Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
خب همون چیزایی که شما میگی مهم نیست در واقع همون سورپرایزیه که گفتم ! :دی شاید به نظر شما مهم نباشه ولی وقتی داری بازی می کنی فک می کنی فقط داری از پله ها بالا میری ولی همین که یه لحظه پای nate توی چوب گیر میکنه خودش خود به خود گیمر رو یه جورایی سورپرایز میکنه ! از طرفی خود این صحنه باعث میشه گیم پلی از یکنواختی دربیاد یعنی از یه تیر اندازی در حالت دویدن یا کاور گرفتن به حالت تمرکزی تبدیل میشه یعنی وقتی سالی داره پای ناتان رو در میاره باید در حالت نیمه ایستاده تیر اندازی کنید که این خودش تنوعه ! این فقط یه بخش کوچیک بود ! یا همونجا که سالی قلاب میگیره و ناتان می خواد بره بالا که سقف ... کلاً ممکنه گیمر توی این اتفاقات نیاز نباشه کار خاصی انجام بده یا ... ولی خودش کلی به سورپرایز گیمر و در اومدن بازی از یکنواختی کمک می کنه ! حالا شاید از دید شما مهم نباشه :دی

احسان تا حدودی درست میگی ولی اینم در نظر بگیر که چون تنوع گیم پلی فدای سکانس های سینمایی میشه مسلما از ارزش تکرار اون کاسته میشه .....
مثلا همین گیر کردن پای ناتان چندبار میتونه برای تو جذابیت ایجاد کنه؟؟؟
همین u2 یا cod mw ( کلا سری بعد از 3 ) رو بیا با halo reach مقایسه کن ، تو hr هر بار که بازی از اول شروع میکنی با یه گیم پلی جدید رو به رو میشی و یسری توضیحات دیگه که نیاز به گفتن نیست چون در این مورد بحث زیاد شده...
ولی نکته ایی که هست گیم پلی gears هم تا حدودی خطی هست ( مخصوصا شماره اول ) ولی باز آزادی عمل بشتری به gamer میده ، با این حال واقعیت اینکه تو این مورد نمشه زیاد مانور داد چون هر دو بازی به نظرم آزادی عمل رو در گیم پلی در یک حد در اختیار بازیکن قرار میدن .
دیگه قرار نشد شوخی کنی چون تاپیک مربوط به گرافیکه خیلی خلاصه میگم. ببین آنچارتد یکی از خدا ترین گیم پلی ها رو داره یعنی لحظه به لحظه اش متفاوته ! الان می تونی از هر کی که بازی کرده بپرسی هنوزم که هنوزه اگه بازی کنن باز یه چیز متفاوت توش پیدا میشه من که خودم هر دفعه یه تجربه جدید توش داشتم ! اولاً که سکانس ها اینجوری نیست که ثانیه به ثانیه بخواد یه سکانس سورپرایز کننده بپره وسط ! هر از چند گاهی یکی هست و گرنه گیم پلی به فنا میره ! خود گیم پلی هم تا دلت بخواد متنوعه ! حتی بعضی سکانس ها هم متنوع هستن ! من خودم از اون صحنه ی توی نپال که کامیون می افته دنبال nate و دوربین میاد از جلو در لحظه ی منفجر شدن و چپ کردن بسته به فاصله ی nate با کامیون چند انیمشن و حرکت مختلف توی همون یه صحنه دیدم بقیه ی گیم پلی بماند !

اصلا منظورم این نبود که گیم پلی u2 تکراری هست همون مرحله تبت گواه بر تنوع گیم پای بازی هست :d
داشتم یه مورد کلی رو میگفتم که از مثال محسن (همون سکانس گیر کردن پا ) استفاده کردم.

