Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
بازم ادامه بدید ما سرگرمیم
اگه بخوایید به گذشته نگاه کنید معلومه UE در مقابله ND E کم میاره
به آینده نگاه کنید که هر دوشون عالی شدن .U3 هم تا بازی نکنی نمی تونی ازش خوب/بد بگی
ولی همیشه ND پیشرفت داشته...
picture.php
picture.php

• Like
Reactions: Kainé
terova @
اشتباه برداشت میکنی خُب :دی !

اشتباه نمی گه رضا تکنیک های استفاده شده در گیرز 3 بسیار سنگین و در بعضی مواقع غیر قابل هضم هستن که به بعضی هاش تو صفحه های قبلی اشاره کردم ولی در عین حال دلیل نمیشه که رو این مورد بخوایم زیاد مانور بدیم :d

یکی از موارد تکنیکی جالب به نظرم استفاده از سایه های حجمی مثل پروژه Lionhead هست ، البته شایدم حجمی نباشه ولی در هر صورت من این مورد رو در هیچ بازی دیگه ایی ندیده بودم حتی Crysis :|

به عکس زیر دقت کنید !!! به نظر میاد تو gears 3 سایه ها بر اساس حجم اجسام شامل ـه : تورفتگی یا برجستگی ، بلندی و کوتاهی ...، دارای سایه های متغییر و با کنترسات های مختلف هستن !!!!

به عکس بالا دقت کنید مخصوصا قسمت هایی که زرد کردم... اگه دقت کنید میبینید بین شیار ها و تو رفتگی ها مقداری نسبت به سایه کلی بازی تیره تر هستن و نکته جالب اجسامی که مابین این ها قرار گرفتن دوباره ایحاد سایه کردن و بخاطر روی هم افتادن چند لایه ایی سایه ها بعضی قسمت ها تیره تر شده !!!

حالا به این عکس دقت کنید حتی سنگ های زمین هم بر اساس منبع نور ایجاد سایه کردن !!!

و یه نکته جالب در مورد نورپردازی به نظر میاد برای اولین بار بعد Crysis میبینیم که جدا از منابع نور اصلی ( لامپ ، خورشید و ... )حتی جرقه های اجسام هم دارای انعکاس های کاملا دینامیک و پویا هستن !!! البته نمی خوام بگم تعداد منابع نورهای مثل Crysis 2 نا محدود هست ولی در هر صورت بازم خیلی به ارزش های تکنیکی بازی اضافه میشه ....

آخرین ویرایش:
دیگه با این عکس هات ما که کم آوردیم ! حالا باز برو یه عکس بی کیفیت کپچر کن بیار اینجا بزار :d دیگه رسماً حوصله ی اصلاح کردن مقایسه های خوشحالت رو ندارم :d

=))=))=))=))
127fs4522738.gif
=))=))=))=))

کات سین رو با گیم پلی مقایسه میکنی..

• Like
Reactions: Mehrdad
این سایه هایی که میگی والا تو بازی ها نسل قبل هم دیده میشد همچین چیزی. همین U2 سلاحتو بگیر سمت زمین یا دیوار شلیک کن ببین بافت ها و شیار های زمین و دیوار چجوری سایه تشکیل میدن در درون تکسچرهاشون (داینامیک نه منبع نور ثابت).

نمیخوام انگشتمو خسته کنم :دی اما فقط با یک مورد بهت نشون میدم قضیه چیه.
این عکسی که گذاشتی و دور اون قسمت رو خط کشیدی سایه هاش داینامیک نیست یعنی اصلاً سایه نیست. عکسه. به این قسمتی که دورش خط کشیدم توجه کن. طبعاً بافت ها توی قسمتی هستن که نوری وجود نداره پس نباید سایه داشته باشند اونم پر رنگ تر از چیزی که توی نور میبنیم.

درکل میگم در صورت وجود این تکنیک چیزی نیست که دفعه اول توی گیرز استفاده شده باشه اما اون طرف اچیومنت هایی رو میبینیم که دفعه اول هست توی صنعت گیم توسط ND روی کنسول حداقل نمایش داده میشند. مثل افکت فوق داینامیک آب یا آتش U3 یا برف U2 !

