Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
تا یه حدی تاپیک و بحثش سودمند بود ولی بعدش دیگه شورش دراومد .....هر دو طرف در موارد زیادی دارین حرفای عجیب غریب میزنین....... .

در کل واقعا این بخش مقایسه تو این انجمن یه جورایی بیهودس دیگه.......فقط جای اعصاب خرد کردن و زدن حرفای شاخ در آر:d

دوستان دمتون گرم راضی به زحمت نبودیم :d
من یه پست دادم دوستان دمشون گرم یه جوری پشتم در اومدن که دیگه اصلا جا نموند خودم چیزی بگم :d
عملا گرافیک گیرز 3 اومد زیر آنچارتد 2 \m/ دیگه باید به همه ثابت شده باشه.

من یه پست دادم دوستان دمشون گرم یه جوری پشتم در اومدن که دیگه اصلا جا نموند خودم چیزی بگم :d
نظر خیلی شخصی...
یه چیزی بگو خندم نگیره =))

این تاپیک مصداق بارز این شعر هست :
تو مو می بینی و من پیچش مو *** تو ابرو من اشارت های ابرو

بروبچ هی پشت سر هم عکس ردیف میکنن و دورش خط میکشن از توش تکنیک های گرافیکی درمیارن ! :دی در مواقع نیاز هم برای بالا بردن بازی محبوب , بازی دشمن رو با ساعت ها جستجو به دنبال یک عکس داغون میکوبونن !
کلآ میتونه جزو تاپیک های جاودانه BC بشه ! روند تکاملی بحث های VS رو میشه در این تاپیک دید ! کجایی داروین که یادت بخیر !
ما هم بحث ها رو دنبال میکنیم و برای بار چندم پیشنهادی داریم که اگه اجرا بشه به نفع همه هست ! دوستان یه دور U2 رو از اول تا آخر بازی کنن ...

به نظرم هر 2 عالی هستن
البته به شرطی که هر2 رو بر اساس شرایط و محیطه بازی بسنجیم
گیرز قطعا نمیتونه با اون داستان و محیط گرافیکه هنریه رنگارنگی مثله آنچارتد داشته باشه
آنچارتد هم نمیتونه با اون داستان گرافیکه هنریه تاریکی داشته باشه..
آنچارتد بر اساسه ادونچر بودن گرافیکش ساخته شده ولی گیرز بر اساس اکشن
از نظره گیم پلی بی معرفتیه که بگیم آنچارتد بهتره چون تو کارایه اکشن زیاد جالب نیست ولی گیرز عالیه
بر عکس گیرز نیازی به پریدن از رو دیوار و ورجه وورجه نداره..
از نظر داستان هر کدوم راه خودشون رو میرن.. و اصلا درست نیست داستانه یه بازیه ادونچر با اکشن مقایسه بشه
امیدوارم به عنوانه تازه کار تو سایت سوتی نداده باشم تو حرفم
دیگه به بزرگیه خودتون ببخشید #:-s:peace::oops::shifty:

این بحث ها بلای جون فن های 2 طرف میشه! :d
موقع امتیاز دادن هر طرفی که بازیش امتیاز بیشتر گرفت از اون یکی، اون بازی رو EPIC FAIL و ... میخونه! :d
کلا طرفین بهانه دادن دست هم دیگه :d

