Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
یه لحظه با خودم گفتم نکنه uncharted 1 !!!:d

این مقایسه بیشتر شبیه مقایسه ی FIFA و PES میمونه ! خب معلومه U3 خیلی خیلی جلوتره , نیازی به بحث نداره ! از هر نظر . بله از هر نظر . درسته از هر نظر . اگه میخواین بگین مولتی GOW رو بازی نکردی و ...
چرا جفتشو بازی کردم , زیادم بازی کردم ! مشخصا از هر نظر به جز فن بازی بهتره !
agree
جدی میگی؟
ببو گلابی گیر اوردی؟
برداشتی چند تا عکس کپچر شده از یه ویدئو کم کیفیت که مربوط به اضافات بازی میشه گذاشتی و میگی حالا بهتر میتونیم مقایسه کنیم!
خیلی ذوق کردی یه ویدئو بی کیفیتو دیدی که سریع عکسا رو گرفتی اره؟
دوست عزیز رزولوشن e 1280 X 720 بعد میگی بی کیفیت گذاشتین؟؟؟
حداقل بهونه میخوای بیاری یه چیزی بگو که با عقل جور در بیاد!!!

آخرین ویرایش:
این مقایسه بیشتر شبیه مقایسه ی FIFA و PES میمونه ! خب معلومه U3 خیلی خیلی جلوتره , نیازی به بحث نداره ! از هر نظر . بله از هر نظر . درسته از هر نظر . اگه میخواین بگین مولتی GOW رو بازی نکردی و ...
چرا جفتشو بازی کردم , زیادم بازی کردم ! مشخصا از هر نظر به جز فن بازی بهتره !

اتفاقاً من هم میخواستم دقیقاً همینها رو بگم که دیدم شما خیلی خوب و منطقی به همه زوایای قضیه اشاره کردین و فقط به تأیید کردن پست جنابعالی بسنده میکنم ! آورین ! بخصوص قسمت از هر نظرش رو از هر نظر قبول دارم ! از هر نظر . بله از هر نظر . درسته از هر نظر .

از هر نظر آورین . آورین از هر نظر . بله از هر نظر آورین . درسته آـورین، از هر نظر آـورین .

والا ویدئو کیفیتش HD بود (720p) و خود ND اون رو پخش کرده.. به منم هیچ ربطی نداره..

نمیدونم منظور ND از پخش این ویدئو چی بود..! درسته میخواست قابلیت ها این مد CO-OP رو نشون بده ولی گرافیکش یک چیزی شاید پایین تر از U2 بود..
در کل باید منتظر E3 بود..

من تریلر hd شو دیدم. سوای دو تا از عکسای گذاشته شده بقیشون نصف کیفیت تریلر hd شم ندارن.حالا یا عکسا بد کپچر شده یا ویدئو کیفتش پایین بوده.
ویدئو با کیفیتش فقط مشکل نورپردازی داشت.وگرنه چیز دیگه ای نبود.اگه نورپردازیش درست میشد و یه پولیشم میکردن حل میشد که قطعا بازی نهایی همین طور خواهد شد.

**در ضمن من اصلا از لحن پست قبلیم خوشم نیومد. از ناظر میخوام اگه امکان داره پاکش کنه!

یه لحظه با خودم گفتم نکنه uncharted 1 !!!:d

agree

منظور کیفیت عکس نیست من الان تریلر رو با کیفیت بالا دنلود کردم ولی کیفیت ویدیو همینجوری داغون بود !
همونجوری هم که دوستان تو صفحه ی قبل اشاره کردن اصلاً نور پردازی به اون صورت توش نبود ! یه چند تا انفجار و ... داشت که هیچ کدوم ازشون نور در نمیومد :d یه چند تا هلیکوپتر هم داشت که اصلا انگار فقط پوسته بودن نه تکسچری نه جنسی ! هیچی روشون اعمال نشده بود ! کلاً لباس و صورت ناتان و سالی هم بماند ! (نزارید یه عکس از صورت ناتان از آنچارتد 2 بیارم که برای خودتون بد میشه ! ) کلاً یه دمو بود که فقط قابلیت co op رو نشون میداد گویا هُل هُلی هم آماده شده بود که یه جوری فقط به پخش برسوننش عمراً هم از کمپین نیست که دوستان پرچمش کردن !

-------------------------------
والا ویدئو کیفیتش HD بود (720p) و خود ND اون رو پخش کرده.. به منم هیچ ربطی نداره..
آخه عزیز دل برادر تو خودت تا حالا توی این نسل از یه بازی تاپ تریلر HD با این کیفیت داغون دیدی ؟ :دی تابلوئه کامل نیست دیگه :دی

آخرین ویرایش:
جوش نیار احسان :d
کسی نگفت کیفیت نسخه نهایی این شکلیه!!!!!

وقتی ما این عکس رو از u3 داریم مشخص هست کیفیت بازی در چه حدیه.

البته الان که دارم دوباره تریلر رو نگاه میکنم بنظرم زیادم بد نیست :d
جدی میگیم مخصوصا گیم پلی که به نظر خیلی در گیر کنندست ولی از لحاظ گرافیکی هم در این سطح که دوستان میگن نیست ، کیفیت بافت ها خوبه ، افکت های بازی هم همینطور . فقط چون هوا ابری و نور خورشیدی وجود نداره نور پردازی بازی یه مقدار بی روح هست همین:d

جوش نیار احسان :d
کسی نگفت کیفیت نسخه نهایی این شکلیه!!!!!

وقتی ما این عکس رو از u3 داریم مشخص هست کیفیت بازی در چه حدیه.

البته الان که دارم دوباره تریلر رو نگاه میکنم بنظرم زیادم بد نیست :d
جدی میگیم مخصوصا گیم پلی که به نظر خیلی در گیر کنندست ولی از لحاظ گرافیکی هم در این سطح که دوستان میگن نیست ، کیفیت بافت ها خوبه ، افکت های بازی هم همینطور . فقط چون هوا ابری و نور خورشیدی وجود نداره نور پردازی بازی یه مقدار بی روح هست همین:d
گیم پلی در گیر کنندس یا ... یه بحث دیگس ! گیم پلی و انیمیشن ها و ... که معلومه توش هست چون می خواستن گیم پلی co op رو نشون بدن ولی به جز اینا هیچی نداره ! حتی تکسچر هم نداره ! اونجایی که می خوان در رو بلند کنن نگاه کن ! زمین نه رنگ داره نه تکسچر ! حالا کیفیت خوب بافت ها و افکت ها رو تو از کجا دیدی خوبه , نمی دونم :دی
بعد این هوای ابری رو تو از کجا آوردی ؟ روی این دمو اصلاً نورپردازی لحاظ نشده بود ! الان مفهوم این جمله رو گرفتی ؟! اگه دقت کنی چند تا انفجار هم توی محیط اتفاق می افته که هیچ کدوم نور داینامیک ندارن ! اصلاً نور ندارن !
بعد یه نکته ی دیگه که باز حرفهای منو تایید می کنه اینه که اگه آخر تریلر دقت کنید با صدای ناتان گفته میشه crap :دی در صورتی که همون لحظه دوربین داره صورت ناتان و سالی رو نشون میده و دهن ناتان بستس یعنی روی تریلر هنوز لیپ سینس هم اعمال نکرده بودن چه برسه به بقیه چیزا !
من اینو از u1 میزارم برو با اون دمو مقایسش کن , این دیگه از روی خود صفحه ی تلویزیونه :دی !
9uk2fj3618143xur1hni.jpg

• Like
Reactions: Tommy Fisher
ببنید کی گفتم GOTY امسال بازهم شاهکار ناتی داگ خواهد بود یعنی UNCHARTED 3
این دمو هم دیشب دیدم این فقط یه دمو از مولتی پلیر بوده که قابلی های دو نفره رو نشون بده نه این که شو کیس گرافیکی باشه . مطمئنا دیگه هرچقدر هم گرافیک این نسخه کم باشه به قسمت دوم که میرسه والا ما تا حالا ندیدیم بازیی گرافییکش خوب باشه ولی تو قسمت بعد بد بشه دیگه چه برسه به UNCHARTED 3 :x

گیم پلی در گیر کنندس یا ... یه بحث دیگس ! گیم پلی و انیمیشن ها و ... که معلومه توش هست چون می خواستن گیم پلی co op رو نشون بدن ولی به جز اینا هیچی نداره ! حتی تکسچر هم نداره ! اونجایی که می خوان در رو بلند کنن نگاه کن ! زمین نه رنگ داره نه تکسچر ! حالا کیفیت خوب بافت ها و افکت ها رو تو از کجا دیدی خوبه , نمی دونم :دی
بعد این هوای ابری رو تو از کجا آوردی ؟ روی این دمو اصلاً نورپردازی لحاظ نشده بود ! الان مفهوم این جمله رو گرفتی ؟! اگه دقت کنی چند تا انفجار هم توی محیط اتفاق می افته که هیچ کدوم نور داینامیک ندارن ! اصلاً نور ندارن !
بعد یه نکته ی دیگه که باز حرفهای منو تایید می کنه اینه که اگه آخر تریلر دقت کنید با صدای ناتان گفته میشه crap :دی در صورتی که همون لحظه دوربین داره صورت ناتان و سالی رو نشون میده و دهن ناتان بستس یعنی روی تریلر هنوز لیپ سینس هم اعمال نکرده بودن چه برسه به بقیه چیزا !
من اینو از u1 میزارم برو با اون دمو مقایسش کن , این دیگه از روی خود صفحه ی تلویزیونه :دی !

احسان جان اون تیکه که بلد کرد جوک گفتی ؟؟؟:d
یعنی چی نورپردازی نداره!!! اصلا مگه بدون نورپردازی میشه!!! اگه منظورت کیفیت نورپردازی هست که باید منتظر موند و دید....

اینا رو نگاه :

پسر خوب خودت میگی از camping نیست بعد میگی کیفیت بافتش پایینه !!!!
کیفیت بافتش به نظرم برای یه بخشی که جدا از camping در نظر گرفته شده خوبه ولی راجع به انفجار هم تو تریلر های مولتی که من ازش دیدم نور موقع انفجار نداره!!! کدوم بازی دیدی که کیفیت بافت مولتیش به اندازه camping باشه مثالش همین crysis 2 ...

احسان جان اون تیکه که بلد کرد جوک گفتی ؟؟؟:d
یعنی چی نورپردازی نداره!!! اصلا مگه بدون نورپردازی میشه!!! اگه منظورت کیفیت نورپردازی هست که باید منتظر موند و دید....

اینا رو نگاه :

پسر خوب خودت میگی از camping نیست بعد میگی کیفیت بافتش پایینه !!!!
کیفیت بافتش به نظرم برای یه بخشی که جدا از camping در نظر گرفته شده خوبه ولی راجع به انفجار هم تو تریلر های مولتی که من ازش دیدم نور موقع انفجار نداره!!! کدوم بازی دیدی که کیفیت بافت مولتیش به اندازه camping باشه مثالش همین crysis 2 ...
خب اول از نور شروع میکنم :دی وقتی میگم نورپردازی نداره یعنی جو کلی بازی رو میگم ! نه اینکه اصلاً نداره ! یعنی کل محیط توی این تریلر یه منبع اصلی نور نداشت ! منظور همون نور خورشید و این حرفاس ! هوا هم اگه دقت کنی ابری نیست ! صافه ! نکته ی دیگه در مورد نور پردازی نور حاصل از انفجار و سایر چیزهاس مثلا این عکس های پایین همه چیز رو نشون میده ! انفجار ناشی از موشک هلیکوپتر توی آنچارتد 2 و این تریلر :
tq565d4adfsc4k3vadrc.jpg

