Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
دیگه خیلی داری تند میزی ها اینجوری ادامه بدی برات بد میشه. ماهیت رفتاری و آنچارتد پریشی شما برای احدی تو سایت پنهان نیست!
الآن این تصاویری که از گیرز گذاشتی گیم پلی هستن ؟!
توهین های که کردی به کنار اصلا دوست ندارم جواب بدم..

هم تصویر GEARS هم U3 مربوط به گیم پلی میشه در قسمت کات سین

اگر بخوایم گیم پلی اصلی بازی که گیمر کنترل کارکتر رو در دست بگیره با هم مقایسه کنیم مقایسه زیر بدست میاد
شما میتونی 1000 بار این عکسها رو نگاه کنی شاید یک چیز گیر اوردی..

عکس ها رو هم خود شما و کاربر daxpax تو همین تاپیک قرار دادین

در ضمن عکسهای Gears of War3 مربوط به دمو مولتیپلیر می باشد.

شما یه عکس از گیم پلی u2 بذار بعد با این عکس مقایسه کن ، بعد بیا راجع به برتری بافت ، نورپردازی u2 با هم بحث کنیم :
جزئیات و نور پردازی و مدل دیزاین و ... این عکس کافی نبود :دی ؟
vjg1erxm91ynvboyrkr4.jpg

پ.ن: terova @
باشه باو تو راست میگی ! خوش باش با تفکراتت !

خوب بیا مسائل فنی برای ما باز کن ببینم تو چه زمینه ایی برتری داره؟؟؟؟؟ ببین، تا اون مورد هایی که بلد کردم رو ثابت نکنی بیخیالت نمیشم !!!! حرف میزنی مرد باش پاش واسا .
الان اون رنگ بندی هم جزو مسائل فنی هست؟؟؟:))

نورپردازی و کیفیت بافت رو چشم بسته بهت اطمینان میدم3 Gears سرتر از u2 هست ...
حالا واسه u3 هم تو پست های قبلیم مولتی هر دو بازی مقایسه کردم که حالا کاری ندارم کدوم بهتر بود عکس هاش هست هر کس میتونه ببینه نظر بده ولی به خاطر حرف رضا ( که البته قبول نکردم :d) به نظرم باید منتظر باشیم تا یه تریلر درست حسابی از کمپین گیرز بیاد و و هر دو بازی رو تو camping مقایسه کنیم ...

شما یه عکس از گیم پلی u2 بذار بعد با این عکس مقایسه کن ، بعد بیا راجع به برتری بافت ، نورپردازی u2 با هم بحث کنیم :

01058079390212910728.jpg

وقتی از گرافیک چیزی حالیت نیست که نمی دونی رنگ بندی از مهم ترین رکن های گرافیک بازی هست دیگه نیاز به بحث فنی با جنابعالی نیست !
صبر کن یه ذره فشاری که سره U3 بهتون وارد شده دردش بیفته بعد بیا بحث فنی بکنیم :)

توهین های که کردی به کنار اصلا دوست ندارم جواب بدم..

هم تصویر GEARS هم U3 مربوط به گیم پلی میشه در قسمت کات سین

اگر بخوایم گیم پلی اصلی بازی که گیمر کنترل کارکتر رو در دست بگیره با هم مقایسه کنیم مقایسه زیر بدست میاد
شما میتونی 1000 بار این عکسها رو نگاه کنی شاید یک چیز گیر اوردی..

عکس ها رو هم خود شما و کاربر daxpax تو همین تاپیک قرار دادین

در ضمن عکسهای Gears of War3 مربوط به دمو مولتیپلیر می باشد.
خوب تو این عکس ها که انچارتد بالاتره منظور؟

خوب بیا مسائل فنی برای ما باز کن ببینم تو چه زمینه ایی برتری داره؟؟؟؟؟ ببین، تا اون مورد هایی که بلد کردم رو ثابت نکنی بیخیالت نمیشم !!!! حرف میزنی مرد باش پاش واسا .