به نظرم هر 2 عالی هستن
البته به شرطی که هر2 رو بر اساس شرایط و محیطه بازی بسنجیم
گیرز قطعا نمیتونه با اون داستان و محیط گرافیکه هنریه رنگارنگی مثله آنچارتد داشته باشه
آنچارتد هم نمیتونه با اون داستان گرافیکه هنریه تاریکی داشته باشه..
آنچارتد بر اساسه ادونچر بودن گرافیکش ساخته شده ولی گیرز بر اساس اکشن
از نظره گیم پلی بی معرفتیه که بگیم آنچارتد بهتره چون تو کارایه اکشن زیاد جالب نیست ولی گیرز عالیه
بر عکس گیرز نیازی به پریدن از رو دیوار و ورجه وورجه نداره..
از نظر داستان هر کدوم راه خودشون رو میرن.. و اصلا درست نیست داستانه یه بازیه ادونچر با اکشن مقایسه بشه
امیدوارم به عنوانه تازه کار تو سایت سوتی نداده باشم تو حرفم
دیگه به بزرگیه خودتون ببخشید #:-s:peace::oops::shifty:
انچارتد هم همچین کم اکشن نیست ها !!!
مسئله اینکه گرافیک آنچارتد 2 هم بصری هم هنری بالا تر از گیرز 2 هست ! داستان آنچارتد هم اگه تسلط کامل روش داشته باشی می بینی که یه داستان خیلی قوی داره ! از لحاظ داستانی اتفاقا خیلی عمیق کار شده ! از لحاظ گیم پلی هم یه اکشن نفس گیر سینمایی آمیخته با ادونچر ها سرگرم کننده ست ! آزادی عمل توی آنچارتد هم وجود داره !

این بحث ها بلای جون فن های 2 طرف میشه! :d
موقع امتیاز دادن هر طرفی که بازیش امتیاز بیشتر گرفت از اون یکی، اون بازی رو EPIC FAIL و ... میخونه! :d
کلا طرفین بهانه دادن دست هم دیگه :d
بله امیر جون یه جورایی درسته ولی خب آنچارتد امتیازاش بالا تر بوده و هست !
میانگین امتیاز های آنچارتد دو از 100 ، 96 هست در صورتی که که گیرز 2 از 100 ، 93 هست !
گیرز 2 از گیم اسپات 9 گرفت ولی انچارتد 2 از گیم اسپات 9.6 گرفت !

بله بهنام جان اینجا همه طرف حق رو می گیرن :) شما هم پست ندی بچه ها خوشون می کوبن گیرز رو :d

نظر خیلی شخصی...
یه چیزی بگو خندم نگیره =))

نگفت که بخندی اقا ارجینال باز :)
در ضمن اگه شما اریج می خری بازی های 360 رو پس دلیل نداری که می گی ما پولمون رو به رخت می کشیم :)

آخرین ویرایش:
انچارتد هم همچین کم اکشن نیست ها !!!
مسئله اینکه گرافیک آنچارتد 2 هم بصری هم هنری بالا تر از گیرز 2 هست ! داستان آنچارتد هم اگه تسلط کامل روش داشته باشی می بینی که یه داستان خیلی قوی داره ! از لحاظ داستانی اتفاقا خیلی عمیق کار شده ! از لحاظ گیم پلی هم یه اکشن نفس گیر سینمایی آمیخته با ادونچر ها سرگرم کننده ست ! آزادی عمل توی آنچارتد هم وجود داره !

خوب شما از پایه حرفام رو دگرگون کردی..
اینکه شما کاملا از رو تعصب جواب میدی هیچ شکی نیست چون تو جواب فقط از آنچارتد گفتی..
من کسیم که عاشق هر2شونم اونارو گفتم ولی شما از حرفات معلوم بود چشمه دیدنه گیرز رو نداری..
میگی کم از اکشن نداره ولی نگفتی به پایه اکشنه گیرز نمیرسه.. این یه تعصب
میگی مسئله اینکه گرافیک آنچارتد 2 هم بصری هم هنری بالا تر از گیرز 2 هست این حرفت از اول تا آخرش قبول ولی نمیگی چون گیرز اکشنه احتیاجی نداره که در این مورد رقابت کنه با آنچارتد
هرچند اگه بگم تو بعضی عکس ها که دوستان گذاشتن گیرز بهتر بوده قبول نمیکنی
در مورده داستانم که قبول نمی کنی اشتباه که با هم مقایسه بشن
تو جمله آخرتم قبول نداری تو اکشن آنچارتد خیلی سرده بهتره اینجوری بگم
اکشنه گیرز خیلی گرمتر از آنچارتد هست
باید قبول کرد هر 2 راهه جداگانه خودشون رو دارن و هر 2 خیلی خیلی خیلی عالی هستن

