خب دیگه تابلوئه که نور توی کدوم عکس تاثیر بیشتری داره ! الان خودت تاثیر نور رو توی کدوم بیشتر احساس میکنی ؟ (حتماً گیرز :d) تو این عکس هیچ شکی نیست !
و اما این عکس ها :
نور روی صورت ناتان جلوه ی بیشتری داره یا مارکوس ؟ توی اون محیط برفی بازم منظورم اون نور خورشید و اشعه ها و در کل نور بوده حالا اون عکسی که گذاشتی نمی دونم نورپردازی رو می خوای بررسی کنی یا جزییات ؟ چون بازم از نورپردازی چیز خاصی نداره به جز اون چند تا سایه ی خوب !در ضمن من اون عکس صورت ناتان رو برای مقایسه نورپردازی گذاشتم بعد تو اومدی جزییات مقایسه کردی:d باعث میشی بگم lol :d اگر چه بازم اون نور آبی روی صورت ناتان براقی و کیفیت بهتری داره :d حسابی زدی جاده خاکی detail می خوای چرا می گی نور پردازی ؟ من نورپردازی گذاشتم تو اومدی جزییات رو قرمز کردی ؟ :-o
شوخی میکنی ؟!:-o اصلاً رکن جدانشدنی آنچارتد جزییاته ! توی هر چی !فقط خواهشن هر کسی نگاه میکنه به جزییات ، ریزه کاری و کیفیت بافت ها که همیشه تو سری گیرز حرف اول و آخر رو میزنه دقت کنید ( جزییات صورت ، بازو مارکوس و ....... ) جالب اینجاست بر عکس u2 و احتمالا 3 .....جزییات ، ریزه کاری و مدل سازی بی نظیر فقط مربوط به کارکترهای اصلی نیست و حتی ما تو سایر شخصیت های جانبی شاهد مدلینگ دهشتناک و وسواس بی نظیر سازنده ها در طراحی کاراکتر ها هستیم نمونه ....:
(بزودی برات یه عکس هم میزام , عکس هایی که دارم خیلی حجمشون زیاده سرعتم نمی کشه بزار کم حجم پیدا کنم )
ویرایش : بفرما ! عکس این گیمه کسایی که بازی کردن مطمئناً تایید میکنن (گفتم که بامبول در نیارن بعضیا ) در ضمن فک کنم برا 1UP هم هست ( قبله ی جدید ) یعنی از نور پردازی تا جزییات و بلر به هر چی می خوای میتونی دقت کنی تازه کلی از کیفیت و سایز و اینا زدم تا حجمش برای آپ کم بشه
اون بنده خدایی که میبینی یکی از معمولی ترین دشمن ها توی بازیه وای به حال کله گنده هاش ! (موهاش میبینی اونجوری شده به خاطر بلریه که خورده و گرنه توی سایر عکس هام موهاشم با کیفیته ولی اون یکی عکس ها 10 مگ هستن هر کدوم هیچ رقمه نمی تونم آپ کنم ! )
البته این به کنار که توی گیرز 7-6 تا بر و بچه ی اراذل و شخصیت اصلی و فرعی بیشتر نداره ! وگرنه می تونم اینجا برات یه لیست تصویری بلند بالا از شخصیت های فرعیِ داستانی آنچارتد با کیفیت های وحشتناک رو کنم !
این حرفت که قرمز کردم علناً هیچ ربطی به مقایسه ی نورپردازی نداره ! مگه برای مقایسه ی نورپردازی توی دو تا عکس مثلاً هر جفت باید از پشت باشه یا هر جفت یه چیزی دستشون باشه و بالاسرشون ؟! جوک نگو ! :d اینو ببین بعد با هم صحبت میکنیم !آبروی من رفت ؟؟؟ مرد حسابی تاثیر نور گیرز رو چه طوری متوجه شدی؟؟:d (دوباره به درگاه ملکوتی وصل شدی ؟؟:d) دارم میگم منبع نوری که دسته ناتان هست ( اون آتیشه )بالا سرشه و بر روی سورتش تاثیر گذاشته ، جه ربطی به عکس gears داره که منبع نورش پشت سرش هست ؟؟
در ضمن مگه اتیش پشت سره مارکوس روی محیط تاثیر نذاشته؟؟؟ باید حتما دورش یه خط قرمز بکشم ببینی ؟:d
به پر رنگ بودن سایه توی آنچارتد و کم رنگ و تار بودن توی گیرز دقت کن به میزان پاچیدگی نور توی محیط ! و خیلی چیزای دیگه !
آخرین ویرایش: