Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
ببین اگر Uncharted 2 رو الآن داری برو ویدئو های پشت صحنه ساخت قسمت مالتی پلیر رو ببین ساب تایتل هم روشن کن :دی ببین در مورد تکنیک های بخش چند نفره نسبت به تک نفره چی میگه. اینجوری نیست که ما فکر کنیم سازنده ها یک انجین میسازند خودش خودکار عمل میکنه. سکشن های مختلف مالتی پلیر از نو بازی نویسی و کد بندی میشن یعنی عملاً از تکنیک های گرافیکی که تو بخش سینگل استفاده کردند تو بخش چند نفره بهره نمیبرن و خیلی از اونهارو حذف میکنن مثل مواردی که نام بردم در پست بالا. اینا همشون جزو قابلیت ها و گرافیک تکنیکی بازی حساب میشن!
مثلاً این دوتا عکس Direct Feed از گیم پلی بخش مالتی پلیر Gears 3 هست کاملاً مشخصه از لحاظ تکنیکی هم کلی فرق داره با سینگل نه فقط گیرز3 بلکه تقریباً 95% بازی ها همینجورن.

منم میگم بصورت کلی خیلی تفاوت هست بین گرافیک تکنیکی بخش چند نفره با تک نفره. لااقل U2 اینطور بوده.
شما اگر بتونی واسه این حرفات یک منبع درست حسابی بیاری اون موقع بخش اعظمی از مشکل ما حله. :دی تا صبح هم بشینی اینجا از خودت بگی هیچ ارزشی نداره.

ببین رضا چرا دورغ بگم من تا حالا مولتی u2 رو بازی نکردم، کلا بازی های ps3 مولتی نزدم فقط سینگل.... ولی اکثر بازی های شاخ 360 مولتی بازی کردم ، و واقعا تفاوت خاصی از لحاظ تکنیکی ندیدم !!!
در ضمن منبع کجا بود مگه میشه منبع پیدا کرد که مثلا سایت گفته باشه گرافیک تکنیکی مولتی ار سینگل بشتر یا بلعکس !!! مگه اونا میدونن بحث ما هر هفته چیه که راجع بهش اطلاعات بدن ؟؟؟ :d ما داریم بر اساس عقل و منطق خودمون بحث میکنیم :d

بحثم تا همین جا کافی ـه قضاوت رو بذارم به عهده دیگران ...بریم بعدی :d

عزیز شما گفتی از کنار آنچرتد 2 رد نشدم من برای اثبات حرفم عکس اتاقم رو گذاشتم که PS3 توش هست و الان حدود 4 سالی هست که این PS3 رو از فریدون خریدم وخیلی از فن های PS3 منو میشناسند که چند ماهی تو کلن بازی K2 هم تیمی بودیم الان هم 7 ماهی هست XBOX ندارم و فقط با PS3 دارم بازی میکنم.. هیچ وقت بی خودی به یک نفر نگو فلان بازی رو بازی نکردی..

مقایسه هم باید برابر باشه من تمام عکسهای Geow3 رو از روی ویدئو با کیفیت 720p خودم گرفتم که میتونم لینک ویدئو هم به شما بدم اما عکسهای شما از سایتهای داخل وب برداشته شده
چرا حرف تو دهن من میزاری من گفتم :
یا نفهمیدی اون عکسی که گذاشتم واسه آنچارتد 2 ـه یا اینکه از کنار بازی حتی رد هم نشدی ! :d
عین جملمه ! حالا من کجا گفتم تو اصلاً بازی نکردی یا قطعاً از کنارش رد نشدی نمی دونم !
کلاً بی خیال ! گفتم شما همون عکس های گیرز رو بزاری کافیه ! بقیه دوستان زحمت آنچارتد رو میکشن سایرین هم برای مقایسه چشم دارن نیازی دیگه به چسبوندن عکس ها بیخ هم نیست !

ببین رضا چرا دورغ بگم من تا حالا مولتی u2 رو بازی نکردم، کلا بازی های ps3 مولتی نزدم فقط سینگل.... ولی اکثر بازی های شاخ 360 مولتی بازی کردم ، و واقعا تفاوت خاصی از لحاظ تکنیکی ندیدم !!!
در ضمن منبع کجا بود مگه میشه منبع پیدا کرد که مثلا سایت گفته باشه گرافیک تکنیکی مولتی ار سینگل بشتر یا بلعکس !!! مگه اونا میدونن بحث ما هر هفته چیه که راجع بهش اطلاعات بدن ؟؟؟ :d ما داریم بر اساس عقل و منطق خودمون بحث میکنیم :d

بحثم تا همین جا کافی ـه بریم بعدی :d
خُب اینو از همون اول میگفتی من اینقدر انگشتمو خسته نکنم برادر من :دی !