حالا واسه u3 هم تو پست های قبلیم مولتی هر دو بازی مقایسه کردم که حالا کاری ندارم کدوم بهتر بود عکس هاش هست هر کس میتونه ببینه نظر بده ولی به خاطر حرف رضا ( که البته قبول نکردم :d) به نظرم باید منتظر باشیم تا یه تریلر درست حسابی از کمپین گیرز بیاد و و هر دو بازی رو تو camping مقایسه کنیم ...

01058079390212910728.jpg
این خوبه ؟

این چطور ؟

این یکی چی ؟

یا این یکی ؟

یا این ؟

هر کدوم ارضات نکرد بگو یکی دیگه بزارم ! :d
kayne @
بحث رو با چیزای دیگه قاطی نکن ! :دی عکس خواستی منم گذاشتم :دی منتظر مقایسه ی منصفانه هستم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B3hDad
جزئیات و نور پردازی و مدل دیزاین و ... این عکس کافی نبود :دی ؟
vjg1erxm91ynvboyrkr4.jpg

پ.ن: terova @
باشه باو تو راست میگی ! خوش باش با تفکراتت !

رضا اولا بذار خودش ج بده :d
دوما روز با شب؟؟؟؟ :d تو همون عکس هم کاملا مشخصه کیفیت بافت گیرز بیشتره...

در ضمن به تو باشه من مطمئنم تو هنوز ته دلت u2 برترین گرافیک نسل میدونی :d
احسان خدایی دیگه حوصله ندارم :d خودت میدونی منم میدونم بحث اضافه نکن :d
سیستمم هنگیده حوصله ندارم مقایسه بذارم ولی فردا که عکس ها رو با هم مقایسه کردم از خجالتت در میام :d

وقتی از گرافیک چیزی حالیت نیست که نمی دونی رنگ بندی از مهم ترین رکن های گرافیک بازی هست دیگه نیاز به بحث فنی با جنابعالی نیست !
صبر کن یه ذره فشاری که سره U3 بهتون وارد شده دردش بیفته بعد بیا بحث فنی بکنیم :)
قابل توجه احسان و رضا ...:d

01058079390212910728.jpg
:)) چی رو ثابت کنم؟؟؟ چیزی که از روز روشن تره رو ثابت کنم؟؟؟ مگه ار این ثابت تر هم میشه؟؟؟:))
پس رنگ بندی جزو گرافیک نیست؟؟؟ که این طور...:-؟
دوست عزیز تک تک فریم های u2 از این عکسی که گذاشتی بهترن ;)
دوستان هم که به اندازه ی کافی برات عکس گذاشتن:)

:)) چی رو ثابت کنم؟؟؟ چیزی که از روز روشن تره رو ثابت کنم؟؟؟ مگه ار این ثابت تر هم میشه؟؟؟:))
پس رنگ بندی جزو گرافیک نیست؟؟؟ که این طور...:-؟
دوست عزیز تک تک فریم های u2 از این عکسی که گذاشتی بهترن ;)
دوستان هم که به اندازه ی کافی برات عکس گذاشتن:)
خودتو ثابت کن ...!!!
من گفتم رنگ بندی جزو موارد فنی نیست؟؟؟ !!! میشه پستم رو بهم نشون بدین آخه من حافظه ام ضعیفه :(

واقعا با این اعتماد به نفسی که شما دارین آدم احساس پوچی میکنه ....
این پست شما :
فعلا گرافیک گیرز3 اگر از نظر فنی حتی با آنچارتد 2 هم مقایسه بشه از همه نظر کم میاره مثل:نورپردازی-کیفیت بافت ها- فریم ریت و رنگ بندی.
از کی تا حالا رنگ بندی جزو موارد فنی حساب میشه ؟؟؟

احسان بقیه واسه فردا :d

شما درست میگی رنگ بندی مربوط به گرافیک فنی نیست.مربوط به گرافیک هنریه....
ولی این باز هم چیزی رو عوض نمی کنه حتی بدتر هم میکنه.چون اینجوری گرافیک هنری آنچارتد هم بهتر از گرافیک هنری گبرز میشه :)
قبل از اینکه دیگران رو به تمسخر بگیری حرفت رو مزه مزه کن بعد بزن :d

