.:Pouria:.
کاربر سایت
عجب !!!! خوبه حالا از امضا و اواتار شما هم معلومه کی فن هست !!!!! دوست عزیز دیدن این عکس ها یه جفت چشم سالم و یه عقل درست حسابی می خواد که فکر می کنم همه داشته باشن ! و کاملا واضحه که گرافیک U3 بالاتر از گیرز هست !
عجب !!!! خوبه حالا از امضا و اواتار شما هم معلومه کی فن هست !!!!! دوست عزیز دیدن این عکس ها یه جفت چشم سالم و یه عقل درست حسابی می خواد که فکر می کنم همه داشته باشن ! و کاملا واضحه که گرافیک U3 بالاتر از گیرز هست !
حالا جالبه این عکس هایی که جناب terova برای مقایسه استفاده کردن هیچ کدومشون از گیم پلی گیرز نیستن ولی باز هم حرفی برای گفتن ندارن! LOL
بابا چه حوصله ای دارین شما ها :d ما n صفحه خودمون رو پاره کردیم که ماهیت این عکس های دستکاری شده یا کیفیت داغونِ به اسم HD آنچارتد رو مشخص کنیم آخرش به هیچ جا نرسید :d کلاً کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد :d هیچ وقت هم خورشید پشت ابر نمی مونه :dبیخیال باو ...
کلا 26 صفحه تاپیک رفته جلو 40 تا مقایسه اونجوری که خودش خواسته گذاشته ... :d
دیگه فکر کنم نمایش هایی که دو بازی تو E3 داشتند + تعریف سایتا همه چیز رو مشخص کرده باشه !!
یکم فکر کن..!حالا جالبه این عکس هایی که جناب terova برای مقایسه استفاده کردن هیچ کدومشون از گیم پلی گیرز نیستن ولی باز هم حرفی برای گفتن ندارن! LOL
آره مخصوصا 1UPدیگه فکر کنم نمایش هایی که دو بازی تو E3 داشتند + تعریف سایتا همه چیز رو مشخص کرده باشه !!
تایید میشه ! منم همچین چیز خارق العاده ای تو این GOW نمیبینم (منظورم گرافیک چون تو گیم پلی که بینظیره) ! اینهمه گفتن Unreal Engine 3 این کارو میکنه و اون کارو میکنه اونوقت تو دموی ماکرو یه لحظه فکر کردم دارن یه فلش بک از GOW 2 رو نشون میدن ! (احتمالا خوابم میومده!) :dبابا چه حوصله ای دارین شما ها :d ما n صفحه خودمون رو پاره کردیم که ماهیت این عکس های دستکاری شده یا کیفیت داغونِ به اسم HD آنچارتد رو مشخص کنیم آخرش به هیچ جا نرسید :d کلاً کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد :d هیچ وقت هم خورشید پشت ابر نمی مونه :d
گیرز بهتره :d
دیگه خیلی داری تند میزی ها اینجوری ادامه بدی برات بد میشه. ماهیت رفتاری و آنچارتد پریشی شما برای احدی تو سایت پنهان نیست!یکم فکر کن..!
اینم مثل همون سوزن تو انبار کاه.آره مخصوصا 1UP
اینو به یکی بگو که ندونه ! همین چند ساعت پیش بود که IGN لعنت ا... علیه گیرز رو به عنوان Most Anticipate game ـش انتخاب کرده بود و بال درآورده بودی ! دیگه نمی دونستی اون بیشترین انتظار قبل از e3 , در بعد از e3 همش برباد رفت ! حالا 1UP شد قبله ی عالم !
دلیلش اینه که نمی خوای واقعیت رو قبول کنی.
فعلا گرافیک گیرز3 اگر از نظر فنی حتی با آنچارتد 2 هم مقایسه بشه از همه نظر کم میاره مثل:نورپردازی-کیفیت بافت ها- فریم ریت و رنگ بندی.
گیرز آو وار بازی خوبی هست من هم خیلی خوشم میاد ازش ولی واقعیت اینه که گرافیکش جلوی آنچارتد حرف زیادی برا گفتن نداره.