kayne
کاربر سایت
خب همون چیزایی که شما میگی مهم نیست در واقع همون سورپرایزیه که گفتم ! شاید به نظر شما مهم نباشه ولی وقتی داری بازی می کنی فک می کنی فقط داری از پله ها بالا میری ولی همین که یه لحظه پای nate توی چوب گیر میکنه خودش خود به خود گیمر رو یه جورایی سورپرایز میکنه ! از طرفی خود این صحنه باعث میشه گیم پلی از یکنواختی دربیاد یعنی از یه تیر اندازی در حالت دویدن یا کاور گرفتن به حالت تمرکزی تبدیل میشه یعنی وقتی سالی داره پای ناتان رو در میاره باید در حالت نیمه ایستاده تیر اندازی کنید که این خودش تنوعه ! این فقط یه بخش کوچیک بود ! یا همونجا که سالی قلاب میگیره و ناتان می خواد بره بالا که سقف ... کلاً ممکنه گیمر توی این اتفاقات نیاز نباشه کار خاصی انجام بده یا ... ولی خودش کلی به سورپرایز گیمر و در اومدن بازی از یکنواختی کمک می کنه ! حالا شاید از دید شما مهم نباشه
احسان تا حدودی درست میگی ولی اینم در نظر بگیر که چون تنوع گیم پلی فدای سکانس های سینمایی میشه مسلما از ارزش تکرار اون کاسته میشه .....
مثلا همین گیر کردن پای ناتان چندبار میتونه برای تو جذابیت ایجاد کنه؟؟؟
همین u2 یا cod mw ( کلا سری بعد از 3 ) رو بیا با halo reach مقایسه کن ، تو hr هر بار که بازی از اول شروع میکنی با یه گیم پلی جدید رو به رو میشی و یسری توضیحات دیگه که نیاز به گفتن نیست چون در این مورد بحث زیاد شده...
ولی نکته ایی که هست گیم پلی gears هم تا حدودی خطی هست ( مخصوصا شماره اول ) ولی باز آزادی عمل بشتری به gamer میده ، با این حال واقعیت اینکه تو این مورد نمشه زیاد مانور داد چون هر دو بازی به نظرم آزادی عمل رو در گیم پلی در یک حد در اختیار بازیکن قرار میدن .
دیگه قرار نشد شوخی کنی چون تاپیک مربوط به گرافیکه خیلی خلاصه میگم. ببین آنچارتد یکی از خدا ترین گیم پلی ها رو داره یعنی لحظه به لحظه اش متفاوته ! الان می تونی از هر کی که بازی کرده بپرسی هنوزم که هنوزه اگه بازی کنن باز یه چیز متفاوت توش پیدا میشه من که خودم هر دفعه یه تجربه جدید توش داشتم ! اولاً که سکانس ها اینجوری نیست که ثانیه به ثانیه بخواد یه سکانس سورپرایز کننده بپره وسط ! هر از چند گاهی یکی هست و گرنه گیم پلی به فنا میره ! خود گیم پلی هم تا دلت بخواد متنوعه ! حتی بعضی سکانس ها هم متنوع هستن ! من خودم از اون صحنه ی توی نپال که کامیون می افته دنبال nate و دوربین میاد از جلو در لحظه ی منفجر شدن و چپ کردن بسته به فاصله ی nate با کامیون چند انیمشن و حرکت مختلف توی همون یه صحنه دیدم بقیه ی گیم پلی بماند !
اصلا منظورم این نبود که گیم پلی u2 تکراری هست همون مرحله تبت گواه بر تنوع گیم پای بازی هست :d
داشتم یه مورد کلی رو میگفتم که از مثال محسن (همون سکانس گیر کردن پا ) استفاده کردم.
آخرین ویرایش: