Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
بیا احسان جان فقط مرد مردونه به دور از علایق و سلیقه های شخصی ( تو زندگی ، زن ، بچه :d ) مقایسه کن خدایی قبولت دارم :

(میگم این که بدتره با اون قبلی ـه بنظرم به هم نزدیک تر بودن !!!)
خب دیگه تابلوئه که نور توی کدوم عکس تاثیر بیشتری داره ! الان خودت تاثیر نور رو توی کدوم بیشتر احساس میکنی ؟ (حتماً گیرز :d) تو این عکس هیچ شکی نیست !

و اما این عکس ها :
نور روی صورت ناتان جلوه ی بیشتری داره یا مارکوس ؟ توی اون محیط برفی بازم منظورم اون نور خورشید و اشعه ها و در کل نور بوده حالا اون عکسی که گذاشتی نمی دونم نورپردازی رو می خوای بررسی کنی یا جزییات ؟ چون بازم از نورپردازی چیز خاصی نداره به جز اون چند تا سایه ی خوب !در ضمن من اون عکس صورت ناتان رو برای مقایسه نورپردازی گذاشتم بعد تو اومدی جزییات مقایسه کردی:d باعث میشی بگم lol :d اگر چه بازم اون نور آبی روی صورت ناتان براقی و کیفیت بهتری داره :d حسابی زدی جاده خاکی detail می خوای چرا می گی نور پردازی ؟ من نورپردازی گذاشتم تو اومدی جزییات رو قرمز کردی ؟ :-o

فقط خواهشن هر کسی نگاه میکنه به جزییات ، ریزه کاری و کیفیت بافت ها که همیشه تو سری گیرز حرف اول و آخر رو میزنه دقت کنید ( جزییات صورت ، بازو مارکوس و ....... ) جالب اینجاست بر عکس u2 و احتمالا 3 .....جزییات ، ریزه کاری و مدل سازی بی نظیر فقط مربوط به کارکترهای اصلی نیست و حتی ما تو سایر شخصیت های جانبی شاهد مدلینگ دهشتناک و وسواس بی نظیر سازنده ها در طراحی کاراکتر ها هستیم نمونه ....:
شوخی میکنی ؟!:-o اصلاً رکن جدانشدنی آنچارتد جزییاته ! توی هر چی !
(بزودی برات یه عکس هم میزام , عکس هایی که دارم خیلی حجمشون زیاده سرعتم نمی کشه بزار کم حجم پیدا کنم :دی )
ویرایش : بفرما ! عکس این گیمه کسایی که بازی کردن مطمئناً تایید میکنن :دی (گفتم که بامبول در نیارن بعضیا :دی ) در ضمن فک کنم برا 1UP هم هست ( قبله ی جدید :دی ) یعنی از نور پردازی تا جزییات و بلر به هر چی می خوای میتونی دقت کنی تازه کلی از کیفیت و سایز و اینا زدم تا حجمش برای آپ کم بشه :دی