منظورم اینه که اگر همچین چیزی باشه حتماً سایت های گردن کلفتی مثل Eurogamer بهش تا حالا اشاره میکردند. در صورت وجود همچینی چیزی, یکسان بودن گرافیکی تکنیکی تو بخش های مالتی و سینگل چیزی نیست که اولین بار بحثش بین من و تو باشه.
مثلاً همین تک آنالیس های Digital Foundry کدومش از بخش مالتی بوده ؟! اومده برای مقایسه تکنیکی گرافیک دو نسخه PS3 و X360 بازی Crysis 2 یا صدها بازی دیگه از بخش مالتی استفاده کرده ؟! خُب ملومه که نه.

کلاً فلسفه بخش چند نفره فقط و فقط سرگرم کردن هست تا چیز دیگه ای برای همینه که یک بازیساز کلی از قابلیت های تکنیکی رو میزنه تا بتونه تجربه بهتری رو توی بخش مالتی فراهم کنه.

ولی من هنور سر حرف خودم هستم دیلیلشم تو پست های قبلیم گفتم مثالم بخوای تا دلت بخواد میتونم بیارم :دی
#:-s:d

پ.ن: خلاصه اینکه لپ کلام, مقایسه گرافیک تکنیکی هر بازی با بازی دیگه Single Vs. Single هست و توی هیچ دهاتی حتی, برای مقایسه تکنیکال گرافیک از بخش مالتی استفاده نمیکنند :دی !

آخرین ویرایش:

منظورم اینه که اگر همچین چیزی باشه حتماً سایت های گردن کلفتی مثل Eurogamer بهش تا حالا اشاره میکردند. در صورت وجود همچینی چیزی, یکسان بودن گرافیکی تکنیکی تو بخش های مالتی و سینگل چیزی نیست که اولین بار بحثش بین من و تو باشه.
مثلاً همین تک آنالیس های Digital Foundry کدومش از بخش مالتی بوده ؟! اومده برای مقایسه تکنیکی گرافیک دو نسخه PS3 و X360 بازی Crysis 2 یا صدها بازی دیگه از بخش مالتی استفاده کرده ؟! خُب ملومه که نه.

کلاً فلسفه بخش چند نفره فقط و فقط سرگرم کردن هست تا چیز دیگه ای برای همینه که یک بازیساز کلی از قابلیت های تکنیکی رو میزنه تا بتونه تجربه بهتری رو توی بخش مالتی فراهم کنه.

این که معلومه ...!!! عقب افتاده نیستن که برن از مولتی آنالیز کنن!!! :d تو سینگل همه چیز بهتره ....مسلما یه سازنده وسواس و دقتی که واسه سینگل میذاره تو مولتی نمیداره !! تو فرض کن شاید خیلی اوقات کلی بگرده وقت بذاره تا از یه تکسچره عالی واسه یه بخش بخصوص استفاده کنه و حتی بجای سایه از بافت تیره استفاده کنه :d (مثل killzone ) ولی تو مولتی کلویی بافت ، تکسچر و غیره بکار میبرن ....!!!

ولی من هنور سر حرف خودم هستم دیلیلشم تو پست های قبلیم گفتم اگه انجین به قدری قوی باشه که تو کمپین دچار افت فریم نشه دلیلی نداره سازنده ها قید اون افکت ها رو تو مولتی بزنن :d دلیل اصلی این فرقی هم که تو میبینی این هست که تو بعضی بازی ها واسه مولتی از ابتدا شروع به ساختن مپ و غیره میکنن و تایم و دقت لازم رو تو طراحیش نمیزارن.... در ضمن یکی از مثال هایی که خیلی راحت میتونم حرفم رو ثابت کنم halo reach هست چون تو این بازی از بعضی مراحل کمپین تو مولتی استفاده کردن راحت میشه تشخیص داد تفاوتی بین مولتی کمپین نیست ( حداقل 70 % :d )، مثال های دیگه هم تا دلت بخواد میتونم بیارم :d
ولی انصافا موج آب uncharted 3 جای بسی تأمل داره ، خیلی عالی به نظر میرسه !!!!

آخرین ویرایش:

البته تو بازی Geow2 تفاوت چندانی دیده نمیشه..

http://www.img4up.com/up2/53211752303560921737.jpg

این عکس یک باگ بود تو بخش مولتی تو MAP امنیتی..

terova @

برای خودت اعجوبه ای هستی !

اسپم نده..

کلآ اون طور که قدیما خوندم سازنده های کنسولی میتونن با یه سری کارها افکت هایی خلق کنن که توی PC با DirectX های بالا جواب میده ! :biggrin1: یعنی مثلآ اینجا ممکنه ربطی به تسه مسه نداشته باشه ولی یه چیزی شبیه اون باشه !
نمیشه آخه ! این تکنیکا فک کنم به نوع کارت گرافیک و GPU ـش بر می گرده !