• Like
Reactions: Terova
خوب شما از پایه حرفام رو دگرگون کردی..
اینکه شما کاملا از رو تعصب جواب میدی هیچ شکی نیست چون تو جواب فقط از آنچارتد گفتی..
من کسیم که عاشق هر2شونم اونارو گفتم ولی شما از حرفات معلوم بود چشمه دیدنه گیرز رو نداری..
میگی کم از اکشن نداره ولی نگفتی به پایه اکشنه گیرز نمیرسه.. این یه تعصب
میگی مسئله اینکه گرافیک آنچارتد 2 هم بصری هم هنری بالا تر از گیرز 2 هست این حرفت از اول تا آخرش قبول ولی نمیگی چون گیرز اکشنه احتیاجی نداره که در این مورد رقابت کنه با آنچارتد
هرچند اگه بگم تو بعضی عکس ها که دوستان گذاشتن گیرز بهتر بوده قبول نمیکنی
در مورده داستانم که قبول نمی کنی اشتباه که با هم مقایسه بشن
تو جمله آخرتم قبول نداری تو اکشن آنچارتد خیلی سرده بهتره اینجوری بگم
اکشنه گیرز خیلی گرمتر از آنچارتد هست
باید قبول کرد هر 2 راهه جداگانه خودشون رو دارن و هر 2 خیلی خیلی خیلی عالی هستن

در اینکه هر دو راه خودشون رو رو دارن موافقم اما اینکه می گی گیرز نیازی به گرافیک نداره مخالفم ! چون اگه نداشته باشه قطعا جلوی آنچارتد شکست می خوره ! در این هم که می گی اکشن احتیاج نداره باسه ی مبارزه با آنچارتد بازم مخالفم ! اگه اینطوره پس چرا نمره هاش نسبت به آنچارتد پایین تره ؟ در اینی هم که شما می گی اکشن گیرز گرم تره نظر شخصیت هست ! چون گیم پلی بازی فقط نباید بر حسب یه اکشن خطی باشه اونوقت هیچ تنوعی تو بازی دیده نمیشه ! اینکه یهو 200 نفر رو بریزی تو یه لوکیشن و شروع کنی جنگیدن با هاشون دلیل بر گرم بودن اکشن نمی شه ! یه اکشن گرم باید اکشنی باشه که تمام المان های یه اکشن توش رعایت بشه !
از عکس ها هم اگه صفحات تاپیک رو بدقت بخونی می بینی که بعضی از مقایسه ها دوستان فن گیرز اومده بودن از کات سین های گیرز مقایسه کردن ! در مورد گرافیک هم اگه به کیفیت تکسچر ها و نور پردازی و افکت آب دقت کنی کاملا واضحه که آنچارتد خیلی بهتر کار شده !

چشمه دیدنه گیرز رو نداری..

توهین نکن ! منطقی حرفت رو بزن

این تاپیک مصداق بارز این شعر هست :
تو مو می بینی و من پیچش مو *** تو ابرو من اشارت های ابرو

بروبچ هی پشت سر هم عکس ردیف میکنن و دورش خط میکشن از توش تکنیک های گرافیکی درمیارن ! :دی در مواقع نیاز هم برای بالا بردن بازی محبوب , بازی دشمن رو با ساعت ها جستجو به دنبال یک عکس داغون میکوبونن !
کلآ میتونه جزو تاپیک های جاودانه BC بشه ! روند تکاملی بحث های VS رو میشه در این تاپیک دید ! کجایی داروین که یادت بخیر !
ما هم بحث ها رو دنبال میکنیم و برای بار چندم پیشنهادی داریم که اگه اجرا بشه به نفع همه هست ! دوستان یه دور U2 رو از اول تا آخر بازی کنن ...

اما جدی من یکی خیلی چیز یادگرفتم قاتی همین بزن بزن :d از یه جایی به بعد از حالت کل کل شده یه کل کل با سطح علمی بالا که حوصله میخواد بری برگردی افکت تشخیص بدی و دربیاری و بذاری :d

بحثتون به من ربطی نداره (چون کنسول ندارم ) ولی این یه تیکه خیلی جالبه این تیکه از پستت بی شباهت به این جمله نیست:

کسی RPG رو برای گرافیک بازی نمیکنه

اون درسته ولی حرف شما...........

حالا به غیر از مسائل گرافیکی برای تنوع من امروز یک چیز عجیب دیدم..:d

فروم U3 رو وقتی نگاه میکنی حدود 1.680 تا تاپیک درش زده شدن و 21.238 تا هم پست دادن
از اون ور فقط بخش BETA گرز3 رو نگاه کنی 14.027 تاپیک و 172.958 تا پست توش هست یعنی یک چیزی حدود 10 برابر فروم آنچرت 3..!!!!
حالا این فقط آمار مولتیپلیر گرز3 بود.. و اگر بخوایم تمام بخش اصلی گرز 3 رو حساب کنیم حدود 30.862 تاپیک و حدود 624.090 پست توش داده شده که یک چیزی حدود 30 برابر بیشتر از آنچرت 3 :-o

http://forums.epicgames.com/
http://forums.naughtydog.com/

الآن هم توجه میکردم آتش محیط GeOW3 تاثییری روی اشیاء نداره و فقط یک نور قرمزی دورش جمع شده !

مثلاً تصویر بالا آتش با اون همه نوری که دورش هست هیچ تاثیری روی کانتینر نزاشته !
اون فکر کنم موادی هست که از Lambent ها ترشح میشه و اتش نیست

این عکس کامل نشون میده که اتش گیرز رنگش قرمز هست..

از عکس ها هم اگه صفحات تاپیک رو بدقت بخونی می بینی که بعضی از مقایسه ها دوستان فن گیرز اومده بودن از کات سین های گیرز مقایسه کردن ! در مورد گرافیک هم اگه به کیفیت تکسچر ها و نور پردازی و افکت آب دقت کنی کاملا واضحه که آنچارتد خیلی بهتر کار شده !
کی کات سین رو با گیم پلی مقایسه کرد میشه یک نمونه بگزاری..؟

اتفاقا اتفاقا اون جناب Chuji بود که همچین کار خنده داری کرد:d

آخرین ویرایش:
جالبه بعضی از دوستان در مورد گیم پلی و داستان geow هم نظر میدن آخه این u3 به غیر از گرافیک چی داره گیم پلی u3 که کاملا متوسط هست و تقلیدی از tomb raider :)) . داستانشم که قابل در حد نظر دادن نیست.در مورد گرافیک geow هم بگم که از اونجایی که دنیای geow کاملا خیالی هست و با دشمن های عجیب و غریب مبارزه میکنیم نمیتونیم ازش نورپردازی و محیط طبیعی رو انتظار داشته باشیم برخلاف همین u3 که در همین محیط روزانه که خودمون میبینیم اتفاق می افتاه حالا بعضی از دوستان وقتی u3 رو میبینن محیط شبیه به دنیای واقعیه خودمون هست پس میگن واقعیتره در حالیکه گرافیک یک بازی به کیفیت بافت ها و نورپردازی و سایر موارد بر میگرده که geow کاملا برتر از uncharted هست.

هرکی هر دستگاهی رو داره از اون طرفداری میکنه
ولی بعضیا یک چیزایی میگن آدم خندش میگره
مثلا این:
"عملا گرافیک گیرز 3 اومد زیر آنچارتد 2 \m/ دیگه باید به همه ثابت شده باشه."
:)):)):)):))
آخه این چیه میای میگی
هر دو بازی عالین و به نظر من هر دو به زیبایی ساخته شدن حالا دعوا کنید
هم GEOW3 هم U3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or