Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
احسان جان اولا این تریلر چه ربطی به u2 داره؟؟؟ که عکس از اون میذاری؟؟؟
من میگم تا الان هرچی تریلر از بازی اومده موقع انفجار ما فقط شاهد دود هستیم خبری از نور نیست !!!
در ضمن این مورد چه ربطی به نور پردازی کلی بازی داره اخه عزیز من ؟؟؟

الان این عکس نورپردازیش بده؟؟؟ واسه u3 هم هست...

اولا بازی کردم چرا فک میکنی فقط خودت بازی کردی ( چرا کلا ps فن ها اینجوری فک میکنن !!! )
دوما من کی آتش زیاد کردم که خودم بی خبرم !!! من دارم میگم این تریلر اون طوری هم که دوستان میگفتن داغون نیست بعد تو خودت شروع میکنی به کوبوندن تریلر بعد میای میگی من آتیش به پا میکنم!!!!!
خودت هم میکوبی ، هم آتیش به پا میکنی ...بعد میای دفاع میکنی؟؟؟؟:d
یه لحظه به عکسی که خودت گذاشتی فکر کن ؟! انفجار نارنجک رو با انفجار موشک هلیکوپتر (بالگرد :دی) یکی میکنی ؟! کلاً نور انفجارها رو با هم قاطی کردی ! :دی
اولا بازی کردم چرا فک میکنی فقط خودت بازی کردی ( چرا کلا ps فن ها اینجوری فک میکنن !!! )
چون 360 فن ها فک میکنن هیچکس 360 نداره :دی جدا از شوخی انقدر از تریلر خوشت اومده بود که رسماً برام سوال شده بود ! قبلاً هم به یه جنگل گیر داده بودی در صورتی که توی بازی بود :دی گفتم شاید بازی نکردی :دی
هر چی توی پستم هست که خطاب به تو نیست عزیزم :دی نا سلامتی پاراگرافی گفتن چیزی گفتن :دی اون نوشته کلی بود :دی دیگه به نظرم بهتره بحث این تریلر کذایی رو ول کنیم و تا E3 منتظر بمونیم :دی
---------------
بعد منم گفتم نور پردازی کلی ربطی به انفجار نداره و تو تمام تریلر هایی که از بازی منتظر شده موقع انفجار نور وجود نداره !!!
بعد میگی من انفجار ها رو قاطی کردم !!! احسان بیا تو پروفایلم تاپیک بهم نریز :d
در مورد کل پستت میگم :
من عکسی که گذاشتم و چیزی که در مورد صحبت میکردم همین انفجار اول بازی بود که هیچ نوری نداشت , همچنین نور خود محیط بازی ! دیگه نارنجک و اینا رو خودت اضافه کردی :دی
در ضمن هم توی آنچارتد 1 هم توی 2 انفجارها نور داشتن اونم از نوع خفن :دی توی 2 محض اطلاع موج انفجار هم داشت که متاسفانه عکس ازش ندارم ولی خودت برو همین الان بازی کن ببین که داشت ! میدونم بحثت روی انفجارهای u3 ـه ولی تا الان یه تریلر تبلیغی مولتی داشتیم و یه co op جفتشون هم نمونه اولیه بودن ! به استناد اینکه قبلیا انفجار داشتن دارم میگم صبر کن احتمالاً به اینم اضافه میشه :دی هنوز واسه قضاوت زوده :دی
rsogt71j081gx0sn7mt0.jpg

الان میام تو پروفایلت ترتیبتو میدم :دی

آخرین ویرایش:
یه لحظه به عکسی که خودت گذاشتی فکر کن ؟! انفجار نارنجک رو با انفجار موشک هلیکوپتر (بالگرد ) یکی میکنی ؟! کلاً نور انفجارها رو با هم قاطی کردی !
چی میگی ؟؟ برو پست قبلی خودت رو بخون !!! ابن پست دادی :
اگه دقت کنی چند تا انفجار هم توی محیط اتفاق می افته که هیچ کدوم نور داینامیک ندارن ! اصلاً نور ندارن !
بعد من این جواب دادم :
ولی راجع به انفجار هم تو تریلر های مولتی که من ازش دیدم نور موقع انفجار نداره!