با این که بازی دو سال پیشه و تنها منبع نور همون مشعله تابلوئه از اون تریلر یه ماه پیش چقدر نور پردازی شاخ تری داره ! دقت کن فقط یه منبع نور !
اولا من چیکار کنم واسه دو سال پیشه مگه من مقایسه کردم؟؟؟ اون آقا گفت gears ضعیف تر منم گفتم نیست !!! دوما رو چه حساب گفتی نورپردازی شاخ تره اینم جای بسی تأمل داره :d ( تو uncharted منبع نور بالا سره کاراکتر هست تو گیرز پشتش اون گوشه !! چطوری حساب کردی نورپردازیش بهتره؟؟:d)

آخرین ویرایش:
خودتو ثابت کن ...!!!
من گفتم رنگ بندی جزو موارد فنی نیست؟؟؟ !!! میشه پستم رو بهم نشون بدین آخه من حافظه ام ضعیفه :(

واقعا با این اعتماد به نفسی که شما دارین آدم احساس پوچی میکنه ....
این پست شما :

از کی تا حالا رنگ بندی جزو موارد فنی حساب میشه ؟؟؟

شما درست میگی رنگ بندی مربوط به گرافیک فنی نیست.مربوط به گرافیک هنریه....
ولی این باز هم چیزی رو عوض نمی کنه حتی بدتر هم میکنه.چون اینجوری گرافیک هنری آنچارتد هم بهتر از گرافیک هنری گبرز میشه :)

با این که بازی دو سال پیشه و تنها منبع نور همون مشعله تابلوئه از اون تریلر یه ماه پیش چقدر نور پردازی شاخ تری داره ! دقت کن فقط یه منبع نور !
ویرایش : این رو هم دارم که رنگ بندیش نزدیک تره :

اولا من چیکار کنم واسه دو سال پیشه مگه من مقایسه کردم؟؟؟ اون آقا گفت gears ضعیف تر منم گفتم نیست !!! دوما رو چه حساب گفتی نورپردازی شاخ تره اینم جای بسی تأمل داره :d ( تو uncharted منبع نور بالا سره کاراکتر هست تو گیرز پشتش اون گوشه !! چطوری حساب کردی نورپردازیش بهتره؟؟:d)
من نگفتم کاری بکن گفتم با اینکه مال 2 سال پیشه ولی خیلی هم خوفه :d
یعنی آخرت دلیلی !!! ملعون یعنی چی که اون پشت سرشه و اون یکی بالا سرشه :d بابا کجای دنیا اینجوری نورپردازی رو مقایسه می کنن :دی یعنی واقعاً اینجوری مقایسه می کنی نورپردازی رو ؟ آبروت رفت :دی بابا باید تاثیر منبع نور روی محیط رو بررسی کنی :دی اینکه چقدر روی اجسام دیگه و سایه ها تاثیر میزاره و ... دیگه از اون عکس شاخ تر می خوای ؟ با یه منبع محیط رو زیر و رو کرده :دی تازه توی خود بازی وقتی زمین رو هم نگاه می کنی وحشتناک تره :دی

آخرین ویرایش:
بیا احسان جان فقط مرد مردونه به دور از علایق و سلیقه های شخصی ( تو زندگی ، زن ، بچه :d ) مقایسه کن خدایی قبولت دارم :

