Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
عزیزم یا شما انچارتد 2 رو بازی نکردی یا از شدت فن بوی بودن داری خودتو به کوچه علی چپ میزنی .فرق گرافیک بخش سینگل و مولتی بازی انچارتد خیلی زیاده تو رو خدا نگو از لحاظ تکنیکی یکسانن .نورپردازی فرق داره کرکتر ها کم جزئیات ترن،تکستچر ها هم همینطور پلی گن ها هم کمتره.
این اخرین پست من اینجاست واقعا دیگه خنده دار شده این تاپیک

آقا اصلا تو کل عالم فقط شما uncharted زدی ، اصلا من فن ، من مش غلام علی ok ؟؟

شما فقط اگه مردی سره حرفت بایست و اون تیکه ایی که بلد کردم رو بهم با دلیل و منطق ثابت کن

باشه تو درست میگی, اصلاً هرچی تو میگی همونه. این تیکه فقط به عنوان مهمل ترین جمله ای که خوندم یادم میمونه
منم اون %70 یادم میمونه :d

شما فقط اگه مردی سره حرفت بایست و اون تیکه ایی که بلد کردم رو بهم با دلیل و منطق ثابت کن
یعنی چه قضیه بر عکسه ؟! مثل اینکه من بگم خدا وجود نداره اکثریت بگن وجود داره بعد بیام به بهشون بگم خُب ثابت کنید که وجود داره !, تو میگی فرقی نداره ما هم میگیم یک منبع درست حسابی بیار که بگه این دوتا قسمت از لحاظ تکنیکی با هم فرقی ندارن. حرف هایی که منبع اصلیش خودتی نه واسه من و نه هیچ کس دیگه اصلاً ارزش نداره!

شیدر برف و آب و تاثییراتشون روی محیط و شخصیت اصلی بخصوص برف، کیفیت تکسچر ها که برای منی که دو ساله دارم یک پشت U2 آنلاین میزنم فرقش با سینگل خیلی زیاده، نور پردازی کدر تر. انیمیشن های کم تعامل تر. افکت های تصویری و فیزیک فوق العاده محدود تر و...

ببین مثلاً این عکس از کمپین Uncharted 2 هست با کرکتر اصلی و محیط بدون افکت رندر های خاص. یعنی نور پردازی و کیفیت تکسچر ها (بقیه موارد بماند) بصورت خالص کاملاً مشخصه:

vjg1erxm91ynvboyrkr4.jpg

حالا اگر قرار بود یک همچین کیفیتی رو تو بخش چند نفره هم ببینم رسماً خودمو دار میزدم :دی!

امیدوارم متوجه شده باشی و در مورد پست های اخیر هم اگر بی احترامی شده عذر میخوام.

مگه U3 از Tesselation استفاده می کنه آبش موج داره ؟ چون تا جایی که میدونم این کارا تو DX10 و 9 ممکن نیست و برای DX11 هست !
http://www.img4up.com/up2/85439244547732182971.jpg
فک نکنم از تسلشن استفاده کرده باشند. کلاً یک تکنیک هیولا و خاص هست. افکت آبش بهترین چیزیه که تا الآن دیدم واقعاً فک اندازه :O!

هر چی منتظر موندیم منبع که نذاشتی ! اینم از این عکس هات !
منبع کدومه برادر من، اون عکس هارو ایشون خودشون با فتوشاپ درستکاری کرده بودن!

آخرین ویرایش:
این مقایسه عکس ها هم داره یه کم خنده دار میشه ! :دی البته از اولش هم بود ولی رفته رفته بامزه تر میشه ! :دی

مگه U3 از Tesselation استفاده می کنه آبش موج داره ؟ چون تا جایی که میدونم این کارا تو DX10 و 9 ممکن نیست و برای DX11 هست !
Digital Foundry در مورد آب ـش این رو گفته :
Drake's voyage through a boat tossing and turning in a storm is another in a long line of examples from the series of how brand new technical effects are being used in concert with innovative gameplay ideas. In this case, the developers' stunning new 3D water effects combined beautifully with uneven ground. Animation on Drake himself as he fought to retain his balance again showed improvement over Uncharted 2.

کلآ اون طور که قدیما خوندم سازنده های کنسولی میتونن با یه سری کارها افکت هایی خلق کنن که توی PC با DirectX های بالا جواب میده ! :دی یعنی مثلآ اینجا ممکنه ربطی به تسه مسه نداشته باشه ولی یه چیزی شبیه اون باشه !

یا نفهمیدی اون عکسی که گذاشتم واسه آنچارتد 2 ـه یا اینکه از کنار بازی حتی رد هم نشدی ! :d هر چی منتظر موندیم منبع که نذاشتی ! اینم از این عکس هات !
حالا اون یکیش اشتباه بود باقیش که درست هست..:d
منبع چی میخوای ..؟ شما برو از همون شخصی که عکسها رو گذاشته بپرس خودش بهت میگه..:)

http://media.psnow.es/news/2011/06/07/1307502402_pc_event_bucket_106_017_004.jpg

آنچرتد از این تکنیک های هیولا زیاد تو عکس هاش استفاده میکنه..
تو عکس زیر هم از تکنیک های ناشناخته DX12 و DX13 استفاده شده..:d

http://media.psnow.es/news/2011/06/07/1307502402_pc_event_bucket_106_017_004.jpg

از کنار بازی حتی رد هم نشدی !

کلی خندیدم..
برو یک نگاه به عکس اتاقم که تو پروفایلم هست بکن من اصلا XBOX ندارم و فقط دارم با PS3 بازی میکنم بعد تو میگی از کنار بازی رد هم نشدم..!!!

آخرین ویرایش:
یعنی چه قضیه بر عکسه ؟! مثل اینکه من بگم خدا وجود نداره اکثریت بگن وجود داره بعد بیام به بهشون بگم خُب ثابت کنید که وجود داره !, تو میگی فرقی نداره ما هم میگیم یک منبع درست حسابی بیار که بگه این دوتا قسمت از لحاظ تکنیکی با هم فرقی ندارن. حرف هایی که منبع اصلیش خودتی نه واسه من و نه هیچ کس دیگه اصلاً ارزش نداره!

شیدر برف و آب و تاثییراتشون روی محیط و شخصیت اصلی بخصوص برف، کیفیت تکسچر ها که برای منی که دو ساله دارم یک پشت U2 آنلاین میزنم فرقش با سینگل خیلی زیاده، نور پردازی کدر تر. انیمیشن های کم تعامل تر. افکت های تصویری و فیزیک فوق العاده محدود تر و...

ببین مثلاً این عکس از کمپین Uncharted 2 هست با کرکتر اصلی و محیط بدون افکت رندر های خاص. یعنی نور پردازی و کیفیت تکسچر ها (بقیه موارد بماند) بصورت خالص کاملاً مشخصه:

vjg1erxm91ynvboyrkr4.jpg

حالا اگر قرار بود یک همچین کیفیتی رو تو بخش چند نفره هم ببینم رسماً خودمو دار میزدم :دی!

امیدوارم متوجه شده باشی و در مورد پست های اخیر هم اگر بی احترامی شده عذر میخوام.
آورین حالا شد :d
بیا منطقی بحث کنیم :d
بین پست من هست.. مدارکشم موجوده ....(:d) من نگفتم فرق ندارن !!! خودم تو پست قبلی یسری جنبه ها مختلف رو نام بردم ( AA ، رزولوشن ، کیفیت بافت ) که فرق دارن ، ولی رضا جان ، عزیز من ، اگه میبینی مثلا تو همون عکسی که از کمپین گذاشتی نورپردازی خارق العادست دیلیلش این هست که تو بخش مولتی اون مرحله با همون موقعیت وجود نداره اگه بود شک نکن نورپردازی هر دو در یک سطح بود ( تازه جنبه های هنری ام در نظر بگیر )....
انجین نمی تونه تشخیص بده که اینجا کمپین هست پس قوی عمل کنم اونجا مولتی ـه پس ضعیف کار کنم :d
بیین فرض کن تو یه بازی مثلا انجین اون از منبع نورهای نا محدود پشتیبانی میکنه خوب؟؟ حالا فرض کن ما تو کمپین 10 منبع نور داریم و تو مولتی هم 10 تا اینجا درست ؟؟!! :d
من میگم امکان نداره انجین به صورت خودکار تشخیص بده که فلان جا چون مثلا در گیری زیاده و تعداد کاراکتر ها زیاد هست از اون 10 تا منبع نور هشت تاش رو خاموش کنم تا فریم ثابت بشه !!!!! شاید سازنده ها تو اون مرحله بجای 10 تا 5 تا منبع نور بکار ببرن تا محاسبه اون واسه انجین راحت تر بشه ولی همون طور که گفتم امکان نداره که انجین خودکار تشخیص بده ( تو چنینن شرایط اصطلاح افت فریم پیش میاد ) در کل منظورم این بود که از لحاظ توان ، عملکرد و بازدـه انجین در موارد تکنیکی و فنی مختلف بین کمپین و مولتی فرقی نیست !!
نمی دونم دیگه چطوری توضیح بدم :d