اون بنده خدایی که میبینی یکی از معمولی ترین دشمن ها توی بازیه وای به حال کله گنده هاش ! :دی (موهاش میبینی اونجوری شده به خاطر بلریه که خورده و گرنه توی سایر عکس هام موهاشم با کیفیته ولی اون یکی عکس ها 10 مگ هستن هر کدوم هیچ رقمه نمی تونم آپ کنم ! )
البته این به کنار که توی گیرز 7-6 تا بر و بچه ی اراذل و شخصیت اصلی و فرعی بیشتر نداره ! وگرنه می تونم اینجا برات یه لیست تصویری بلند بالا از شخصیت های فرعیِ داستانی آنچارتد با کیفیت های وحشتناک رو کنم !
:)) آبروی من رفت ؟؟؟ مرد حسابی تاثیر نور گیرز رو چه طوری متوجه شدی؟؟:d (دوباره به درگاه ملکوتی وصل شدی ؟؟:d) دارم میگم منبع نوری که دسته ناتان هست ( اون آتیشه )بالا سرشه و بر روی سورتش تاثیر گذاشته ، جه ربطی به عکس gears داره که منبع نورش پشت سرش هست ؟؟
در ضمن مگه اتیش پشت سره مارکوس روی محیط تاثیر نذاشته؟؟؟ باید حتما دورش یه خط قرمز بکشم ببینی ؟:d
این حرفت که قرمز کردم علناً هیچ ربطی به مقایسه ی نورپردازی نداره ! مگه برای مقایسه ی نورپردازی توی دو تا عکس مثلاً هر جفت باید از پشت باشه یا هر جفت یه چیزی دستشون باشه و بالاسرشون ؟! جوک نگو ! :d اینو ببین بعد با هم صحبت میکنیم !
به پر رنگ بودن سایه توی آنچارتد و کم رنگ و تار بودن توی گیرز دقت کن به میزان پاچیدگی نور توی محیط ! و خیلی چیزای دیگه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
به پر رنگ بودن سایه توی آنچارتد و کم رنگ و تار بودن توی گیرز دقت کن به میزان پاچیدگی نور توی محیط ! و خیلی چیزای دیگه !
احسان از لحاظ قوانین فیزیک و استدلالش سایه ی گیرز مشکلی نداره . نور تو محیط بزرگ به صورت سطحی هی بازتاب میشه و به علاوه چشمه نور که بصورت نقطه ای نیست ! . برای همین سایه کم رنگ میشه . باید وقتی مثلا مارکوس تو یه محیط بسته مثه ناتان تو اون عکس بود مقایسه کنی . الان تو همون عکس ناتان که گذاشتی
0xz02w9fl3b3dzofg2d_thumb.jpg

سایه ناتان کمرنگ تر از بقیه سایه هاست .

این حرفت که قرمز کردم علناً هیچ ربطی به مقایسه ی نورپردازی نداره ! مگه برای مقایسه ی نورپردازی توی دو تا عکس مثلاً هر جفت باید از پشت باشه یا هر جفت یه چیزی دستشون باشه و بالاسرشون ؟! جوک نگو ! اینو ببین بعد با هم صحبت میکنیم !
احسان خوبی؟؟؟؟:d
ببین دلبندم یعنی چی هیج ربطی نداه ؟؟؟

بذا یه دور دیگه پست قبلیت رو مرور کنیم :
یعنی آخرت دلیلی !!! ملعون یعنی چی که اون پشت سرشه و اون یکی بالا سرشه بابا کجای دنیا اینجوری نورپردازی رو مقایسه می کنن یعنی واقعاً اینجوری مقایسه می کنی نورپردازی رو ؟ آبروت رفت بابا باید تاثیر منبع نور روی محیط رو بررسی کنی اینکه چقدر روی اجسام دیگه و سایه ها تاثیر میزاره و ... دیگه از اون عکس شاخ تر می خوای ؟ با یه منبع محیط رو زیر و رو کرده تازه توی خود بازی وقتی زمین رو هم نگاه می کنی وحشتناک تره
اولا ملعون خودتی :d خوب عزیز من وقتی دارم بهت میگم منبع نور بالا سرشه منظروم کاملا واضح هست !!! من بر اساس منبع نور نظر ندادم بلکه تو نظر دادی:d من بهت گفتم رو چه حسابی میگی نورپردازی بهتره ؟؟؟ تو میگی تاثیری که نور بر روی جسم و اشخاص گذاشته.. ..!! مگه من گفتم مقایسه نورپردازی غیر از اینه؟؟؟
میگم رو چه حساب میگی بهتره ؟؟؟!!! وقتی منبع نور بالا سره ناتان هست و مسلما وقتی منبع نور نزدیک تره تاثیرش بر روی ابجکت و محیط بیشتره ، چه جوری به این نتیجه رسیدی که بهتره؟؟ و ازت سوال کردم رو چه معیاری گفتی نورپردازیش بهتره ، وقتی تو عکس گیرز منبع نور 500 متر ( حدوداً :d ) از مارکوس دورتره ؟؟ نکنه انتظار داری از اون فاصله هم بر روی مارکوس تاثیر بذاره؟؟ تو اون فاصله تنها میشه انتضار داشت بر روی محیط تاثیر بذاره که گذاشته !!! دیگه نمی دونم چی از جونش میخوای؟؟:d
از طرفی شعله آتش که دست ناتان هست در اون مرحله به عنوان یه منبع نور دینامیک تعریف شده که جدا از تاثیر بر روی کارکتر و اجسام همزمان سایه هم ایجاد میکنه ، در صورتی که در مراحل دیگه به هیچ عنوان تاثیر آتیش به این شکل نیست !!! ( حداقل سایه نمیندازه و در این حد تاثیر نمی ذاره ) و اگرم قراره مقایسه شه باید اون جوری مقایسه کنی .

اون بنده خدایی که میبینی یکی از معمولی ترین دشمن ها توی بازیه وای به حال کله گنده هاش !
تو از کله گندهاش بذار تا من مقایسه کنم :d

البته این به کنار که توی گیرز 7-6 تا بر و بچه ی اراذل و شخصیت اصلی و فرعی بیشتر نداره ! و !
:)):))=))=))
این بود آرمان های ما؟؟؟:d

هرکس شخصیت دیگه ایی به ذهنش رسید اعلام کنه ،در ضمن احتمالا یسری کاکتر دیگه هم باشه که برای سورپرایز کردن نذاشتن :d
گرنه می تونم اینجا برات یه لیست تصویری بلند بالا از شخصیت های فرعیِ داستانی آنچارتد با کیفیت های وحشتناک رو کنم
منتظر لیست بلند بالات هستم ....

نکته بعدی ما داشتیم راجع به u2 و gears 3 حرف میزدیم اومدی عکس u3 گذاشتی ؟:d
الان تو این عکس باز نمی فهمم چه طوری به برتری u2 تو نورپردازی رای دادی؟؟!!!! چون تو عکس گیرز کاملا نور بر روی محیط و کاراکتر تاثیر گذاشته !! ( نکنه به خاطر اون شعاع نور گفتی ؟؟:d )

راجع به اون مقایسه آخرت هم به نظرم این جوری مقایسه بشن بهتره :

فقط تصاویر FHD که از اسکرین کپچر شده قسمت کرکتر هاش Crop شده. اگر زوم شده بود پیکسل ها شدیداً خود نمایی میکردند :دی.
مثلاً یک همچین تصویری از U1 هم گرفته شده به بافت ها و دیزاینش توجه کن:
باز هم هست تصویر سرعتم ترکیده حوصله آپ کردن ندارم :دی !
خیلی نامردین من تنهام شما 4 ، 5 نفرین :d

ولی جدا میخوای باور کنید میخوای نکنید ولی من فن 360 نیستم و به جرات میگم تعداد بازی هایی که بر روی ps 3 دوست دارم از 360 بیشتره ...
ولی در عین حال شدیدا فن Gears هستم و نمیذارم کوچکترین حقی ازش ضایع بشه :d
و به نظرم از این بیشتر مقایسه کردن شبیه دعوای بچه های مهد کودکی میشه (یکی میگه کیف من قشنگ تره ، اون یکی میگه کیف من ) :d
هر کس بخواد نظر بده و به نتیجه برسه مسلما تا الان رسیده...:d

آخرین ویرایش:
این مقایسه هم نگاه کنید و فقط به اختلاف دو بازی بخندید

تصویر آنچرتد از کات سین هست ولی مال Gears از بتا دمو مولتیپلیر ...:))

