Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
نمیدونم چرا وقتی کم میارین یا اسپم میدین یا بحث رو منحرف میکنید.. قوانین هم که دیگه شده مسخره بازی..

اصلا شما چیزی به اسم مقایسه نمی دونید چی هست.. آدم حالش بهم میخوره اینجور تاپیک ها رو می بینه یکم خود خواه نباشید به نظرات دیگران هم احترام بگزارید..

نمیدونم چرا وقتی کم میارین یا اسپم میدین یا بحث رو منحرف میکنید.. قوانین هم که دیگه شده مسخره بازی..

اصلا شما چیزی به اسم مقایسه نمی دونید چی هست.. آدم حالش بهم میخوره اینجور تاپیک ها رو می بینه یکم خود خواه نباشید به نظرات دیگران هم احترام بگزارید..
شما هم یکم سعی کن به شعور دیگران احترام بزاری و با اون عکس ها بقیه رو ... فرض نکنی !

خیلی جالبه من میام تو تاپیک فکر میکنم گوشهای بازدید کننده-هارو یکی از دوستان مخملی فرض کرده !!
عکسی رو میزارن که من با کیفیت 1080p دانلود کردم ولی باز هم فقط سایز تصویر بزرگ میشد .
کیفیت این تریلرها به هیچ وجه HD نیست . حالا باز بیا عکس مقایسه بزار .
یکم صبر کن همین تریلر E3 خودش بصورت HD هم تو PSN هم تو بقیه سایتها گزاشته میشه .
البته احتمال میدم اون موقع دیگه علاقه-ای به عکس گزاشتن نداشته باشید یا بهانه-ی بد شدن جو تاپیک رو بیارید و دیگه تو تاپیک نیاید !
ولی لطفا انقدر راحت شعور کسایی که تو تاپیک نیان رو زیر سوال نبرید .

والا خود شیطان هم جلوی شما کم میاره چه برسه به بقیه !
الآن این واقعآ نظر شخصیه ؟!!
در کل شاید تو بعضی جاها گرافیکش به خاطر رنگ روشن محیط جالب به نظر بیاد ولی تو بعضی از جا ها هم حرفی برای گفتن نداره..

همون U2 سال 2009 رو هم کسی این طوری در موردش حرف بزنه نمیشه نظر شخصی حساب کرد !
نظر شخصی یعنی اینکه مثلآ بگین من از رنگ آمیزی بازی خوشم نمیاد , از قیافه بی ریخت نیت خوشم نمیاد یا مثلآ گرافیک بازی رو توی 2011 بین 3 تای اول نمیدونم. اینا میشه نظر شخصی نه اینکه با جدیت تمام بگین :
شاید بعضی جاها گرافیک جالب باشه ولی بعضی جاها هم چیز خاصی نداره !

این جور صحبت کردن بیشتر به درد بلاگ و امضا و اینا میخوره نه تاپیک مقایسه.

شما ها وقتی سایت NaughtyDog رو قبول نداری دیگه همه چیز معلومه..

والا خود شیطان هم جلوی شما کم میاره چه برسه به بقیه !
الآن این واقعآ نظر شخصیه ؟!!
در کل شاید تو بعضی جاها گرافیکش به خاطر رنگ روشن محیط جالب به نظر بیاد ولی تو بعضی از جا ها هم حرفی برای گفتن نداره..

همون U2 سال 2009 رو هم کسی این طوری در موردش حرف بزنه نمیشه نظر شخصی حساب کرد !
نظر شخصی یعنی اینکه مثلآ بگین من از رنگ آمیزی بازی خوشم نمیاد , از قیافه بی ریخت نیت خوشم نمیاد یا مثلآ گرافیک بازی رو توی 2011 بین 3 تای اول نمیدونم. اینا میشه نظر شخصی نه اینکه با جدیت تمام بگین :
شاید بعضی جاها گرافیک جالب باشه ولی بعضی جاها هم چیز خاصی نداره !

این جور صحبت کردن بیشتر به درد بلاگ و امضا و اینا میخوره نه تاپیک مقایسه.

من این پست بالا رو ندیدم

من اگر اون حرف رو زدم برای اثباتش اون عکس رو قرار دادم که کاملا معلوم هست تو بعضی جا ها گرافیک بازی افت میکنه..