و یه نکته جالب در مورد نورپردازی به نظر میاد برای اولین بار بعد Crysis میبینیم که جدا از منابع نور اصلی ( لامپ ، خورشید و ... )حتی جرقه های اجسام هم دارای انعکاس های کاملا دینامیک و پویا هستن !!! البته نمی خوام بگم تعداد منابع نورهای مثل Crysis 2 نا محدود هست ولی در هر صورت بازم خیلی به ارزش های تکنیکی بازی اضافه میشه ....
این مورد هم زیاد داشتیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mehrdad and Kavigne
=))=))=))=))
127fs4522738.gif
=))=))=))=))

کات سین رو با گیم پلی مقایسه میکنی..
جالبه موقع شکلک گذاشتن خوب بلدی چی بزاری ولی برای عکس مقایسه یه دفعه همه چی عوض میشه :d شما هر وقت فرق گیم پلی و کات سین رو فهمیدی بیا با هم صحبت می کنیم ! در ضمن آنچارتد کات سین هاش با گیم پلی هیچ تفاوتی نداره ! بعضاً حتی جاهایی بوده که کیفیت خود گیم پلی از کات سین بیشتر هم بشه ! آنچارتد که گیرز نیست !
Break Out !!
بچه ها خسته نشديد؟ :d:d
چرا :دی به جان خودم دارم میمیرم :دی ولی وضع رو که میبینی :دی

آخرین ویرایش:
خیلی با تاپیک های مقایسه حال میکنم - بکش بکشه عجیب !! :d بیخیال !

خب هرچند با مقایسه این دوبازی حال نکردم - ولی چاره ای جز رای به Geow ندارم - ولی کاشکی یه گزینه "هیچ کدام" یا "هردو" هم میزاشتید !

این سایه هایی که میگی والا تو بازی ها نسل قبل هم دیده میشد همچین چیزی. همین U2 سلاحتو بگیر سمت زمین یا دیوار شلیک کن ببین بافت ها و شیار های زمین و دیوار چجوری سایه تشکیل میدن در درون تکسچرهاشون (داینامیک نه منبع نور ثابت).

رضا به این مورد نمیشه استناد کرد چون همون طوری که به احسان ام گفتم تو بعضی مراحل ، منبع نور (حالا چه آتیش ، چه چراق قوه ) به عنوان منبع نور اصلی در نظر گرفته میشه (فقط در اون مرحله ) به خاطر همین به شکل کاملا دینامیگ و پویا طراحی میشه و به قول خودت واسه این نسل نیست و ما تو بازی هایی مثل silent hill وhalf life 2 هم این تکنیک رو دیده بودیم ، بحث من یه تکنیک کلی هست که محدود مکان و زمان خاصی نیست مثل این عکس :

من تو u2 تست کردم تو هم همین الان برو تست کن با زمین شلیک کن بین اجسام سایه ایجاد میکنن یا نه!!!

نمیخوام انگشتمو خسته کنم :دی اما فقط با یک مورد بهت نشون میدم قضیه چیه.
این عکسی که گذاشتی و دور اون قسمت رو خط کشیدی سایه هاش داینامیک نیست یعنی اصلاً سایه نیست. عکسه. به این قسمتی که دورش خط کشیدم توجه کن. طبعاً بافت ها توی قسمتی هستن که نوری وجود نداره پس نباید سایه داشته باشند اونم پر رنگ تر از چیزی که توی نور میبنیم.

درکل میگم در صورت وجود این تکنیک چیزی نیست که دفعه اول توی گیرز استفاده شده باشه اما اون طرف اچیومنت هایی رو میبینیم که دفعه اول هست توی صنعت گیم توسط ND روی کنسول حداقل نمایش داده میشند. مثل افکت فوق داینامیک آب یا آتش U3 یا برف U2 !