تنها بحث ما گرافیک بازیهای u3 و gears 3 نیست بلکه از همه نظر باید مد نظر قرار بگیرن از نظر داستانی که کشش داستانی هر دو خوب و موفق هستند ولی اگر بخواهیم واقع بینانه بگیم صد در صد u3 از نظر داستانی برتری داره و هیجان اون رو با هیچ چیز دیگه نمیشه عوض کرد در واقع روند اون و نوع طراحی مراحل و از همه مهمتر گرافیک اون بازی رو به یکی از بهترینها تبدیل کرده ما با بازی کردن u3 در واقع حس یک ماجراجویی ناب را خواهیم داشت که لحظه لحظه اون هیجان و اتفاقات خارقالعاده هست و نه تنها اونی که بازی میکنه بلکه اونی هم که در حال تماشای بازی هست از بازی صد در صد لذت کافی را خواهد برد ولی gears 3 با اینکه سبک خاص خودش را دارد ولی واقعا از نظر داستانی چیز خیلی خاصی ندارد و همان روند شماره 2 را داردgears 3 با اینکه گرافیک خوبی دارد ولی از نظر سبک و نوع روایت داستان دقیقا همونی هست که در شماره 2 بود البته بدون پیشرفت نیست ولی واقعا برای این بازی بزرگ کافی نبوده من به شخصه معتقدم به هر کدام از بازیها از نظر نمره میتوان نمره های زیر را داد :
gears of war 3 ====8.5
uncharted 3 =====9.2
من به این نمرات صد در صد اعتقاد دارم چون از همه نظر بازیها رو بارها و بارها دیدم و خبرها و مصاحبه های اونها رو دیدم و شنیدم و تمام تریلرهای به نمایش در آمده هر کدام را هم مکررا دیدم !!!
gears 2 و uncharted 2 رو هم بازی کردم و تا آخر چند بار رفتم !
شما اصلا داستان Gears of War رو می دونی چی هست..؟ خیال کردی داستانش همون چیزهای هست که تو بازی نشون میدن.. دنیایی Gears of War وحشتناک بزرگ شده و هر روز هم داره یک بخش دیگه بهش اضافه میشه این همه کارکتر رو نمی بینی بازی حداقل 30 تا کارکتر مثبت و 30 تا کارکتر منفی داره که هر کدومشون داستان مربوط به خود دارن و یک سر گذشتی ازشون نوشته شده تازه هنوز خیلی ها هم معرفی نشدن
شما اگر میتونی بیا توضیحاتی که در مورد داستان بازی اینجا داده رو بخون بعد از 2 ماه که خوندنت تموم شد بیا تا یک منبع دیگه بهت بدم..

http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Gears_of_War_Wiki

EPIC برای داستان GEARS از نویسنده حرفه ای استفاده میکنه و تو شماره 3 هم از یک نویسنده دیگه کمک گرفتن بعد شما از کجا می دونید Geow3 داستانش جالب از آب در نمیاد.. نکنه علم غیب داری..!

البته این به کنار که توی گیرز 7-6 تا بر و بچه ی اراذل و شخصیت اصلی و فرعی بیشتر نداره ! وگرنه می تونم اینجا برات یه لیست تصویری بلند بالا از شخصیت های فرعیِ داستانی آنچارتد با کیفیت های وحشتناک رو کنم !
با این یک جمله کاملا مشخص کردی از Geow هیچی نمیدونی..

@ terova

میشه اختلافشو برا ما موشکافی کنی ؟ شدیدا ممنون میشم.!

شرمنده چون من فقط بلدم با فتوشاپ کار کنم اختلاف دستم نیست..

LOL

آخرین ویرایش:
@ terova

میشه اختلافشو برا ما موشکافی کنی ؟ شدیدا ممنون میشم.!

فقط به تکسچر های اون جایی که دورش خط کشیدم تو این عکس بیکیفیتی که تو مقایسه بالا گذاشته شده توجه کنید با عکس بالاییش مقایسه کنید !

01558342440587893065.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: daniel45
شما اصلا داستان Gears of War رو می دونی چی هست..؟ خیال کردی داستانش همون چیزهای هست که تو بازی نشون میدن.. دنیایی Gears of War وحشتناک بزرگ شده و هر روز هم داره یک بخش دیگه بهش اضافه میشه این همه کارکتر رو نمی بینی بازی حداقل 30 تا کارکتر مثبت و 30 تا کارکتر منفی داره که هر کدومشون داستان مربوط به خود دارن و یک سر گذشتی ازشون نوشته شده تازه هنوز خیلی ها هم معرفی نشدن
شما اگر میتونی بیا توضیحاتی که در مورد داستان بازی اینجا داده رو بخون بعد از 2 ماه که خوندنت تموم شد بیا تا یک منبع دیگه بهت بدم..
دوست من داستان اینکه هر کدوم از کجا اومدن و چطور شده اومدن و چکاره بودن و میخوان چکار کنن و ........ اصلا این حرفها چیه ؟
داستان باید مستقیما توی روند بازی اتفاق بیفته و طوری بشه که با بازی کردن بازی داستان هم پیش بره و روند بازی هست که داستان رو پیش میبره مهم از داستان یک ایده ناب هست که خوب شروعش کنن خوب پیش ببرن و خوب هم تموم کنن که معمولا توی این زمینه u3 بهترین بوده و واقعا توی شماره 2 نشون داد میفهمه با داستان چکار کنه ولی gears2 چی؟برای من نیایید بگید داستان از این قرار بوده از روزگاران قدیم مردی تنها در سرزمینی خوش آب و هوا و ...... داستان اگه به اینش باشه که میشه صد تا کتاب در مورد u3 و u2 نوشت !!!
حرف من اینه که داستانی که در روند بازی توی gears 2 اتفاق افتاد مگه چی بود غیر از این بود که مارکوس و دوستانش توی گروه خودشون با ارتش همکاری میکنن تا با یک حمله قدرتمندانه به مخفیگاه ها و به قول خودمانی خانه های دشمنان حمله کنند و آنها رو از ریشه و بنیاد نابود کنند و در همین ما بین اون دوست سیاهش هم دنبال همسر عزیزش میگرده و از هیچ کوششی دریغ نمیکنه آخرش چی میشه ؟اون رو پیدا میکنه ولی دیگه چیزی از اون نمونده ماجرا به جایی کشیده میشه که میزنن همه چیز رو نابود میکنن آخرش هم همون هلکوپترهای ارتش رو نشون میده در یک نمای باز که توی اونها مارکوس و اون زنه که مارکوس فکر میکرد مرده هست و میبینه طوریش نشده و میگه خدا رو شکر همین!
باید داستانی که در روند بازی اتفاق میفته رو مد نظر قرار بدیم واقعا داستان u2 رو میدونید چیه؟ نه داستانی که به صورت رمان باشه دقیقا اتفاقاتی که توی گیم پلی میفته رو میدونید ؟
من هم ایکس باکس دارم هم پلی استیشن هر دو بازی هم بارها تا آخر رفتم خوب میدونم دارم چی میگم !

حرف من اینه که داستانی که در روند بازی توی gears 2 اتفاق افتاد مگه چی بود غیر از این بود که مارکوس و دوستانش توی گروه خودشون با ارتش همکاری میکنن تا با یک حمله قدرتمندانه به مخفیگاه ها و به قول خودمانی خانه های دشمنان حمله کنند و آنها رو از ریشه و بنیاد نابود کنند و در همین ما بین اون دوست سیاهش هم دنبال همسر عزیزش میگرده و از هیچ کوششی دریغ نمیکنه آخرش چی میشه ؟اون رو پیدا میکنه ولی دیگه چیزی از اون نمونده ماجرا به جایی کشیده میشه که میزنن همه چیز رو نابود میکنن آخرش هم همون هلکوپترهای ارتش رو نشون میده در یک نمای باز که توی اونها مارکوس و اون زنه که مارکوس فکر میکرد مرده هست و میبینه طوریش نشده و میگه خدا رو شکر همین!
باید داستانی که در روند بازی اتفاق میفته رو مد نظر قرار بدیم واقعا داستان u2 رو میدونید چیه؟ نه داستانی که به صورت رمان باشه دقیقا اتفاقاتی که توی گیم پلی میفته رو میدونید ؟
من هم ایکس باکس دارم هم پلی استیشن هر دو بازی هم بارها تا آخر رفتم خوب میدونم دارم چی میگم !