این عکس رو می تونی 1000 بار نگاه کنی از ویدئو های سایت خود ND گرفته شده..

http://www.img4up.com/up2/12677738092491146684.jpg

آخرین ویرایش:
من اگر اون حرف رو زدم برای اثباتش اون عکس رو قرار دادم که کاملا معلوم هست تو بعضی جا ها گرافیک بازی افت میکنه..

گرافیک بازی افت نمی کنه در حقیقت هر انجینی در یسری شرایط و موقعیت ها پتانسیل واقعی خودش رو نشون میده و این قضیه تقریبا در 99% بازی ها صادق ـه بخاطر همین هست تو هر بازی ایی بعضی مراحلش زیبا تر از بقیه چپتر ها بنظر میاد...

شما ها وقتی سایت NaughtyDog رو قبول نداری دیگه همه چیز معلومه..

من این پست بالا رو ندیدم

این عکس رو می تونی 1000 بار نگاه کنی از ویدئو های سایت خود ND گرفته شده..

تابلو این عکس از کیفیت SD بازی گرفته شده :|

حقيقتش هر چي نگاه ميكنم تنها چيزي كه مشخصه اينه بافت ها تو گيرز3 هنوز هم خيلي بهتره.
خيلي به مسايل فني توجه نميكنن تا رنگ بندي رو ميبينن چون چشم نوازتره ماله انچارتد سريع به انچارتد راي ميدن

GEOW سابقه بیشتری نسبت به ut داره. ولی‌ من هر دو شون رو دوست دارم. ولی‌ اگه بخوام بین جفتشون یکی‌ رو انتخاب کنم3 GEOW رو انتخاب می‌کنم :horse:

حقيقتش هر چي نگاه ميكنم تنها چيزي كه مشخصه اينه بافت ها تو گيرز3 هنوز هم خيلي بهتره.
خيلي به مسايل فني توجه نميكنن تا رنگ بندي رو ميبينن چون چشم نوازتره ماله انچارتد سريع به انچارتد راي ميدن

عجب !!! حتما اون فیزیک و بافت های پر عمق و جلوه های بصری سینمایی و افکت های آب و آتیش شن کشک تشریف دارن !!!!

جالبه !!! یه ذره دیگه پیش بری حتما می گی این بازی گرافیکش در حد Ps1 هست :)) مثل همونی که تو پردیس گیم گفتی Heavy rian بازی مخفی کاریه :)) :)) :)) :))
LOL

دلیلش اینه که نمی خوای واقعیت رو قبول کنی.
فعلا گرافیک گیرز3 اگر از نظر فنی حتی با آنچارتد 2 هم مقایسه بشه از همه نظر کم میاره مثل:نورپردازی-کیفیت بافت ها- فریم ریت و رنگ بندی.
گیرز آو وار بازی خوبی هست من هم خیلی خوشم میاد ازش ولی واقعیت اینه که گرافیکش جلوی آنچارتد حرف زیادی برا گفتن نداره.

• Like
Reactions: .:Pouria:.
دلیلش اینه که نمی خوای واقعیت رو قبول کنی.
فعلا گرافیک گیرز3 اگر از نظر فنی حتی با آنچارتد 2 هم مقایسه بشه از همه نظر کم میاره مثل:نورپردازی-کیفیت بافت ها- فریم ریت و رنگ بندی.
گیرز آو وار بازی خوبی هست من هم خیلی خوشم میاد ازش ولی واقعیت اینه که گرافیکش جلوی آنچارتد حرف زیادی برا گفتن نداره.

lol
واقعیت رو شما و چهار تا فن بوی تعیین نمیکنند.

شما دو صفحه برو عقب تر اون عکسها زو برای مقایسه نگاه کن بعد بیا اینجا فن بازی در بیار..

من هم واقعا متاسفم...خداییش عکسهای بازی رو نگاه کنید اگه اینا گیم پلی بازی باشن گیرز حداقل یه سر و کله بهتر از ان چار هست ... اونهایی هم که فن پی اس 3 هستن حالا اگه فیلم هم بود بازی گیرز براون فرقی نمیکرد ان چار 3 رو بهتر میدونستن...باید صبر کرد بازی ها بیاد بعد معلوم میشه ...من هم هر دوتاش رو بازی خواهم کرد پس فرقی به حالم نمیکنه گرافیک کدوم بهتر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or