این مورد هم زیاد داشتیم.
در مورد اونم مشیه به همون عکس بالا که گذاشتم استناد کرد اگه به قول تو از بافت تیره استفاده کرده بودند پس چرا بر اساس منبع نور سایه ایجاد کردن و سنگ های نزدیک به منبع نور کاملا هماهنگ با واقیت سایه هاشون رو از دست دادن !!! :

در ضمن سایه های حجمی دقیقا به همین شکل هست و چون سایه اجسام به شکل لایه ایی بر روی هم میافتن تغییر کنتراست میدن !! البته احتمال این هست که این مورد رو به شکل محدود به کار برده باشن !!!
( حالا دو روز دیگه اون عکس بالا فیک در اومد نیاید یقه من رو بگیرید :d )

این مورد هم زیاد داشتیم.
مثال؟؟؟

آخرین ویرایش:
اینها تا حالا تو بازی تایید شدن

Marcus Fenix
Civilian Marcus
Dominic Santiago
Commando Dom (Gamestop exclusive)
Civilian Dom
Augustus Cole
Bling Cole (Actually name of skin unconfirmed this is only a nickname.)
Thrashball Cole (Cole-Train) (Unlocked via beta)
Civilian Cole
Damon Baird
Mechanic Baird (Best Buy exclusive)
Anya Stroud
Samantha Byrne
Jace Stratton
Clayton Carmine
Bernadette Mataki
Dizzy Wallin (unlockable through multiplayer progression)
COG Gear (Unlockable through multiplayer progression)
Richard Prescott (CTL and likely available in all game types)
Victor Hoffman
Onyx Guard
Aaron Griffin (Stranded but counts as COG)
Tai Kaliso (Shown in videos)
Benjamin Carmine (Shown in videos)
Adam Fenix (Edition exclusive)

این ها هم لوکاست ها

Queen Myrrah (CTL but likely in all gametypes)
Drone
Sniper
Theron Guard
Savage Theron
Kantus
Grenadier
Flame grenadier
Grenadier Elite
Savage Grenadier
Savage Grenadier Elite (Walmart Exclusive)
Savage Kantus (Amazon Exclusive)
Beast Rider
Locust Miner (Unlockable through Multiplayer progression)
Locust Hunter (Unlockable through Multiplayer progression)

یک سری هم داریم که تو قسمت های قبل بودن و یا مردن

یک سری هم داریم که هنوز تو بخش داستانی بازی وارد نشدن و...

رسما LOL !! هر چی سیاه لشگر بوده ورداشتی گذاشتی شخصیت داستانی ؟:))
خیلی باحال بود :d بازم از این کارا بکنین ....

• Like
Reactions: Kainé
بحث من یه تکنیک کلی هست که محدود مکان و زمان خاصی نیست مثل این عکس :
والا اینم محدود به زمان یا مکان خاصی نیست, یعنی اصلاً همچین چیزی امکان نداره سازنده ها یک مرحله نو پردازی رو داینامیک کنن یک مرحله استاتیک !مثلا یک عکس دیگه در همین مورد.

به تاثییر نور روی در و کرکتر توجه کن. سایه پردازی رو ببین !

یا خودم همین الان داشتم مرحله نپال رو بازی میکردم توی هتل هرجا با تفنگ شلیک میکنم به زیبایی زیر بافت ها سایه ایجاد میشه که خُب فقط مربوط به سینگل نیست و مالتی هم همچین قابلیتی رو داره. اون عکسی که SNAKE 2007 گذاشته بود چند صفحه کاملاً مشخص میکنه داینامیک بودن این قضیه رو.

در مورد اون سایه های بافت های زمین ویدئویی هم توی یوتیوب دیدم برداشتم چیزی بود که گفتم. مثلاً همون عکسی که مارکوس مرده روی زمین هیچ سایه ای بر اثر نور شلیک روی زره ناهوارش تشکیل نشده که خُب خیلی عجیبه اما زمین. به قسمت هایی از زمین هم که کاملاً دور از نور هستند توجه کنی بافت هاشون سایه دارند.

مثال؟؟؟
مثال Uncharted 2 و دها بازی دیگه. احیاناً نمیخوای بگی گیرز اولین بازی هست که جرقه ش نور داره ؟

الآن هم توجه میکردم آتش محیط GeOW3 تاثییری روی اشیاء نداره و فقط یک نور قرمزی دورش جمع شده !

