kayne
کاربر سایت
اولا کجای پستم گفتم گرافیک تکنیکی رو با مولتی میسنجن؟؟؟ درست بخون حرف دهنم نذار !!! این پست بنده :O______o ROFLCOPTER
کمپین U3 ول شد مالتی اومد وسط ؟! کجای دنیا گرافیک تکنیکی بازی رو از بخش مالتی پلیر میسنجن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوما گفتم مقایسه راحت تر مشه نه اینکه حتما باید برای نتیجه گرفتن بخش مولتی بزنی !! سوما گفتم مقایسه یه بازی با یه بازی دیگه نه به صورت تک و جداگانه !!!! دلیلشم اون بالا ذکر کردم ، اگه تو هم دلیلی داری بگو با جان و دل پذیرایم :dدر واقع بهترین اره برای مقایسه گرافیک بازی از لحاظ تکنیکی ( تاکید میکنم تکنیکنی نه کلی ) مقایسه بازی در بخش مولتی پلیر هست که نقش گرافیک هنری بسیار کمرنگ تر میشه و در عین حال راحت تر میشه مقایسه کرد ...
کلا غیر خودت پست های تمام دوستانی که در مورد سری uncharted کوچکترین نقدی میکنن منطق رو به چالش میکشه نه؟؟؟؟یعنی رسما با این حرفت منطق رو چال کردی پسر !
ببین این مورد یه چیزه کاملا واضحی هست نمی دونم چرا نمی خوای قبول کنی؟؟؟افکت های بینظیر آب, شن, اتش، انیمیشن های خارق العاده، نور پردازی استثنائی [/B]و صدها مورد دیگه جزو موارد تکنیکی حساب نمیشن ؟
برتری های تکنیکی G3 چی هستن که ما و خیلی های دیگه نمیبینیم ؟
الآن تقریباً اکثر سایت ها بر برترین بودن U3 در زمینه گرافیکی (چه تکنیکی و چه هنری) توی E3 صحه گذاشتن هر شخصی هم که نمایشش بازی هارو دیده باشه خیلی خیلی راحت میگه U3 خیلی بهتر بود!
فقط در یه حالت امکان داره بین گرافیک تکنیکی کمپین و مولتی فرق باشه که مثل moh واسه هر بخش از یه انجین مجزا استفاده کنن ، در غیر این صورت تفاوت اصلی مربوط به جزییات ، کیفیت بافت و موارد هنری مشیه .....
کی گفته که برای قضاوت در مورد افکت آب و آتش ، شن و .... حتما باید تو کمپین نظر داد !!!
الان افکت آب Gears 2 تو کمپین با مولتی فرق داشت یا نورپردازی تکنیکیش؟؟؟ یا انیمیشنش ؟؟
تو killzone 3 چطور؟؟ تو Crysis 2 ؟؟؟؟ اصلا منظور من رو گرفتی؟؟
میگم تو موارد تکنیکی که شامل نورپردازی ، سایه زنی ، افکت ها و ... میشه تمام این موارد بر روی انجین بازی بهینه میشن و این موارد چه در کمپین چه در مولتی یکسان عمل میکنه ، یعنی فک کردی مثلا تو کمپین سایه دینامیک یا نورپردازی پویا داریم تو مولتی نه؟؟ مگه میشه همچین چیزی؟؟؟ یعنی انجین تشخیص بده فلان جا نورهای دینامیک دارای بازتاب باشن تو یه جا دیگه نه!!!! یا واسه بعضی اجسام سایه ایجاد واسه بعضی دیگه نه؟؟؟
دارم میگم تو کمپین جدا از موارد تکنیکی سازنده ها وقت بیشتری بر روی گرافیک هنری میذارن که نتیجش رو داری میبینی ....
در ضمن خدمتت عرض کنم که تو مولتی u3 آب هم موجوده :d بفرما :
در مورد نظر اون سایت ها هم نمی خوام بگم قبول ندارم ولی خاطرات E3 پارسال و انتخاب bg بعضی سایت ها هنوز زندست در ضمن حداقل ما هنوز یه نمایش درست حسابی که بخوایم در مورد فیزیک آب و آتش گیرز 3 نظر بدیم ندیدم ؟؟؟
در آخرم بگم بهترین راه برای نظر دادن صبر است و صبر :d