آخرین ویرایش:
احسان تا حدودی درست میگی ولی اینم در نظر بگیر که چون تنوع گیم پلی فدای سکانس های سینمایی میشه مسلما از ارزش تکرار اون کاسته میشه .....
مثلا همین گیر کردن پای ناتان چندبار میتونه برای تو جذابیت ایجاد کنه؟؟؟
همین u2 یا cod mw ( کلا سری بعد از 3 ) رو بیا با halo reach مقایسه کن ، تا hr هر بار که بازی از اول شروع میکنی با یه گیم پلی جدید رو به رو میشی و یسری توضیخات دیگه که نیاز به گفتن نیست چون در این مورد بحث زیاد شده...
ولی نکته ایی که هست گیم پلی gears هم تا حدودی خطی هست ( مخصوصا شماره اول ) ولی باز آزادی عمل بشتری به gamer میده .
دیگه قرار نشد شوخی کنی :دی چون تاپیک مربوط به گرافیکه خیلی خلاصه میگم. ببین آنچارتد یکی از خدا ترین گیم پلی ها رو داره یعنی لحظه به لحظه اش متفاوته ! الان می تونی از هر کی که بازی کرده بپرسی هنوزم که هنوزه اگه بازی کنن باز یه چیز متفاوت توش پیدا میشه من که خودم هر دفعه یه تجربه جدید توش داشتم ! اولاً که سکانس ها اینجوری نیست که ثانیه به ثانیه بخواد یه سکانس سورپرایز کننده بپره وسط ! هر از چند گاهی یکی هست و گرنه گیم پلی به فنا میره ! خود گیم پلی هم تا دلت بخواد متنوعه ! حتی بعضی سکانس ها هم متنوع هستن ! من خودم از اون صحنه ی توی نپال که کامیون می افته دنبال nate و دوربین میاد از جلو در لحظه ی منفجر شدن و چپ کردن بسته به فاصله ی nate با کامیون چند انیمشن و حرکت مختلف توی همون یه صحنه دیدم بقیه ی گیم پلی بماند ! اینکه بگیم سکانس باعث تخریب گیم پلی بازی x میشه اونم چون توی بازی y نیست چیزه :دی حالا بزار اون یکی بیاد از کجا معلوم مثل رنگ شیفته ی سکانس های این هم نشده باشن و تو بازی نگنجونده باشن !
---------------------
اصلا منظورم این نبود که گیم پلی u2 تکراری هست همون مرحله تبت گواه بر تنوع گیم پای بازی هست :d
داشتم یه مورد کلی رو میگفتم که از مثال محسن (همون سکانس گیر کردن پا ) استفاده کردم.
آنچارتد 3 اولین آنچارتدی نیست که داره از این سیستم استفاده می کنه قبل از اون آنچارتد 2 هم همچین کاری کرده و تنها نتیجه ای که داشته یه گیم پلی معرکه بوده که مورد تعریف و تمجید همه قرار گرفته :دی به خاطر همین منم گفتم خطی تر یا تکراری و این چیزا چیزی نیست که بخواد به گیم پلی این بازی بچسبه , اونم با اون همه تنوع رد کردن مراحل :دی حالا شاید بازیای دیگه دچار مشکل بشن ولی این امتحانشو پس داده :دی
------------
من نگفتم مهم نیستن ! گفتم خیلی خاص نیستن ( اونهاییش که دیدم ) ! تو DS هم هست این نوع صحنه ها ( به وفور ) یا مثلاً تو RE4 هم هست و ... سبک بازی مشخص میکنه چی تو بازی میتونه باشه و چی نمیتونه !
والا صفحه ی قبل گفتین :
... بعضاً چیزهای خیلی خاصی هم نبودن ( مثلاً یبار پاش تو چوبهای شکسته گیر کرد و ... ) ...
این چیزای خاص که مثال زدین از داخل بازی گفتین دیگه :دی خب یعنی نسبت به سایر قسمت ها خیلی مهم نبوده یا یه همچین چیزی :دی الان چیز خاص رو با بازیهای دیگه مقایسه می کنین :دی ولی خب فرض بر اون که توی اون لحظه حضور ذهن نداشتین یا خواستین کلی تر بگین :دی (چون برای من هم گاهی اوقات همچین وضعیتی پیش اومده :دی ) خب منم نگفتم که ناتی داگ خالق یه همچین چیزی بوده :دی گفتم این طرز استفاده توی گیم پلی آنچارتد نه تنها بازی رو خطی تر نمیکنه یا حتی نبض بازی رو نمی گیره بلکه هیجان و تنوع بازی رو بالاتر هم می بره :دی نکته ی دیگه فقط صرفاً استفاده کردن نیست کی و چگونه استفاده کردن هم هست که خب بازم توی بازی به بهترین شکل ممکن پیاده شده :دی

آخرین ویرایش:
دیگه قرار نشد شوخی کنی :دی چون تاپیک مربوط به گرافیکه خیلی خلاصه میگم. ببین آنچارتد یکی از خدا ترین گیم پلی ها رو داره یعنی لحظه به لحظه اش متفاوته ! الان می تونی از هر کی که بازی کرده بپرسی هنوزم که هنوزه اگه بازی کنن باز یه چیز متفاوت توش پیدا میشه من که خودم هر دفعه یه تجربه جدید توش داشتم ! اولاً که سکانس ها اینجوری نیست که ثانیه به ثانیه بخواد یه سکانس سورپرایز کننده بپره وسط ! هر از چند گاهی یکی هست و گرنه گیم پلی به فنا میره ! خود گیم پلی هم تا دلت بخواد متنوعه ! حتی بعضی سکانس ها هم متنوع هستن ! من خودم از اون صحنه ی توی نپال که کامیون می افته دنبال nate و دوربین میاد از جلو در لحظه ی منفجر شدن و چپ کردن بسته به فاصله ی nate با کامیون چند انیمشن و حرکت مختلف توی همون یه صحنه دیدم بقیه ی گیم پلی بماند ! اینکه بگیم سکانس باعث تخریب گیم پلی بازی x میشه اونم چون توی بازی y نیست چیزه :دی حالا بزار اون یکی بیاد از کجا معلوم مثل رنگ شیفته ی سکانس های این هم نشده باشن و تو بازی نگنجونده باشن !

