به بعد از حالت کل کل شده یه کل کل با سطح علمی بالا که حوصله میخواد بری برگردی افکت تشخیص بدی و دربیاری و بذاری :d

دقیقا حرفت درسته ، نمی دونم دوستان باور میکنن یا نه ولی من بشخصه بالای 10 الی 15 بار مراحل u2 بازی کردم (البته بیشتر از chapter 5 تا 13 ) ولی هنوز متوجه بعضی افکت ها ( همون دینامیک بودن جرقه ها ) نشده بودم !!! حتی تو تریلر ها هم که نگاه میکردم به این نکته توجه نکردم (گرچه اگه برید یه دور دیگه بازی کنید متوجه میشید این تکنیک به شکلی به کار رفته که نیاز به دقت زیادی داره و احتمالا تو خیلی از سکانس ها متوجه اون نمشید ...نمی دونم چرا ولی مثل gears 3 یا crysis 2 آشکار نیست )

در هر صورت بعضی نکات نیاز به توجه بیشتری داره که هم وقت میخواد هم حوصله و اگه وقت کافی گذاشته بشه میشه تا 10 صفحه دیگه تاپیک رو با همین موضوعات جلو برد در عین حال نبایدم تاپیک جنبه کل کل و دعواهای بچه گانه بگیره چون بنظرم هم بحث های خوبی شد هم اطلاعات خوبی بین دوستان (چه ps3 فن چه فن های 360 ) رد بدل شد .

ولی خوب بعد این همه تلاش یه جورایی آدم احساس افسردگی میکنه وقتی یه همچین پست هایی میبینه :
عملا گرافیک گیرز 3 اومد زیر آنچارتد 2 \m/ دیگه باید به همه ثابت شده باشه.

یه مطلبی هم به بعضی دوستان یادآوری میکنم در مورد killzone 3 و crysis 2 هم خیلی دوستان اومدن گفتن crysis 2 هیچی نیست جلو killzone و کلی عکس گذاشتن و ...... که دیدیم آخرش چی شد .( منظورم شخص خاصی نبست دارم در مورد یه جریان صحبت میکنم :d )
این رو به خاطر این گفتم که به پست هایی که میدین دقت کنید که 2 روز دیگه یه وقت خدایی نکرده ....خدایی نکرده.... نظرات گران بهاتون رو تو امضاء دوستان دیگه نبینید :d

منی که GEOW3 بتا رو بازی کردم وشما که معلومه یک نسخه GEOW بازی نکردی
اومدی به من میگی GEOW3 گرافیک نداره؟؟؟؟
اوکی شما درست میگی ما کوریم
دوست عزیز من هر دو نسخه ی گیرز رو تموم کردم.و گیرز 2 رو هم ساعت ها مولتی پلیر بازی کردم.خیلی هم از این بازی خوشم میاد و جزو بهترین بازیهام هست.
ولی بعضی از دوستان واقعا کم لطفی میکنن و گیر دادن به اینکه ثابت کنن گرفیک گیرز بهتر از آنچارتد هست. :|

جدآ این مقایسه هات آدم رو کن فیکون میکنه ! :دی به همون مقایسه های تصویری ادامه بدین بهتره تا این چیزا !
تایید میشه

دمشون گرم انقدر این تقلید رو خوب انجام دادن که سازنده های خود Tomb Raider اومدن گفتن توی بازی جدید TR از Uncharted الهام میگیریم !
تقلید رو خوب انجام دادن ولی تقلید رو از بازی عالی انجام ندادن البته قبول دارم که tr جز بازیهای خوب بوده مخصوصا با سابقه درخشانش ولی به نظر بنده عالی نبوده
راستی بعضی از دوستان خیلی با تربیت هستند چشم نخورند)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or