بعد این پست رو دادی و اون عکس انفجار هلیکوپتره u2 گذاشتی !!:
نکته ی دیگه در مورد نور پردازی نور حاصل از انفجار و سایر چیزهاس مثلا این عکس های پایین همه چیز رو نشون میده ! انفجار ناشی از موشک هلیکوپتر توی آنچارتد 2 و این تریلر :

بعد منم گفتم نور پردازی کلی ربطی به انفجار نداره و تو تمام تریلر هایی که از بازی منتشر شده موقع انفجار نور وجود نداره !!!
بعد میگی من انفجار ها رو قاطی کردم !!! احسان بیا تو پروفایلم تاپیک بهم نریز :d

آخرین ویرایش:
جالبه کیفیت لباس و صورت نسخه NGP از اون ویدئوی U3 بالاتره ! :دی کلآ اون ویدئو معلوم نیست قضیه ـش چیه ! :دی

97752730134160522547.jpg
Fake ! :))
اقا تاپیک رسما شده حمایت از U3 و عکس و دمو و تبلیغ براش ! این تاپیک خیلی سالمه (زیادی سالمه!) :d
برید ببینید بین طرفدارای COD و BF چه خبره ! :d
اینا احتمالا دارن برعکس تولید میکنن نسخه های NGP و PS3 رو !

تو پست اول گفته بود منتظر کدوم بازی هستید مام گفتیم ماجراهای ناتان که تمومی نداره ایشالا با لارا هم عروسی میکنه سالی یک شماره میده.... منتظر این بازی هستم چون سبکش رو دوست درام.:d

آما آما باید بگم منتظر GeoW3 هستم ببینم این مارکوس قلمبه دست آخر چی کار میخاد بکنه کشت مارو انقدر هی لوکاست هارو پاره پوره کرد و رییسشون رو نکشت!:d

بچه ها فقط مربوط به این تریلر نیست الان یه تریلر جدید اومده دوستان لینک گذاشتن که مربوط به بخش mp هست ...
اونجا هم یه جوریه ...:d
اصلا آدم احساس میکنه این تریلر ها تو مرحله alpha هست :d حتی انیمیشن ها هم یه حالتی شده !!!!
فعلا که بچه ها دوست دارن U3 در حد همین ویدیو باشه ! به جان خودم بازیهای خوب PS2 از اینی که اینا نشون دادن ( که نمیدونم چرا نشون دادن !! ) بهتره .
چه بخوایم چه نخوایم فردا u3 خون به پا میکنه :d

آخرین ویرایش:
جالبه کیفیت لباس و صورت نسخه NGP از اون ویدئوی U3 بالاتره ! :دی کلآ اون ویدئو معلوم نیست قضیه ـش چیه ! :دی

97752730134160522547.jpg

فعلا که بچه ها دوست دارن U3 در حد همین ویدیو باشه ! به جان خودم بازیهای خوب PS2 از اینی که اینا نشون دادن ( که نمیدونم چرا نشون دادن !! ) بهتره .

97752730134160522547.jpg
بابا به بچه هم نشون بدی میفهمه این u3 نیست ولی شما دارین 3 صفحه در مورد این بحث میکنین . این عکس سمت راستیه که میگین ماله u3 هست در حده بازیای ps2 هم نیست بعد هی بگین u3 هست ؟

اين جريان اخرين تريلر چيه؟پيشرفتي كه نميبينمم فقط پسرفت انچارتد توش به نمايش در اومده.
بازم ميگم مو.تورگرافيكي انچارتد از بيشتر توانش تو نسخه2 استفاده كرد پس نبايد انتظار پيشرفتي مثل از نسخه 1به2 داشته باشيم.در كل در حال حاضر گيرز3 وضعيت بهتري داره.حالا شما دندون رو جيگر بذاريد كنفرانس سوني و مايكروسافت رد بشه اون موقع همه چي واضح تر خواهد بود

حالا مقايسه دشوارتر شد تا قبل از e3 گيرز3 واقعا بهتر بود ولي نايتي داگ نشون داد هنوز زندست!!!!
مقایسه این دو زیاد جالب نیست هر دو رو دوست دارم ولی فکر میکنم سری گیرز به اندازه ی یک بازی از سری آنچارتد عقب تر باشه ...قبل از e3 واقعا از پیشرفت گیرز شگفت زده شدم ولی ناتی داگ با چیزی که رو کرد یکجورایی نسل بعد رو زودتر بهمون نشون داد....

البته تریلر E3 گیرز 3 off screen هست ، ولی با این حال هر دو بازی از لحاظ گرافیک بدون شک جزو برترین های این نسل هستند ..
ابنم یه مقایسه که البته یکی از تصاویر گیرز off screen هست :
(هر کسم اعتراض داره عکس بده مقایسه کنم :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or