Digital Foundry در مورد آب ـش این رو گفته :
Drake's voyage through a boat tossing and turning in a storm is another in a long line of examples from the series of how brand new technical effects are being used in concert with innovative gameplay ideas. In this case, the developers' stunning new 3D water effects combined beautifully with uneven ground. Animation on Drake himself as
he fought to retain his balance again showed improvement over Uncharted 2
ای بابا الان اینم میره جزو منافقین آریا :d
حالا اون یکیش اشتباه بود باقیش که درست هست..:d
منبع چی میخوای ..؟ شما برو از همون شخصی که عکسها رو گذاشته بپرس خودش بهت میگه..:)

تو عکس زیر هم از تکنیک های ناشناخته DX12 و DX13 استفاده شده..:d

کلی خندیدم..
برو یک نگاه به عکس اتاقم که تو پروفایلم هست بکن من اصلا XBOX ندارم و فقط دارم با PS3 بازی میکنم بعد تو میگی از کنار بازی رد هم نشدم..!!!
همونه که اشتباه شد ! کلاً من آدم هالویی به نظرم میام شما هم منتظر گیرز 3 برای ps3 هستی و انقدر داری سنگشو به سینه میزنی! انقدر چلمن هم نیستم بعد این چند سال شما رو نشناسم !
شما کلاً منبع و ... رو بیخیال همون عکس های گیرز رو بزار با آنچارتد نمی خواد کاری داشته باشی ! همین عکس خودش گویای همه چیزه :
http://up.iranblog.com/viewer.php?file=98fa3lgldwgsw6g8318p.jpg

آورین حالا شد :d
بیا منطقی بحث کنیم :d
بین پست من هست.. مدارکشم موجوده ....(:d) من نگفتم فرق ندارن !!! خودم تو پست قبلی یسری جنبه ها مختلف رو نام بردم ( AA ، رزولوشن ، کیفیت بافت ) که فرق دارن ، ولی رضا جان ، عزیز من ، اگه میبینی مثلا تو همون عکسی که از کمپین گذاشتی نورپردازی خارق العادست دیلیلش این هست که تو بخش مولتی اون مرحله با همون موقعیت وجود نداره اگه بود شک نکن نورپردازی هر دو در یک سطح بود ( تازه جنبه های هنری ام در نظر بگیر )....
انجین نمی تونه تشخیص بده که اینجا کمپین هست پس قوی عمل کنم اونجا مولتی ـه پس ضعیف کار کنم :d
بیین فرض کن تو یه بازی مثلا انجین اون از منبع نورهای نا محدود پشتیبانی میکنه خوب؟؟ حالا فرض کن ما تو کمپین 10 منبع نور داریم و تو مولتی هم 10 تا اینجا درست ؟؟!! :d
من میگم امکان نداره انجین به صورت خودکار تشخیص بده که فلان جا چون مثلا در گیری زیاده و تعداد کاراکتر ها زیاد هست از اون 10 تا منبع نور هشت تاش رو خاموش کنم تا فریم ثابت بشه !!!!! شاید سازنده ها تو اون مرحله بجای 10 تا 5 تا منبع نور بکار ببرن تا محاسبه اون واسه انجین راحت تر بشه ولی همون طور که گفتم امکان نداره که انجین خودکار تشخیص بده ( تو چنینن شرایط اصطلاح افت فریم پیش میاد ) در کل منظورم این بود که از لحاظ توان ، عملکرد و بازدـه انجین در موارد تکنیکی و فنی مختلف بین کمپین و مولتی فرقی نیست !!
نمی دونم دیگه چطوری توضیح بدم :d
ببین اگر Uncharted 2 رو الآن داری برو ویدئو های پشت صحنه ساخت قسمت مالتی پلیر رو ببین ساب تایتل هم روشن کن :دی ببین در مورد تکنیک های بخش چند نفره نسبت به تک نفره چی میگه. اینجوری نیست که ما فکر کنیم سازنده ها یک انجین میسازند خودش خودکار عمل میکنه. سکشن های مختلف مالتی پلیر از نو بازی نویسی و کد بندی میشن یعنی عملاً از تکنیک های گرافیکی که تو بخش سینگل استفاده کردند تو بخش چند نفره بهره نمیبرن و خیلی از اونهارو حذف میکنن مثل مواردی که نام بردم در پست بالا. اینا همشون جزو قابلیت ها و گرافیک تکنیکی بازی حساب میشن!
مثلاً این دوتا عکس Direct Feed از گیم پلی بخش مالتی پلیر Gears 3 هست کاملاً مشخصه از لحاظ تکنیکی هم کلی فرق داره با سینگل نه فقط گیرز3 بلکه تقریباً 95% بازی ها همینجورن.

منم میگم بصورت کلی خیلی تفاوت هست بین گرافیک تکنیکی بخش چند نفره با تک نفره. لااقل U2 اینطور بوده.
شما اگر بتونی واسه این حرفات یک منبع درست حسابی بیاری اون موقع بخش اعظمی از مشکل ما حله. :دی تا صبح هم بشینی اینجا از خودت بگی هیچ ارزشی نداره.

خدایی گیم پلی Uncharted 3 رو دیدی یا نه ؟! :دی چون یه سری حرفهات مثل این یه چیز دیگه رو نشون میده ! اگه دیده باشی , توجه کردی که حتی آب توی استخر کشتی هم داره نسبت به حرکات کشتی تکون میخوره چه برسه به اون قسمتی که کشتی سوراخ میشه و آب همه جا رو میگیره ! همون ابتدای دمو هم موج های آب واضح هست ولی چون خارج از محدوده گیم پلی هست حالا اونا رو حساب نمیکنیم !
صحبت DF هم که گذاشته شد :
Drake's voyage through a boat tossing and turning in a storm is another in a long line of examples from the series of how brand new technical effects are being used in concert with innovative gameplay ideas. In this case, the developers' stunning new 3D water effects combined beautifully with uneven ground. Animation on Drake himself as he fought to retain his balance again showed improvement over Uncharted 2

همونه که اشتباه شد ! کلاً من آدم هالویی به نظرم میام شما هم منتظر گیرز 3 برای ps3 هستی و انقدر داری سنگشو به سینه میزنی! انقدر چلمن هم نیستم بعد این چند سال شما رو نشناسم !
شما کلاً منبع و ... رو بیخیال همون عکس های گیرز رو بزار با آنچارتد نمی خواد کاری داشته باشی ! همین عکس خودش گویای همه چیزه :
http://up.iranblog.com/viewer.php?fi...gsw6g8318p.jpg
عزیز شما گفتی از کنار آنچرتد 2 رد نشدم من برای اثبات حرفم عکس اتاقم رو گذاشتم که PS3 توش هست و الان حدود 4 سالی هست که این PS3 رو از فریدون خریدم وخیلی از فن های PS3 منو میشناسند که چند ماهی تو کلن بازی K2 هم تیمی بودیم الان هم 7 ماهی هست XBOX ندارم و فقط با PS3 دارم بازی میکنم.. هیچ وقت بی خودی به یک نفر نگو فلان بازی رو بازی نکردی..

مقایسه هم باید برابر باشه من تمام عکسهای Geow3 رو از روی ویدئو با کیفیت 720p خودم گرفتم که میتونم لینک ویدئو هم به شما بدم اما عکسهای شما از سایتهای داخل وب برداشته شده

خدایی گیم پلی Uncharted 3 رو دیدی یا نه ؟! :biggrin1: چون یه سری حرفهات مثل این یه چیز دیگه رو نشون میده ! اگه دیده باشی , توجه کردی که حتی آب توی استخر کشتی هم داره نسبت به حرکات کشتی تکون میخوره چه برسه به اون قسمتی که کشتی سوراخ میشه و آب همه جا رو میگیره ! همون ابتدای دمو هم موج های آب واضح هست ولی چون خارج از محدوده گیم پلی هست حالا اونا رو حساب نمیکنیم !
صحبت DF هم که گذاشته شد :
Drake's voyage through a boat tossing and turning in a storm is another in a long line of examples from the series of how brand new technical effects are being used in concert with innovative gameplay ideas. In this case, the developers' stunning new 3D water effects combined beautifully with uneven ground. Animation on Drake himself as he fought to retain his balance again showed improvement over Uncharted 2

به جون خودم دیدم..:biggrin1: یک ویدئو هست 110 مگ حجمش هست با کیفیت 720p.. فقط منی که خدای دانلود تریلر هستم هیچ لینکی پیدا نکردم که این جور عکسها از توش در بیاد نمیدونم بعضی ها چه طوری این لینک ها رو کشف کردن..!

جان من ، مرگ من لینک یک ویدئو که مد نظرتون هست رو به من بدین..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or