(میگم این که بدتره با اون قبلی ـه بنظرم به هم نزدیک تر بودن !!!)
دوستان خواهشن تو همین عکس بالایی(u2) دقت کنید تا به گرافیک هنری و تاثیر بسزای اون در تاثیر بر مخاطب ایمان بیارید ، به هارمونی رنگ ها نگاه کنید چه قدر در انتخاب رنگ ها دقت شده ، به هماهنگی و تعامل رنگ های گرم دقت کنید ....
استفاده از رنگ های زرد ، قرمز و نارنجی که به لحاظ تاثیر گذاری و جلب توجه بیننده در نگاه اول جزو قوی ترین و تاثیر گذارترین ـه رنگ هاست ( بدون شک naughty dog قوی ترین استدیو در زمینه گرافیک هنری هست ) آدم احساس میکنه برای انتخاب تک تک تکسچرها هم کلی قوت گذاشتن.
اصلا و ابدا منظورم این نیست که از لحاظ تکنیکی u2 ضعیفه خواهشن بد برداشت نکنید ولی u2 جزو معدود بازی هایی این نسل هست که هم از لحاظ هنری و هم فنی در یک سطح کار شده ..در اکثر بازی ها یا از لحاظ فنی روشون زیاد کار شده و موارد هنریشون ضعیف یا بلعکس مثالم زیاد هست ، همین GEOW 2 یا halo reach که اگه از لحاظ هنری قوی تر کار شده بودن مسلما در جایگاه بالاتری قرار میگرفتن .

فقط خواهشن هر کسی نگاه میکنه به جزییات ، ریزه کاری و کیفیت بافت ها که همیشه تو سری گیرز حرف اول و آخر رو میزنه دقت کنید ( جزییات صورت ، بازو مارکوس و ....... ) جالب اینجاست بر عکس u2 و احتمالا 3 .....جزییات ، ریزه کاری و مدل سازی بی نظیر فقط مربوط به کارکترهای اصلی نیست و حتی ما تو سایر شخصیت های جانبی شاهد مدلینگ دهشتناک و وسواس بی نظیر سازنده ها در طراحی کاراکتر ها هستیم نمونه ....:

یعنی آخرت دلیلی !!! ملعون یعنی چی که اون پشت سرشه و اون یکی بالا سرشه بابا کجای دنیا اینجوری نورپردازی رو مقایسه می کنن یعنی واقعاً اینجوری مقایسه می کنی نورپردازی رو ؟ آبروت رفت بابا باید تاثیر منبع نور روی محیط رو بررسی کنی اینکه چقدر روی اجسام دیگه و سایه ها تاثیر میزاره و ... دیگه از اون عکس شاخ تر می خوای ؟ با یه منبع محیط رو زیر و رو کرده تازه توی خود بازی وقتی زمین رو هم نگاه می کنی وحشتناک تره

:)) آبروی من رفت ؟؟؟ مرد حسابی تاثیر نور گیرز رو چه طوری متوجه شدی؟؟:d (دوباره به درگاه ملکوتی وصل شدی ؟؟:d) دارم میگم منبع نوری که دسته ناتان هست ( اون آتیشه )بالا سرشه و بر روی صورتش تاثیر گذاشته ، جه ربطی به عکس gears داره که منبع نورش پشت سرش هست ؟؟
در ضمن مگه اتیش پشت سره مارکوس روی محیط تاثیر نذاشته؟؟؟ باید حتما دورش یه خط قرمز بکشم ببینی ؟:d

آخرین ویرایش:
فقط خواهشن هر کسی نگاه میکنه به جزییات ، ریزه کاری و کیفیت بافت ها که همیشه تو سری گیرز حرف اول و آخر رو میزنه دقت کنید
بــیــخــیــال ! :دی بافت های Unreal Engine با اینکه خیلی خوب هستند اما هیچ وقت به دلم نمیشینه، یجور حالت خمیری داره (IMO). مثلاً به زره مارکوس یا بیرد نگاه کن:
0t44qqsfyvvyd09ra41z.jpg

189cugs4cuharfdjq3i3.jpg

در کل اینجور هایپ بخورد بازی دادن هم اصلاً جالب نیست. خیلی زیاده یعنی :دی!

بــیــخــیــال ! :دی بافت های Unreal Engine با اینکه خیلی خوب هستند اما هیچ وقت به دلم نمیشینه، یجور حالت خمیری داره (IMO). مثلاً به زره مارکوس یا بیرد نگاه کن:
در کل اینجور هایپ بخورد بازی دادن هم اصلاً جالب نیست. خیلی زیاده یعنی :دی!