همین!!! ببین اصولا تو تمام داستان ها معمولا ما با یه چیزه آبکی طرفیم ، تو killzone یسری هلگاست حمله میکنن و باید ببنی قضیه چیه ، تو halo هم به همین شکل و .....
مهم نحوه ی روایت داستان هست نه خود داستان که سازنده بتونه به شکلکی داستان رو برای مخاطب بازگو کنه که بیشترین تاثیر رو بذاره که در این مورد بدون شک u2 سرتر از gears 2 هست.

terova جان اون عکسی که از u3 گذاشتی تماما ingame و متعلق به گیم پلی بازی هست...

کاملا مشخصه دیگه حتی یه آدمه نابینا هم میتونه تشخیص بده کدوم بهتره حالا بحث تا صفحه 1000 هم بره جلو بالا برید پایین بیاین چب برین راست برین نه داستان Geow عوض میشه نه اینجینش ;)
ببینم به کجا میرسین
معلومه به مقایسه ها خیلی خوب و دقیق نگاه کردی.... آورین...آورین..!!!!

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه دیگه حتی یه آدمه نابینا هم میتونه تشخیص بده کدوم بهتره حالا بحث تا صفحه 1000 هم بره جلو بالا برید پایین بیاین چب برین راست برین نه داستان Geow عوض میشه نه اینجینش ;)

ببینم به کجا میرسین

احسان از لحاظ قوانین فیزیک و استدلالش سایه ی گیرز مشکلی نداره . نور تو محیط بزرگ به صورت سطحی هی بازتاب میشه و به علاوه چشمه نور که بصورت نقطه ای نیست ! . برای همین سایه کم رنگ میشه . باید وقتی مثلا مارکوس تو یه محیط بسته مثه ناتان تو اون عکس بود مقایسه کنی . الان تو همون عکس ناتان که گذاشتی

طبیعی و کاملا دقیق طراحی شده. سایه ناتان و اون سایه ای که رو قسمت ِ بالایی دیوار ِ سمت چپ افتاده کمرنگ تره چون منبع نورش بازتاب ِ منبع ِ نور ِ اصلیه و ضعیف تره.
تصویر ِ GeOW3 هم با توجه به منبع نور دقیق طراحی شده و نور پردازی در سطح خیلی خوبی قرار داره ولی اگه بخوایم کمرنگی و پررنگی سایه و تاثیر فاصله منبع نور رو در دو بازی با دقت مقایسه کنیم اصلا تصاویر ِ خوبی انتخاب نشدند. چون تو تصویر GeOW منبع نور در بی نهایت قرار داره ولی در تصویر Uncharted 3 منبع در چند متری قرار داره و با یه دید ِ اجمالی همه فکر میکنند سایه ها و نورپردازی تو Uncharted 3 خیلی بهتر و دقیق تر از GeOW3 کار شده در حالی که تصاویر قابل ِ مقایسه نیستند و فاصله ی منابع نور تفاوت زیادی داره.