مثلاً تصویر بالا آتش با اون همه نوری که دورش هست هیچ تاثیری روی کانتینر نزاشته !
---

در کل دیگه بیخیال واقعاً خستم شد از این همه بحث ! بیخیال شید تا عرضه دو بازی ببینم چی میشه. :دی

اونا كه نظرات سايتا رو قبول دارن كه تو ليست 1UP در مورد بهترين گرافيك هاي E3 گيرز3 بود اما انچارتد3 نه.
از امروز ببعد 1UP میشه قبله عالم، گور بابای IGN , GS, OPM و... فقط 1UP !
چشم هامون هم کوره !

آخرین ویرایش:
اونا كه نظرات سايتا رو قبول دارن كه تو ليست 1UP در مورد بهترين گرافيك هاي E3 گيرز3 بود اما انچارتد3 نه.تو تمام عكسايي كه تا حالا گذاشتين دو چيز واضحه افكت هاي انچارتد3 خيلي بهتره از اون طرف هم تكسچرهاي گيرز3.از نظر گيم پلي كسي بگي ماله انچارتد جذاب تره اخر فنه اصلا كولره

والا اینم محدود به زمان یا مکان خاصی نیست, یعنی اصلاً همچین چیزی امکان نداره سازنده ها یک مرحله نو پردازی رو داینامیک کنن یک مرحله استاتیک !مثلا یک عکس دیگه در همین مورد.
کلا تو بازی های این نسل تعداد منابع نور دینامیک زیاده ولی مهم این هست که تو کدوم بازی منابع بشتره ، مثلا تو گیرز با توجه به اون عکس حتی شلیک اسلحه باعث ایجاد سایه بر روی زمین شده ......،در ضمن امکان داره چون اونجا آتیشن به عنوان یه منبع دینامیک و پویا در نظر گرفته شده برای درک این موضوع برو تو مراحل دیگه کنار آتیش واسا و تاثیراتش رو مقایسه کن ( چه از لحاظ سایه و چه تاثیرات نور )
در مورد اون سایه های بافت های زمین ویدئویی هم توی یوتیوب دیدم برداشتم چیزی بود که گفتم. مثلاً همون عکسی که مارکوس مرده روی زمین هیچ سایه ای بر اثر نور شلیک روی زره ناهوارش تشکیل نشده که خُب خیلی عجیبه اما زمین. به قسمت هایی از زمین هم که کاملاً دور از نور هستند توجه کنی بافت هاشون سایه دارند.
در مورد سایه ها هم فقط در همین حد بگم که حتی در واقیت هم اگه یه سایه جسم بزرگ تر بر روی جسم کوچکتر بیافته باعث ایجاد سایه بر روی اون جسم میشه و سایه ی جسم کوچکتر تیره تر خواهد بود مخصوصا در گوشه و لبه های جسم.

مثال Uncharted 2 و دها بازی دیگه. احیاناً نمیخوای بگی گیرز اولین بازی هست که جرقه ش نور داره
نور داشتن با نور دینامیک دینامیک داشتن فرق داره عزیز :d جرقه های Gears نورشون دینامیک هست مثل crysis 2

الآن هم توجه میکردم آتش محیط GeOW3 تاثییری روی اشیاء نداره و فقط یک نور قرمزی دورش جمع شده !

مثلاً تصویر بالا آتش با اون همه نوری که دورش هست هیچ تاثیری روی کانتینر نزاشته !
به آتیش u3 دقت کن :d

حالا نریزد سرم بگید آتیش u3 فلانه بهمانه :d خودم میدونم همجا به این شکل نیست و مسلما تو گیرز هم به این شکل نخواهد بود چون حتی تو گیرز 2 هم آتیش بر روی کاراکتر تاثیر میذاشت و تو u2 هم به همین شکل بود
در کل دیگه بیخیال واقعاً خستم شد از این همه بحث ! بیخیال شید تا عرضه دو بازی ببینم چی میشه. :دی
منم همین طور ...دیگه بسه، ختم کلام صلوات :d

رسما LOL !! هر چی سیاه لشگر بوده ورداشتی گذاشتی شخصیت داستانی ؟:))
خیلی باحال بود :d بازم از این کارا بکنین ....
برگرد چند صفحه قبل ببین بحث چه شکلی آغاز شد که من لیست کاراکتر ها رو گذاشتم .

اون آتیش نیست چراغ قوه س, اون مرحله رو یحتمل بازی نکردی
فقط تو بازی کردی :d منظورم کلی بود ...

در مورد اون افکت ها بازم میگم منابع نور ریل تایم تو اکثر بازی های نسل جدید هست مهم تعداد ه...!!!!

آخرین ویرایش:
امکان داره چون اونجا آتیشن به عنوان یه منبع دینامیک و پویا در نظر گرفته شده ، برای درک این موضوع برو تو مراحل دیگه کنار آتیش واس و تاثیراتش رو مقایسه کن ( چه از لحاظ سایه و چه تاثیرات نور )
اون آتیش نیست چراغ قوه س, اون مرحله رو یحتمل بازی نکردی :دی !

در مورد سایه ها هم فقط در همین حد بگم که حتی در واقیت هم اگه یه سایه جسم بزرگ تر بر روی جسم کوچکتر بیافته باعث ایجاد سایه بر روی اون جسم میشه و سایه ی جسم کوچکتر تیره تر خواهد بود مخصوصا در گوشه و لبه های جسم.
نگرفتی چی میگم، بیخیال.

نور داشتن با نور دینامیک دینامیک داشتن فرق داره عزیز جرقه های Gears نور دینامیک هست ..
اون عکسی که از U2 گذاشتی افتضاحه. 100% با توجه به تجربه ام بهت میگم نور جرقه روی محیط تاثییر میزاره. گرد غبار هم توی عکس گیرز خیلی دخیله روی این موضوع.
این عکس ها هم توی روز روشن بهت نشون میده:

حالا نریزد سرم بگید آتیش u3 فلانه بهمانه خودم میدونم همجا به این شکل نیست و مسلما تو گیرز هم به این شکل نخواهد بود چون حتی تو گیرز 2 هم آتیش بر روی کاراکتر تاثیر میذاشت و تو u2 هم به همین شکل بود
این ویدو ماله یکسال پیش هست و عکسی که استفاده کردی هم افتضاح :دی اما خُب خونه کاملاً تحت تاثییر نور آتش هست و قرمز شده. دیگه وقتی یک جایی بیش از حد نور یکنواخت شده باشه نور های کوچیکتر تاثییر خودشون رو از دست میدن. این دوتا عکس رو از همون ویدئو گرفتم.
دیوار قبل از آتش گرفتن و بعدش و تاثییر آتش روی نور پردازی و محیط:

توی این عکس هم که کل خونه در حال سوختنه و محیط، کرکتر ها کاملاً تحت تاثییر نور آتش هستند (نکته: عکس از تریلر E3 گرفته شده)

اینم یک عکس دیگه برای اثبات تاثییر آتش روی محیط بشکلی واضح وقتی که منبع مورد نظر نسبت به منابع متفاوت برجسته تر باشه. حالا اگر تو همین محیط نور های دیگه هم از آتش تشکیل میدن هیچ چیزی از مشعل روی درودیوار مشخص نبود:

منم همین طور ...دیگه بسه، ختم کلام صلوات :دی
خُب خدافظ :دی

الان خبر دارین دیگه به هر دوتا گیم شدیدا دارین آسیب میزنین با این بحثا . هر گیمی که قبل از عرضه این همه بحث بی مورد دربارش بشه همیشه بعد از عرضه به فنا میره . این دوتا ارزششون بیشتر از اونه که بگین 4 تومن بده بخر یا ....
یعنی بیخودتر از این تاپیکهای VS ندیدم من . البته تو ایران .
من شدیدا طرفدار آنچارتد هستم . ولی ارزش gears اصلا کمتر از اون نیست و بازیه بسیار بزرگیه .
اگه گرافیک رو بگین به نظر من تا نسخه دوم از هر دو بازی آنچارتد یخورده بهتره مخصوصن آنچارتد 2 . حالا باید ببینیم نسخه سوم چی میشه ولی تا جایی که دیدم هر دو طرف سخت دارن رو جزئیات کار میکنن . هم از naughty dog وهم از epic games متشکرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or