تابلوئه زمین تا آسمون با هم فرق دارن ! البته تابلو هم هست آنچارتد 2 نزدی و گرنه با این تریلر راضی نمیشدی :دی ( آها گفته بودی مگه بدون نورپردازی میشه ؟! بله میشه خودم تو پروفایلت یه سری عکس می زارم از بازی هایی که نیمه اماده و بدون نور پردازین و نشون هم داده شدن و حتی کیفیت خوبی هم داشتن و بعداً نورپردازی روشون اعمال شده و 180 درجه تفاوتشونه !) ببینم اون لیپ سینس رو اصلاً دقت کردی که بهش اشاره کرده بود ؟ اگه آره پس اینهمه بهونه چیه که میاری :دی
توی 2 انفجار ها نور هم داشت ! حالا خواستی بازم عکس میزارم ! حتی با اینکه توی 2 روز بود بازم نور انفجار تابلو معلوم بود چه برسه به این که الان محیط تاریک هم بود !
و اما در مورد بافت های توی مولتی ! چرا راه دور میری بیا اینم چند تا عکس از بافت های مولتی آنچارتد 2 ! یعنی خداااااااااس !

حالا با یه تریلر داغون هی بیاید آتش رو زیاد کنید :دی حداقل یه کم هم جا برای بعد از E3 بزارید !

خب اول از نور شروع میکنم وقتی میگم نورپردازی نداره یعنی جو کلی بازی رو میگم ! نه اینکه اصلاً نداره ! یعنی کل محیط توی این تریلر یه منبع اصلی نور نداشت ! منظور همون نور خورشید و این حرفاس ! هوا هم اگه دقت کنی ابری نیست ! صافه ! نکته ی دیگه در مورد نور پردازی نور حاصل از انفجار و سایر چیزهاس مثلا این عکس های پایین همه چیز رو نشون میده ! انفجار ناشی از موشک هلیکوپتر توی آنچارتد 2 و این تریلر :

احسان جان اولا این تریلر چه ربطی به u2 داره؟؟؟ که عکس از اون میذاری؟؟؟
من میگم تا الان هرچی تریلر از بازی اومده موقع انفجار ما فقط شاهد دود هستیم خبری از نور نیست !!!
در ضمن این مورد چه ربطی به نور پردازی کلی بازی داره اخه عزیز من ؟؟؟

الان این عکس نورپردازیش بده؟؟؟ واسه u3 هم هست...

البته تابلو هم هست آنچارتد 2 نزدی و گرنه با این تریلر راضی نمیشدی ( آها گفته بودی مگه بدون نورپردازی میشه ؟! بله میشه خودم تو پروفایلت یه سری عکس می زارم از بازی هایی که نیمه اماده و بدون نور پردازین و نشون هم داده شدن و حتی کیفیت خوبی هم داشتن و بعداً نورپردازی روشون اعمال شده و 180 درجه تفاوتشونه !) ببینم اون لیپ سینس رو اصلاً دقت کردی که بهش اشاره کرده بود ؟ اگه آره پس اینهمه بهونه چیه که میاری
توی 2 انفجار ها نور هم داشت ! حالا خواستی بازم عکس میزارم ! حتی با اینکه توی 2 روز بود بازم نور انفجار تابلو معلوم بود چه برسه به این که الان محیط تاریک هم بود !
و اما در مورد بافت های توی مولتی ! چرا راه دور میری بیا اینم چند تا عکس از بافت های مولتی آنچارتد 2 ! یعنی خداااااااااس !حالا با یه تریلر داغون هی بیاید آتش رو زیاد کنید حداقل یه کم هم جا برای بعد از E3 بزارید !
اولا بازی کردم چرا فک میکنی فقط خودت بازی کردی ( چرا کلا ps فن ها اینجوری فک میکنن !!! )
دوما من کی آتش زیاد کردم که خودم بی خبرم !!! من دارم میگم این تریلر اون طوری هم که دوستان میگفتن داغون نیست بعد تو خودت شروع میکنی به کوبوندن تریلر بعد میای میگی من آتیش به پا میکنم!!!!!
خودت هم میکوبی ، هم آتیش به پا میکنی ...بعد میای دفاع میکنی؟؟؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or