طبیعی و کاملا دقیق طراحی شده. سایه ناتان و اون سایه ای که رو قسمت ِ بالایی دیوار ِ سمت چپ افتاده کمرنگ تره چون منبع نورش بازتاب ِ منبع ِ نور ِ اصلیه و ضعیف تره.
تصویر ِ GeOW3 هم با توجه به منبع نور دقیق طراحی شده و نور پردازی در سطح خیلی خوبی قرار داره ولی اگه بخوایم کمرنگی و پررنگی سایه و تاثیر فاصله منبع نور رو در دو بازی با دقت مقایسه کنیم اصلا تصاویر ِ خوبی انتخاب نشدند. چون تو تصویر GeOW منبع نور در بی نهایت قرار داره ولی در تصویر Uncharted 3 منبع در چند متری قرار داره و با یه دید ِ اجمالی همه فکر میکنند سایه ها و نورپردازی تو Uncharted 3 خیلی بهتر و دقیق تر از GeOW3 کار شده در حالی که تصاویر قابل ِ مقایسه نیستند و فاصله ی منابع نور تفاوت زیادی داره.

دقیقا و این مورد هم به درستی تو gears رعایت شده :

دقیقاً می خواستم همینو بگم که اون بخشی که به منبع نور نزدیک تره باید پررنگ تر باشه و اونی که دورتره روشن تر در صورتی که توی اون عکس یکنواخت سایه روشنه ولی توی آنچارتد واسه اون یارو تیره بود و واسه ناتان همونجوری که اشاره کرده روشن تر
همون نگی بهتره :d

ببخشید از کی تا حالا جنگجو های لوکاست که توی بازی دارن کشته میشن جزو عناصر داستانی به حساب میان ؟! اونا که سیاهی لشکرن اونا رو حذف کن بعد بشمر
چه ربطی به عناصر داستانی داره !!!مگه من گفتم تفاوت کاراکتر ها تو عناصر داستان؟؟؟ من تو مودلینگ و دقت به جزییات گفتم در ضمن سیاهی لشکر کدومه تمام کارکتر ها تو بخش مولتی قابل بازی هستند !!!

آخرین ویرایش:

دقیقاً می خواستم همینو بگم که اون بخشی که به منبع نور نزدیک تره باید پررنگ تر باشه و اونی که دورتره روشن تر در صورتی که توی اون عکس یکنواخت سایه روشنه ولی توی آنچارتد واسه اون یارو تیره بود و واسه ناتان همونجوری که اشاره کرده روشن تر :d
اولا ملعون خودتی :d خوب عزیز من وقتی دارم بهت میگم منبع نور بالا سرشه منظروم کاملا واضح هست !!! من بر اساس منبع نور نظر ندادم بلکه تو نظر دادی:d من بهت گفتم رو چه حسابی میگی نورپردازی بهتره ؟؟؟ تو میگی تاثیری که نور بر روی جسم و اشخاص گذاشته.. ..!! مگه من گفتم مقایسه نورپردازی غیر از اینه؟؟؟
میگم رو چه حساب میگی بهتره ؟؟؟!!! وقتی منبع نور بالا سره ناتان هست و مسلما وقتی منبع نور نزدیک تره تاثیرش بر روی ابجکت و محیط بیشتره ، چه جوری به این نتیجه رسیدی که بهتره؟؟ و ازت سوال کردم رو چه معیاری گفتی نورپردازیش بهتره ، وقتی تو عکس گیرز منبع نور 500 متر ( حدوداً :d ) از مارکوس دورتره ؟؟ نکنه انتظار داری از اون فاصله هم بر روی مارکوس تاثیر بذاره؟؟ تو اون فاصله تنها میشه انتضار داشت بر روی محیط تاثیر بذاره که گذاشته !!! دیگه نمی دونم چی از جونش میخوای؟؟:d
از طرفی شعله آتش که دست ناتان هست در اون مرحله به عنوان یه منبع نور دینامیک تعریف شده که جدا از تاثیر بر روی کارکتر و اجسام همزمان سایه هم ایجاد میکنه ، در صورتی که در مراحل دیگه به هیچ عنوان تاثیر آتیش به این شکل نیست !!! ( حداقل سایه نمیندازه و در این حد تاثیر نمی ذاره ) و اگرم قراره مقایسه شه باید اون جوری مقایسه کنی .
چرا طومار نوشتی :d خب وقتی دوره چرا علاقه داری با عکس های خفن آنچارتد 2 مقایسه اش کنی ؟ :d خوبه خودت اعلان جنگ کردی به اون دوستمون گفتی اگه می تونی یه عکس از آنچارتد 2 برای رقابت با این بیار :d خب توی اون یکی عکس ها هم نور روی سایه تاثیر داره مثلاً همونی که چند تا شمع هست توی محیط . حالا عکس های واضح تر هم میارم که توجیه شی :d
تو از کله گندهاش بذار تا من مقایسه کنم :d
به روی چشم خودت خواستی :d
:)):))=))=))
این بود آرمان های ما؟؟؟:d
ببخشید از کی تا حالا جنگجو های لوکاست که توی بازی دارن کشته میشن جزو عناصر داستانی به حساب میان ؟! اونا که سیاهی لشکرن :d اونا رو حذف کن بعد بشمر :d
نکته بعدی ما داشتیم راجع به u2 و gears 3 حرف میزدیم اومدی عکس u3 گذاشتی ؟:d
الان تو این عکس باز نمی فهمم چه طوری به برتری u2 تو نورپردازی رای دادی؟؟!!!! چون تو عکس گیرز کاملا نور بر روی محیط و کاراکتر تاثیر گذاشته !! ( نکنه به خاطر اون شعاع نور گفتی ؟؟:d )
نکنه می خوای detail ـ یه بازی امسال رو با 2 سال پیش مقایسه کنی ؟ :d
راجع به اون مقایسه آخرت هم به نظرم این جوری مقایسه بشن بهتره :
مرد مومن این که گذاشتی روزه من جفتشونو تو شب گذاشتم خب بزار الان یه نورپردازی خفن از روز هم برات میزارم :d از 2 یا 3 ؟ هر کدوم خودت گفتی ؟ :d
ویرایش :
بیا فعلاً اینو داشته باش :

تصویر آنچرتد از کات سین هست ولی مال Gears از بتا دمو مولتیپلیر ...:))
اگر چه با کارهایی که کردی دیگه تصاویرت هیچ گونه ارزش مادی و معنوی نداره :d ولی خدمتت عرض کنم اون تیکه گیم پلیه چه جوری فهمیدی کات سین ـه نمی دونم :d
با این یک جمله کاملا مشخص کردی از Geow هیچی نمیدونی..
قشنگ معلومه اونجا که اینو در مورد آنچارتد 2 بهت گفتم برات عقده شده بود :d باشه تو راست میگی :d(از عزیزانی که اینجا هستن عاجزانه و ملتمسانه تقاضای 4000 تومان ناقابل برای خرید گیرز 3 دارم , اجرتون با مارکوس (ع) )
qjnnqju0aa79xjx185sl.jpg

یه جوری میگی انگار گیرز 50 -60 تا کاندید و جایزه ی بهترین داستان و شخصیت پردازی رو درو کرده :dاگه این منجی تون هم نمیومد تا الان این ریچارد شیر دل ما بی پدر می بود :d
در مورد عکست هم اگه زیاد دار و درخت دوست داری اینو ببین :

------------
اول اینکه 4000 نه 2500 دوم معلومه کم اوردی داری پولتو به رخ می کشی.
همینجا جلوی همه میگم توی این فروم از همون اول هیچ وقت یه چیز بی ارزش مثل پول رو به رخ نکشیدم الانشم اینکار رو نمی کنم در آینده هم نخواهم کرد ! شما هم یاد بگیر وصله به کسی نچسبونی !
منظورم این بود که دیگه گیرز با این محبوبیت و این هزینه ی کم چیزی نیست که تا الان کسی طرفش نرفته باشه ! افتاد ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or