رضا یه خورده انصاف داشته باش ....اولا هایپ شما (منظور شخص خاصی نیست دارم راجع به یه جریان صحبت میکنم :d ) راه انداختین که گفتین گرافیک u2 از گیرز 3 سرتره ، ثانیا مردی برو بافت های gear2 با بازی های هم زمان خودش مقایسه کن :d ..ثالثا عکس هایی که گذاشتی تماما ingame هستن و زوم شده رو کاراکتر ...!!!!

• Like
Reactions: Tommy Fisher
تنها بحث ما گرافیک بازیهای u3 و gears 3 نیست بلکه از همه نظر باید مد نظر قرار بگیرن از نظر داستانی که کشش داستانی هر دو خوب و موفق هستند ولی اگر بخواهیم واقع بینانه بگیم صد در صد u3 از نظر داستانی برتری داره و هیجان اون رو با هیچ چیز دیگه نمیشه عوض کرد در واقع روند اون و نوع طراحی مراحل و از همه مهمتر گرافیک اون بازی رو به یکی از بهترینها تبدیل کرده ما با بازی کردن u3 در واقع حس یک ماجراجویی ناب را خواهیم داشت که لحظه لحظه اون هیجان و اتفاقات خارقالعاده هست و نه تنها اونی که بازی میکنه بلکه اونی هم که در حال تماشای بازی هست از بازی صد در صد لذت کافی را خواهد برد ولی gears 3 با اینکه سبک خاص خودش را دارد ولی واقعا از نظر داستانی چیز خیلی خاصی ندارد و همان روند شماره 2 را داردgears 3 با اینکه گرافیک خوبی دارد ولی از نظر سبک و نوع روایت داستان دقیقا همونی هست که در شماره 2 بود البته بدون پیشرفت نیست ولی واقعا برای این بازی بزرگ کافی نبوده من به شخصه معتقدم به هر کدام از بازیها از نظر نمره میتوان نمره های زیر را داد :
gears of war 3 ====8.5
uncharted 3 =====9.2
من به این نمرات صد در صد اعتقاد دارم چون از همه نظر بازیها رو بارها و بارها دیدم و خبرها و مصاحبه های اونها رو دیدم و شنیدم و تمام تریلرهای به نمایش در آمده هر کدام را هم مکررا دیدم !!!
gears 2 و uncharted 2 رو هم بازی کردم و تا آخر چند بار رفتم !

آخرین ویرایش:
رضا یه خورده انصاف داشته باش ....اولا هایپ شما (منظور شخص خاصی نیست دارم راجع به یه جریان صحبت میکنم :d ) راه انداختین که گفتین گرافیک u2 از گیرز 3 سرتره ، ثانیا مردی برو بافت های gear2 با بازی های هم زمان خودش مقایسه کن :d ..ثالثا عکس هایی که گذاشتی تماما ingame هستن و زوم شده رو کاراکتر ...!!!!
خو هنوز چیزی مشخص نیست بزار Gears 3 بیاد شاید گرافیکش در حد U2 نبود, U2 امتحان خودش رو وحشتناک پس داده باید صبر کرد و دید گیرز 3 چه میکنه:دی
خو ملومه ingame هستند با غیر این-گیم که کاری نداریم اصلاً بدردمون نمیخوره :دی! تاکیدی روی عکس هایی که گذاشتم ندارم، زومی هم روی کرکتر صورت نگرفته فقط تصاویر FHD که از اسکرین کپچر شده قسمت کرکتر هاش Crop شده. اگر زوم شده بود پیکسل ها شدیداً خود نمایی میکردند :دی.
مثلاً یک همچین تصویری از U1 هم گرفته شده به بافت ها و دیزاینش توجه کن:
1vq6z8aye6t10frnz9m.jpg

باز هم هست تصویر سرعتم ترکیده حوصله آپ کردن ندارم :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or