یه لحظه به عکسی که خودت گذاشتی فکر کن ؟! انفجار نارنجک رو با انفجار موشک هلیکوپتر (بالگرد ) یکی میکنی ؟! کلاً نور انفجارها رو با هم قاطی کردی !احسان جان اولا این تریلر چه ربطی به u2 داره؟؟؟ که عکس از اون میذاری؟؟؟
من میگم تا الان هرچی تریلر از بازی اومده موقع انفجار ما فقط شاهد دود هستیم خبری از نور نیست !!!
در ضمن این مورد چه ربطی به نور پردازی کلی بازی داره اخه عزیز من ؟؟؟
الان این عکس نورپردازیش بده؟؟؟ واسه u3 هم هست...
اولا بازی کردم چرا فک میکنی فقط خودت بازی کردی ( چرا کلا ps فن ها اینجوری فک میکنن !!! )
دوما من کی آتش زیاد کردم که خودم بی خبرم !!! من دارم میگم این تریلر اون طوری هم که دوستان میگفتن داغون نیست بعد تو خودت شروع میکنی به کوبوندن تریلر بعد میای میگی من آتیش به پا میکنم!!!!!
خودت هم میکوبی ، هم آتیش به پا میکنی ...بعد میای دفاع میکنی؟؟؟؟:d
چون 360 فن ها فک میکنن هیچکس 360 نداره جدا از شوخی انقدر از تریلر خوشت اومده بود که رسماً برام سوال شده بود ! قبلاً هم به یه جنگل گیر داده بودی در صورتی که توی بازی بود گفتم شاید بازی نکردیاولا بازی کردم چرا فک میکنی فقط خودت بازی کردی ( چرا کلا ps فن ها اینجوری فک میکنن !!! )
هر چی توی پستم هست که خطاب به تو نیست عزیزم نا سلامتی پاراگرافی گفتن چیزی گفتن اون نوشته کلی بود دیگه به نظرم بهتره بحث این تریلر کذایی رو ول کنیم و تا E3 منتظر بمونیم
---------------
در مورد کل پستت میگم :بعد منم گفتم نور پردازی کلی ربطی به انفجار نداره و تو تمام تریلر هایی که از بازی منتظر شده موقع انفجار نور وجود نداره !!!
بعد میگی من انفجار ها رو قاطی کردم !!! احسان بیا تو پروفایلم تاپیک بهم نریز :d
من عکسی که گذاشتم و چیزی که در مورد صحبت میکردم همین انفجار اول بازی بود که هیچ نوری نداشت , همچنین نور خود محیط بازی ! دیگه نارنجک و اینا رو خودت اضافه کردی
در ضمن هم توی آنچارتد 1 هم توی 2 انفجارها نور داشتن اونم از نوع خفن توی 2 محض اطلاع موج انفجار هم داشت که متاسفانه عکس ازش ندارم ولی خودت برو همین الان بازی کن ببین که داشت ! میدونم بحثت روی انفجارهای u3 ـه ولی تا الان یه تریلر تبلیغی مولتی داشتیم و یه co op جفتشون هم نمونه اولیه بودن ! به استناد اینکه قبلیا انفجار داشتن دارم میگم صبر کن احتمالاً به اینم اضافه میشه هنوز واسه قضاوت زوده
الان میام تو پروفایلت ترتیبتو میدم
آخرین ویرایش: