شما هم یکم سعی کن به شعور دیگران احترام بزاری و با اون عکس ها بقیه رو ... فرض نکنی !نمیدونم چرا وقتی کم میارین یا اسپم میدین یا بحث رو منحرف میکنید.. قوانین هم که دیگه شده مسخره بازی..
اصلا شما چیزی به اسم مقایسه نمی دونید چی هست.. آدم حالش بهم میخوره اینجور تاپیک ها رو می بینه یکم خود خواه نباشید به نظرات دیگران هم احترام بگزارید..
والا خود شیطان هم جلوی شما کم میاره چه برسه به بقیه !نمیدونم چرا وقتی کم میارین یا اسپم میدین یا بحث رو منحرف میکنید.. قوانین هم که دیگه شده مسخره بازی..
اصلا شما چیزی به اسم مقایسه نمی دونید چی هست.. آدم حالش بهم میخوره اینجور تاپیک ها رو می بینه یکم خود خواه نباشید به نظرات دیگران هم احترام بگزارید..
والا خود شیطان هم جلوی شما کم میاره چه برسه به بقیه !
الآن این واقعآ نظر شخصیه ؟!!
در کل شاید تو بعضی جاها گرافیکش به خاطر رنگ روشن محیط جالب به نظر بیاد ولی تو بعضی از جا ها هم حرفی برای گفتن نداره..
همون U2 سال 2009 رو هم کسی این طوری در موردش حرف بزنه نمیشه نظر شخصی حساب کرد !
نظر شخصی یعنی اینکه مثلآ بگین من از رنگ آمیزی بازی خوشم نمیاد , از قیافه بی ریخت نیت خوشم نمیاد یا مثلآ گرافیک بازی رو توی 2011 بین 3 تای اول نمیدونم. اینا میشه نظر شخصی نه اینکه با جدیت تمام بگین :
شاید بعضی جاها گرافیک جالب باشه ولی بعضی جاها هم چیز خاصی نداره !
این جور صحبت کردن بیشتر به درد بلاگ و امضا و اینا میخوره نه تاپیک مقایسه.
من اگر اون حرف رو زدم برای اثباتش اون عکس رو قرار دادم که کاملا معلوم هست تو بعضی جا ها گرافیک بازی افت میکنه..
http://www.img4up.com/up2/12677738092491146684.jpg
شما ها وقتی سایت NaughtyDog رو قبول نداری دیگه همه چیز معلومه..
من این پست بالا رو ندیدم
من اگر اون حرف رو زدم برای اثباتش اون عکس رو قرار دادم که کاملا معلوم هست تو بعضی جا ها گرافیک بازی افت میکنه..
این عکس رو می تونی 1000 بار نگاه کنی از ویدئو های سایت خود ND گرفته شده..
http://www.img4up.com/up2/12677738092491146684.jpg
حقيقتش هر چي نگاه ميكنم تنها چيزي كه مشخصه اينه بافت ها تو گيرز3 هنوز هم خيلي بهتره.
خيلي به مسايل فني توجه نميكنن تا رنگ بندي رو ميبينن چون چشم نوازتره ماله انچارتد سريع به انچارتد راي ميدن
دلیلش اینه که نمی خوای واقعیت رو قبول کنی.حقيقتش هر چي نگاه ميكنم تنها چيزي كه مشخصه اينه بافت ها تو گيرز3 هنوز هم خيلي بهتره.
خيلي به مسايل فني توجه نميكنن تا رنگ بندي رو ميبينن چون چشم نوازتره ماله انچارتد سريع به انچارتد راي ميدن
دلیلش اینه که نمی خوای واقعیت رو قبول کنی.
فعلا گرافیک گیرز3 اگر از نظر فنی حتی با آنچارتد 2 هم مقایسه بشه از همه نظر کم میاره مثل:نورپردازی-کیفیت بافت ها- فریم ریت و رنگ بندی.
گیرز آو وار بازی خوبی هست من هم خیلی خوشم میاد ازش ولی واقعیت اینه که گرافیکش جلوی آنچارتد حرف زیادی برا گفتن نداره.