قابلیتهای DX یک روش برای ساختن بازی به شکل راحت تر و اقتصادی تر هست برای اینکه به قول معروف یک پلتفرم اقتصادی داشته باشن که توسعه دهنده های بازی بتونن راحت تر از امکانات سخت افزار استفاده کنن (مثلا زبونهای مختلف برنامه نویسی رو به کار بگیرن) معمولا کارتهای گرافیک با قابلیتهای DX یا هر API دیگه ای سازگاری دارن یعنی اینکه دستور العملهایی درونشون جاسازی شده که کدهارو بدون پردازش از راههای متعارف اجرا میکنن فقط کافیه که سازنده بازی اون توابع رو موقع برنامه نویسی به کار بگیره و یا یک دستور رو اجرا کنه بقیه کدها که به صورت سطح پائین هستن پشت صحنه روی سخت افزار اجرا میشن ولی روی کنسولها بازی سازها برای اینکه از قدرت نهایی کنسول استفاده کنن رو به برنامه نویسیهای سطح پائین میارن (مثلا یا شاید assembly ) که بهره وری بالایی داره و توان سیستم رو برای کامپایل کردن کدها هدر نمیده در نتیجه مستقیما می تونن از ذره ذره قدرت سخت افزار استفاده کنن البته زمان بر هست ولی چون توجیه اقتصادی داره اینکارو میکنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SNAKE 2007
قابلیتهای DX یک روش برای ساختن بازی به شکل راحت تر و اقتصادی تر هست برای اینکه به قول معروف یک پلتفرم اقتصادی داشته باشن که توسعه دهنده های بازی بتونن راحت تر از امکانات سخت افزار استفاده کنن (مثلا زبونهای مختلف برنامه نویسی رو به کار بگیرن) معمولا کارتهای گرافیک با قابلیتهای DX یا هر API دیگه ای سازگاری دارن یعنی اینکه دستور العملهایی درونشون جاسازی شده که کدهارو بدون پردازش از راههای متعارف اجرا میکنن فقط کافیه که سازنده بازی اون توابع رو موقع برنامه نویسی به کار بگیره و یا یک دستور رو اجرا کنه بقیه کدها که به صورت سطح پائین هستن پشت صحنه روی سخت افزار اجرا میشن ولی روی کنسولها بازی سازها برای اینکه از قدرت نهایی کنسول استفاده کنن رو به برنامه نویسیهای سطح پائین میارن (مثلا یا شاید assembly ) که بهره وری بالایی داره و توان سیستم رو برای کامپایل کردن کدها هدر نمیده در نتیجه مستقیما می تونن از ذره ذره قدرت سخت افزار استفاده کنن البته زمان بر هست ولی چون توجیه اقتصادی داره اینکارو میکنن.
من هنوز نفهمیدم ! خب پس چرا بازی های دیگه که انقد رو گرافیکشون کرا می کنن نمی تونن یه چیزی شبیه Tesselation رو رو کنسول در بیارن ؟
به نظر من NG از یه تکنیک و پل تکنیکی جدید برای اینکار استفاده کرده و وقاعا هر کی همچین کاری کرده بسیار باهوش بوده :دی

خب پس چرا بازی های دیگه که انقد رو گرافیکشون کرا می کنن نمی تونن یه چیزی شبیه Tesselation رو رو کنسول در بیارن ؟

ببین tesselationیکی از ویژگی های dx11هستش!
این ویژگی بصورت سخت افزاری باید در gpuوجود داشته باشه!
یعنی در معماری کارت های dx11حداقل یک قسمت برای tesselationتعبیه شده!
و اگر بازی و برنامه ای از tess استفاده کنه!پردازش tessبه قسمتی که در معماری کارت تعبیه شده واگذار میشه!
در مجموع باید بگم که کنسول های نسل حاضر نمی تونند از tesselationاستفاده کنند! چون gpuکنسول از dx9پشتیبانی می کنه!
البته به جای tessاز bump mappingاستفاده می کنن فکر کنم که تقریبا کار tessرا انجام میده!

انصافا انچارتد بهتره :d
----------------
البته به خاطر انجين گيرزهم هست كه خيلي تاريك و با شيد و بي نوره !!
ولي انچارتد خيلي محيط رنگي و روشن داره !!
برا همين نميشه درست تشخيص داد

من مرزها رو شکافتم و با دانلود بیش از 10 تریلر مختلف آخرین و بهترین کیفیت ممکن رو توانستم از سایت خود ND گیر بیارم..

خوب برید تو این صفحه و ویدئوی که گذاشته رو با کیفیت 720 دانلود کنید..

http://www.naughtydog.com/site/post/introducing_katherine_marlowe/

تو خود فروم سایت بخش U3 هم چندتا لینک ویدئو پیشنهاد دادن که میتونید برید اونها هم نگاه کنید کع کیفیت های خوبی دارن..
اگر هم کسی لینک با کیفیت تری داره بده تا مقایسه کنیم..

http://www.youtube.com/watch?v=mwywuVzrJTg&feature=channel_video_title
http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-uncharted-3/714975
http://www.youtube.com/watch?v=aMInoLwQJW4&feature=youtu.be

در کل شاید تو بعضی جاها گرافیکش به خاطر رنگ روشن محیط جالب به نظر بیاد ولی تو بعضی از جا ها هم حرفی برای گفتن نداره..

http://www.img4up.com/up2/12677738092491146684.jpg

تازه ما هنوز مقایسه گرافیکی گیم پلی اصلی بازی رو انجام ندادیم..

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or