خب همون چیزایی که شما میگی مهم نیست در واقع همون سورپرایزیه که گفتم ! شاید به نظر شما مهم نباشه ولی وقتی داری بازی می کنی فک می کنی فقط داری از پله ها بالا میری ولی همین که یه لحظه پای nate توی چوب گیر میکنه خودش خود به خود گیمر رو یه جورایی سورپرایز میکنه ! از طرفی خود این صحنه باعث میشه گیم پلی از یکنواختی دربیاد یعنی از یه تیر اندازی در حالت دویدن یا کاور گرفتن به حالت تمرکزی تبدیل میشه یعنی وقتی سالی داره پای ناتان رو در میاره باید در حالت نیمه ایستاده تیر اندازی کنید که این خودش تنوعه ! این فقط یه بخش کوچیک بود ! یا همونجا که سالی قلاب میگیره و ناتان می خواد بره بالا که سقف ... کلاً ممکنه گیمر توی این اتفاقات نیاز نباشه کار خاصی انجام بده یا ... ولی خودش کلی به سورپرایز گیمر و در اومدن بازی از یکنواختی کمک می کنه ! حالا شاید از دید شما مهم نباشه

من نگفتم مهم نیستن ! گفتم خیلی خاص نیستن ( اونهاییش که دیدم ) ! تو DS هم هست این نوع صحنه ها ( به وفور ) یا مثلاً تو RE4 هم هست و ... سبک بازی مشخص میکنه چی تو بازی میتونه باشه و چی نمیتونه !

یه تریلری اومده بود قبلا از U3 که Nolan North و Richard Mcgonagle درباره ی سطح کیفی کارشون و وسواسی که ناتی داگ تو بهبود کیفیت کات سین ها به خرج داده و ... صحبت میشه.

واقعا آدم چی میتونه بگه درباره ی وسواس ناتی داگ...از همه ی دوستان تقاضا دارم یه بار ببینن این تریلرو بعد بدون لحظه ای درنگ به U3 رای بدن...به همین سادگی!!باور کن:d

دیگه والا غیرتا همون U2 ـه دیگه ! ما رو باش انتظارمون سر به فلک کشیده بود, با اینکه عقیده دارم همون U2 دارنده ی بهترین گرافیک کنسولیه.

بهتر نبود ND یه مقدار گرافیکش U2 رو تعدیل می کرد تا پیشرفت این نسخه بیشتر تو چشم باشه ! {در اون صورتم رقباشو له می کرد}انصافا غیر از اون پشت موی ناتان که یه خورده یه وری شده مو نمی زنه با قبلی !:-b

ولی تا E3 باید صبر کرد...[-o<

یعنی واقعاً فکر کردین ناتی داگی که الان چندین و چند ماهه حتی یه تریلر از کمپین بازی نشون نداده میاد تو فاصله ی چند روز مونده به کنفرانس گرافیکی رو که قراره توی کنفرانس رو کنه توی یه تریلر و چند تا عکس لو میده میره :دی اگه اینجوریه که واقعاً ... :دی اگه غیر از این باشه باید به عقل بروبچه های ناتی داگ شک کرد !
ویرایش : عزیزان یه کم صبر کنید تا بعد از e3 چیزی نمونده وقت برای ترول کردن بسیاره :دی

آخرین ویرایش:
اینا که خیلی داغونه ، از U2 هم ضعیفتره از نظر گرافیکی ....
دقیقآ همین حرف رو به بچه ها گفتم ! :دی چون حدودآ یه هفته پیش داشتم U2 بازی میکردم و گرافیکش جلوی چشمم و حداقل توی اون عکسی که سالی و نیت کنار هم هستن مطمئنآ خیلی از U2 پایین تره ! :دی
کلآ معلوم نیست قضیه چیه ولی بهترین کار اینه که 3 روز صبر کنیم !

تریلر به شدت بی کیفیته من هم Low Res و هم How Res ـش رو دانلود کردم منتها هیچ فرقی نکرد هیچی معلوم نبود نمیدونم چرا کیفیت تریلر اینطوری بود .... ؟ اگه کسی لینک درست حسابی داره بذاره ...

خوب دوستان امروز یک تریلر از بخش کمپین بازی U3 منتشر شده که حالا میتونی بهتر مقایسه کنیم..
جدی میگی؟
ببو گلابی گیر اوردی؟
برداشتی چند تا عکس کپچر شده از یه ویدئو کم کیفیت که مربوط به اضافات بازی میشه گذاشتی و میگی حالا بهتر میتونیم مقایسه کنیم!
خیلی ذوق کردی یه ویدئو بی کیفیتو دیدی که سریع عکسا رو گرفتی اره؟

اصلا بحث ویدیوی با کیفیت و بی کیفیت نیست ، این ویدیوی Coop یه چیز خیلی خیلی اولیه ست که هیچی نداره ، اصلا Texture نداره ، نورپردازی نداره ، هیچ افکتی نداره ...

این مقایسه بیشتر شبیه مقایسه ی FIFA و PES میمونه ! خب معلومه U3 خیلی خیلی جلوتره , نیازی به بحث نداره ! از هر نظر . بله از هر نظر . درسته از هر نظر . اگه میخواین بگین مولتی GOW رو بازی نکردی و ...
چرا جفتشو بازی کردم , زیادم بازی کردم ! مشخصا از هر نظر به جز فن بازی بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or